Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
100 τα 2ωρα ραντεβου στο μενιδι ΜΟΝΟ μονοωρα δεν...
ειναι λιγο overweight ομως...οχι απολυτα BBW αλλα το καταλαβαινεις...Θα πρεπει να την παρεις κα να την γυρισεις στο σημειο εκκινησης...Καλη στη δουλεια της, στο γηπεδο μεσα δεν σταματαει ...απο τερμα σε τερμα παει ολη την ωρα. Παντως για τα λεφτα που ζηταει ... :think:

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ειναι λιγο overweight ομως...οχι απολυτα BBW αλλα το καταλαβαινεις...Θα πρεπει να την παρεις κα να την γυρισεις στο σημειο εκκινησης...Καλη στη δουλεια της, στο γηπεδο μεσα δεν σταματαει ...απο τερμα σε τερμα παει ολη την ωρα. Παντως για τα λεφτα που ζηταει ... :think:

Πάντως με 100 το 2ωρο είναι ελάχιστες που αξιζουν... Οι παλαιότεροι ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Πάντως με 100 το 2ωρο είναι ελάχιστες που αξιζουν... Οι παλαιότεροι ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος....
προσωπικα, εγω φιλε το 2ωρο δεν το εντεχω με καμια απο δαυτες... ειναι παααρα πολυς ο χρονος...αγκαλιτσες κανω και στο σπιτι μου!! :hi:

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
προσωπικα, εγω φιλε το 2ωρο δεν το εντεχω με καμια απο δαυτες... ειναι παααρα πολυς ο χρονος...αγκαλιτσες κανω και στο σπιτι μου!! :hi:

Εγώ επειδή είμαι ψιλοπαπαράκος, γουστάρω τα γουτσου γουτσου και τα 2ωράκια. Απλά παλιότερα που ήμουν πολύ πιο ενεργός είχα 3 - 4 κορίτσια που πήγαινα επειδή με καλύπταν εκεί και δεν δοκίμαζα άλλα....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Εγώ επειδή είμαι ψιλοπαπαράκος, γουστάρω τα γουτσου γουτσου και τα 2ωράκια. Απλά παλιότερα που ήμουν πολύ πιο ενεργός είχα 3 - 4 κορίτσια που πήγαινα επειδή με καλύπταν εκεί και δεν δοκίμαζα άλλα....
καλα κανεις φιλε...εγω παντα σεβομαι τι γουσταρει ο αλλος...μιλαγα για τον εαυτο μου και μονο...δεν εκανα κριτικη σε αυτο που ειπες... :hi:

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
καλα κανεις φιλε...εγω παντα σεβομαι τι γουσταρει ο αλλος...μιλαγα για τον εαυτο μου και μονο...δεν εκανα κριτικη σε αυτο που ειπες... :hi:

¨οχι ρε zad, δεν το κατάλαβα σαν κριτική. Μεταξύ συναγωνιστών κατανόηση χαχαχαχαχα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
ναι για αυτή μιλάμε... Οι παλιοι εδώ βέβαια την ξέρουν με άλλο όνομα και άλλη ιδιότητα.... τρελό gfe!!!
με ποια ιδιοτητα δηλαδη? δεν την ξερουν οπως εμεις ,οι  ΝΕΟΙ? Και καλα το ονομα, αυτη μπορει να εχει καμια 10αρια nick οπως αλλωστε πολλοι παλιοι εδω μεσα...,αλλα υπηρεσιες? Κααααλα...

τρελλο τα παντα ολα οχι μονο GFE ;)

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
με ποια ιδιοτητα δηλαδη? δεν την ξερουν οπως εμεις ,οι  ΝΕΟΙ? Και καλα το ονομα, αυτη μπορει να εχει καμια 10αρια nick οπως αλλωστε πολλοι παλιοι εδω μεσα...,αλλα υπηρεσιες? Κααααλα...

τρελλο τα παντα ολα οχι μονο GFE ;)

τηα σου στείλω σε pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom