diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλα οταν την συναντησετε,και φατε την φολα,μην φωναζετε ομως ε?
Ο παλιός προειδοποίησε.... το κασκαντεριλίκι δικό μας... χαχαχχααχα
καλα οταν την συναντησετε,και φατε την φολα,μην φωναζετε ομως ε?
ο psolaras78,αν θυμμαμαι καλα,ειχε φαει την χειροτερη ηττα.ειχε παει για αναγνωριση εδαφους,και του κλειδωσανε την πορτα του διαμερισματος,και δεν ανοιγανε!!!...αχαχαχαχαχχαχΟ παλιός προειδοποίησε.... το κασκαντεριλίκι δικό μας... χαχαχχααχα
ο psolaras78,αν θυμμαμαι καλα,ειχε φαει την χειροτερη ηττα.ειχε παει για αναγνωριση εδαφους,και του κλειδωσανε την πορτα του διαμερισματος,και δεν ανοιγανε!!!...αχαχαχαχαχχαχ
παψε+σκασε!
ετσιιιι!!!!...εγω παντως αν την βρω, θα παω...δεν φοβαμαι τιποτα...ετσι κι'αλλιως μετα την τελευταια φολα, οτιδηποτε θα ειναι καλυτερο...
ο psolaras78,αν θυμμαμαι καλα,ειχε φαει την χειροτερη ηττα.ειχε παει για αναγνωριση εδαφους,και του κλειδωσανε την πορτα του διαμερισματος,και δεν ανοιγανε!!!...αχαχαχαχαχχαχ
δε θα το συνεχισω γιατι θα σπαμαρουμε!
http://[URL unfurl="true"]www.diadromi.com.gr/images/uploads/TROMPA-PODIOY.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εφοδιασμενο σε βλεπω!!...αντε περνει φωτια η τουαλετα στο διαλλειμα.!!αχαχαχαχχχαχχ!!!!
εγω παντως αν την βρω, θα παω...δεν φοβαμαι τιποτα...ετσι κι'αλλιως μετα την τελευταια φολα, οτιδηποτε θα ειναι καλυτερο...
εισαι με τα καλα σου?..θα του εκανε μυνηση η φιλοζωικη!!δεν ειμαστε για τετοια τωρα!!!Τι λες τώραααα!!!!!!!!!!!!! και δεν τους έβαλε φωτιά να τους κάψει όταν βγήκε?
εφοδιασμενο σε βλεπω!!...αντε περνει φωτια η τουαλετα στο διαλλειμα.!!αχαχαχαχχχαχχ!!!!
εισαι με τα καλα σου?..θα του εκανε μυνηση η φιλοζωικη!!δεν ειμαστε για τετοια τωρα!!!
εχω φαει μεχρι τωρα 4 φολες, αλλα η μια ηταν το κατι αλλο...καμια 10αρια σελιδες πισω εχω γραψει...έφαγες φόλα?????
Το κίνημα για το σώσιμο των φαλαινών!!!!
εχω φαει μεχρι τωρα 4 φολες, αλλα η μια ηταν το κατι αλλο...καμια 10αρια σελιδες πισω εχω γραψει...
βρε οι φάλαινες καλές είναι αλλά να είναι τουλαχιστον συμπάθητικές....περι ορεξεως γαυρος...
αλλα ωρες ωρες ειλικρινα απορω...ειλικρινα!
εγω για 70 ξερωαυτή ρε παιδιά δεν είναι η Λίζα που το πρωί δουλεύει καπου και μπορεί μόνο απογεύματα , κατά προτίμηση στο ΠΡΙΒΕ στο Μετάξουργείο?
Με τη συνεννόηση του τύπου μου δίνει 30 και κάνουμε μασάζ και άμα είσαι καθαρός κάνουμε μπάνιο και μου δίνεις 40 για σεξ?