Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Απο Βαλερια deluxe
Είναι όπως στη Φωτο που στέλνουν;
σοβαρη και μετρημένη. εξαιρετικό επαγγελματικό μασαζ χωρις να βαριεται. δεν ειναι για μπλα μπλα και σιρόπια. νορμαλ προς καλη τεχνική στο φραπέ. αυτο που λεει οτι προσφερει αυτο κανει. :coffee:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Εγώ θα έλεγα :με πολύ δυσκολία και επανάληψη, Ίσως, κάτι να κάνει
Ναι αυτό, γιατί και με πολύ προσπάθεια δεν σημαίνει ότι θα κάνει σε όλους.
Σε κάποιον έκανε, αλλά δεν είναι στα ναι.

• Like
Αντιδράσεις: Zak_$

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
444
Πόντοι
21

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια Σοφία

Ξέρουμε κάτι για σοφία ?

Λάθος σοφία παιδιά, γράψτε λάθος. Επειδή κάποιος ανέφερε για κατερινα senses νομιζα οτι ειναι η Σοφία του senses. Για αυτη Δεν ξέρω τπτ

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
162
Πόντοι
1
Καλησπερα εχει παρει κανεις πατριτσια?τη βραζιλιανα οποιος μπορει ας στειλει πμ.ευχαριστω

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Ρε μάγκες έχει πάρει το μάτι σας την Μαίρη που είχε ξεκινησει από το Τζόι και μετά ήταν στο λουξ? Έχει χαθεί πάλι

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Φίλε @aggel2004 καλά είναι να είμαστε αντικειμενικοί με όλους και με όλες...Δεν υπονοω ότι προμοταρεις, είσαι παλιά καραβανα και συνήθως με σωστές κριτικές...Η Ζωή πάντως του silk πια ..για μια εκτόνωση με το χέρι θέλει ένα +30€ όπως η τυπική Ρωσίδα που προανεφερες. Η μόνη ίσως διάφορα είναι ότι δεν το επιδιώκει!!!Εάν όμως το ζητήσεις σου λέει εν ψυχρώ +30...:sunglasses:
Το πήγε +30 η Ζωή????? Προχωράει ρε παιδιά παραπάνω έστω καλαμάκι η δεν παίζει με την Ζωή?

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.618
Πόντοι
2.846
Ρε μάγκες έχει πάρει το μάτι σας την Μαίρη που είχε ξεκινησει από το Τζόι και μετά ήταν στο λουξ? Έχει χαθεί πάλι
Δεν έχει γίνει αναφορά εδώ και καιρό οπότε μάλλον το εγκατέλειψε το άθλημα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.703
Πόντοι
1.446
Εμπειρία από το κορίτσι έχει κανείς ...?

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που αυτό το κουκλί δεν το έχει πάρει κανείς

και συγχρόνως υπάρχουν πληροφορίες για όλες τις σαύρες της αγοράς...

Ξαναζωντανευω το θέμα μήπως και βρεθεί ένας χριστιανός χωρίς μυωπία

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που αυτό το κουκλί δεν το έχει πάρει κανείς

και συγχρόνως υπάρχουν πληροφορίες για όλες τις σαύρες της αγοράς...

Ξαναζωντανευω το θέμα μήπως και βρεθεί ένας χριστιανός χωρίς μυωπία
Για εμένα δεν είναι κούκλι και επίσης δεν ξέρουμε τι επεξεργασία έχει η φωτό οπότε να προσέχεις. Επίσης δεν ψωνίζω από osmose γιατί είναι καθαρά σεξ με τιμοκατάλογο ενώ πολλοί εδώ ψάχνουμε και λίγο το μασάζ ..

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Το πήγε +30 η Ζωή????? Προχωράει ρε παιδιά παραπάνω έστω καλαμάκι η δεν παίζει με την Ζωή?
Πάντα +30€ το είχε....εκτόνωση χέρι λέμε τώρα.Δε θα πω για το διάστημα που ήταν στο joy,έδερνε κανονικά τότε.
Επίσης ...δε θα σου πει κανένας αν προχωράει παρακάτω, την προστατεύουν.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Πάντα +30€ το είχε....εκτόνωση χέρι λέμε τώρα.Δε θα πω για το διάστημα που ήταν στο joy,έδερνε κανονικά τότε.
Επίσης ...δε θα σου πει κανένας αν προχωράει παρακάτω, την προστατεύουν.
Κάτι έχω καταλάβει φίλε... Και είχα και μήνυμα που προσπαθούσε κάποιος να ψαρέψει και επίσης είχα μάθει ότι προχωράει δύσκολα παρακάτω αλλά θα θες μεγάλο κασέ...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα
Για αρκετό καιρό ήταν στην ομάδα του Silver spa στην Συγγρού Νέα Σμύρνη

Καλησπέρα στο θρέντ. Αν και το θρέντ αυτό είναι το αγαπημένο μου… τελευταία δεν βγάζω άκρη…. όσο και να διαβάσω δεν βρίσκω καμία καλή περίπτωση, που αναγκάστηκα να συμβουλευτώ απόψεις από το θρέντ για τις ανεξάρτητες….
Λοιπόν.. επειδή έχω αντλήσει στο παρελθόν πολλές καλές πληροφορίες εδώ μέσα σας το χρωστώ να σας ανοίξω τα μάτια για την συγκεκριμένη….νιώθω πως σας προσφέρω χρυσό! :happy::2funny:!

Η κοπέλα στη αγγελία από πάνω είναι από τις τοπ εμπειρίες μου στον χώρο κατ´οίκων. Είναι καταρχάς αυτή στη φωτογραφεία. Το πρόσωπο τις είναι όμορφο με καταπληκτικό χαμόγελο. Διευκρίνιση… δεν είναι μοντέλε… αλλά αρκετά καλό. Ελληνίδα. Ψηλή. Τρομερά βυζιά. Καλό κώλο. 40άρα. Ήρθε στην ώρα της. Δεν τσιγκουνευτικε χρόνο/υπηρεσίες.
Αν και στο τηλέφωνο ακούστηκε σαν καθαρά callgirl και φοβήθηκα πως θα ήταν μάπα το μασάζ, τελικά είναι γνώστης του σπορ και τα έδωσε όλα. Πάρα πολύ καλό μασάζ!! Στο δεύτερο μέρος, Πίπα ακάποτη με πάθος… μετα καπότα και ανέβηκε πάνω μου και μέ´κανε βουκεφάλα!

Στα επιπλέων συν τις κοπέλας, επέμενε με ζήλο να με καταφέρει δεύτερη φορα αν και τις είπα πως δεν έπαιζε.. σχεδόν με έκανε να νιώσω άσχημα που δεν την έχυσα στο πρόσωπο χαχαχα!
Στα αρνητικά ίσως για κάποιους, έχει κανά δυό μεγάλα ταττοο. Προσωπικά αν και δεν με τρελαίνουν συνήθως, στην κοπέλα πήγαιναν και θα έλεγα πως της τονίζουν την σεξουαλικότητα της. Έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα!
Το ραντεβού πήγε 100€ για μία ώρα. Σίγουρα θα την ξαναδώ. Καλά μασαζογαμήσια :dancing:

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Για εμένα δεν είναι κούκλι και επίσης δεν ξέρουμε τι επεξεργασία έχει η φωτό οπότε να προσέχεις. Επίσης δεν ψωνίζω από osmose γιατί είναι καθαρά σεξ με τιμοκατάλογο ενώ πολλοί εδώ ψάχνουμε και λίγο το μασάζ ..
στο osmosse ολες κανουν φουλ προγραμμα.τωρα αυτην δεν εχω προλαβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom