αυτο καταλαβαινω και εγω...αρχισαν τα οργανα για την ολγα, τωρα. Και για κατι αλλες καριολες που πραγματικα εχουν "κανει" πεφτει σιωπη...
και μετα παραπονιουνται που κατι καλα κομματια μενουν στα πμ (και πολλες φορες ουτε καν-μονο με τηλεφωνο μαθαινεις) και δεν βγαινουν εδω. Ετσι πρεπει ομως γιατι ειδαμε τι παει να γινει εδω περα τωρα. Τωρα και κατι αλλο. Επειδη εχω παρατηρησει καινουργια μελη να κριτικαρουν τις γυναικες οτι ειναι μπαζα, θα πω οτι δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα να δεχομαι πουτσοφυλακες γυρω μου. Οποια θελω γαμαω και δεν δινω και λογαριασμο σε κανεναν. Εχουμε γυναικες, παιδια και οικογενειες και ξαφνικα θα εχουμε και πουτσοφυλακες? Να πανε να γαμηθουν, λοιπον. Και κατι τελευταιο...Μην πει κανεις οτι ειμαι προμοτορας (οι πιο παλιοι ξερουν τα ποστς μου για διαφορα πραγματα) γιατι την ολγα και καθε ολγα τις εχω γραμμενες στ'αρχιδια μου κανονικοτατα. Ειτε τις γαμησουμε ειτε οχι...
ΥΓ1 Απαντησεις με πμ για τηλεφωνα που ζητουν διαφορα μαλακισμενα εδω μεσα που το παιζουν και μπατσοι για να γαμησουν τζαμπε, απο εμενα κομμενα. Στελνω μονο σε μελη που ξερω πανω κατω τι ανεμους βγαζουν...
ΥΓ2 Καριολακο μην νομιζεις οτι εισαι και κανενας πηθικαλωπηξ. Ενας λεχριος και κυντερος-κοινος κλασομπανιερας εισαι...Και να ξερεις οτι ειναι πανευκολο να βρεθεις και να δημιουργηθει εδω ακομα και ΘΕΜΑ για να διαβαζουμε εμεις οι νεοι τι αρχιδι εισαι...
Αυτα...