Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Να προσθέσω κι εγώ παιδιά τη δική μου μικρή εμπειρία. Μόνο τη Βίκυ - Στεφανία έχω δοκιμάσει και η κοπέλα είναι καταπληκτική. Πολύ ευχάριστη, πολύ καλή στη δουλειά της, με το χαμόγελο, όλα καλά. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλες. Θα συνεχίσω να την προτιμώ, και την προτείνω σε όλους.
Μπορεις να μας δωσεις καμια παραπανω πληροφορια; (κοστος-προγραμμα-ωρα κλπ.)

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Ήταν καταπληκτική στη δουλειά της. Έδειχνε ότι το έκανε με ευχαρίστηση και έδινε σημασία στη λεπτομέρεια. Μου άρεσε που ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, και που εκτός από το να απολαύσεις τις υπηρεσίες της, μπορείς να πεις και μια κουβέντα. Είναι καλό τυπάκι. Κόστος 40 ευρώ, για 1,5 ώρα μασάζ και εκτόνωση στο τέλος.

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Επαναλαμβάνω βέβαια ότι δεν είχα ξαναπάρει κοπέλα για μασάζ στο σπίτι οπότε μπορεί να μην είμαι πολύ αντικειμενικός. Αυτό που λέω είναι η αίσθηση που μου έμεινε στο τέλος, και το value for money που θεωρώ ότι εισέπραξα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Επαναλαμβάνω βέβαια ότι δεν είχα ξαναπάρει κοπέλα για μασάζ στο σπίτι οπότε μπορεί να μην είμαι πολύ αντικειμενικός. Αυτό που λέω είναι η αίσθηση που μου έμεινε στο τέλος, και το value for money που θεωρώ ότι εισέπραξα.

Έτσι είναι φίλος. Όσοι έχουμε βρεθεί μια δυο φορές μαζί της αλλά και έχουμε μέτρο σύγκρισης με άλλες συμφωνούμε με αυτά που γράφεις.

Και τώρα πάμε στο δράμα μου...
Σήμερα με μουτζώσανε παιδιά.... Δεν εξηγείται αλλιώς... Τόσα άκυρα δεν έχω φάει ποτέ μαζεμένα στην μασαζοκαριέρα μου.

Ξεκινάμε...
Κλείνω ραντεβού με την κοπέλα που ανέφερε μερικές σελίδες παραπίσω ο maser32.
Παίρνω τηλέφωνο το πρωι.. στην αρχή μου λέει εντάξει και λίγο πριν κλείσω το τηλέφωνο μου λέι αν μπορώ τελικά στις 5 το απόγευμα.. Το κανονίζουμε..
Μετά από 1 -2 ώρες μου στέλνει μήνυμα ότι έχει πρόβλημα και να το κάνουμε στις 7.. Ξαναδέχομαι
Κανονίζουμε ξενοδοχείο και ξεκινάω. Μόλις παρκάρω έξω από το ξενοδοχείο κοιτάζω το κινητό και βλέπω μήνυμα ότι δεν θα έρθει και να το κανονίσουμε αύριο. Όταν της ζήτησα το λόγο, μου την είπε κιόλας: "Να κοίταζες το κινητό σου νωρίτερα"

Παίρνω τηλέφωνο Φαίδρα... Δεν είχα κλείσει ραντεβού ξέρω ότι έχει βαρύ πρόγραμμα αλλα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου μπας και πέσω σε κάποιο κενό απραξίας.
Προς μεγάλη μου τύχη το σήκωσε αμέσως αλλα προς μεγάλη μου ατυχία επίσης, είχε σχολάσει.
Κατεβαίνω Πειραιά.. Πάω Καραϊσκου στο 68-70 στη Δήμητρα. Με υποδέχεται μου εξηγεί κόστος χρόνο κλπκλπ βγαίνει η μοναδική κοπέλα που υπήρχε εκεί (ωραία ομολογουμένως) λέω οκ, πάνε και οι δύο μέσα και μετά από 5 λεπτά μου λέει ότι θα πρέπει να φύγω γιατί είχε ραντεβού με άλλον πελάτη η κοπέλα και δεν το γνώριζε.

Επόμενος σταθμός Κουντουριώτου 144. Χτυπάω μου ανοίγουν από κάτω , ανεβαίνω πάνω, ανοίγει μια γεματούλα με φόρμα όπου με πληροφορεί ότι το κατάστημα έχει κλείσει και δεν λειτουργεί λόγω μετακόμισης. Σε ερώτησή μου περί νέας διεύθυνσης και τηλεφώνου απάντησε αρνητικά.. Δεν ξέρει γιατί πουλήθηκε σε άλλο αφεντικό και δεν ξέρει που και πότε θα το ανοίξουν.

Πολυ γκαντεμιά ρε παιδιά...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.691
Πόντοι
42.697
Νομίζω είναι το μασατζίδικο Πατησίων 52...δεν ξέρω αν είναι μπριζολάδικο...δεν το ρίσκαρα...ανοίγει μια πονηρή Ρωσόφατσα ονόματι Ξένια...

παλι την πορτα μαζι με τους μεντεσεδες εφαγες ρε?

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Έτσι είναι φίλος. Όσοι έχουμε βρεθεί μια δυο φορές μαζί της αλλά και έχουμε μέτρο σύγκρισης με άλλες συμφωνούμε με αυτά που γράφεις.

Ξεκινάμε...
Παίρνω τηλέφωνο το πρωι.. στην αρχή μου λέει εντάξει και λίγο πριν κλείσω το τηλέφωνο μου λέι αν μπορώ τελικά στις 5 το απόγευμα.. Το κανονίζουμε..
Μετά από 1 -2 ώρες μου στέλνει μήνυμα ότι έχει πρόβλημα και να το κάνουμε στις 7.. Ξαναδέχομαι
Κανονίζουμε ξενοδοχείο και ξεκινάω. Μόλις παρκάρω έξω από το ξενοδοχείο κοιτάζω το κινητό και βλέπω μήνυμα ότι δεν θα έρθει και να το κανονίσουμε αύριο. Όταν της ζήτησα το λόγο, μου την είπε κιόλας: "Να κοίταζες το κινητό σου νωρίτερα"

Πώς θα μπορούσα να βρω κι εγώ τη συγκεκριμένη κοπέλα?

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Ήταν καταπληκτική στη δουλειά της. Έδειχνε ότι το έκανε με ευχαρίστηση και έδινε σημασία στη λεπτομέρεια. Μου άρεσε που ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη, και που εκτός από το να απολαύσεις τις υπηρεσίες της, μπορείς να πεις και μια κουβέντα. Είναι καλό τυπάκι. Κόστος 40 ευρώ, για 1,5 ώρα μασάζ και εκτόνωση στο τέλος.

Βοηθήστε λιγο παιδιά με ενα λινκ :hi:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Να προσθέσω κι εγώ παιδιά τη δική μου μικρή εμπειρία. Μόνο τη Βίκυ - Στεφανία έχω δοκιμάσει και η κοπέλα είναι καταπληκτική. Πολύ ευχάριστη, πολύ καλή στη δουλειά της, με το χαμόγελο, όλα καλά. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλες. Θα συνεχίσω να την προτιμώ, και την προτείνω σε όλους.
άμα σου άρεσε οκ αλλά δεν μας λες σε τι ήταν καταπληκτική...

Στην προμήθεια που παίρνει...!!;;   :think:

Ασε ρε τύπε, γράφτηκες χθες και έμαθες για την Βίκυ σήμερα, και βγήκες να την προμοτάρεις...  :jerking:

Ρε Ούστ..!!!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αχαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε alexandro. Έλιωσα στο γέλιο.

@digit_ten: δεν νομίζω  οτι χρειάζεται προμοτάρισμα η βίκυ. Τόσο εγώ (που δεν γράφτηκα χθες) όσο και άλλα μέλη πιο παλιά και πιο έγκυρα από μένα, έχουν γράψει καλές κριτικές για την συγκεκριμένη.
Το προμοτάρισμα φαίνεται αλλιώς. Αυτό που έγραψε ο άλλος είναι απλά μια διαπίστωση για την σωστή δουλειά που κάνει μια κοπέλα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

Σήμερα με μουτζώσανε παιδιά.... Δεν εξηγείται αλλιώς... Τόσα άκυρα δεν έχω φάει ποτέ μαζεμένα στην μασαζοκαριέρα μου.

Ξεκινάμε...

Παίρνω τηλέφωνο Φαίδρα... Δεν είχα κλείσει ραντεβού ξέρω ότι έχει βαρύ πρόγραμμα αλλα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου μπας και πέσω σε κάποιο κενό απραξίας.
Προς μεγάλη μου τύχη το σήκωσε αμέσως αλλα προς μεγάλη μου ατυχία επίσης, είχε σχολάσει.
Κατεβαίνω Πειραιά.. Πάω Καραϊσκου στο 68-70 στη Δήμητρα. Με υποδέχεται μου εξηγεί κόστος χρόνο κλπκλπ βγαίνει η μοναδική κοπέλα που υπήρχε εκεί (ωραία ομολογουμένως) λέω οκ, πάνε και οι δύο μέσα και μετά από 5 λεπτά μου λέει ότι θα πρέπει να φύγω γιατί είχε ραντεβού με άλλον πελάτη η κοπέλα και δεν το γνώριζε.

Επόμενος σταθμός Κουντουριώτου 144. Χτυπάω μου ανοίγουν από κάτω , ανεβαίνω πάνω, ανοίγει μια γεματούλα με φόρμα όπου με πληροφορεί ότι το κατάστημα έχει κλείσει και δεν λειτουργεί λόγω μετακόμισης. Σε ερώτησή μου περί νέας διεύθυνσης και τηλεφώνου απάντησε αρνητικά.. Δεν ξέρει γιατί πουλήθηκε σε άλλο αφεντικό και δεν ξέρει που και πότε θα το ανοίξουν.

χαχα να πάρεις λαχείο...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.594
Πόντοι
2.456

Ξεκινάμε...

Λεει ενα τραγουδι
που μας μαθαιναν παλια
ο χαμενος τα παιρνει ολα
Συνεχισε τυπε,ο επιμενων γ@μ@  :rockon:

massazakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα αν καποιος κασκαντερ εχει δοκιμασει. την παρακατω αγγελια ας πει καμμια κουβεντα
    Μασάζ μυοχαλαρωτικο θεραπευτικο με 4 χερια στο χωρο σας αναλαμβανουν 2 κοπελες 40 ευρω τη συνεδρια.50 ευρω στο χωρο σας.καθαρα μασαζ κ μονο.τηλ 6951..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Καλημερα αν καποιος κασκαντερ εχει δοκιμασει. την παρακατω αγγελια ας πει καμμια κουβεντα
    Μασάζ μυοχαλαρωτικο θεραπευτικο με 4 χερια στο χωρο σας αναλαμβανουν 2 κοπελες 40 ευρω τη συνεδρια.50 ευρω στο χωρο σας.καθαρα μασαζ κ μονο.τηλ 6951..
καλυτερα να ποσταρεις το λινκ της αγγελιας.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
ακυρο...ενταξει, εγω εφταιγα :headbang:

giannis71365

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω είναι το μασατζίδικο Πατησίων 52...δεν ξέρω αν είναι μπριζολάδικο...δεν το ρίσκαρα...ανοίγει μια πονηρή Ρωσόφατσα ονόματι Ξένια...

Καλά νομίζεις αδερφέ. Κρυφό ειναι στην διεύθυνση που έδωσες. Έκανα καταδρομική. Τέσσερις κορασίδες στο εν λόγω οίκημα εκ των οποίων η μία η Ξένια που εκτελεί και χρέη σερίφισας. Για όσους πήγαιναν 3η Σεπτεμβρίου 59 δούλεψε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μαζί της μια Μαρίνα επίσης από 3η Σεπτεμβρίου 59, μια Ελένη και μια ακόμα της οποίας το όνομα εν συγκράτησα. Το ρόστερ απευθύνεται περισσότερο σε λάτρις των milf καταστάσεων. Ο χώρος είναι καθαρός σε γενικές γραμμές αλλά χωρίς ατομικκές ντουζιέρες στα δωμάτια. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 45 λεπτών και προσφέρονται τα πάντα όλα. Δεν γνωρίζω αν ανοίγουν αν δεν έχεις ενημερώσει νωρίτερα μέσω τηλεφώνου την Ξένια. Αυτά προς ενημερωση των φίλων συναγωνιστών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom