στο τηλ μου είπε 80€ 1ωρα... Δεν ξέρω πως βάζεις λινκ σόρυ.....την αλβανιδα λες ,με το 50αρικο,που χρεωνει?...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εγω λεω αλλη..ανεξαρτοποιηθηκε,αυτη που σου λεω...Λέω αυτή που δουλεύει στη Ζάνα βρε..
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
www.sexgr.net/masaz/ad81565-masaz-xalarwtiko]http://www.sexgr.net/masaz/ad81565-masaz-xalarwtiko..αυτη[/URL]?στο τηλ μου είπε 80€ 1ωρα... Δεν ξέρω πως βάζεις λινκ σόρυ...
www.sexgr.net/masaz/ad116212-xristina]http://www.sexgr.net/masaz/ad116212-xristina...η[/URL] αυτη?...
sexy χρηστινα λέειστο τηλ μου είπε 80€ 1ωρα... Δεν ξέρω πως βάζεις λινκ σόρυ...
αυτή που τελειώνει το τηλ σε 354
makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
ποπο είμαι πολύ ασχέτως... Ρε μαν αυτί πού φοράει μοβ μλουζα κ μαύρες κάλτσες..
Δεν είναι αυτή που λές
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...ειναι βιζιτα...απο οτι ξερω, μετρια σε ολα...τη δεύτερη μαν
Και οι φωτο δεν ειναι δικες της λογικα
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ούτε κατα διάνοια... μακριά.... και δεν κάνει μασαζ, βίζιτα είναι
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
..πριν καιρο που ειχα παρει την πρωτη,ειχε ερθει,παει για μπανιο,και βγαινει ξεβρακωτη τελειως...της κανω...μασαζ δεν κανεις?...μενει καγκελο για λιγο,και μου απανταει..ενταξει μωρε στο χρωσταω... ...αυτο θα πει πτυχιουχος μασεζ...
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
..πριν καιρο που ειχα παρει την πρωτη,ειχε ερθει,παει για μπανιο,και βγαινει ξεβρακωτη τελειως...της κανω...μασαζ δεν κανεις?...μενει καγκελο για λιγο,και μου απανταει..ενταξει μωρε στο χρωσταω... ...αυτο θα πει πτυχιουχος μασεζ...
...τότε δεν είναι μόνο μια, αλλά γραφείο, εμένα δεν μίλαγε πολύ καλά ελληνικά... .Όταν την πήγα στο δωμάτιο είχα 2 πετσέτες πάνω στο κραβάτι για τα λάδια και μου λέει "... οκι μασαζ... σεξ... " Την πήδηξα μεν, αλλά μάπα δε...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...μια 35αρα ηταν, ψηλη,αλβανιδα,με σπαστο μαλλι,καστανοξανθο,καλο στηθος,και νταρντανα γενικα...αλλα πηδημα,στησε με και κανε οτι θες...0 πρωτοβουλια...σαν να πηδουσα λειψανο......τότε δεν είναι μόνο μια, αλλά γραφείο, εμένα δεν μίλαγε πολύ καλά ελληνικά... .Όταν την πήγα στο δωμάτιο είχα 2 πετσέτες πάνω στο κραβάτι για τα λάδια και μου λέει "... οκι μασαζ... σεξ... " Την πήδηξα μεν, αλλά μάπα δε...
heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
...μια 35αρα ηταν, ψηλη,αλβανιδα,με σπαστο μαλλι,καστανοξανθο,καλο στηθος,και νταρντανα γενικα...αλλα πηδημα,στησε με και κανε οτι θες...0 πρωτοβουλια...σαν να πηδουσα λειψανο...
Εγω πάντως παιδια πηρα μια απο ενα site που ερχονται μονο στο χώρο σου.Την πηγα σε ξενοδοχείο γιατι νόμιζα οτι ήταν βίζιτα και αντι να της πεταξω τα ματια εξω, με το μασαζ της, με έβαλε......για υπνο! Το κακο βεβαια είναι οτι δεν το "πήρα" ολόκληρο το πακετακι...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Εγω πάντως παιδια πηρα μια απο ενα site που ερχονται μονο στο χώρο σου.Την πηγα σε ξενοδοχείο γιατι νόμιζα οτι ήταν βίζιτα και αντι να της πεταξω τα ματια εξω, με το μασαζ της, με έβαλε......για υπνο! Το κακο βεβαια είναι οτι δεν το "πήρα" ολόκληρο το πακετακι...
από ποιό πήρες και τι υπηρεσίες έλαβες ακριβώς;
ουτε που θυμαμαι το ονομα του site φίλε. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι η κοπελα με χαλαρωσε ξεχασα το ονομά μου, αλλά για σεξούτε που το συζήτησε. Αναψε κεριά με ρωτησε ποιος ήταν ο στοχος μου χαλαρωση και ευεξία ή ενεργοποίηση των τσακρα και απο την χαλαρωση που της είπα αποφασισε με ποια λαδια θα με πασαλίψει και απο εκεί που νομιζα οτι τα λεφτα μου θα πανε χαμενα ενοιωσα σαν στραβαδι που παρουσιαζεται πρωτη μερα στον στρατό.Αν σε ενδιαφερει μπορώ να ψξω να βρω το site και να στο δωσω. Αλλα και εσυ αν ψαξεις δεν ειναι πολλα αυτα που σου στέλνει τον φυσιοθεραπευτη στο σπίτι.
κ ποσο πήγε το μαλί φίλος???ουτε που θυμαμαι το ονομα του site φίλε. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι η κοπελα με χαλαρωσε ξεχασα το ονομά μου, αλλά για σεξούτε που το συζήτησε. Αναψε κεριά με ρωτησε ποιος ήταν ο στοχος μου χαλαρωση και ευεξία ή ενεργοποίηση των τσακρα και απο την χαλαρωση που της είπα αποφασισε με ποια λαδια θα με πασαλίψει και απο εκεί που νομιζα οτι τα λεφτα μου θα πανε χαμενα ενοιωσα σαν στραβαδι που παρουσιαζεται πρωτη μερα στον στρατό.Αν σε ενδιαφερει μπορώ να ψξω να βρω το site και να στο δωσω. Αλλα και εσυ αν ψαξεις δεν ειναι πολλα αυτα που σου στέλνει τον φυσιοθεραπευτη στο σπίτι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις