Δεν έχεις άδικο. Ο λόγος που ανέλυσα με λεπτομέρεια την Ζωή είναι ότι στην προηγούμενη σελίδα αναφέρθηκε ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Επειδή έχω άποψη από τότε που ήταν στο joy είπα να βάλω έναν σχολιασμό πιο αναλυτικό ώστε τα μέλη που διαβάζουν ότι είναι η καλύτερη να ξέρουν τι να περιμένουν ηλικιακά και από ποιότητα μασάζ. Το ότι το φραπέ της ήταν καλό και αξιοσημείωτο, το θυμάμαι και το βάζω στα συν.
Να δορθώσω λοιπόν για να μην υπα΄ρχουν παρεξηγήσεις ότι έχω κάτι με την Ζωή ή με όποια άλλη κοπέλα και χαρακτηριστώ προμότορας ή λασπολόγος:
η Μαριλένα lotus δεν άφησε κανένα περιθώριο για κάτι έξτρα αλλά κρατάω την όμορφη παρουσία και το καλό μασάζ. Έχεις δίκιο ότι δεν ανέλυσα εμφάνιση. ύψος μέτριο προς το κοντό, μελαχρινή, θα έλεγα από κοντά καλύτερη από ότι βλεπετε στην φωτογραφία του lotus που στέλνει στο viber με μεγάλο φυσικό στήθος. Ηλικία σίγουρα κάτω από 30 - θα έλεγα 26 ή 27. Κόστος - όσο το μασάζ.
η Ιωάννα royal σπαστό μαλλι καστανό, αδυνατούλα, γυμνασμένη με μικρό σ΄τηθος. Πρόσωπάκι όμορφο καθημερινό. Τίποτα πλαστικό και πειραγμένο. κάνει body to body οπότε το κορμί παίζει ρόλο! έμεινε με το κάτω εσώρουχο το οποίο ΔΕΝ ήταν string αλλά αθλητικό. Ηλικία γύρω στα 25. Βγάζει μια ψυχράδα στην συμπεριφορά αλλά ο συνδυασμός μασάζ, body to body από μια ομορφούλα 25άρα μου άφησε καλές εντυπώσεις. Κόστος για 1,5 ώρα body to body 110 Ευρώ το οποίο στο επικοινωνούν από το γραφείο. εγώ της έδωσα και 20 Ευρώ επιπλέον πριν προλάβει να μου ζητήσει κάτι έξτρα η ίδια για το τελείωμα που έκαν με το χέρι.
Να είμαστε όλοι καλά και καλό κουράγιο σε όσους υποφέρουν από πυρκαγιές και καύσωνα.