Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Ναι αυτή λέει που όπως την βλέπω από τη φώτο αντί να σου έρθει η Scarlet Johanson θα σου έρθει η γιαγιά Σου από τον Καπαμαρού
Όντως πολύ φτιαγμένη η φωτό και με ανησυχεί αυτό

papgeorgios

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
286
Πόντοι
20
Ρε παιδιά.. κάποιος που να έχει όντως άποψη και να έχει δοκιμάσει Μαρίνα από Silk?
Εικασίες κανω και εγώ..
Νεκρό το νήμα τον τελευταίο καιρό από κριτικές και εμπειρίες.
2020-2021-2022 έβριθε από κριτικές.
Άντε παίδες.
Πάμε να δώσουμε λιγάκι ζωή.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Άντε παίδες.
Δεν φταίει το νήμα οι επιλογές που δεν υπάρχουν φταίνε… το μόνο που πλέον συζητιέται είναι για 50 χρόνων από κάτι νεκρόφιλους για call girls με τιμοκατάλογο και τίποτα άλλο..

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Ρε παιδιά.. κάποιος που να έχει όντως άποψη και να έχει δοκιμάσει Μαρίνα από Silk?
Εικασίες κανω και εγώ...
Φίλε Jack και για όσους ενδιαφέρονται..η Μαρίνα του silk δοκιμάστηκε από εμένα!
Εμφανίσιμη κοπέλα,(όχι η υπερβολή της φωτογραφίας που στέλνουν) αλλά επαναλαμβάνω εμφανίσιμη κοπέλα 27ετων..ευγενική,μετριοτατο μασάζ θα έλεγα άνευ πετσέτας εννοείτε,εύκολη διαπραγμάτευση για ένα ωραία φραπεδακι στο τέλος με +20€.
Αν με ρωτάτε αξίζει .

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Εμφανίσιμη κοπέλα,(όχι η υπερβολή της φωτογραφίας που στέλνουν) αλλά επαναλαμβάνω εμφανίσιμη κοπέλα 27ετων..ευγενική,μετριοτατο μασάζ θα έλεγα άνευ πετσέτας εννοείτε,εύκολη διαπραγμάτευση για ένα ωραία φραπεδακι στο τέλος με +20€.
Αν με ρωτάτε αξίζει .
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Γενικά είχε πάθος και όρεξη στον φραπέ η άντε να τελειώνουμε?

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Γενικά είχε πάθος και όρεξη στον φραπέ η άντε να τελειώνουμε?
Χωρις να θελω να χαλασω το promotion η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με τη φωτογραφια και γενικα ειναι απο τις πονηρές του χωρου… Για μενα ειναι καλυτερα να αποφύγει κανεις τη συνάντηση και να κρατησει τα λεφτα του για καμια αλλη , δοκιμασμένη απο πιο έμπιστες κριτικές.. δυστυχως εγω την εχω δοκιμάσει απο αλλο γραφειο και παλι ηταν τοσο ψεύτικη η φωτογραφια αλλα ευτυχως παρέμεινα μονο στο μασάζ και δεν μπηκα σε «διαπραγμάτευση» …

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Χωρις να θελω να χαλασω το promotion η κοπελα δεν εχει καμια σχεση με τη φωτογραφια και γενικα ειναι απο τις πονηρές του χωρου… Για μενα ειναι καλυτερα να αποφύγει κανεις τη συνάντηση και να κρατησει τα λεφτα του για καμια αλλη , δοκιμασμένη απο πιο έμπιστες κριτικές.. δυστυχως εγω την εχω δοκιμάσει απο αλλο γραφειο και παλι ηταν τοσο ψεύτικη η φωτογραφια αλλα ευτυχως παρέμεινα μονο στο μασάζ και δεν μπηκα σε «διαπραγμάτευση» …
Οπότε η Ζωή παραμένει το δυνατό όπλο του silk από εμφάνιση και μασάζ

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Οπότε η Ζωή παραμένει το δυνατό όπλο του silk από εμφάνιση και μασάζ
Φίλε @nick77r δεν θα έκανα ποτέ σύγκριση τη Ζωή ....όχι μόνο με τη Μαρίνα-με όλες τους!!!!Όλες μαζί ...μια Ζωή δε κάνουν :hi:
Και δε κάνω promotion,η συγκεκριμένη τουλάχιστον δεν το έχει ανάγκη,στη πρώτη γραμμή είναι , έτσι κι αλλιώς !

