spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
risk everything!ζεις επικινδυνα......
risk everything!ζεις επικινδυνα......
peter,την εχω δει Live,και μου εφυγε η μαγκια....ο μπολτ,γατακι μπροστα μου...
..η μικρη ωραιο καβλακι,αλλα το οχι ηταν ποιο μεγαλο απο την 28η οκτωβριου..κι εγω την εχω δει κι ακομα τρεχω.μονο το πιπινακι ηταν καλο αλλα δεν επαιζε μου ειπε
..η μικρη ωραιο καβλακι,αλλα το οχι ηταν ποιο μεγαλο απο την 28η οκτωβριου..
..δεν το αποκλειω...Πρεπει να ειναι κορη της.............
πες μου που να πάω να το δω;; Στείλε μου pm φίλε...50 ευρω στο χωρο της νεα σμυρνη (κοντα μεγ αλεξανδρου) προσωπο χαλια ,μασαζ καλο , σεξ καλο ,κωλο δεν δινει..50 πλας φαινεται .....
..η μικρη ωραιο καβλακι,αλλα το οχι ηταν ποιο μεγαλο απο την 28η οκτωβριου..
Πρεπει να ειναι κορη της.............
..δεν το αποκλειω...
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ?
...δεν σε βαρεσε κανεις...μην γραφεις κεφαλαια!!..ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?
...δεν σε βαρεσε κανεις...μην γραφεις κεφαλαια!!..
σταματα εσυ!!!..ολο πεταγεσε....υπηρετησες στην αεροπορια?χανεις τον τόνο ????
σταματα εσυ!!!..ολο πεταγεσε....υπηρετησες στην αεροπορια?
τι κανει το κοριτσι μας....δωστης φιλια στα μουτρα...πες οτι την ψαχνω για στριμωγμα..!!!ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩς το ειπα βρε σπανκυυυυυυ ( όπως σε λεει και η σελενα )
εχεις χασει καθε ιχνος σοβαροτητας...σε ενημερωνω οτι αγορασα σφεντονα!φυλαξου!τι κανει το κοριτσι μας....δωστης φιλια στα μουτρα...πες οτι την ψαχνω για στριμωγμα..!!!
...καλημερα σας,κυρια μου.για μαλακες ψαχνεις...δεν ξαναβγαινω στην πορτα...η αντεαλλαγη μυνηματων με περιστερι πλεον..εχεις χασει καθε ιχνος σοβαροτητας...σε ενημερωνω οτι αγορασα σφεντονα!φυλαξου!
χα χα χα , τους βλέπεις από τα χαμηλά.......................καλημερα σας,κυρια μου.για μαλακες ψαχνεις...δεν ξαναβγαινω στην πορτα...η αντεαλλαγη μυνηματων με περιστερι πλεον..