Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Δέν είναι ή κυρία απο τά Καμίνια.Επικοινώνησα και εγω μαζί της.Τρώγομαι νά δοκιμάσω αλλά το θέμα είναι πώς δέν κάνει ουτε στοματικό ουτε σεξ.Οπότε...

παίδες κάποιος που δοκίμασε να ενημερώσει για εμφάνιση και υπηρεσίες

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον για όσους θέλουν μόνο καλό μασάζ με τα b2b και φραπέ καλό! Υπάρχει τέτοιο σέρβις σε χώρο οχι μασατζίδικου και με τιμές καλές? Δηλαδή χωρίς τα 80αρια που θέλουν στις μασαζερι!  :boobies:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ενδιαφέρον για όσους θέλουν μόνο καλό μασάζ με τα b2b και φραπέ καλό! Υπάρχει τέτοιο σέρβις σε χώρο οχι μασατζίδικου και με τιμές καλές? Δηλαδή χωρίς τα 80αρια που θέλουν στις μασαζερι!  :boobies:

αναφέρεσαι σε συγκεκριμένη θεραπεύτρια?
αν ναι, σε ποια?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ενδιαφέρον για όσους θέλουν μόνο καλό μασάζ με τα b2b και φραπέ καλό! Υπάρχει τέτοιο σέρβις σε χώρο οχι μασατζίδικου και με τιμές καλές? Δηλαδή χωρίς τα 80αρια που θέλουν στις μασαζερι!  :boobies:

Λεπτομέρειες?

goustarw_polles

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

ρε συ παλίκαρε δωσε κανα λινκ για να επισκεφτούμε...η τηλ εαν εχεις με πμ!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ζητάς πληροφορίες ή έχεις να προτείνεις κάτι?

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις, πληροφορίες ζητάω !!!  :boobies: Τι να προτείνω??? Σόρρυ αν δεν είμουν ξεκάθαρος.... Υπάρχει???

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
τελικα πηγε κανενασ , να μασ πει  εντυπωσεις !!

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
αυτα ειναι 55 ετων θα σου αφησει την μασελα στο πουλι!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
285
Πόντοι
21
ραντεβου σε κανα μισαωρο με μια που ειχα αναφερει σε παλαιοτερο ποστ. 1 ωρα 25 ευρω + φραπε....
περισσοτερεσ πληροφοριεσ μετα το τελος του ραντεβου! :dancing:
για να δουμε τη φρουτο θα ειναι....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
ραντεβου σε κανα μισαωρο με μια που ειχα αναφερει σε παλαιοτερο ποστ. 1 ωρα 25 ευρω + φραπε....
περισσοτερεσ πληροφοριεσ μετα το τελος του ραντεβου! :dancing:
για να δουμε τη φρουτο θα ειναι....
:headbang2: :headbang2: :headbang2:
αυτός ειναι σκληροπυρηνικός καταδρομέας

αν και έχω την υποψία ότι θα γυρίσεις σύντομα λαχανιασμένος και με τα 25€ στο πορτοφόλι σου  :grin:

αναμένουμε  :coffee:

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
285
Πόντοι
21
Ευτυχως που μου περισευαν 25ευρω και ειχα και καυλες αλλιως θα γυρναγα με τα λεφτα στο πορτοφολι και λαχανιασμενος μαγκα.... :2funny:
σκαει μυτη λοιπον μια 34αρα και έχουμε και λέμε :

1)παναγια μου μια σκατοφατσα.... 2/10
2)1.60 χοντρουλα 65 κιλα την εκανα
3)μασαζακι υποφερτο...με χαιδεμα στα αρχιδια σχεδον συνεχεια
4)φραπεδια παρα πολυ μετρια(ουτε καν με ολοκληρη τη χουφτα δεν τον επιανε)
5)μετα απο χιλια παρακαλια εβγαλε μπλουζα και σουτιεν και αφησε και χουφτωμα αλλα μαγκες μην το τολμησετε στισ μασχαλες ειχε περισσοτερη τριχα και απο μενα αηδιασα.....μισο κιλο λαδι μου εριξε για να μου σηκωθει μετα καθως μου την επαιζε  :tickedoff:

συμπερασμα: εγω τα εδωσα γιατι οπως ξανα ειπα μου περισευαν τα 25 ευρω,αλλιως μαγκες θα τα εκλεγα..για εμενα μακρια δεν αξιζει....πιστευω οτι μετα απο αυτο ειμαι πλεον κασκαντερ  :2funny: :2funny: Εννοειται πως δεν θα τν ξαναπαρω...ουτε για 5ευρω

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
....πιστευω οτι μετα απο αυτο ειμαι πλεον κασκαντερ 
είσαι μέγας Κασκαντέρ  :rockon: :rockon: :rockon: το Χόλυγουντ είναι το πεδίο της δόξας σου πλέον !!!

εύγε για το κουράγιο σου και για τη θυσία σου. Πες μας και που ήταν να μην την πατήσει και κανας άλλος γιατί αλλάζουνε τις αγγελίες οι χαμούρες ...  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ευτυχως που μου περισευαν 25ευρω και ειχα και καυλες αλλιως θα γυρναγα με τα λεφτα στο πορτοφολι και λαχανιασμενος μαγκα.... :2funny:
σκαει μυτη λοιπον μια 34αρα και έχουμε και λέμε :

1)παναγια μου μια σκατοφατσα.... 2/10
2)1.60 χοντρουλα 65 κιλα την εκανα
3)μασαζακι υποφερτο...με χαιδεμα στα αρχιδια σχεδον συνεχεια
4)φραπεδια παρα πολυ μετρια(ουτε καν με ολοκληρη τη χουφτα δεν τον επιανε)
5)μετα απο χιλια παρακαλια εβγαλε μπλουζα και σουτιεν και αφησε και χουφτωμα αλλα μαγκες μην το τολμησετε στισ μασχαλες ειχε περισσοτερη τριχα και απο μενα αηδιασα.....μισο κιλο λαδι μου εριξε για να μου σηκωθει μετα καθως μου την επαιζε  :tickedoff:

συμπερασμα: εγω τα εδωσα γιατι οπως ξανα ειπα μου περισευαν τα 25 ευρω,αλλιως μαγκες θα τα εκλεγα..για εμενα μακρια δεν αξιζει....πιστευω οτι μετα απο αυτο ειμαι πλεον κασκαντερ  :2funny: :2funny: Εννοειται πως δεν θα τν ξαναπαρω...ουτε για 5ευρω

θα κάνω εμετό

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
θα την δεις και θα παθεις  ΑΤΥΧΗΜΑ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μακρια......μπαζο   55 ετων...(bulgari)....ΟΧΙ  ΡΟΛΟΙ......

φίλε τα σχόλια σου είναι για την πιο κάτω αγγελία ;
"Είμαι έμπειρη μασέρ και σας προσφέρω ολιστικό, χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ στο χώρο σας. 80 λεπτά πλήρης απολαύσης για το σώμα και ψυχή. Δεν είναι sex αλλά κάτι πολύ καλύτερο
τηλεφωνο εναι 697******1"

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
285
Πόντοι
21
στο adoos την ειχα βρει αλλα τωρα δεν θυμαμαι ακριβως το url...

Aααααα ακομη μιλαει υπερβολικα πολυ και επισης εχω τραβηξει βιντεο απο την αρχη μεχρι το τελος με webcam που δεν την ειχε δει :dancing:
αλλα δεν θα ανεβάσω κατι αν δεν κανω κανα καλό μονταρισμα πρωτα...και αν ειναι θα ανεβασω μόνο φωτο απο αυτη....  :2funny: :rockon: :dancing:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
στο adoos την ειχα βρει αλλα τωρα δεν θυμαμαι ακριβως το url...
Aααααα ακομη μιλαει υπερβολικα πολυ και επισης εχω τραβηξει βιντεο απο την αρχη μεχρι το τελος με webcam που δεν την ειχε δει :dancing:
αλλα δεν θα ανεβάσω κατι αν δεν κανω κανα καλό μονταρισμα πρωτα...και αν ειναι θα ανεβασω μόνο φωτο απο αυτη....  :2funny: :rockon: :dancing:
Προφανώς ήρθε σπίτι σου λοιπόν άρα δεν ξέρεις διευθυνση του δικού της χώρου  :think:

και φαντάζομαι ότι πρέπει να έχει αυτή την αγγελία στα ΝΕΑ για να αποφεύγουμε...
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ + Θεραπευτικό μασάζ + έξτρα περιποίηση, τιμές από 25 € και κατ' οίκον  6975-****30, 6983-****47. Ανοικτά & Κυριακές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom