Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
βλέπω τον χώρο του κατ'οίκον να έχει πάρει την κατιούσα με μεγάλη ταχύτητα
πολυ καλα το λες αδερφε και ειναι φυσικο επομενο με τοσες κακομαθημενες βιζιτες που βαριουνται να κουνησουν τον κωλο τους και βολευονται στο "μπουρδελο" τους (κυριολεκτικα κ μεταφορικα)..που να τρεχεις τωρα;!ασε θα ερθουν οι μλκς εδω που δε βλεπουν μπροστα τους απο την καυλα!βαλε οτι εχουν ανεβει και οι τιμες και οι μυστες βολευονται να μη πληρωνουν ξενοδοχεια βαλε οτι παιζουν μπουρδελα κ στουντιο που ριχνεις εναν λιγοτερα απο 80-60 ενω το cg το 100αρη θα το τσιμπησει,βαλε οτι εχουμε γεμισει και ζωα,μπαζα,κομοδινα με χερια κ ποδια και οι καλες σωστες ειναι πλεον μετρημενες και βαλε και οτι ενα μεγαλο ποσοστο των γραφειων πλεον το εχουν μαλακισει ασχημα...θες κ αλλα;!
προσωπικα ημουν ατομο του cg,σιχαινομουν τα μπουρδελοστουντιο,οχι οτι τα ξενοδοχεια γαμηστρωνες δεν παει ο καθε ενας αλλα εμπιστευομαι λιγο παραπανω την καθαρηστρια του ξενοδοχειου απο οποια καθαριζει τα "σπιτια"..μετρημενα τα καθαρα πραγματικα στα δαχτυλα του ενος χεριου,αλλα επισης εχω φαει τελευταιες φορες τοση φολα απο γραφεια κ cg που εχω καιρο να κανω αποπειρα κ μαλλον θα κανω αλλο τοσο...

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Όλο το κόστος πόσο πήγε σλδ ?όταν λες φραπέ εννοείς μαλάκια η πιπα?
60€ του γραφείου+20 για φραπέ /μαλακιά όπως θες πες το.Πριν πάρεις πάντως τσεκαρε λίγο διαθεσιμότητα,έχουν ξεκινήσει ενδιαφέρουσες παρουσίες.
Η μια βασικά ειναι παλιά καραβανα,η Ίνα

• Like
Αντιδράσεις: Xasths

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΝΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ -

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

DAILY FULL BODY RELAXING MASSAGE OFFER

1 ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ

1:30 ΩΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 70 ΕΥΡΩ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 698 0 280 270

Νεες κοπελες ξεκινησαν απο σημερα......... ενημερωθειτε σε VIBER & WHATSAPP

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
60€ του γραφείου+20 για φραπέ /μαλακιά όπως θες πες το.Πριν πάρεις πάντως τσεκαρε λίγο διαθεσιμότητα,έχουν ξεκινήσει ενδιαφέρουσες παρουσίες.
Η μια βασικά ειναι παλιά καραβανα,η Ίνα
Μονο για τις ωρες που ειναι διαθέσιμες δεν τον ενημέρωσες…

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Μονο για τις ωρες που ειναι διαθέσιμες δεν τον ενημέρωσες…
Δεν έχω καταλάβει τι νταλκα βαρας εσύ από προχθές με τις δικές μου αναρτήσεις ...σε ενόχλησα??
Σε ενοχλεί κάτι από αυτά που γράφω ??εάν δέν σου αρέσουν προσπέρασε τα.
Μη δοκιμάζεις... μείνε στα γραφεία και στα κορίτσια που ξέρεις!!!
Ορίστε πιο πάνω έχει βγάλει η Χρύσα προσφορές επίσης με καινούργιο αίμα απ' ότι λέει...Πάρε από εκεί!!!

Τελευταία τροποποίηση:

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Δεν έχω καταλάβει τι νταλκα βαρας εσύ από προχθές με τις δικές μου αναρτήσεις ...σε ενόχλησα??
Σε ενοχλεί κάτι από αυτά που γράφω ??εάν δέν σου αρέσουν προσπέρασε τα.
Μη δοκιμάζεις... μείνε στα γραφεία και στα κορίτσια που ξέρεις!!!
Ορίστε πιο πάνω έχει βγάλει η Χρύσα προσφορές επίσης με καινούργιο αίμα απ' ότι λέει...Πάρε από εκεί!!!
Μη σκαλωνεις , μια ιδεα εριξα να διευκολύνεις το παιδι ..

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Με ελενα απο your εχει ασχοληθεί κανενας προσφατα

Απο το Lux την ειχαν ανεβασει σε στορυ στο what’s up.
Ρωτήστε Lux joy deluxe μια εταιρεία ειναι νομιζω..

Για τους φαν της Μαίρης απο joy που δε το εχουν παρει χαμπαρι ακομα, κατι ειδα πως εχει επιστρεψει..

Ξερει κανενας για ελενα απο joy/your αν προχωράει καθολου τελικα;

Εχει καποιος καλες πληροφοριες για ελενα απο your ;
Όλες οι απορίες σου περιστρέφονται γύρω από συγκεκριμένα γραφεία...
Αυτά είναι δείγμα μόνο ...
Ευχαριστώ!!!!
Δεν μου έχεις κάνει κάτι εμένα προσωπικά αλλά να μην το παίζουμε όλοι ακριβοδικαιοι εδώ μεσα

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Όλες οι απορίες σου περιστρέφονται γύρω από συγκεκριμένα γραφεία...
Αυτά είναι δείγμα μόνο ...
Ευχαριστώ!!!!
Δεν μου έχεις κάνει κάτι εμένα προσωπικά αλλά να μην το παίζουμε όλοι ακριβοδικαιοι εδώ μεσα
Καταρχάς Καλησπερα και σε εσενα.. που ξεπεταχθηκες εσυ, αδέλφια ειστε , δικηγορος του ή μηπως συνάδελφοι;;
παιδια μην τρελένεστε χαβαλέ του εκανα που παει ο δικός σου και ειναι τοσο εξυπηρετικός στον χαστη..
Μονο πως τον πίνει τον καφε δεν του εγραψε…
Τι θίχτηκες εσυ τωρα;;;

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Καταρχάς Καλησπερα και σε εσενα.. που ξεπεταχθηκες εσυ, αδέλφια ειστε , δικηγορος του ή μηπως συνάδελφοι;;
παιδια μην τρελένεστε χαβαλέ του εκανα που παει ο δικός σου και ειναι τοσο εξυπηρετικός στον χαστη..
Μονο πως τον πίνει τον καφε δεν του εγραψε…
Τι θίχτηκες εσυ τωρα;;;
Εάν από αυτό που σου έγραψα κατάλαβες ότι θίχτηκα για τον παραπάνω πάω πάσο...

georgezm

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Αδέρφια θέλω τα φώτα σας για της παρακάτω κυρίεςvasiliki (@queen_valou9) • Instagram photos and videos

Patricia Sundari (@paty_massage_masaz) • Instagram photos and videos) αξίζουν; τι πρόγραμμα προσφέρουν; σε τι κόστος παίζουν; προσφέρουν κάτι παραπάνω;

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Αδέρφια θέλω τα φώτα σας για της παρακάτω κυρίεςvasiliki (@queen_valou9) • Instagram photos and videos

Patricia Sundari (@paty_massage_masaz) • Instagram photos and videos) αξίζουν; τι πρόγραμμα προσφέρουν; σε τι κόστος παίζουν; προσφέρουν κάτι παραπάνω;
Θα σου τα δώσουμε τα φώτα μας γιατί είμαστε ωραίοι... Βασιλική δούλευε ένα φεγγάρι στο joy και deluxe (σε έναν ανήκουν) καλό μασάζ κάνει,τότε έκανε μόνο αυτό,εκ τότε άρχισε να κάνει ντουέτο με μια ξανθιά φίλη της σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και ξεκίνησε να κερνάει φραπεδακι μαζί με την φίλη της.Εγω την είχα πάρει από joy,απεριποιητη τύπισσα με ένα ελλεεινο κότσο στο κεφάλι και σκουλαρικη στη μύτη ...δεν είναι άσχημη,αλλά αυτό που βλέπεις είναι φιλτραρισμένο.
Πατρίτσια γνωστή σε όλους,επίσης ένα φεγγάρι ήταν στο lux... τεράστια περιφερεια , γνώσεις πολλές στο μασάζ και σε διάφορες τεχνικές..
Εμφάνιση γιοκ...
Παλιά προχωρούσε σε διάφορα, τελευταία ειπώθηκε ότι τα έκοψε...ποιος ξέρει;

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.765
Πόντοι
7.636
Θα σου τα δώσουμε τα φώτα μας γιατί είμαστε ωραίοι... Βασιλική δούλευε ένα φεγγάρι στο joy και deluxe (σε έναν ανήκουν) καλό μασάζ κάνει,τότε έκανε μόνο αυτό,εκ τότε άρχισε να κάνει ντουέτο με μια ξανθιά φίλη της σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και ξεκίνησε να κερνάει φραπεδακι μαζί με την φίλη της.Εγω την είχα πάρει από joy,απεριποιητη τύπισσα με ένα ελλεεινο κότσο στο κεφάλι και σκουλαρικη στη μύτη ...δεν είναι άσχημη,αλλά αυτό που βλέπεις είναι φιλτραρισμένο.
Πατρίτσια γνωστή σε όλους,επίσης ένα φεγγάρι ήταν στο lux... τεράστια περιφερεια , γνώσεις πολλές στο μασάζ και σε διάφορες τεχνικές..
Εμφάνιση γιοκ...
Παλιά προχωρούσε σε διάφορα, τελευταία ειπώθηκε ότι τα έκοψε...ποιος ξέρει;
Νομίζω ως Βίκυ δούλευε
Δεν λέει τίποτα από εμφάνιση κάτω του μετρίου...

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Νομίζω ως Βίκυ δούλευε
Δεν λέει τίποτα από εμφάνιση κάτω του μετρίου...
Σωστά.. Βίκυ
..συμφωνώ ότι είναι κάτω του μετρίου εμφανισιακά αλλά μετά τα τελευταία δεν ήθελα να ξανά μπω σε εντάσεις με πιθανούς οπαδούς και μη....

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Καλημερα,

Δοκιμη με μαριλενα απο lotus. Ομορφη κοπελα, μασαζ ανω του μετριου, δεν αφηνει δυστυχως κανενα περιθωριο για κατι εξτρα.

Επισης συναντηση με Ιωαννα απο royal, body to body με πολυ γυμνασμενο κορμακι και ωραιο προσωπακι. Τελειωμα με χερι. Καλη περιπτωση θεωρω.

Σε σχεση με τη Ζωη που την εχουν πολλα μελη στην πρωτη γραμμη, θα μου επιτραπει να σχολιασω το εξης. Κανει μετριο μασαζ κατα τη γνωμη μου, εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της - γιατι δεν ειναι μικρη, αλλα 40 πλας - και κανει ενα καλο αισθησιακο φραπε. Τουλαχιστον σε μενα τιποτα περισσοτερο. Εμενα με ενοχλει και λιγο η συμπεριφορα της που εχει κατι το αλλοπροσαλο και φευγατο. Αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Τελος, η Χαρα απο empire που ανεφερε ο φιλος με μενα δυο φορες μονο φραπε και αυτο ντυμενη. Επισης το μασαζ της λιγοτερο απο τιμιο. Δεν μου ειχε αφησει πριθωριο οπως αλλες απο το ιδιο γραφειο. Μπορει να αλλαξε και να εγινε πιο ανετη!
Λοιπον κ γω προσφατη συναντηση με ζωη ...μασαζ απλαα οκ...εκτονωση χωρις ακουμπημα...γενικα μου εβγαλε κ εμενα κατι το φευγατο..γενικα δεν...συνεχιζουμε...

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Επισης κ μενα μου εβγαλε κατι περιεργο στν χαρακτηρα της...τελος παντων να ναι καλα!

• Like
Αντιδράσεις: LION7

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Επισης συναντηση με Ιωαννα απο royal, body to body με πολυ γυμνασμενο κορμακι και ωραιο προσωπακι. Τελειωμα με χερι. Καλη περιπτωση θεωρω.
Μπορουμε να δούμε φωτογραφία της κάπου γιατί στο site του Royal δεν δείχνουν τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom