Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 7.636
Πριν δύο τρεις μέρες είχα στείλει και απάντησαν κανονικά viberTo Velvet έκλεισε ; Δεν λειτουργεί site.
Απλά είχαν μόνο μια κοπέλα
Πριν δύο τρεις μέρες είχα στείλει και απάντησαν κανονικά viberTo Velvet έκλεισε ; Δεν λειτουργεί site.
Όχι όχι ..Για ποια λες; Την Alex?
Δεν έχεις άδικο, εγώ δεν πήρα ποτέ απάντηση.Ναι έχεις δικιο τους κάνουμε τσάμπα διαφήμιση και δεν παίρνουμε ποσοστά ουτε είδος
To πιθανότερο. Με τόσα νέα φυντάνια που ξεπηδούν στα διάφορα γραφεία αλλά και ανεξάρτητες για όσους έχουν τα κονε, που να φτουρήσει η 50αρα...Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία με την Ελένη την κομμώτρια; Δεν απαντάει στα τηλ ... λέτε να το σταμάτησε το άθλημα;
την Μαρίνα λες;Ρε παίδες.. το ξανθό του silk το έχει δοκιμάσει κανείς?
Μου έστειλαν φωτό και μετακινήθηκε το σαγόνι μου...έτσι είναι και από κοντά?
Ναι αυτή λέει που όπως την βλέπω από τη φώτο αντί να σου έρθει η Scarlet Johanson θα σου έρθει η γιαγιά Σου από τον Καπαμαρούτην Μαρίνα λες;
Τόσα έχουν γράψει και τα περισσότερα αρνητικά. Τι στο καλό, δεν διαβάζετε τίποτα; Σου γράφουν πως είναι 50άρα με δική της δήλωση, ζητάει 120άρια που θα έδινες για μπουμπούκι CG και πολλά άλλα. Ρίξε μια ματιά στα γραμμένα...Ψάξε.Μάγκες ΣΟΣ λέω να κλείσω ελενη από περιστέρι,αξίζει;
Νομίζω άλλο αρνητικό δεν έχει ειπωθεί. Το ότι είναι 50αρα επίσης δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό. Στα 120 κάνει φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων cim +CIF από ότι διάβασα που τα cgs τα χρεώνουν έξτραΤόσα έχουν γράψει και τα περισσότερα αρνητικά. Τι στο καλό, δεν διαβάζετε τίποτα; Σου γράφουν πως είναι 50άρα με δική της δήλωση, ζητάει 120άρια που θα έδινες για μπουμπούκι CG και πολλά άλλα. Ρίξε μια ματιά στα γραμμένα...Ψάξε.
Τόσα χρήματα για μια γυναίκα 50 χρόνων; ΟΚ... Your choice...Νομίζω άλλο αρνητικό δεν έχει ειπωθεί. Το ότι είναι 50αρα επίσης δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό. Στα 120 κάνει φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων cim +CIF από ότι διάβασα που τα cgs τα χρεώνουν έξτρα
Το ότι εκτός από 50αρα είναι μια γυναίκα που έχει κάνει 4γεννες με ότι αυτό συνεπάγεται δεν είναι αρνητικό?Νομίζω άλλο αρνητικό δεν έχει ειπωθεί. Το ότι είναι 50αρα επίσης δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό. Στα 120 κάνει φουλ πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων cim +CIF από ότι διάβασα που τα cgs τα χρεώνουν έξτρα
Ρε αφήστε τον κόσμο να πηγαίνει σα μλκς στις ψοφιες γιαγιάδες να μένουν οι καλές πιο ελεύθερες που πρέπει να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου για κάποιες μπας και βρεθεί κενό να χωθείς και εσύ...Το ότι εκτός από 50αρα είναι μια γυναίκα που έχει κάνει 4γεννες με ότι αυτό συνεπάγεται δεν είναι αρνητικό?
Το ότι οι φωτογραφίες που στέλνει δεν ανταποκρίνονται επ ουδενί στη πραγματικότητα και είναι πριν 15 χρόνια φουλ επεξεργασμένες δεν είναι αρνητικό??
Τι ακριβώς θεωρείται αρνητικό...;;;;; Τρύπες έχει πάντως!!! Εάν αυτό και μόνο αρκεί
Όντως πολύ φτιαγμένη η φωτό και με ανησυχεί αυτόΝαι αυτή λέει που όπως την βλέπω από τη φώτο αντί να σου έρθει η Scarlet Johanson θα σου έρθει η γιαγιά Σου από τον Καπαμαρού