Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
771
Πόντοι
81
Αφού τόχεις δίπορτο γιατί εξανίστασαι ; και μην με βάζεις τώρα να ψάχνω,αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα και καλά κάνεις αφού έτσι έχεις περισσότερες ''επιλογές'' ,για άλλα πράγματα σου την πέφτουμε και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις!
Καταλαβαίνω πολύ καλά τι παίζει εδώ μέσα . Τι ακριβώς θες να ψάξεις να σε βοηθήσω .

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
771
Πόντοι
81
Ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή κάνεις ζημιά στο empire και γενικά σε όλη την αλυσίδα τούς...Δεν διαφημίζεις πια... δυσφημιζεις δε το καταλαβαίνεις??Η άποψη σου δε λαμβάνεται υπόψην ούτε από 5χρονο,ρεζίλι γίνεσαι όσο το συνεχίζεις...
Δεν με ενδιαφέρει τι τους κάνω. Γράφω ότι μου προσφέρει η κάθε μία από όπου και αν είναι. Συγκεκριμένα όμως μου επιτίθεστε οπότε αναφέρω συγκεκριμένο μαγαζί. Στο εντομετσξυ , δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω κρητική για κάποια αλλά όλο αυτό ξεκίνησε όταν απάντησα , μετά από 10 κριτικές που λέγαν πράγματα που δεν ισχύουν και ενημέρωσα όπως θα έκανε ο κάθε ένας που δεν λέει παπατζες τι παίζει. Στην προκειμένη ότι δεν έκλεισαν . Η επίθεση ήρθε αστραπή λες και τους πήρα το κουλούρι. Έπρεπε να πω " ναι καλά να πάθουν έκλεισαν " χωρίς να συμβαίνει ? Να ξέρουμε για την επόμενη αδερφέ. Επίσης δεν θα μπω στην διαδικασία να πανηγυρίζω κάποιος άνθρωπος κλείσει την επιχείρησή του. Γιατί σημαίνει αν το κάνω αυτό ότι εγώ είμαι χειρότερος από αυτόν για να χαίρομαι με τέτοια πράγματα. Από εκεί και μόνο να καταλάβεις για τί ανθρώπους μιλάμε... Η ενημέρωση που έκανα ήταν αυτή που είχα δια ζώσης από τι νέα διεύθυνση και κάτ επέκταση ρώτησα και στο viber τους ίδιους . Θεωρώ ότι οποιορ και να πάρει τα ίδια θα πουν . Με πιο σκοπό γίνεται τσακωμός για το. Αν κλείνουν η ανοίγουν δεν καταλαβαίνω. Όσο για τη διαφήμιση εδώ μέσα νομίζω ότι όλες οι εταιρείες ξέρουν πως μπορούν να διαφημιστούν δεν είναι τίποτα δύσκολο όταν το ίδιο το site έχει τόσες διαφημίσεις. Δεν νομίζω ότι περιμένουν μία κριτική από κάποιον θα μπορούσαν να έχουν βάλει ένα banner. Μπορούν να πληρώσουν προφανώς.

Τελευταία τροποποίηση:

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
771
Πόντοι
81
"Χρησταρα" ή Αφροδιταρα ή οπως σε λενε , γιατι κανετε τις ιδιες τακτικες που δεν απεδωσαν εδω μεσα; καντε κατι αλλο, πιο σοβαρο ισως.
Εντομεταξυ , ο τρόπος γραφής σου μου θυμίζει πολύ τον Λιλα. Έχεις μπει ?

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Δεν με ενδιαφέρει τι τους κάνω. Γράφω ότι μου προσφέρει η κάθε μία από όπου και αν είναι. Συγκεκριμένα όμως μου επιτίθεστε οπότε αναφέρω συγκεκριμένο μαγαζί. Στο εντομετσξυ , δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω κρητική για κάποια αλλά όλο αυτό ξεκίνησε όταν απάντησα , μετά από 10 κριτικές που λέγαν πράγματα που δεν ισχύουν και ενημέρωσα όπως θα έκανε ο κάθε ένας που δεν λέει παπατζες τι παίζει. Στην προκειμένη ότι δεν έκλεισαν . Η επίθεση ήρθε αστραπή λες και τους πήρα το κουλούρι. Έπρεπε να πω " ναι καλά να πάθουν έκλεισαν " χωρίς να συμβαίνει ? Να ξέρουμε για την επόμενη αδερφέ. Επίσης δεν θα μπω στην διαδικασία να πανηγυρίζω κάποιος άνθρωπος κλείσει την επιχείρησή του. Γιατί σημαίνει αν το κάνω αυτό ότι εγώ είμαι χειρότερος από αυτόν για να χαίρομαι με τέτοια πράγματα. Από εκεί και μόνο να καταλάβεις για τί ανθρώπους μιλάμε... Η ενημέρωση που έκανα ήταν αυτή που είχα δια ζώσης από τι νέα διεύθυνση και κάτ επέκταση ρώτησα και στο viber τους ίδιους . Θεωρώ ότι οποιορ και να πάρει τα ίδια θα πουν . Με πιο σκοπό γίνεται τσακωμός για το. Αν κλείνουν η ανοίγουν δεν καταλαβαίνω. Όσο για τη διαφήμιση εδώ μέσα νομίζω ότι όλες οι εταιρείες ξέρουν πως μπορούν να διαφημιστούν δεν είναι τίποτα δύσκολο όταν το ίδιο το site έχει τόσες διαφημίσεις. Δεν νομίζω ότι περιμένουν μία κριτική από κάποιον θα μπορούσαν να έχουν βάλει ένα banner. Μπορούν να πληρώσουν προφανώς.
Αδιαφορό για το τι εχεις γράψει...δεν μπήκα καν στο κόπο να διαβάσω όλη αυτή την έκθεση ιδεών...
Το μόνο που θα σου πω είναι σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση,να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τους προτιμήσουμε,τους έχεις κάνει ακόμα πιο αντιπαθητικούς απ ότι ήδη είναι
:jerking:

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
771
Πόντοι
81
Αδιαφορό για το τι εχεις γράψει...δεν μπήκα καν στο κόπο να διαβάσω όλη αυτή την έκθεση ιδεών...
Το μόνο που θα σου πω είναι σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση,να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τους προτιμήσουμε,τους έχεις κάνει ακόμα πιο αντιπαθητικούς απ ότι ήδη είναι
:jerking:
Είμαι σίγουρος ότι το διάβασες. Αλλά στα επιχειρήματα δεν μπορείς να απαντήσεις γιατί απλά είσαι οντως σαν το χεράκι που κουνάς .

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα

Καλησπέρα στο θρέντ. Αν και το θρέντ αυτό είναι το αγαπημένο μου… τελευταία δεν βγάζω άκρη…. όσο και να διαβάσω δεν βρίσκω καμία καλή περίπτωση, που αναγκάστηκα να συμβουλευτώ απόψεις από το θρέντ για τις ανεξάρτητες….
Λοιπόν.. επειδή έχω αντλήσει στο παρελθόν πολλές καλές πληροφορίες εδώ μέσα σας το χρωστώ να σας ανοίξω τα μάτια για την συγκεκριμένη….νιώθω πως σας προσφέρω χρυσό! :happy::2funny:!

Η κοπέλα στη αγγελία από πάνω είναι από τις τοπ εμπειρίες μου στον χώρο κατ´οίκων. Είναι καταρχάς αυτή στη φωτογραφεία. Το πρόσωπο τις είναι όμορφο με καταπληκτικό χαμόγελο. Διευκρίνιση… δεν είναι μοντέλε… αλλά αρκετά καλό. Ελληνίδα. Ψηλή. Τρομερά βυζιά. Καλό κώλο. 40άρα. Ήρθε στην ώρα της. Δεν τσιγκουνευτικε χρόνο/υπηρεσίες.
Αν και στο τηλέφωνο ακούστηκε σαν καθαρά callgirl και φοβήθηκα πως θα ήταν μάπα το μασάζ, τελικά είναι γνώστης του σπορ και τα έδωσε όλα. Πάρα πολύ καλό μασάζ!! Στο δεύτερο μέρος, Πίπα ακάποτη με πάθος… μετα καπότα και ανέβηκε πάνω μου και μέ´κανε βουκεφάλα!

Στα επιπλέων συν τις κοπέλας, επέμενε με ζήλο να με καταφέρει δεύτερη φορα αν και τις είπα πως δεν έπαιζε.. σχεδόν με έκανε να νιώσω άσχημα που δεν την έχυσα στο πρόσωπο χαχαχα!
Στα αρνητικά ίσως για κάποιους, έχει κανά δυό μεγάλα ταττοο. Προσωπικά αν και δεν με τρελαίνουν συνήθως, στην κοπέλα πήγαιναν και θα έλεγα πως της τονίζουν την σεξουαλικότητα της. Έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα!
Το ραντεβού πήγε 100€ για μία ώρα. Σίγουρα θα την ξαναδώ. Καλά μασαζογαμήσια :dancing:
Αυτή φίλε μου είναι η Βάνα που δούλευε στο silver spa στην Καλλιθέα. Όντως πολύ δυνατό κορμί και πολύ καλό παιδί και στα συν ότι δουλεύει τρομερά την κωλοτρυπίδα της Και το ευχαριστιέται

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
390
Πόντοι
20

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα

....
Λοιπόν.. επειδή έχω αντλήσει στο παρελθόν πολλές καλές πληροφορίες εδώ μέσα σας το χρωστώ να σας ανοίξω τα μάτια για την συγκεκριμένη….νιώθω πως σας προσφέρω χρυσό! :happy::2funny:!
Καλα.. μην τρελενεσαι δεν ανακαλυψες την αμερικη..
ουτε κανενα amateur πιπινακι....
ουτε καμια νεα μιλφαρα στο χωρο....
Η Βανα που ηταν στο μασαζιτδικο στην Συγγρου...
Την ειχα παρει 2-3 φορες... μετρια πραγματα....

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Αυτή φίλε μου είναι η Βάνα που δούλευε στο silver spa στην Καλλιθέα. Όντως πολύ δυνατό κορμί και πολύ καλό παιδί και στα συν ότι δουλεύει τρομερά την κωλοτρυπίδα της Και το ευχαριστιέται
Αυτό θα έγραφα μόλις τώρα! Πολύ καλές υπηρεσίες, το μόνο που με χάλασε το σκληρό πλαστικό βυζί.

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
300
Καλα.. μην τρελενεσαι δεν ανακαλυψες την αμερικη..
ουτε κανενα amateur πιπινακι....
ουτε καμια νεα μιλφαρα στο χωρο....
Η Βανα που ηταν στο μασαζιτδικο στην Συγγρου...
Την ειχα παρει 2-3 φορες... μετρια πραγματα....

Δεν την πρόσεξα να έχει αναφερθεί στης τελευταιες κανα 100 περίπου σελίδες που διάβασα.
Όσων αφορα πόσο καλη είναι, ομολογώ δεν έχω πολλές εμπειρίες, και από τότε που σταμάτησε η Χρυσή απο το VIP, μου έχουν κάτσει διάφορες μέτριες καταστάσεις που υστερούσαν είτε στο πρώτο μέρος είτε στο δευτερο.
Αν γνωρίζεις καμμιά κοπέλα που κάνει καλό μασαζ και είναι άνω του μέσου όρου ομορφίας, παιχνιδιάρα που να έχει όρεξη, σε παρακαλώ πρότεινε μου! :mrs-help:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Δεν την πρόσεξα να έχει αναφερθεί στης τελευταιες κανα 100 περίπου σελίδες που διάβασα.
Όσων αφορα πόσο καλη είναι, ομολογώ δεν έχω πολλές εμπειρίες, και από τότε που σταμάτησε η Χρυσή απο το VIP, μου έχουν κάτσει διάφορες μέτριες καταστάσεις που υστερούσαν είτε στο πρώτο μέρος είτε στο δευτερο.
Αν γνωρίζεις καμμιά κοπέλα που κάνει καλό μασαζ και είναι άνω του μέσου όρου ομορφίας, παιχνιδιάρα που να έχει όρεξη, σε παρακαλώ πρότεινε μου! :mrs-help:
1oν.. ξεκινα το διαβασμα στα νηματα των μασαζ...
κ
2ον.. ξεκινα τις επισκεψεις στα μασαζ... και θα βρεις κατι στα γουστα σου....
Υπαρχουν εκει εξω...ψηλες..κοντες.. αδυνατες... μπαμπατσικες... μικρες.... μιλφαρες..... Αναλογως τι θελεις....!!

Tantrikos80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
300
1oν.. ξεκινα το διαβασμα στα νηματα των μασαζ...
κ
2ον.. ξεκινα τις επισκεψεις στα μασαζ... και θα βρεις κατι στα γουστα σου....
Υπαρχουν εκει εξω...ψηλες..κοντες.. αδυνατες... μπαμπατσικες... μικρες.... μιλφαρες..... Αναλογως τι θελεις....!!
Διαβάζω διαβάζω! Αλλα κατι σε Χρυσή απο ομορφία και ταπεραμέντο δεν βρίσκω. Κατι με έστω φαντασία Τεα/Ίριδα’ς.
Δεν ψάχνω αστέρι. Κύριο κριτήριο η πολύ όρεξη. Δεύτερο καλό μασάζ. Τρίτο να κάνει έστω πίπα.
Δεν ζητάω πολλά!:grin:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Διαβάζω διαβάζω! Αλλα κατι σε Χρυσή απο ομορφία και ταπεραμέντο δεν βρίσκω. Κατι με έστω φαντασία Τεα/Ίριδα’ς.
Δεν ψάχνω αστέρι. Κύριο κριτήριο η πολύ όρεξη. Δεύτερο καλό μασάζ. Τρίτο να κάνει έστω πίπα.
Δεν ζητάω πολλά!:grin:
δυστυχώς φίλε τα αυτονόητα πάντα ήτανε σπάνια ,τελευταία ούτε καν σπάνια ,όποιοι βαστήξανε επαφή με κάποιο καλό στανταράκι είναι οι τυχεροί!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.703
Πόντοι
1.446
Εμπειρία από το κορίτσι έχει κανείς ...?

grigorispapapetrou2

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν η Ελεάνα από oasis έχει πάει πουθενά αλλού? Γιατί το oasis 1 μέρα απαντάνε και μετά από κάνα 2 μήνες πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom