Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
βρε οι φάλαινες καλές είναι αλλά να είναι τουλαχιστον συμπάθητικές....

ετσι, ναι  ;)

για να απορει ο φιλος captain κατι θα ξερει...μηπως ειναι δυνατον να το μοιραστεις μαζι μας, ετσι εμεις οι νεωτεροι να μαθουμε? :hi:

δε ξερω κατι, κι ουτε εχω δοκιμασει
απλα σχολιασα βασει των φωτο που ειδα στο λινκ  :headbang:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
την εχεις κανει βολτα Νικο?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
όχι, πήρα για ραντεβού και κάναμε συνεννόηση αλλά μετά έτυχε κάτι και δεν κατάφερα.
Μετά έφυγα διακοπές και από όταν γύρισα την εχω στη λίστα για δοκιμή αλλά τεμπελιάζω.
Από ότι βλέπω δεν είναι πια στο viber όπου είχαμε συνεννοηθεί οπότε μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμη πια.
Κρίμα γιατί δεν πρόλαβα να έχω ιδία άποψη

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ο psolaras78,αν θυμμαμαι καλα,ειχε φαει την χειροτερη ηττα.ειχε παει για αναγνωριση εδαφους,και του κλειδωσανε την πορτα του διαμερισματος,και δεν ανοιγανε!!!...αχαχαχαχαχχαχ
χαχα ήταν μέσα ή έξω;;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τι λες τώραααα!!!!!!!!!!!!! και δεν τους έβαλε φωτιά να τους κάψει όταν βγήκε?
κλωτσιά στο σαπιοκρέβατο για να καταλάβει η σαπιο-κωλομούρη πως δεν γούσταρα τέτοια μπαζίλα!
Αν ήθελα κατέβαινα στη χωματερη αχααχαχα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
με το που μπηκε και ειδε,και κανει να φυγει,γυρισανε το κλειδι...αχαχχαχχχαχαχαχχχαχαχ
αυτη πέρασε για την ''ανάκριση'', κλειδώνοντας την πόρτα..

όσο θυμάμαι το βλέμμα της αγελάδος που είχε, με πιάνει αναγούλα... :vomit:

Συνημμένα

• MPAZO1.jpg
    MPAZO1.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 25

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
σε όλες αντιστάθηκα, σε χρόνο dt μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι απότομα κ το κατάλαβαν...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
btw επειδή κάποιοι εδω μέσα λένε άτοπα πράγματα σχετικά με τη δημοσίευση public profile links απο FB και καλά οτι δεν επιτρέπεται, να πω οτι έχουν λάθος σε οτι αφορά τη δημοσίευση προφίλ ενώ η δημοσίευση φωτό όπως της κυρίας πιο πάνω είναι αδίκημα χωρίς written consent.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
btw επειδή κάποιοι εδω μέσα λένε άτοπα πράγματα σχετικά με τη δημοσίευση public profile links απο FB και καλά οτι δεν επιτρέπεται, να πω οτι έχουν λάθος σε οτι αφορά τη δημοσίευση προφίλ ενώ η δημοσίευση φωτό όπως της κυρίας πιο πάνω είναι αδίκημα χωρίς written consent.

εκτός βέβαια αν προέρχεται από αγγελία ή από κάποιο δημόσιο προφίλ

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
κλωτσιά στο σαπιοκρέβατο για να καταλάβει η σαπιο-κωλομούρη πως δεν γούσταρα τέτοια μπαζίλα!
Αν ήθελα κατέβαινα στη χωματερη αχααχαχα

Νέο ελειοτριβείο στα Νέα Λιόσσια.... με σλόγκαν Αν είναι μπάζο, βουρ για τη χωματερή!!!" χαχαχαχαχα

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Να προσθέσω κι εγώ παιδιά τη δική μου μικρή εμπειρία. Μόνο τη Βίκυ - Στεφανία έχω δοκιμάσει και η κοπέλα είναι καταπληκτική. Πολύ ευχάριστη, πολύ καλή στη δουλειά της, με το χαμόγελο, όλα καλά. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλες. Θα συνεχίσω να την προτιμώ, και την προτείνω σε όλους.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Να προσθέσω κι εγώ παιδιά τη δική μου μικρή εμπειρία. Μόνο τη Βίκυ - Στεφανία έχω δοκιμάσει και η κοπέλα είναι καταπληκτική. Πολύ ευχάριστη, πολύ καλή στη δουλειά της, με το χαμόγελο, όλα καλά. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλες. Θα συνεχίσω να την προτιμώ, και την προτείνω σε όλους.
άμα σου άρεσε οκ αλλά δεν μας λες σε τι ήταν καταπληκτική...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
παιδια υπαρχει καποια κριτική για τη συγκεκριμένη κυρία?
απο το τηλέφωνο λέει 50 ευρώ μασάζ.

Νομίζω είναι το μασατζίδικο Πατησίων 52...δεν ξέρω αν είναι μπριζολάδικο...δεν το ρίσκαρα...ανοίγει μια πονηρή Ρωσόφατσα ονόματι Ξένια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom