gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Φίλε δεν εχεις πάρει ειδηση τίποτα μάλλον. Πρώτο ποστ και ζητάς τηλέφωνο;
Zadren συμφωνω μαζί σου σε όσα εγραψες.
Φίλε δεν εχεις πάρει ειδηση τίποτα μάλλον. Πρώτο ποστ και ζητάς τηλέφωνο;
Zadren συμφωνω μαζί σου σε όσα εγραψες.
ok βασιλη, ολα αυτα πολυ καλα που τα γραφεις, ομως τα ρεμαλια οι φιλοι εδω μεσα τωρα θα αρχισουν τις ιδιες μαλακιες με την ολγα και τους γαμοπρομοτορες και θα με ξεχασουν παλι...και 2η φορα παραθεση στον εαυτο μου δεν κανω... Προσωπικα την ολγα την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου, παμε για αλλα. Δεν χαθηκε και ο κοσμος, εδω παει ο Αδωνις για αρχηγος κομματος και εμεις θα ασχολουμαστε για τους προμοτορες αλλων πουτανων εδω? Και στο κατω κατω τι στο διαολο μας νοιαζει ποιος και για ποιο λογο το εκανε? Και αυτον το μαλακα στα αρχιδια μου τον γραφω απο οπου και αν ειναι. Εμεις εδω πρεπει να συνεχισουμε και αν με το καλο η λεγαμενη γυρισει, τοτε της ριχνουμε και κανενα να φυγουν τα χοντρα.
Και κατι ακομα αν ο παπαρας ο καραγκιοζης διαβαζει... Φιλε μου ο λογος που πραγματικα θελω να παιρνω την Θεια, δεν ειναι ρε μαλακα τα 40ε, αλλα οτι περναγα καλα...comprente φιλε?
Τελικά η Ελβίρα το έκοψε το ελαιοτριβείο??? Δεν απαντά ούτε σε μνμ ούτε σε mails....
Αναφέρεσαι στην γνωστή Ελβίρα που έχει και δικό της νήμα εδώ; Έχει ενημερώσει ότι σταματάει διότι βρήκε δουλειά σταθερή.Τελικά η Ελβίρα το έκοψε το ελαιοτριβείο??? Δεν απαντά ούτε σε μνμ ούτε σε mails....
πηρε ο κοσμος δηλαδη πηρα καλο μασαζ 1.30 ωρα και μετα μια φραπεδια μαστορικη..με αλλη μια θα εχει φουλ πραμα καλο ειναι και στεκεται σωματικα αρκετα καλα...κοστος 50...
Αναφέρεσαι στην γνωστή Ελβίρα που έχει και δικό της νήμα εδώ; Έχει ενημερώσει ότι σταματάει διότι βρήκε δουλειά σταθερή.
προφανως δεν ξερεις ποσο λιγουρια,ποσο ξεφτιλοπουστες ειναι οι τσεοι.ρε φιλε, αληθινος μπατσος λιγο δυσκολο να εκανε κατι τετοιο...θα ρισκαρε τα παντα ολα για 40 γαμημενα? μαλλον στο φτωχομπινε αγαμητο τον κοβω...
κ αυτο παιζει.καλησπερα και απο εμενα
την ολγα δε θα την επαιρνα, δε μου κανει το ''κλικ'' ομως τυγχανει να την εχω ακουσει (εννοω εκτος απο εδω μεσα) απο μια κοινη μας φιλη η οποια μου ειπε για αυτο το συμβαν με το μπατσο/''μπατσο'' (οπως θελετε παρτε το). βασικα εδειξε ταυτοτητα μπατσου, ιδεα δεν εχω αν ηταν αληθινη ή οχι, αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι της εκανε συστασεις οχι γι αυτο που κανει αλλα για το οτι εχει πολυ χαμηλη ταριφα και γαμαει την αγορα!!!!!!!! δηλαδη, εαν αυτο ευσταθει που προσωπικα τη πιστευω αυτη τη φιλη αφου δεν ειχε καποιο λογο να μου το πει, αυτος μαλλον ειναι σταλμενος απο αλλη ή αλλες για να στειλει το μηνυμα!!
το ειπα επειδη το ακουσα. δε γραφω συχνα εδω, ελαχιστα θα ελεγα, μονο οταν εχω κατι ουσιαστικα να πω κατα τη γνωμη μου (εννοειται). και αυτο ειναι για εμενα...με πασα επιφυλαξη παντα. ισως ατομα απο εδω μεσα που ειναι πιο ''κοντα'' της λογω γνωριμιας να μπορουν να το επιβεβαιωσουν ή αναιρεσουν..αυτα!!!!!
τραβα σε αλλο θρεντ αμα σου πρηστηκαν.
ΟΧΙ... το μονο και πολυ ενδιαφερον ,ειναι τα ψυχολογικα της αγαπητικιας σου...τραβα σε αλλο θρεντ αμα σου πρηστηκαν.
Μηπως υπαρχει κατι νεο,ενδιαφερον κ εμποδιζουμε την ενημερωση?
Για ποια θες να μαθειςπεριμενω πμ ποια ειναι η καλλιτεχνιδα κ την σελιδα της...ευχαριστω
οκ, φιλε τα διαβασα...σε ευχαριστω πολυ...Zadren, διορθώνω ..... 100€ ζητούσαν πέρσι τέτοια εποχή. Στις σελίδες 364 και 365 θα βρείς περισσόετρες πληροφορίες για αυτές. Σόρρυ αλλά δεν ξέρω πως να κάνω copy paste τα link των σελίδων από κινητό για να μην ψάχνεις.
μπορει φιλε μου, μπορειπροφανως δεν ξερεις ποσο λιγουρια,ποσο ξεφτιλοπουστες ειναι οι τσεοι.
τι εγινε αδελφε?αυπνιες?αρμεγεις την κατσικα?μπορει φιλε μου, μπορει
κ αυτο παιζει.
Συναγωνστης της ζητησε να βρει καποια για ντουετο.
Η καποια ευρεθη με ταριφα 80.
Οταν η θεια ειπε οτι εκεινη κ παλι θα ζητησει 40 το θεμε περιεπλεχθη κ επειδη σπαει την αγορα,ισως να την μαγειρεψαν με τκν τσεο/ δηθεν τσεο.
γεια σου ρε who!! περασα να δω αν οι κεραταδες φιλοι μου με ενημερωσαν για την χτεσινη παραθεση στον εαυτο μου...ευτυχως δεν με ξεχασαν τα ρεμαλια...σας ευχαριστω ολους , αρρωστους και μη...τι εγινε αδελφε?αυπνιες?αρμεγεις την κατσικα?