εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
Παιδιά καλησπέρα η ειρήνη από Μάρνης 36 εργάζεται ακόμα ?
Αλλη ειναι χειρότερη νομιζω αυτη του prive/vip.. τωρα μπορει και με τοσα παρακλάδια να εχουμε μπερδευτει και εμεις οποτε μη σε παρω στο λαιμο μου.. δες και πες μας..Γεια σας! Μαρίνα από silk και prive είναι άραγε η ίδια?
Άντε πάλι τα ίδια…. Έχουν γραφτεί δοκίμια για το Osmose… όλες όλα δεν πρόκειται για μασάζ.. πάρε call girl καλύτερα με τα ίδια λεφτά θα βρεις μουνάραΉθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος Alina από osmose και αν ναι αν προσφέρει κάτι παραπάνω τι ακριβώς και τιμές αν δε θέλετε να απαντήσετε δημόσια επικοινωνήστε σε μήνυμα
40 ευρώ συνολικά εννοείς έδωσες για μασάζ και πίπα για Χαρά ?Από massaua Αγγελική παλιά καραβάνα από ηλιοτροπικη κλπ ... Χάδι μασάζ μια μέτρια πίπα 50€ . Το σώμα χαλαρό από γέννες και είναι πιτσιρικά γσμωτο . Πολλά ταττοο. Σέξυ πρόσωπο. Δεν φιλάει
Από Empire χαρά νορμάλ σώμα όμορφο πρόσωπο καλό μασάζ που το δουλεύει ακόμα όπως είπε Μέτρια πίπα 40€. Δεν φιλάει
Η Ζωή είναι το 83' γεννηθεις...Καλημερα,
Δοκιμη με μαριλενα απο lotus. Ομορφη κοπελα, μασαζ ανω του μετριου, δεν αφηνει δυστυχως κανενα περιθωριο για κατι εξτρα.
Επισης συναντηση με Ιωαννα απο royal, body to body με πολυ γυμνασμενο κορμακι και ωραιο προσωπακι. Τελειωμα με χερι. Καλη περιπτωση θεωρω.
Σε σχεση με τη Ζωη που την εχουν πολλα μελη στην πρωτη γραμμη, θα μου επιτραπει να σχολιασω το εξης. Κανει μετριο μασαζ κατα τη γνωμη μου, εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της - γιατι δεν ειναι μικρη, αλλα 40 πλας - και κανει ενα καλο αισθησιακο φραπε. Τουλαχιστον σε μενα τιποτα περισσοτερο. Εμενα με ενοχλει και λιγο η συμπεριφορα της που εχει κατι το αλλοπροσαλο και φευγατο. Αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Τελος, η Χαρα απο empire που ανεφερε ο φιλος με μενα δυο φορες μονο φραπε και αυτο ντυμενη. Επισης το μασαζ της λιγοτερο απο τιμιο. Δεν μου ειχε αφησει πριθωριο οπως αλλες απο το ιδιο γραφειο. Μπορει να αλλαξε και να εγινε πιο ανετη!
Η Ζωή είναι το 83' γεννηθεις...
Από τον καιρό που ήταν στο joy θυμάμαι δεν έλεγες και τα καλύτερα..
Αλλά συνεχιζες τις συνεδρίες μαζί της...και δεν υποννοω ότι είσαι βαλτος.Αλλα να μην μετατρέπουμε την αντιπάθεια μας για κάποιον σε κριτική αντικειμενική.
Αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο έχει μείνει στο χώρο...
Στο massaua κανουν εξτρα ;Από massaua Αγγελική παλιά καραβάνα από ηλιοτροπικη κλπ ... Χάδι μασάζ μια μέτρια πίπα 50€ . Το σώμα χαλαρό από γέννες και είναι πιτσιρικά γσμωτο . Πολλά ταττοο. Σέξυ πρόσωπο. Δεν φιλάει
Από Empire χαρά νορμάλ σώμα όμορφο πρόσωπο καλό μασάζ που το δουλεύει ακόμα όπως είπε Μέτρια πίπα 40€. Δεν φιλάει
συνεχισε ετσι, εχεις βοηθησει κοσμο φιλε.Οι κριτικές φίλε μου έχουν πάντα έναν υποκειμενικό χαρακτήρα. Αντικειμενικό είναι ότι έγραψα πως έχει καλό σώμα για την ηλικία της που είναι 40 πλας. Το επιβεβαίωσες σε σχέση με την ηλικία. Είναι 40 λοιπόν. Επίσης δεν είπα ότι κάνω συνεδ΄ριες μαζί της ακόμα. Ξεκαθάρισα ότι το κομμάτι της συμπεριφοράς είναι υποκειμενικό και οτι ΕΜΕΝΑ δεν μου ταίριαξε. όπως και ότι βρήκα το μασάζ της μέτριο αλλά με έναν καλό αισθησιακό τελείωμα. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η αντίρρηση σου σε αυτά που έγραψα τελικά. Ξεκαθάρισα το υποκειμενικό - σχολίασα το αντικειμενικό του ωραίου κορμιού και της ηλικίας. Βαλτός πάντως έχω αποδείξει ότι δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Έβαλα και δύο σχόλια για Ιωάννα από royal και Μαριλένα από lotus. Μπορεί σε κάποιον να φανούν χρήσιμα.
Στο κάτω κάτω παίδες ως γενικό σχόλιο, δεν βλέπω και πολλούς να αναφέρουν τίποτα καινούριο και να μεταφέρουν εμπειρίες. Εγώ μια στο τόσο που μπαίνω, ανεβάζω και καμιά δοκιμή. όπως και σήμερα, μην στέκεστε στο σχόλιο μου για την ζωή. έκανα σχόλιο και για την χαρά που ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Από το να λέμε για την Ελένη από το περιστέρι και αν πρέπει να δίνουμε 50αρια και αν έχει ξεπέσει το νήμα ή αν οι κοπέλες της Τέας πρέπει να δουλεύουν αλλού ή για το χιλιογραμένο osmose και την βάβω την Χρύσα....προτιμώ να συνεισφέρω με προσωπικές δοκιμές και σχόλια σε σχέση με τις αναφερθείσες κοπέλες. Αυτός ο ρόλος του νήματος και του φόρουμ νομίζω.
Καλημερα,
Δοκιμη με μαριλενα απο lotus. Ομορφη κοπελα, μασαζ ανω του μετριου, δεν αφηνει δυστυχως κανενα περιθωριο για κατι εξτρα.
Επισης συναντηση με Ιωαννα απο royal, body to body με πολυ γυμνασμενο κορμακι και ωραιο προσωπακι. Τελειωμα με χερι. Καλη περιπτωση θεωρω.
Σε σχεση με τη Ζωη που την εχουν πολλα μελη στην πρωτη γραμμη, θα μου επιτραπει να σχολιασω το εξης. Κανει μετριο μασαζ κατα τη γνωμη μου, εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της - γιατι δεν ειναι μικρη, αλλα 40 πλας - και κανει ενα καλο αισθησιακο φραπε. Τουλαχιστον σε μενα τιποτα περισσοτερο. Εμενα με ενοχλει και λιγο η συμπεριφορα της που εχει κατι το αλλοπροσαλο και φευγατο. Αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Τελος, η Χαρα απο empire που ανεφερε ο φιλος με μενα δυο φορες μονο φραπε και αυτο ντυμενη. Επισης το μασαζ της λιγοτερο απο τιμιο. Δεν μου ειχε αφησει πριθωριο οπως αλλες απο το ιδιο γραφειο. Μπορει να αλλαξε και να εγινε πιο ανετη!
Εντυπωσιακό πάντως το ποσό χώρο ξοδεψες για να γράψεις κριτική για κάποια που δεν σου αρέσει και όπως μας είπες δεν κάνεις ραντεβού μαζί τής...σε σχέση με αυτές που υποτίθεται βάση των λεγόμενων σου ήταν καλές.Καλημερα,
O γεννηθείς Η γεννηθείσαΗ Ζωή είναι το 83' γεννηθεις...
Από τον καιρό που ήταν στο joy θυμάμαι δεν έλεγες και τα καλύτερα..
Αλλά συνεχιζες τις συνεδρίες μαζί της...και δεν υποννοω ότι είσαι βαλτος.Καλα είναι να μην μετατρέπουμε την αντιπάθεια μας για κάποιον σε κριτική αντικειμενική.
Αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο έχει μείνει στο χώρο...
Αδιάφορος σχολιασμός.O γεννηθείς Η γεννηθείσα
Όλο το κόστος πόσο πήγε σλδ ?όταν λες φραπέ εννοείς μαλάκια η πιπα?Φίλε Jack και για όσους ενδιαφέρονται..η Μαρίνα του silk δοκιμάστηκε από εμένα!
Εμφανίσιμη κοπέλα,(όχι η υπερβολή της φωτογραφίας που στέλνουν) αλλά επαναλαμβάνω εμφανίσιμη κοπέλα 27ετων..ευγενική,μετριοτατο μασάζ θα έλεγα άνευ πετσέτας εννοείτε,εύκολη διαπραγμάτευση για ένα ωραία φραπεδακι στο τέλος με +20€.
Αν με ρωτάτε αξίζει .