whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
Ποσα ζηταει αυτη
ρε τυποι?
50 αν δεν απατωμαι?
50 αν δεν απατωμαι?
Ποσα ζηταει αυτη ρε τυποι?
50 αν δεν απατωμαι?
100 τα 2ωρα ραντεβου στο μενιδι ΜΟΝΟ μονοωρα δεν...Ποσα ζηταει αυτη ρε τυποι?
50 αν δεν απατωμαι?
οκ,ευχαριστω100 τα 2ωρα ραντεβου στο μενιδι ΜΟΝΟ μονοωρα δεν...
Σε μεγάλο βαθμό αλλα οχι εντελώς
ειναι λιγο overweight ομως...οχι απολυτα BBW αλλα το καταλαβαινεις...Θα πρεπει να την παρεις κα να την γυρισεις στο σημειο εκκινησης...Καλη στη δουλεια της, στο γηπεδο μεσα δεν σταματαει ...απο τερμα σε τερμα παει ολη την ωρα. Παντως για τα λεφτα που ζηταει ...100 τα 2ωρα ραντεβου στο μενιδι ΜΟΝΟ μονοωρα δεν...
ειναι λιγο overweight ομως...οχι απολυτα BBW αλλα το καταλαβαινεις...Θα πρεπει να την παρεις κα να την γυρισεις στο σημειο εκκινησης...Καλη στη δουλεια της, στο γηπεδο μεσα δεν σταματαει ...απο τερμα σε τερμα παει ολη την ωρα. Παντως για τα λεφτα που ζηταει ...
προσωπικα, εγω φιλε το 2ωρο δεν το εντεχω με καμια απο δαυτες... ειναι παααρα πολυς ο χρονος...αγκαλιτσες κανω και στο σπιτι μου!!Πάντως με 100 το 2ωρο είναι ελάχιστες που αξιζουν... Οι παλαιότεροι ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος....
προσωπικα, εγω φιλε το 2ωρο δεν το εντεχω με καμια απο δαυτες... ειναι παααρα πολυς ο χρονος...αγκαλιτσες κανω και στο σπιτι μου!!
καλα κανεις φιλε...εγω παντα σεβομαι τι γουσταρει ο αλλος...μιλαγα για τον εαυτο μου και μονο...δεν εκανα κριτικη σε αυτο που ειπες...Εγώ επειδή είμαι ψιλοπαπαράκος, γουστάρω τα γουτσου γουτσου και τα 2ωράκια. Απλά παλιότερα που ήμουν πολύ πιο ενεργός είχα 3 - 4 κορίτσια που πήγαινα επειδή με καλύπταν εκεί και δεν δοκίμαζα άλλα....
ρε ρεμαλια ισχυει οτι η φιλη μας σταματησε? για αυτην μιλουσατε πριν?
]
καλα κανεις φιλε...εγω παντα σεβομαι τι γουσταρει ο αλλος...μιλαγα για τον εαυτο μου και μονο...δεν εκανα κριτικη σε αυτο που ειπες...
Ελα μου ντε
παντως αν σταματησε δεν υπηρχε κανενας λογος να αλλαξει και τηλ...(επαγγελματικο)Ελα μου ντε
¨οχι ρε zad, δεν το κατάλαβα σαν κριτική. Μεταξύ συναγωνιστών κατανόηση χαχαχαχαχα
με ποια ιδιοτητα δηλαδη? δεν την ξερουν οπως εμεις ,οι ΝΕΟΙ? Και καλα το ονομα, αυτη μπορει να εχει καμια 10αρια nick οπως αλλωστε πολλοι παλιοι εδω μεσα...,αλλα υπηρεσιες? Κααααλα...ναι για αυτή μιλάμε... Οι παλιοι εδώ βέβαια την ξέρουν με άλλο όνομα και άλλη ιδιότητα.... τρελό gfe!!!
με ποια ιδιοτητα δηλαδη? δεν την ξερουν οπως εμεις ,οι ΝΕΟΙ? Και καλα το ονομα, αυτη μπορει να εχει καμια 10αρια nick οπως αλλωστε πολλοι παλιοι εδω μεσα...,αλλα υπηρεσιες? Κααααλα...
τρελλο τα παντα ολα οχι μονο GFE ;)
ναι για αυτή μιλάμε... Οι παλιοι εδώ βέβαια την ξέρουν με άλλο όνομα και άλλη ιδιότητα.... τρελό gfe!!!
γιατι αλλαξε ονομα?