Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
:vomit:
για την λαουρα ρε ρεμαλια,  ποιος θα αναλαβει να με ενημερωσει ρε??? εχει τηλ κλειστο ολο το πρωι...τοση δουλεια επεσε? :headbang:

Zadren, ψαξε ποιος λείπει από το thread και μάλλον αυτός την απασχολεί όλη μέρα χαχαχαχαχ

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
παραθεση στον εαυτο μου....τι ξεφτιλα ρε πουστη μου!!!
με την "κυρια" δεν ξερω τι θα γινει ρε παιδες. Σκεφτομαι να κινησω διαδικασια  παρκαρισματος με αισθητηρα + καμερα. Καθε σχολιο και παρατηρηση (ακομα και βρισιμο) δεκτη (ξερω ξερω, κατι ειπωθηκε προχτες, αλλα οχι αρκετα) Η σελιδα της παντως (μιας και ειμαι ομορφοπαιδο και με δεχτηκε σαν φιλο(ουααααου) εχει πολυ μα παρα πολυ ενδιαφερον...Λινκ δε βαζω κατεθειαν (σε πμ στους συνογαμητες  ΜΟΝΟ)

Συνημμένα

• qq1.jpg
    qq1.jpg
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 26

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αντε να δουμε...

Συνημμένα

• 222.jpg
    222.jpg
    112,4 KB · Εμφανίσεις: 30

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
αυτη ειναι?....παλιες καραβανες....που την θυμηθηκες παλι?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αυτη ειναι?....παλιες καραβανες....που την θυμηθηκες παλι?
μου την θυμησε καποια κοινη γνωστη μας...(οχι εσενα και εμενα-μην παρεξηγηθω παλι) αυτης και μιας αλλης που εχουμε παιξει κρικετ μαζι...μου κινησε την περιεργεια και ρωταω τους αλητοφιλους εδω...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
και επειδη φαινεται κυρια με "αξιες", λεω να παω για ταβλι μια μερα πολυ συντομα ομως....απλα ρωτησα για εξοπλισμο και στολη απο τι υλικο να ειναι? βαμβακερο η τσιγκινο?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
για την λαουρα ρε ρεμαλια,  ποιος θα αναλαβει να με ενημερωσει ρε??? εχει τηλ κλειστο ολο το πρωι...τοση δουλεια επεσε? :headbang:
Θα σε ενημερώσει ο dani69 που την προμοτάρει. Αλλά εχει αναφερθεί παλιότερα ότι πρόκειται για καριολάκι από Σερβία που ζητάει 120€  για τις υπηρεσίες της.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Θα σε ενημερώσει ο dani69 που την προμοτάρει. Αλλά εχει αναφερθεί παλιότερα ότι πρόκειται για καριολάκι από Σερβία που ζητάει 120€  για τις υπηρεσίες της.
καλα ρε πουστη μου...120 την ωρα για τριψιμο μαζι της και στο φβ λεει 2 ωρες 150 ε  me 2 γκομενες? Τι σκατα μαλακιες ειναι αυτες που γραφει τοτε? δεν βγαζω ακρη φιλε
παντως thanks :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλα, εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα φιλε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ex-saliv1

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
ρε φιλε, αληθινος μπατσος λιγο δυσκολο να εκανε κατι τετοιο...θα ρισκαρε τα παντα ολα για 40 γαμημενα? μαλλον στο φτωχομπινε αγαμητο τον κοβω...

καλησπερα και απο εμενα
την ολγα δε θα την επαιρνα, δε μου κανει το ''κλικ'' ομως τυγχανει να την εχω ακουσει (εννοω εκτος απο εδω μεσα) απο μια κοινη μας φιλη η οποια μου ειπε για αυτο το συμβαν με το μπατσο/''μπατσο'' (οπως θελετε παρτε το). βασικα εδειξε ταυτοτητα μπατσου, ιδεα δεν εχω αν ηταν αληθινη ή οχι, αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι της εκανε συστασεις οχι γι αυτο που κανει αλλα για το οτι εχει πολυ χαμηλη ταριφα και γαμαει την αγορα!!!!!!!!  δηλαδη, εαν αυτο ευσταθει που προσωπικα τη πιστευω αυτη τη φιλη αφου δεν ειχε καποιο λογο να μου το πει, αυτος μαλλον ειναι σταλμενος απο αλλη ή αλλες για να στειλει το μηνυμα!!
το ειπα επειδη το ακουσα. δε γραφω συχνα εδω, ελαχιστα θα ελεγα, μονο οταν εχω κατι ουσιαστικα να πω κατα τη γνωμη μου (εννοειται). και αυτο ειναι για εμενα...με πασα επιφυλαξη παντα. ισως ατομα απο εδω μεσα που ειναι πιο ''κοντα'' της λογω γνωριμιας να μπορουν να το επιβεβαιωσουν ή αναιρεσουν..αυτα!!!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
καλα ρε πουστη μου...120 την ωρα για τριψιμο μαζι της και στο φβ λεει 2 ωρες 150 ε  me 2 γκομενες? Τι σκατα μαλακιες ειναι αυτες που γραφει τοτε? δεν βγαζω ακρη φιλε
Παλιότερα αυτή η τιμή είχε αναφερθεί από άλλα μέλη. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει οπότε δεν αποκλείεται να έκανε αναπροσαρμογή στο κοστολόγιό της.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ok βασιλη, ολα αυτα πολυ καλα που τα γραφεις, ομως τα ρεμαλια οι φιλοι εδω μεσα τωρα θα αρχισουν τις ιδιες μαλακιες με την ολγα και τους γαμοπρομοτορες και θα με ξεχασουν παλι...και 2η φορα παραθεση στον εαυτο μου δεν κανω... Προσωπικα την ολγα την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου, παμε για αλλα. Δεν χαθηκε και ο κοσμος, εδω παει ο Αδωνις για αρχηγος κομματος και εμεις θα ασχολουμαστε για τους προμοτορες αλλων πουτανων εδω? Και στο κατω κατω τι στο διαολο μας νοιαζει ποιος και για ποιο λογο το εκανε? Και αυτον το μαλακα στα αρχιδια μου τον γραφω απο οπου και αν ειναι. Εμεις εδω πρεπει να συνεχισουμε και αν με το καλο η λεγαμενη γυρισει, τοτε της ριχνουμε και κανενα να φυγουν τα χοντρα.
Και κατι ακομα αν ο παπαρας ο καραγκιοζης διαβαζει... Φιλε μου ο λογος που πραγματικα θελω να παιρνω την Θεια, δεν ειναι ρε μαλακα τα 40ε, αλλα οτι περναγα καλα...comprente φιλε?

ex-saliv1

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
ok βασιλη, ολα αυτα πολυ καλα που τα γραφεις, ομως τα ρεμαλια οι φιλοι εδω μεσα τωρα θα αρχισουν τις ιδιες μαλακιες με την ολγα και τους γαμοπρομοτορες και θα με ξεχασουν παλι...και 2η φορα παραθεση στον εαυτο μου δεν κανω... Προσωπικα την ολγα την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου, παμε για αλλα. Δεν χαθηκε και ο κοσμος, εδω παει ο Αδωνις για αρχηγος κομματος και εμεις θα ασχολουμαστε για τους προμοτορες αλλων πουτανων εδω? Και στο κατω κατω τι στο διαολο μας νοιαζει ποιος και για ποιο λογο το εκανε? Και αυτον το μαλακα στα αρχιδια μου τον γραφω απο οπου και αν ειναι. Εμεις εδω πρεπει να συνεχισουμε και αν με το καλο η λεγαμενη γυρισει, τοτε της ριχνουμε και κανενα να φυγουν τα χοντρα.
Και κατι ακομα αν ο παπαρας ο καραγκιοζης διαβαζει... Φιλε μου ο λογος που πραγματικα θελω να παιρνω την Θεια, δεν ειναι ρε μαλακα τα 40ε, αλλα οτι περναγα καλα...comprente φιλε?

συμφωνω στο 100% με οτι γραφεις...

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
ok βασιλη, ολα αυτα πολυ καλα που τα γραφεις, ομως τα ρεμαλια οι φιλοι εδω μεσα τωρα θα αρχισουν τις ιδιες μαλακιες με την ολγα και τους γαμοπρομοτορες και θα με ξεχασουν παλι...και 2η φορα παραθεση στον εαυτο μου δεν κανω... Προσωπικα την ολγα την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου, παμε για αλλα. Δεν χαθηκε και ο κοσμος, [size=10pt]εδω παει ο Αδωνις για αρχηγος κομματος[/size] και εμεις θα ασχολουμαστε για τους προμοτορες αλλων πουτανων εδω? Και στο κατω κατω τι στο διαολο μας νοιαζει ποιος και για ποιο λογο το εκανε? Και αυτον το μαλακα στα αρχιδια μου τον γραφω απο οπου και αν ειναι. Εμεις εδω πρεπει να συνεχισουμε και αν με το καλο η λεγαμενη γυρισει, τοτε της ριχνουμε και κανενα να φυγουν τα χοντρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:thumbsup:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Zadren, διορθώνω ..... 100€ ζητούσαν πέρσι τέτοια εποχή. Στις σελίδες 364 και 365 θα βρείς περισσόετρες πληροφορίες για αυτές. Σόρρυ αλλά δεν ξέρω πως να κάνω copy paste  τα link των σελίδων από κινητό για να μην ψάχνεις.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
οι 2 πρέπει να είναι τα συστεγαζόμενα milf.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom