goustarw_polles
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παντως αν το βρειτε ενημερωστε....!!!!
κανεις αγριο μασαζAstari elega na soy kanw egw alla me vazeis se peirasmo
αν δεν κανει σεξ ειναι αποτυχιαΕίμαι έμπειρη μασέρ και σας προσφέρω ολιστικό, χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ στο χώρο σας. 80 λεπτά πλήρης απολαύσης για το σώμα και ψυχή. Δεν είναι sex αλλά κάτι πολύ καλύτερο
Ζηταει 40 ευρω το τηλεφωνο εναι 697******1
Ξερει κανεις τι ειναι ?
Αν ειναι αυτη στα Καμινια, καλυτερα μπες μονος σου σε καμινιΕίμαι έμπειρη μασέρ και σας προσφέρω ολιστικό, χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ στο χώρο σας. 80 λεπτά πλήρης απολαύσης για το σώμα και ψυχή. Δεν είναι sex αλλά κάτι πολύ καλύτερο
Ξερει κανεις τι ειναι ?
σε ποιον απευθυνεστε μανδαμ?? (λεμε τωρα)Thes na me dokimaseis?
Thes na me dokimaseis?
Αν ειναι αυτη στα Καμινια, καλυτερα μπες μονος σου σε καμινι
(απο ανταποκρισεις αλλων, οχι προσωπικη)
χαχαχα, εννοειται. Εμενα δε με πειραζει αν ειναι και μεγαλυτερη παντως.Α, και κάτι άλλο. Όταν σε αγγελίες διαβάζω "έμπειρη" κάνω τη συνεπαγωγή "γυναίκα μεγάλης ηλικίας".
Πηρα τηλεφωνο , ειναι 40 χρονων 1.67 62 κιλα και το προγραμμα περιλαμβανειαισθησιακο μασαζ , body2body και εκτονωση με το χερι η στο σωμαΑ, και κάτι άλλο. Όταν σε αγγελίες διαβάζω "έμπειρη" κάνω τη συνεπαγωγή "γυναίκα μεγάλης ηλικίας".
Εχεις πμπου βρισκουμε το τηλεφωνακι συναγωνιστη ???
Δέν είναι ή κυρία απο τά Καμίνια.Επικοινώνησα και εγω μαζί της.Τρώγομαι νά δοκιμάσω αλλά το θέμα είναι πώς δέν κάνει ουτε στοματικό ουτε σεξ.Οπότε...Είμαι έμπειρη μασέρ και σας προσφέρω ολιστικό, χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ στο χώρο σας. 80 λεπτά πλήρης απολαύσης για το σώμα και ψυχή. Δεν είναι sex αλλά κάτι πολύ καλύτερο
Ξερει κανεις τι ειναι ?
και τι κανει δηλαδηΔέν είναι ή κυρία απο τά Καμίνια.Επικοινώνησα και εγω μαζί της.Τρώγομαι νά δοκιμάσω αλλά το θέμα είναι πώς δέν κάνει ουτε στοματικό ουτε σεξ.Οπότε...