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Γενικά είχε πάθος και όρεξη στον φραπέ η άντε να τελειώνουμε?.....

Αν με ρωτάτε αξίζει .
......φραπεδάκι "άντε να τελειώνουμε¨ θα έλεγα... το εμφανίσιμη ..περιποιημένη καλύτερα με κάποια extra κιλάκια...μπλούζα δεν βγάζει...

papgeorgios

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2022
Like
286
Πόντοι
20
Φίλε @nick77r δεν θα έκανα ποτέ σύγκριση τη Ζωή ....όχι μόνο με τη Μαρίνα-με όλες τους!!!!Όλες μαζί ...μια Ζωή δε κάνουν :hi:
Και δε κάνω promotion,η συγκεκριμένη τουλάχιστον δεν το έχει ανάγκη,στη πρώτη γραμμή είναι , έτσι κι αλλιώς !
Και γω συμφωνώ απόλυτα φίλε μαζί σου.
Ζωή είναι μια και μοναδική.
Αληθινή
Αυθεντική
Ανεκτίμητη

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ MASSAGE

90 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ απο 80 ευρώ , προσφορά στα 70 Ευρώ

90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage είναι απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ

Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ

698 0 280 270

ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΩΝ -

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΜΥΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΕ VIBER + WHATSAPP

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ MASSAGE

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ !

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MASSAGE

90 ΛΕΠΤΑ Body to Body / Nuru 100 Ευρώ

120 ΛΕΠΤΑ Βody to Body / Nuru 120 Ευρώ

90 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 90 ΕΥΡΩ

120 ΛΕΠΤΑ LOMI LOMI 110 ΕΥΡΩ

90 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 120 ΕΥΡΩ

120 ΛΕΠΤΑ Jacuzzi Massage 140 ΕΥΡΩ

90 ΛΕΠΤΑ Dance Massage 120 ΕΥΡΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ MASSAGE

VIBER + WHATSAPP

698 0 280 270

Συνημμένα

• png-transparent-viber-logo-viber-logo-icon-viber-logo-purple-violet-text.png
    png-transparent-viber-logo-viber-logo-icon-viber-logo-purple-violet-text.png
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 2560px-WhatsApp_logo.svg.png
    2560px-WhatsApp_logo.svg.png
    88,6 KB · Εμφανίσεις: 31

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
Άντε παίδες.
Πως να μην είναι κενό αδερφέ.
Το τελευταίο καιρό δεν φτάνει που είχαμε τους προμο άρχιζαν κ έμπαιναν κ οι γκόμενές με ψεύτικα προφίλ κ οποίος είχε αρνητική κριτική του τα έχαναν.
Έφτιαχναν ψεύτικες θετικές κριτικές με αποτέλεσμα να πέφτουν πολλές φόλες.
Έτσι ξενέρωσαν όλοι κ δεν ασχολούνται...

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Πως να μην είναι κενό αδερφέ.
Το τελευταίο καιρό δεν φτάνει που είχαμε τους προμο άρχιζαν κ έμπαιναν κ οι γκόμενές με ψεύτικα προφίλ κ οποίος είχε αρνητική κριτική του τα έχαναν.
Έφτιαχναν ψεύτικες θετικές κριτικές με αποτέλεσμα να πέφτουν πολλές φόλες.
Έτσι ξενέρωσαν όλοι κ δεν ασχολούνται...
Και όχι μόνο,έχουμε γεμίσει με θειτσες γιαγιάδες,πατσαβουρες μπάζα,αγενεστατες και καβαλημενες με τιμές ηλίθιες και πολλά ψέματα..

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Καλή εβδομάδα σε όλους.
Τόσες μέρες ζητάω μια γνώμη για συγκεκριμένη κοπέλα και κάνεις δε ξέρει τίποτα...με το που πέφτει μια κριτική (καλή ,κακή δεν εχει σημασία) ξαφνικά όλοι ξέρουν,όλοι έχουν δοκιμάσει...όλοι εχουν θυμηθεί.
Επίσης.
Το ότι φίλε @nick77r το Silk έτυχε να έχει τη Ζωή ,που συμφωνώ ότι είναι από τα καλά παιδιά της πιάτσας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και άλλη εξίσου καλή και να δοκιμαστεί .
Επίσης όλες οι κριτικές οι θετικές δεν είναι απαραίτητα promotion γιατί Με την ίδια λογική και τα αρνητικά θα μπορούσαν να είναι εσκεμμένη δυσφήμιση..
Τροφή για σκέψη με μια καλή εβδομάδα για όλους.

Τελευταία τροποποίηση:

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
Και όχι μόνο,έχουμε γεμίσει με θειτσες γιαγιάδες,πατσαβουρες μπάζα,αγενεστατες και καβαλημενες με τιμές ηλίθιες και πολλά ψέματα..
Λογικό γιατί οι κοπέλες που έχουν καλό πρόγραμμα κ αξίζουν ηλικιακά κ οπτικά έχουν φτιάξει την πελατεία τους κ δουλεύουν κλειστά. Κρατάνε όσους νιώθουν καλά κ τους τα ακουμπανε κ συνεχίζουν. Αν αρχίσει κ πέφτει η πελατεία τους θα ξαναβγουν στην επιφάνεια. Κ πάλι από την αρχή. Οι θιτσες κ οι πονηρές που να φτιάξουν πελατεία...
Όλες τους ένα κλειστό κ σταθερό κύκλο θέλουν με αυτούς που περνάνε καλά...

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Γεια σας! Μαρίνα από silk και prive είναι άραγε η ίδια?

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Λογικό γιατί οι κοπέλες που έχουν καλό πρόγραμμα κ αξίζουν ηλικιακά κ οπτικά έχουν φτιάξει την πελατεία τους κ δουλεύουν κλειστά. Κρατάνε όσους νιώθουν καλά κ τους τα ακουμπανε κ συνεχίζουν. Αν αρχίσει κ πέφτει η πελατεία τους θα ξαναβγουν στην επιφάνεια. Κ πάλι από την αρχή. Οι θιτσες κ οι πονηρές που να φτιάξουν πελατεία...
Όλες τους ένα κλειστό κ σταθερό κύκλο θέλουν με αυτούς που περνάνε καλά...
σωστα τα λες.το κακο σε αυτη την περιπτωση ειναι οι καποιοι ......... (χαρακτηριστε οπως θελετε) που δινουν αξια στις θειτσες και στις μαλακισμενες και δε ριχνουν μαυρο δαγκωτο,καποιοι που σα μλκς παρακαλανε κιολας,κατι τυπαδες που τους λες οτι η γκομενα ειναι χαλια και κολλανε εκει,"απο υπηρεσιες πως ηταν...οπτικα οπως οι φωτο..." κ αλλα τετοια
προσωπικα αν και ειμαι φαν του αγοραιου ερωτα πολλα χρονια εχω φαει τοσα ξενερωματα τελευταια που εχει γινει βιωμα και φοβια και πλεον το σκεφτομαι 100 φορες αν θα κανω κατι και θα πεταξω τα λεφτα μου και το κυριοτερο που θα χαλασω τον λιγο ελευθερο χρονο μου

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
σωστα τα λες.το κακο σε αυτη την περιπτωση ειναι οι καποιοι ......... (χαρακτηριστε οπως θελετε) που δινουν αξια στις θειτσες και στις μαλακισμενες και δε ριχνουν μαυρο δαγκωτο,καποιοι που σα μλκς παρακαλανε κιολας,κατι τυπαδες που τους λες οτι η γκομενα ειναι χαλια και κολλανε εκει,"απο υπηρεσιες πως ηταν...οπτικα οπως οι φωτο..." κ αλλα τετοια
προσωπικα αν και ειμαι φαν του αγοραιου ερωτα πολλα χρονια εχω φαει τοσα ξενερωματα τελευταια που εχει γινει βιωμα και φοβια και πλεον το σκεφτομαι 100 φορες αν θα κανω κατι και θα πεταξω τα λεφτα μου και το κυριοτερο που θα χαλασω τον λιγο ελευθερο χρονο μου
Τι να κάνουν κ αυτοί έχουν μείνει εκτός του κλειστού κύκλου κ παίζουν με ότι υπάρχει κ κυκλοφορεί ελευθερο....

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Τι να κάνουν κ αυτοί έχουν μείνει εκτός του κλειστού κύκλου κ παίζουν με ότι υπάρχει κ κυκλοφορεί ελευθερο....
το να δοκιμαζεις να γνωριζεις και να ψαχνεις ειναι κατι λογικο και θεμιτο
το να γινεσαι λιγουρης και μλκς οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom