gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
η Βικυ ΕΒΓΑΛΕ την φωτογραφια της απο το viber.. Γιατι αραγε??οντωσ καλο ακουγεται...θα προσπαθησω να κανω μια δοκιμουλα
να θυμηθω και τα νιατα μου... ;) ;) ;)
η Βικυ ΕΒΓΑΛΕ την φωτογραφια της απο το viber.. Γιατι αραγε??οντωσ καλο ακουγεται...θα προσπαθησω να κανω μια δοκιμουλα
να θυμηθω και τα νιατα μου... ;) ;) ;)
re paidia sto fb δεν μου βγαζει κατι πςσ μπορουμε ν τσεκαρουμε την κυρια?η Βικυ ΕΒΓΑΛΕ την φωτογραφια της απο το viber.. Γιατι αραγε??
re paidia sto fb δεν μου βγαζει κατι πςσ μπορουμε ν τσεκαρουμε την κυρια?
δωστε κανα λινκ
Stefania Melakire paidia sto fb δεν μου βγαζει κατι πςσ μπορουμε ν τσεκαρουμε την κυρια?
δωστε κανα λινκ
thnks γεματουτσικη ειναιStefania Melaki
Καλημέρα σε όλους. Τιμήθηκε η νεαρά Βίκυ και μπορώ να πω ότι ισχύουν τα λεγόμενα του Crazy Ivan και λίγα είπε. Πάρα πολύ καλό μασαζ και φραπεδιά από άλλο πλανήτη. Άκρως αισθησιακή. Μαεστρία.... ξεπερνάει και την Μαρίνα της Σολωμού.ο καθένας λέει τη γνώμη του. Το μασάζ της, για εμένα ήταν κορυφαίο, όπως και ο φραπές που κέρασε.
Εσύ έχεις άλλη άποψη
όποιος άλλος δοκιμάσει, ας ενημέρωσει, απλά και όμορφα
και κάτι άσχετο...όταν δοκίμασες, γιατί δεν ενημέρωσες;
Τιμές :
1 ώρα 30 ευρώ
1:30 ώρα 40 ευρώ
2 ώρες 50 ευρώ
ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Ραντεβού μέχρι 9-10 το βράδυ, ανάλογα και την περιοχή. Τη βολεύει στο κέντρο.
Η Βίκυ είναι μια νεαρή Ελληνίδα, κάτω από 25, στο 1.70 ύψος, με κάποια περιττά κιλά και με γλυκό πρόσωπο. Από τη συζήτηση μαζί της θα καταλάβετε ότι είναι μορφωμένη.
ΤΟ ΜΑΣΑΖ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. Η ποιότητα του μασάζ αγγίζει το τέλειο.
Η συνεδρία ολοκληρώνεται με μια αριστοτεχνική – σούπερ αισθησιακή φραπεδιά.
Δεν κοιτάζει το ρολόϊ. Φερθείτε της με ευγένεια και θα σας αποζημιώσει.
πιαστης τον κωλο να δουμε τι θα σου πει...χεχεχεχε!!!...Εχω ραντεβου σημερα μαζι της. Θα ανεβασω κριτικη αμεσως μετα
εππιαστης τον κωλο να δουμε τι θα σου πει...χεχεχεχε!!!...
τι επ?!..δεν ειπα τιποτα κακο..να δει αν ειναι στρογγυλος..αυτο ειναι μονο.
σορρυ παρεξηγησες.δεν θελουμε να πηδηξουμε.πατρικα χαδια,για να αισθανθει ποιο καλα...η συγκεκριμενη δεν κανει τιποτα παραπανω εκτος απο τη δουλεια της το μασαζ και την εκτονωση...αμεσως ολοι το νου σας στο πηδημα...
;)σορρυ παρεξηγησες.δεν θελουμε να πηδηξουμε.πατρικα χαδια,για να αισθανθει ποιο καλα...
εεεετσιιιι!!!!
σορρυ παρεξηγησες.δεν θελουμε να πηδηξουμε.πατρικα χαδια,για να αισθανθει ποιο καλα...
επιτελους κ νομιζα οτι μονο εγω δε γαμαω στα μασατζιδικα.....χααααααααααααααααασορρυ παρεξηγησες.δεν θελουμε να πηδηξουμε.πατρικα χαδια,για να αισθανθει ποιο καλα...
αστα αυτα και επικεντρωσου στα μειλ σου ;)