ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Στο τηλέφωνο μού είπε ότι κάνει αισθησιακό μασάζ μέ τό σώμα καί τό στήθος σέ όλο τό σώμα καί εκτόνωση μέ τό χέρι.και τι κανει δηλαδη
Στο τηλέφωνο μού είπε ότι κάνει αισθησιακό μασάζ μέ τό σώμα καί τό στήθος σέ όλο τό σώμα καί εκτόνωση μέ τό χέρι.και τι κανει δηλαδη
ΜΑΣΑΖπου βρισκουμε το τηλεφωνακι συναγωνιστη ???
Δέν είναι ή κυρία απο τά Καμίνια.Επικοινώνησα και εγω μαζί της.Τρώγομαι νά δοκιμάσω αλλά το θέμα είναι πώς δέν κάνει ουτε στοματικό ουτε σεξ.Οπότε...
Ενδιαφέρον για όσους θέλουν μόνο καλό μασάζ με τα b2b και φραπέ καλό! Υπάρχει τέτοιο σέρβις σε χώρο οχι μασατζίδικου και με τιμές καλές? Δηλαδή χωρίς τα 80αρια που θέλουν στις μασαζερι!
Ενδιαφέρον για όσους θέλουν μόνο καλό μασάζ με τα b2b και φραπέ καλό! Υπάρχει τέτοιο σέρβις σε χώρο οχι μασατζίδικου και με τιμές καλές? Δηλαδή χωρίς τα 80αρια που θέλουν στις μασαζερι!
Ζητάς πληροφορίες ή έχεις να προτείνεις κάτι?Ενδιαφέρον για όσους θέλουν μόνο καλό μασάζ με τα b2b και φραπέ καλό! Υπάρχει τέτοιο σέρβις σε χώρο οχι μασατζίδικου και με τιμές καλές? Δηλαδή χωρίς τα 80αρια που θέλουν στις μασαζερι!
τελικα πηγε κανενασ , να μασ πει εντυπωσεις !!
ραντεβου σε κανα μισαωρο με μια που ειχα αναφερει σε παλαιοτερο ποστ. 1 ωρα 25 ευρω + φραπε....
περισσοτερεσ πληροφοριεσ μετα το τελος του ραντεβου!
για να δουμε τη φρουτο θα ειναι....
είσαι μέγας Κασκαντέρ το Χόλυγουντ είναι το πεδίο της δόξας σου πλέον !!!....πιστευω οτι μετα απο αυτο ειμαι πλεον κασκαντερ
Ευτυχως που μου περισευαν 25ευρω και ειχα και καυλες αλλιως θα γυρναγα με τα λεφτα στο πορτοφολι και λαχανιασμενος μαγκα....
σκαει μυτη λοιπον μια 34αρα και έχουμε και λέμε :
1)παναγια μου μια σκατοφατσα.... 2/10
2)1.60 χοντρουλα 65 κιλα την εκανα
3)μασαζακι υποφερτο...με χαιδεμα στα αρχιδια σχεδον συνεχεια
4)φραπεδια παρα πολυ μετρια(ουτε καν με ολοκληρη τη χουφτα δεν τον επιανε)
5)μετα απο χιλια παρακαλια εβγαλε μπλουζα και σουτιεν και αφησε και χουφτωμα αλλα μαγκες μην το τολμησετε στισ μασχαλες ειχε περισσοτερη τριχα και απο μενα αηδιασα.....μισο κιλο λαδι μου εριξε για να μου σηκωθει μετα καθως μου την επαιζε
συμπερασμα: εγω τα εδωσα γιατι οπως ξανα ειπα μου περισευαν τα 25 ευρω,αλλιως μαγκες θα τα εκλεγα..για εμενα μακρια δεν αξιζει....πιστευω οτι μετα απο αυτο ειμαι πλεον κασκαντερ Εννοειται πως δεν θα τν ξαναπαρω...ουτε για 5ευρω
θα την δεις και θα παθεις ΑΤΥΧΗΜΑ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
μακρια......μπαζο 55 ετων...(bulgari)....ΟΧΙ ΡΟΛΟΙ......
Προφανώς ήρθε σπίτι σου λοιπόν άρα δεν ξέρεις διευθυνση του δικού της χώρουστο adoos την ειχα βρει αλλα τωρα δεν θυμαμαι ακριβως το url...
Aααααα ακομη μιλαει υπερβολικα πολυ και επισης εχω τραβηξει βιντεο απο την αρχη μεχρι το τελος με webcam που δεν την ειχε δει
αλλα δεν θα ανεβάσω κατι αν δεν κανω κανα καλό μονταρισμα πρωτα...και αν ειναι θα ανεβασω μόνο φωτο απο αυτη....