spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
χαχαχαχαχαχα...
χαχαχαχαχαχα...
μη γελας γιατι σημερα μτ τη βροχη ειμαστε μεσα.χαχαχαχαχαχα...
καλημερα αδερφε!
..έχει αναφερθεί ότι η ξανθιά κάνει καλό κρεβάτι...για όσους γουστάρουν χοντρούλες...
ρε και αυτην εχεις μπαζωσει????
ΕΛΕΟΣ!!!!!
ααααααααααα μικρε gami δεν καρφωνουμε φιλους .......Και μη μου κολλάς: "αν εννοεις εμενα, "ημανε" γκλομπαλ μπουρδελειτορ πολυ πριν πάρω την Κλεοπατρα Grin
Και πριν απο αυτην εχω μπαζωσει πολυ χειροτερες Help Me Please"
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΕΛ 4465 ΣΤΟ THREAD "ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ".....
ααααααααααα μικρε gami δεν καρφωνουμε φιλους .....
εμπειριες ειναι ολα μωρε
σιγα τι εγινε?
ε ναι το ιδιο λεμε πανω κατω, και την πλακα μας κανουμε ;)
ααααααααααα μικρε gami δεν καρφωνουμε φιλους .....
Μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος;Ειναι αυστηρα μασαζ;Ειναι οπως τα ειπε και ο φιλος προηγουμενως οτι δε βγαζει ρουχα και δεν αφηνει να πιανεις;Βαζει πετσετα στα επιμαχα σημεια η μπορω να ειμαι τελειως γυμνος;Το τηλ της χτυπαει καθε 5 λεπτα την ωρα που κανει μασαζ και σπαει νευρα, ο χωρος χάλια τελειως και κανει μασαζ με τις γροθιες το οποιο πιο πολυ ποναει παρα χαλαρωνει
Μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος;Ειναι αυστηρα μασαζ;Ειναι οπως τα ειπε και ο φιλος προηγουμενως οτι δε βγαζει ρουχα και δεν αφηνει να πιανεις;Βαζει πετσετα στα επιμαχα σημεια η μπορω να ειμαι τελειως γυμνος;
Αρκετά καλό μασάζ, τελείως γυμνός, στρώμα στο πάτωμα, διαμέρισμα άδειο στο υπόγειο, νιώθεις ότι είσαι στο Prison Break. Δεν βγάζει ρούχα (και καλύτερα), δεν πιάνεις τίποτα.
Άλλος...
Άλλος...