anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
..Ο Zero είναι Μοντελοπνίχτης, ρε...των ΚΑΠΗ της Σοβιετίας...
..Ο Zero είναι Μοντελοπνίχτης, ρε...των ΚΑΠΗ της Σοβιετίας...
σιωπη εσυ παντοφλάκια!!!
μεχρι και το οτι εχεις κατοικιδιο γνωριζω και σε ποιο γιατρο το πηγαινεις.... ;)
ΥΓ. απο την οδο Πάρου έχεις να περάσεις αρκετο καιρό πάντως....
πιπερι....σιωπη εσυ παντοφλάκια!!!
μεχρι και το οτι εχεις κατοικιδιο γνωριζω και σε ποιο γιατρο το πηγαινεις.... ;)
την ειχα δοκιμασει,πριν 1 χρονο περιπου....ζηταει οντως 50 ευρω,μια φορα με ελευθερο στοματικο... ψιλη νταρντανα,οχι χοντρη,αλλα προγραμμα μπουρδελου...χυσε να τελειωνουμε,και τετοια...η τιμη ειναι στο μισαωρο,δεν την συνιστω με τιποτα...ψαξε αλλου...
την ειχα δοκιμασει,πριν 1 χρονο περιπου....ζηταει οντως 50 ευρω,μια φορα με ελευθερο στοματικο... ψιλη νταρντανα,οχι χοντρη,αλλα προγραμμα μπουρδελου...χυσε να τελειωνουμε,και τετοια...η τιμη ειναι στο μισαωρο,δεν την συνιστω με τιποτα...ψαξε αλλου...
Η Άννα είναι μια νεαρή Ελληνίδα κοπέλα στο 1.75, με κόκκινα βαμμένα μαλλιά, λίγα επιπλέον κιλά, ανύπαρκτο στήθος και απεριποίητα άκρα. Σχετικά όμορφη, γούστα είναι αυτά και φωνή λίγο μάγκικη, ξενερωτική. Εμφανίστηκε πολύ «σφιγμένη», σαν να είχε το μυαλό της αλλού.
Το μασάζ της είναι περισσότερο χάδια, παρά μασάζ. Στο κυρίως μέρος, ξεκινήσαμε με ένα ωραίο 69, όπου μου ήρθαν ευωδίες από την πίσω τρύπα της. Τραβήχτηκα και την άφησα να μου κάνει πίπα, ακάποτη πάντα. Στο πήδημα είχε καλή συμμετοχή, το μοναδικό θετικό στη συνάντηση μας.
Προσοχή, όποιος τη συναντήσει, να ξέρει ότι θα του λέει τιμές του στυλ 20 γι αυτό, 30 για το άλλο και τέτοια. Εσείς θα της αντιπροτείνετε τι θέλετε και μια τιμή. Αν δεχθεί έχει καλώς, αλλιώς πάμε γι άλλα.
Συμπερασματικά, εγώ δεν θα ξαναπάρω. Η κοπέλα είχε το μυαλό της αλλού, ήταν πολύ μαγκωμένη. Δεν είμαι ψυχολόγος, να γαμήσω θέλω.
Το τηλέφωνο της αγγελίας θα το βρείτε αν πατήσετε το πράσινο κουμπί δεξιά.
pipa xoris profylaktiko... glossofila sto foul kai apo masaz....TIPOTAAAAA!!!!!
για να βοηθησω...μασατζιδικο στην καλλιθεα ειναι,και επειδη δεν εχει πολυ δουλεια,αρχισε τα ντελιβερι...εχει πολλες κοπελες.στο τηλεφωνο ζητησες καποια συγκεκριμενη ?
εναι γραφειο ρωτησες?
για να βοηθησω...μασατζιδικο στην καλλιθεα ειναι,και επειδη δεν εχει πολυ δουλεια,αρχισε τα ντελιβερι...εχει πολλες κοπελες.