Όντως πολύ φτιαγμένη η φωτό και με ανησυχεί αυτόΝαι αυτή λέει που όπως την βλέπω από τη φώτο αντί να σου έρθει η Scarlet Johanson θα σου έρθει η γιαγιά Σου από τον Καπαμαρού
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
papgeorgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Νεκρό το νήμα τον τελευταίο καιρό από κριτικές και εμπειρίες.Ρε παιδιά.. κάποιος που να έχει όντως άποψη και να έχει δοκιμάσει Μαρίνα από Silk?
Εικασίες κανω και εγώ..
2020-2021-2022 έβριθε από κριτικές.
Άντε παίδες.
Πάμε να δώσουμε λιγάκι ζωή.
Δεν φταίει το νήμα οι επιλογές που δεν υπάρχουν φταίνε… το μόνο που πλέον συζητιέται είναι για 50 χρόνων από κάτι νεκρόφιλους για call girls με τιμοκατάλογο και τίποτα άλλο..Νεκρό το νήμα τον τελευταίο καιρό από κριτικές και εμπειρίες.
Άντε παίδες.
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Φίλε Jack και για όσους ενδιαφέρονται..η Μαρίνα του silk δοκιμάστηκε από εμένα!Ρε παιδιά.. κάποιος που να έχει όντως άποψη και να έχει δοκιμάσει Μαρίνα από Silk?
Εικασίες κανω και εγώ...
Εμφανίσιμη κοπέλα,(όχι η υπερβολή της φωτογραφίας που στέλνουν) αλλά επαναλαμβάνω εμφανίσιμη κοπέλα 27ετων..ευγενική,μετριοτατο μασάζ θα έλεγα άνευ πετσέτας εννοείτε,εύκολη διαπραγμάτευση για ένα ωραία φραπεδακι στο τέλος με +20€.
Αν με ρωτάτε αξίζει .
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Γενικά είχε πάθος και όρεξη στον φραπέ η άντε να τελειώνουμε?Φίλε Jack και για όσους ενδιαφέρονται..η Μαρίνα του silk δοκιμάστηκε από εμένα!
Εμφανίσιμη κοπέλα,(όχι η υπερβολή της φωτογραφίας που στέλνουν) αλλά επαναλαμβάνω εμφανίσιμη κοπέλα 27ετων..ευγενική,μετριοτατο μασάζ θα έλεγα άνευ πετσέτας εννοείτε,εύκολη διαπραγμάτευση για ένα ωραία φραπεδακι στο τέλος με +20€.
Αν με ρωτάτε αξίζει .
Χωρις να θελω να χαλασω το promotion η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με τη φωτογραφια και γενικα ειναι απο τις πονηρές του χωρου… Για μενα ειναι καλυτερα να αποφύγει κανεις τη συνάντηση και να κρατησει τα λεφτα του για καμια αλλη , δοκιμασμένη απο πιο έμπιστες κριτικές.. δυστυχως εγω την εχω δοκιμάσει απο αλλο γραφειο και παλι ηταν τοσο ψεύτικη η φωτογραφια αλλα ευτυχως παρέμεινα μονο στο μασάζ και δεν μπηκα σε «διαπραγμάτευση» …Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Γενικά είχε πάθος και όρεξη στον φραπέ η άντε να τελειώνουμε?
Οπότε η Ζωή παραμένει το δυνατό όπλο του silk από εμφάνιση και μασάζΧωρις να θελω να χαλασω το promotion η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με τη φωτογραφια και γενικα ειναι απο τις πονηρές του χωρου… Για μενα ειναι καλυτερα να αποφύγει κανεις τη συνάντηση και να κρατησει τα λεφτα του για καμια αλλη , δοκιμασμένη απο πιο έμπιστες κριτικές.. δυστυχως εγω την εχω δοκιμάσει απο αλλο γραφειο και παλι ηταν τοσο ψεύτικη η φωτογραφια αλλα ευτυχως παρέμεινα μονο στο μασάζ και δεν μπηκα σε «διαπραγμάτευση» …
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Φίλε @nick77r δεν θα έκανα ποτέ σύγκριση τη Ζωή ....όχι μόνο με τη Μαρίνα-με όλες τους!!!!Όλες μαζί ...μια Ζωή δε κάνουνΟπότε η Ζωή παραμένει το δυνατό όπλο του silk από εμφάνιση και μασάζ
Και δε κάνω promotion,η συγκεκριμένη τουλάχιστον δεν το έχει ανάγκη,στη πρώτη γραμμή είναι , έτσι κι αλλιώς !
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Γενικά είχε πάθος και όρεξη στον φραπέ η άντε να τελειώνουμε?.....
......φραπεδάκι "άντε να τελειώνουμε¨ θα έλεγα... το εμφανίσιμη ..περιποιημένη καλύτερα με κάποια extra κιλάκια...μπλούζα δεν βγάζει...Φίλε Jack και για όσους ενδιαφέρονται..η Μαρίνα του silk δοκιμάστηκε από εμένα!
Αν με ρωτάτε αξίζει .
papgeorgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Και γω συμφωνώ απόλυτα φίλε μαζί σου.Φίλε @nick77r δεν θα έκανα ποτέ σύγκριση τη Ζωή ....όχι μόνο με τη Μαρίνα-με όλες τους!!!!Όλες μαζί ...μια Ζωή δε κάνουν
Και δε κάνω promotion,η συγκεκριμένη τουλάχιστον δεν το έχει ανάγκη,στη πρώτη γραμμή είναι , έτσι κι αλλιώς !
Ζωή είναι μια και μοναδική.
Αληθινή
Αυθεντική
Ανεκτίμητη
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ MASSAGE
90 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ απο 80 ευρώ , προσφορά στα 70 Ευρώ
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage είναι απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ
Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ
698 0 280 270
ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΩΝ -
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΜΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΕ VIBER + WHATSAPP
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ MASSAGE
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ !
90 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ απο 80 ευρώ , προσφορά στα 70 Ευρώ
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage είναι απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ
Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ
698 0 280 270
ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΩΝ -
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΜΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΕ VIBER + WHATSAPP
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ !
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MASSAGE
90 ΛΕΠΤΑ Body to Body / Nuru 100 Ευρώ
120 ΛΕΠΤΑ Βody to Body / Nuru 120 Ευρώ
90 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 90 ΕΥΡΩ
120 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 110 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 120 ΕΥΡΩ
120 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 140 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ Dance Massage 120 ΕΥΡΩ
VIBER + WHATSAPP
698 0 280 270
90 ΛΕΠΤΑ Body to Body / Nuru 100 Ευρώ
120 ΛΕΠΤΑ Βody to Body / Nuru 120 Ευρώ
90 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 90 ΕΥΡΩ
120 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 110 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 120 ΕΥΡΩ
120 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 140 ΕΥΡΩ
90 ΛΕΠΤΑ Dance Massage 120 ΕΥΡΩ
VIBER + WHATSAPP
698 0 280 270
Συνημμένα
Πως να μην είναι κενό αδερφέ.Νεκρό το νήμα τον τελευταίο καιρό από κριτικές και εμπειρίες.
Άντε παίδες.
Το τελευταίο καιρό δεν φτάνει που είχαμε τους προμο άρχιζαν κ έμπαιναν κ οι γκόμενές με ψεύτικα προφίλ κ οποίος είχε αρνητική κριτική του τα έχαναν.
Έφτιαχναν ψεύτικες θετικές κριτικές με αποτέλεσμα να πέφτουν πολλές φόλες.
Έτσι ξενέρωσαν όλοι κ δεν ασχολούνται...
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
Και όχι μόνο,έχουμε γεμίσει με θειτσες γιαγιάδες,πατσαβουρες μπάζα,αγενεστατες και καβαλημενες με τιμές ηλίθιες και πολλά ψέματα..Πως να μην είναι κενό αδερφέ.
Το τελευταίο καιρό δεν φτάνει που είχαμε τους προμο άρχιζαν κ έμπαιναν κ οι γκόμενές με ψεύτικα προφίλ κ οποίος είχε αρνητική κριτική του τα έχαναν.
Έφτιαχναν ψεύτικες θετικές κριτικές με αποτέλεσμα να πέφτουν πολλές φόλες.
Έτσι ξενέρωσαν όλοι κ δεν ασχολούνται...
Καλή εβδομάδα σε όλους.
Τόσες μέρες ζητάω μια γνώμη για συγκεκριμένη κοπέλα και κάνεις δε ξέρει τίποτα...με το που πέφτει μια κριτική (καλή ,κακή δεν εχει σημασία) ξαφνικά όλοι ξέρουν,όλοι έχουν δοκιμάσει...όλοι εχουν θυμηθεί.
Επίσης.
Το ότι φίλε @nick77r το Silk έτυχε να έχει τη Ζωή ,που συμφωνώ ότι είναι από τα καλά παιδιά της πιάτσας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και άλλη εξίσου καλή και να δοκιμαστεί .
Επίσης όλες οι κριτικές οι θετικές δεν είναι απαραίτητα promotion γιατί Με την ίδια λογική και τα αρνητικά θα μπορούσαν να είναι εσκεμμένη δυσφήμιση..
Τροφή για σκέψη με μια καλή εβδομάδα για όλους.
Τόσες μέρες ζητάω μια γνώμη για συγκεκριμένη κοπέλα και κάνεις δε ξέρει τίποτα...με το που πέφτει μια κριτική (καλή ,κακή δεν εχει σημασία) ξαφνικά όλοι ξέρουν,όλοι έχουν δοκιμάσει...όλοι εχουν θυμηθεί.
Επίσης.
Το ότι φίλε @nick77r το Silk έτυχε να έχει τη Ζωή ,που συμφωνώ ότι είναι από τα καλά παιδιά της πιάτσας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και άλλη εξίσου καλή και να δοκιμαστεί .
Επίσης όλες οι κριτικές οι θετικές δεν είναι απαραίτητα promotion γιατί Με την ίδια λογική και τα αρνητικά θα μπορούσαν να είναι εσκεμμένη δυσφήμιση..
Τροφή για σκέψη με μια καλή εβδομάδα για όλους.
Τελευταία τροποποίηση:
Λογικό γιατί οι κοπέλες που έχουν καλό πρόγραμμα κ αξίζουν ηλικιακά κ οπτικά έχουν φτιάξει την πελατεία τους κ δουλεύουν κλειστά. Κρατάνε όσους νιώθουν καλά κ τους τα ακουμπανε κ συνεχίζουν. Αν αρχίσει κ πέφτει η πελατεία τους θα ξαναβγουν στην επιφάνεια. Κ πάλι από την αρχή. Οι θιτσες κ οι πονηρές που να φτιάξουν πελατεία...Και όχι μόνο,έχουμε γεμίσει με θειτσες γιαγιάδες,πατσαβουρες μπάζα,αγενεστατες και καβαλημενες με τιμές ηλίθιες και πολλά ψέματα..
Όλες τους ένα κλειστό κ σταθερό κύκλο θέλουν με αυτούς που περνάνε καλά...
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Γεια σας! Μαρίνα από silk και prive είναι άραγε η ίδια?
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
σωστα τα λες.το κακο σε αυτη την περιπτωση ειναι οι καποιοι ......... (χαρακτηριστε οπως θελετε) που δινουν αξια στις θειτσες και στις μαλακισμενες και δε ριχνουν μαυρο δαγκωτο,καποιοι που σα μλκς παρακαλανε κιολας,κατι τυπαδες που τους λες οτι η γκομενα ειναι χαλια και κολλανε εκει,"απο υπηρεσιες πως ηταν...οπτικα οπως οι φωτο..." κ αλλα τετοιαΛογικό γιατί οι κοπέλες που έχουν καλό πρόγραμμα κ αξίζουν ηλικιακά κ οπτικά έχουν φτιάξει την πελατεία τους κ δουλεύουν κλειστά. Κρατάνε όσους νιώθουν καλά κ τους τα ακουμπανε κ συνεχίζουν. Αν αρχίσει κ πέφτει η πελατεία τους θα ξαναβγουν στην επιφάνεια. Κ πάλι από την αρχή. Οι θιτσες κ οι πονηρές που να φτιάξουν πελατεία...
Όλες τους ένα κλειστό κ σταθερό κύκλο θέλουν με αυτούς που περνάνε καλά...
προσωπικα αν και ειμαι φαν του αγοραιου ερωτα πολλα χρονια εχω φαει τοσα ξενερωματα τελευταια που εχει γινει βιωμα και φοβια και πλεον το σκεφτομαι 100 φορες αν θα κανω κατι και θα πεταξω τα λεφτα μου και το κυριοτερο που θα χαλασω τον λιγο ελευθερο χρονο μου
Τι να κάνουν κ αυτοί έχουν μείνει εκτός του κλειστού κύκλου κ παίζουν με ότι υπάρχει κ κυκλοφορεί ελευθερο....σωστα τα λες.το κακο σε αυτη την περιπτωση ειναι οι καποιοι ......... (χαρακτηριστε οπως θελετε) που δινουν αξια στις θειτσες και στις μαλακισμενες και δε ριχνουν μαυρο δαγκωτο,καποιοι που σα μλκς παρακαλανε κιολας,κατι τυπαδες που τους λες οτι η γκομενα ειναι χαλια και κολλανε εκει,"απο υπηρεσιες πως ηταν...οπτικα οπως οι φωτο..." κ αλλα τετοια
προσωπικα αν και ειμαι φαν του αγοραιου ερωτα πολλα χρονια εχω φαει τοσα ξενερωματα τελευταια που εχει γινει βιωμα και φοβια και πλεον το σκεφτομαι 100 φορες αν θα κανω κατι και θα πεταξω τα λεφτα μου και το κυριοτερο που θα χαλασω τον λιγο ελευθερο χρονο μου
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
το να δοκιμαζεις να γνωριζεις και να ψαχνεις ειναι κατι λογικο και θεμιτοΤι να κάνουν κ αυτοί έχουν μείνει εκτός του κλειστού κύκλου κ παίζουν με ότι υπάρχει κ κυκλοφορεί ελευθερο....
το να γινεσαι λιγουρης και μλκς οχι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63