Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα
Καλησπέρα στο θρέντ. Αν και το θρέντ αυτό είναι το αγαπημένο μου… τελευταία δεν βγάζω άκρη…. όσο και να διαβάσω δεν βρίσκω καμία καλή περίπτωση, που αναγκάστηκα να συμβουλευτώ απόψεις από το θρέντ για τις ανεξάρτητες….
Λοιπόν.. επειδή έχω αντλήσει στο παρελθόν πολλές καλές πληροφορίες εδώ μέσα σας το χρωστώ να σας ανοίξω τα μάτια για την συγκεκριμένη….νιώθω πως σας προσφέρω χρυσό!
!
Η κοπέλα στη αγγελία από πάνω είναι από τις τοπ εμπειρίες μου στον χώρο κατ´οίκων. Είναι καταρχάς αυτή στη φωτογραφεία. Το πρόσωπο τις είναι όμορφο με καταπληκτικό χαμόγελο. Διευκρίνιση… δεν είναι μοντέλε… αλλά αρκετά καλό. Ελληνίδα. Ψηλή. Τρομερά βυζιά. Καλό κώλο. 40άρα. Ήρθε στην ώρα της. Δεν τσιγκουνευτικε χρόνο/υπηρεσίες.
Αν και στο τηλέφωνο ακούστηκε σαν καθαρά callgirl και φοβήθηκα πως θα ήταν μάπα το μασάζ, τελικά είναι γνώστης του σπορ και τα έδωσε όλα. Πάρα πολύ καλό μασάζ!! Στο δεύτερο μέρος, Πίπα ακάποτη με πάθος… μετα καπότα και ανέβηκε πάνω μου και μέ´κανε βουκεφάλα!
Στα επιπλέων συν τις κοπέλας, επέμενε με ζήλο να με καταφέρει δεύτερη φορα αν και τις είπα πως δεν έπαιζε.. σχεδόν με έκανε να νιώσω άσχημα που δεν την έχυσα στο πρόσωπο χαχαχα!
Στα αρνητικά ίσως για κάποιους, έχει κανά δυό μεγάλα ταττοο. Προσωπικά αν και δεν με τρελαίνουν συνήθως, στην κοπέλα πήγαιναν και θα έλεγα πως της τονίζουν την σεξουαλικότητα της. Έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα!
Το ραντεβού πήγε 100€ για μία ώρα. Σίγουρα θα την ξαναδώ. Καλά μασαζογαμήσια