Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
πουθενα!!!

μην δωσει κανενας το τηλ
αφου ειχαν ξεσκιστει εδω δως μου πμ σου στελνω πμ εχεις πμ ουτε γκομενες να ηταν...περιοριστε λιγο το κυκλο και εκει που πρεπει μονο...τωρα εγινε η παπαρια...μπαινει ο καθενας και δε ψαχνει και τα θελει ολα ετοιμα... ;)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αφου ειχαν ξεσκιστει εδω δως μου πμ σου στελνω πμ εχεις πμ ουτε γκομενες να ηταν...περιοριστε λιγο το κυκλο και εκει που πρεπει μονο...τωρα εγινε η παπαρια...μπαινει ο καθενας και δε ψαχνει και τα θελει ολα ετοιμα... ;)

:thumbsup:

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
αυτο καταλαβαινω και εγω...αρχισαν τα οργανα για την ολγα, τωρα. Και για κατι αλλες καριολες που πραγματικα εχουν "κανει" πεφτει σιωπη...

και μετα παραπονιουνται που κατι καλα κομματια μενουν στα πμ (και πολλες φορες ουτε καν-μονο με τηλεφωνο μαθαινεις) και δεν βγαινουν εδω. Ετσι πρεπει ομως  γιατι ειδαμε τι παει να γινει εδω περα τωρα. Τωρα και κατι αλλο. Επειδη εχω παρατηρησει καινουργια μελη να κριτικαρουν τις γυναικες οτι ειναι μπαζα, θα πω οτι δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα να δεχομαι πουτσοφυλακες γυρω μου. Οποια θελω γαμαω και δεν δινω και λογαριασμο σε κανεναν. Εχουμε γυναικες, παιδια και οικογενειες και ξαφνικα θα εχουμε και πουτσοφυλακες? Να πανε να γαμηθουν, λοιπον. Και κατι τελευταιο...Μην πει κανεις οτι ειμαι προμοτορας (οι πιο παλιοι ξερουν τα ποστς μου για διαφορα πραγματα) γιατι την ολγα και καθε ολγα τις εχω γραμμενες στ'αρχιδια μου κανονικοτατα. Ειτε τις γαμησουμε ειτε οχι...

ΥΓ1 Απαντησεις με πμ για τηλεφωνα που ζητουν διαφορα μαλακισμενα εδω μεσα που το παιζουν και μπατσοι για να γαμησουν τζαμπε, απο εμενα κομμενα. Στελνω μονο σε μελη που ξερω πανω κατω τι ανεμους βγαζουν...
ΥΓ2 Καριολακο μην νομιζεις οτι εισαι και κανενας πηθικαλωπηξ. Ενας  λεχριος και κυντερος-κοινος κλασομπανιερας εισαι...Και να ξερεις οτι ειναι πανευκολο να βρεθεις και να δημιουργηθει εδω ακομα και ΘΕΜΑ για να διαβαζουμε εμεις οι νεοι τι αρχιδι εισαι...
Αυτα...

Σωραίος μ@ν!!!! Τα σεβη μου!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
κουφαλες ολοι...με ξεχασατε!!! καλα ρε πουστηδες, δεν ντρεπεστε? :2funny:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
αυτο καταλαβαινω και εγω...αρχισαν τα οργανα για την ολγα, τωρα. Και για κατι αλλες καριολες που πραγματικα εχουν "κανει" πεφτει σιωπη...

και μετα παραπονιουνται που κατι καλα κομματια μενουν στα πμ (και πολλες φορες ουτε καν-μονο με τηλεφωνο μαθαινεις) και δεν βγαινουν εδω. Ετσι πρεπει ομως  γιατι ειδαμε τι παει να γινει εδω περα τωρα. Τωρα και κατι αλλο. Επειδη εχω παρατηρησει καινουργια μελη να κριτικαρουν τις γυναικες οτι ειναι μπαζα, θα πω οτι δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα να δεχομαι πουτσοφυλακες γυρω μου. Οποια θελω γαμαω και δεν δινω και λογαριασμο σε κανεναν. Εχουμε γυναικες, παιδια και οικογενειες και ξαφνικα θα εχουμε και πουτσοφυλακες? Να πανε να γαμηθουν, λοιπον. Και κατι τελευταιο...Μην πει κανεις οτι ειμαι προμοτορας (οι πιο παλιοι ξερουν τα ποστς μου για διαφορα πραγματα) γιατι την ολγα και καθε ολγα τις εχω γραμμενες στ'αρχιδια μου κανονικοτατα. Ειτε τις γαμησουμε ειτε οχι...

ΥΓ1 Απαντησεις με πμ για τηλεφωνα που ζητουν διαφορα μαλακισμενα εδω μεσα που το παιζουν και μπατσοι για να γαμησουν τζαμπε, απο εμενα κομμενα. Στελνω μονο σε μελη που ξερω πανω κατω τι ανεμους βγαζουν...
ΥΓ2 Καριολακο μην νομιζεις οτι εισαι και κανενας πηθικαλωπηξ. Ενας  λεχριος και κυντερος-κοινος κλασομπανιερας εισαι...Και να ξερεις οτι ειναι πανευκολο να βρεθεις και να δημιουργηθει εδω ακομα και ΘΕΜΑ για να διαβαζουμε εμεις οι νεοι τι αρχιδι εισαι...
Αυτα...
Πές τα συναγωνιστή  :hi:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εντελει τι ακριβως εκανε ο εν λογω "κυριος"?Δεν εχω καταλαβει ακριβως
γαμησε κ στο τελος για να γλυτωσει το τεραστιο ποσον των 40 ευρω,την εκβιασε με συλληψη δειχνοντας της στιγμιαια μια ταυτοτητα μπατσου

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
γαμησε κ στο τελος για να γλυτωσει το τεραστιο ποσον των 40 ευρω,την εκβιασε με συλληψη δειχνοντας της στιγμιαια μια ταυτοτητα μπατσου

η οποια , αν ησουν λιγο δυσκολος στα λεφτα τη δεδομενη στιγμη , εκανε και σκοντο.Ρε το μουνοπανο  :jerking: ειναι οντως μπατσος ή οχι ?(ειναι μελος εδω το αρχιδι?)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
η οποια , αν ησουν λιγο δυσκολος στα λεφτα τη δεδομενη στιγμη , εκανε και σκοντο.Ρε το μουνοπανο  :jerking: ειναι οντως μπατσος ή οχι ?(ειναι μελος εδω το αρχιδι?)
αν ειναι μπατσος φιλε, ακομα χειροτερα... :jerking:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
:2funny: :2funny:ρε μηπως δε σας αρεσουν μαλλον τα γαμοβρισιδια? θελετε και καλους τροπους ρε μπουρδελιαρηδες? Σας εχω ρωτησει κατι τοση ωρα και ολοι (ενταξει, εκτος απο 1) με εχετε γραψει στα αρχιδια σας....και ασχολουμαστε με κατακαθια μπατσους και σκατομαλακες....

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
αν ειναι μπατσος φιλε, ακομα χειροτερα... :jerking:

αν ειναι  :police:  αυτο ειναι ψιλο-αναμενομενο.Αν δεν ειναι ομως ειναι καριολακος φτωχομπινες που ουτε επι πληρωμη δεν ειναι αξιος να γαμαει

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αν ειναι   :police:  αυτο ειναι ψιλο-αναμενομενο.Αν δεν ειναι ομως ειναι καριολακος φτωχομπινες που ουτε επι πληρωμη δεν ειναι αξιος να γαμαει
ρε φιλε, αληθινος μπατσος λιγο δυσκολο να εκανε κατι τετοιο...θα ρισκαρε τα παντα ολα για 40 γαμημενα? μαλλον στο φτωχομπινε αγαμητο τον κοβω...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
για την λαουρα ρε ρεμαλια,  ποιος θα αναλαβει να με ενημερωσει ρε??? εχει τηλ κλειστο ολο το πρωι...τοση δουλεια επεσε? :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom