dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Ξέρουμε κάτι για σοφία ?
με πολυ δυσκολια και επαναληψη κατι κανει
Ξέρουμε κάτι για σοφία ?
σοβαρη και μετρημένη. εξαιρετικό επαγγελματικό μασαζ χωρις να βαριεται. δεν ειναι για μπλα μπλα και σιρόπια. νορμαλ προς καλη τεχνική στο φραπέ. αυτο που λεει οτι προσφερει αυτο κανει.Απο Βαλερια deluxe
Είναι όπως στη Φωτο που στέλνουν;
Εγώ θα έλεγα :με πολύ δυσκολία και επανάληψη, Ίσως, κάτι να κάνειμε πολυ δυσκολια και επαναληψη κατι κανει
Ναι αυτό, γιατί και με πολύ προσπάθεια δεν σημαίνει ότι θα κάνει σε όλους.Εγώ θα έλεγα :με πολύ δυσκολία και επανάληψη, Ίσως, κάτι να κάνει
γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια Σοφία ;Ξέρουμε κάτι για σοφία ?
Σε μια φωτό έχει όλες τις κοπελεςγιατί εγώ δεν βλέπω κάποια Σοφία ;
Απλά φίλε να ξέρεις η πρώτη φωτό είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα...η δεύτερη με το πουκάμισο είναι φουλ στο φίλτροΣε μια φωτό έχει όλες τις κοπελες
γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια Σοφία
Ξέρουμε κάτι για σοφία ?
Το πήγε +30 η Ζωή????? Προχωράει ρε παιδιά παραπάνω έστω καλαμάκι η δεν παίζει με την Ζωή?Φίλε @aggel2004 καλά είναι να είμαστε αντικειμενικοί με όλους και με όλες...Δεν υπονοω ότι προμοταρεις, είσαι παλιά καραβανα και συνήθως με σωστές κριτικές...Η Ζωή πάντως του silk πια ..για μια εκτόνωση με το χέρι θέλει ένα +30€ όπως η τυπική Ρωσίδα που προανεφερες. Η μόνη ίσως διάφορα είναι ότι δεν το επιδιώκει!!!Εάν όμως το ζητήσεις σου λέει εν ψυχρώ +30...
Δεν έχει γίνει αναφορά εδώ και καιρό οπότε μάλλον το εγκατέλειψε το άθλημαΡε μάγκες έχει πάρει το μάτι σας την Μαίρη που είχε ξεκινησει από το Τζόι και μετά ήταν στο λουξ? Έχει χαθεί πάλι
Μπορεί να είναι εξωτερικό πάλι όπως είχε χαθεί και την 1η φοράΔεν έχει γίνει αναφορά εδώ και καιρό οπότε μάλλον το εγκατέλειψε το άθλημα
Εμπειρία από το κορίτσι έχει κανείς ...?
Αλίνα- Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα
Η Αλίνα είναι μια έμπειρη, ευχάριστη και επικοινωνιακή θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον που θα σας χαλαρώσει με τις ικανότητές της! Κλείστε ένα ραντεβού και αφεθείτε στα χέρια της!www.osmosemassage.gr
Για εμένα δεν είναι κούκλι και επίσης δεν ξέρουμε τι επεξεργασία έχει η φωτό οπότε να προσέχεις. Επίσης δεν ψωνίζω από osmose γιατί είναι καθαρά σεξ με τιμοκατάλογο ενώ πολλοί εδώ ψάχνουμε και λίγο το μασάζ ..Μου κάνει τρομερή εντύπωση που αυτό το κουκλί δεν το έχει πάρει κανείς
και συγχρόνως υπάρχουν πληροφορίες για όλες τις σαύρες της αγοράς...
Ξαναζωντανευω το θέμα μήπως και βρεθεί ένας χριστιανός χωρίς μυωπία
Πάντα +30€ το είχε....εκτόνωση χέρι λέμε τώρα.Δε θα πω για το διάστημα που ήταν στο joy,έδερνε κανονικά τότε.Το πήγε +30 η Ζωή????? Προχωράει ρε παιδιά παραπάνω έστω καλαμάκι η δεν παίζει με την Ζωή?
Κάτι έχω καταλάβει φίλε... Και είχα και μήνυμα που προσπαθούσε κάποιος να ψαρέψει και επίσης είχα μάθει ότι προχωράει δύσκολα παρακάτω αλλά θα θες μεγάλο κασέ...Πάντα +30€ το είχε....εκτόνωση χέρι λέμε τώρα.Δε θα πω για το διάστημα που ήταν στο joy,έδερνε κανονικά τότε.
Επίσης ...δε θα σου πει κανένας αν προχωράει παρακάτω, την προστατεύουν.
Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα
Για αρκετό καιρό ήταν στην ομάδα του Silver spa στην Συγγρού Νέα Σμύρνη
Καλησπέρα στο θρέντ. Αν και το θρέντ αυτό είναι το αγαπημένο μου… τελευταία δεν βγάζω άκρη…. όσο και να διαβάσω δεν βρίσκω καμία καλή περίπτωση, που αναγκάστηκα να συμβουλευτώ απόψεις από το θρέντ για τις ανεξάρτητες….
Λοιπόν.. επειδή έχω αντλήσει στο παρελθόν πολλές καλές πληροφορίες εδώ μέσα σας το χρωστώ να σας ανοίξω τα μάτια για την συγκεκριμένη….νιώθω πως σας προσφέρω χρυσό! !
Η κοπέλα στη αγγελία από πάνω είναι από τις τοπ εμπειρίες μου στον χώρο κατ´οίκων. Είναι καταρχάς αυτή στη φωτογραφεία. Το πρόσωπο τις είναι όμορφο με καταπληκτικό χαμόγελο. Διευκρίνιση… δεν είναι μοντέλε… αλλά αρκετά καλό. Ελληνίδα. Ψηλή. Τρομερά βυζιά. Καλό κώλο. 40άρα. Ήρθε στην ώρα της. Δεν τσιγκουνευτικε χρόνο/υπηρεσίες.
Αν και στο τηλέφωνο ακούστηκε σαν καθαρά callgirl και φοβήθηκα πως θα ήταν μάπα το μασάζ, τελικά είναι γνώστης του σπορ και τα έδωσε όλα. Πάρα πολύ καλό μασάζ!! Στο δεύτερο μέρος, Πίπα ακάποτη με πάθος… μετα καπότα και ανέβηκε πάνω μου και μέ´κανε βουκεφάλα!
Στα επιπλέων συν τις κοπέλας, επέμενε με ζήλο να με καταφέρει δεύτερη φορα αν και τις είπα πως δεν έπαιζε.. σχεδόν με έκανε να νιώσω άσχημα που δεν την έχυσα στο πρόσωπο χαχαχα!
Στα αρνητικά ίσως για κάποιους, έχει κανά δυό μεγάλα ταττοο. Προσωπικά αν και δεν με τρελαίνουν συνήθως, στην κοπέλα πήγαιναν και θα έλεγα πως της τονίζουν την σεξουαλικότητα της. Έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα!
Το ραντεβού πήγε 100€ για μία ώρα. Σίγουρα θα την ξαναδώ. Καλά μασαζογαμήσια
στο osmosse ολες κανουν φουλ προγραμμα.τωρα αυτην δεν εχω προλαβει.Για εμένα δεν είναι κούκλι και επίσης δεν ξέρουμε τι επεξεργασία έχει η φωτό οπότε να προσέχεις. Επίσης δεν ψωνίζω από osmose γιατί είναι καθαρά σεξ με τιμοκατάλογο ενώ πολλοί εδώ ψάχνουμε και λίγο το μασάζ ..