Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Δεν με ενδιαφέρει τι τους κάνω. Γράφω ότι μου προσφέρει η κάθε μία από όπου και αν είναι. Συγκεκριμένα όμως μου επιτίθεστε οπότε αναφέρω συγκεκριμένο μαγαζί. Στο εντομετσξυ , δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω κρητική για κάποια αλλά όλο αυτό ξεκίνησε όταν απάντησα , μετά από 10 κριτικές που λέγαν πράγματα που δεν ισχύουν και ενημέρωσα όπως θα έκανε ο κάθε ένας που δεν λέει παπατζες τι παίζει. Στην προκειμένη ότι δεν έκλεισαν . Η επίθεση ήρθε αστραπή λες και τους πήρα το κουλούρι. Έπρεπε να πω " ναι καλά να πάθουν έκλεισαν " χωρίς να συμβαίνει ? Να ξέρουμε για την επόμενη αδερφέ. Επίσης δεν θα μπω στην διαδικασία να πανηγυρίζω κάποιος άνθρωπος κλείσει την επιχείρησή του. Γιατί σημαίνει αν το κάνω αυτό ότι εγώ είμαι χειρότερος από αυτόν για να χαίρομαι με τέτοια πράγματα. Από εκεί και μόνο να καταλάβεις για τί ανθρώπους μιλάμε... Η ενημέρωση που έκανα ήταν αυτή που είχα δια ζώσης από τι νέα διεύθυνση και κάτ επέκταση ρώτησα και στο viber τους ίδιους . Θεωρώ ότι οποιορ και να πάρει τα ίδια θα πουν . Με πιο σκοπό γίνεται τσακωμός για το. Αν κλείνουν η ανοίγουν δεν καταλαβαίνω. Όσο για τη διαφήμιση εδώ μέσα νομίζω ότι όλες οι εταιρείες ξέρουν πως μπορούν να διαφημιστούν δεν είναι τίποτα δύσκολο όταν το ίδιο το site έχει τόσες διαφημίσεις. Δεν νομίζω ότι περιμένουν μία κριτική από κάποιον θα μπορούσαν να έχουν βάλει ένα banner. Μπορούν να πληρώσουν προφανώς.Ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή κάνεις ζημιά στο empire και γενικά σε όλη την αλυσίδα τούς...Δεν διαφημίζεις πια... δυσφημιζεις δε το καταλαβαίνεις??Η άποψη σου δε λαμβάνεται υπόψην ούτε από 5χρονο,ρεζίλι γίνεσαι όσο το συνεχίζεις...
Τελευταία τροποποίηση: