Μερακλιδικη τριχωτή μουναρα για ... μερακλήδες!!!!Γιατί ρε φιλαράκι τόσο πολύ έχει χαλάσει;; Γιατί όταν την πήρα εγώ ήταν μια χαρά η κοπέλα εμφανισιακά και με μερακλίδικη τριχωτή μουναρα..!!!
Είσαι ωραίος
Μερακλιδικη τριχωτή μουναρα για ... μερακλήδες!!!!Γιατί ρε φιλαράκι τόσο πολύ έχει χαλάσει;; Γιατί όταν την πήρα εγώ ήταν μια χαρά η κοπέλα εμφανισιακά και με μερακλίδικη τριχωτή μουναρα..!!!
Παικταρά μου Γράψε μας την εμπειρία σου με την συγκεκριμένη. Γιατί σκεφτόμουν να δοκιμάσω και εγώ. Μέχρι που προχωράει;Γιατί ρε φιλαράκι τόσο πολύ έχει χαλάσει;; Γιατί όταν την πήρα εγώ ήταν μια χαρά η κοπέλα εμφανισιακά και με μερακλίδικη τριχωτή μουναρα..!!!
Μαζί μου το μόνο που δεν έκανε ήτανε σεξ όλα τα άλλα τα κάναμε ήταν μία ωραία εμπειρία με μία Μινυών κοπέλα αρκετά συμπαθητική. Και όπως ανέφερα και πιο πάνω είχε μία υπέροχη μουνάρα τριχωτή την οποία την έγλυψα και την Δαχτυλιάσα αρκετά.! Βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν ξέρω σε τι φάση είναι και τι κάνει πλέονΠαικταρά μου Γράψε μας την εμπειρία σου με την συγκεκριμένη. Γιατί σκεφτόμουν να δοκιμάσω και εγώ. Μέχρι που προχωράει;
Μαζί μου το μόνο που δεν έκανε ήτανε σεξ όλα τα άλλα τα κάναμε ήταν μία ωραία εμπειρία με μία Μινυών κοπέλα αρκετά συμπαθητική. Και όπως ανέφερα και πιο πάνω είχε μία υπέροχη μουνάρα τριχωτή την οποία την έγλυψα και την Δαχτυλιάσα αρκετά.! Βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν ξέρω σε τι φάση είναι και τι κάνει πλέον
Ωραίος! Ευχαριστώ πολύ!Μαζί μου το μόνο που δεν έκανε ήτανε σεξ όλα τα άλλα τα κάναμε ήταν μία ωραία εμπειρία με μία Μινυών κοπέλα αρκετά συμπαθητική. Και όπως ανέφερα και πιο πάνω είχε μία υπέροχη μουνάρα τριχωτή την οποία την έγλυψα και την Δαχτυλιάσα αρκετά.! Βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν ξέρω σε τι φάση είναι και τι κάνει πλέον
Αυτό είναι δυστυχώς το πρόβλημα … συναντήσεις πριν καιρό και οι υπηρεσίες και εμφάνιση μπορεί να έχουν αλλάξει για χ και ψ λόγους .Μαζί μου το μόνο που δεν έκανε ήτανε σεξ όλα τα άλλα τα κάναμε ήταν μία ωραία εμπειρία με μία Μινυών κοπέλα αρκετά συμπαθητική. Και όπως ανέφερα και πιο πάνω είχε μία υπέροχη μουνάρα τριχωτή την οποία την έγλυψα και την Δαχτυλιάσα αρκετά.! Βέβαια έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν ξέρω σε τι φάση είναι και τι κάνει πλέον
Το κατοίκων φίλε πλέον έχει διαλυθεί έχει χάσει την έννοια του όπως ήτανε παλιά μην το ψάχνετε πια. Πλέον είναι μόνο βίζιταΑυτό είναι δυστυχώς το πρόβλημα … συναντήσεις πριν καιρό και οι υπηρεσίες και εμφάνιση μπορεί να έχουν αλλάξει για χ και ψ λόγους .
Δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση ( για κάποιο λόγο )στο κατ οίκον
Ετσι οντως εχει γινει για αυτο πλεον οι περισσοτεροι επιστρεφουν στα μασατζιδικαΤο κατοίκων φίλε πλέον έχει διαλυθεί έχει χάσει την έννοια του όπως ήτανε παλιά μην το ψάχνετε πια. Πλέον είναι μόνο βίζιτα
Τελικά πήγα, μέτριο προς αδιάφορο μασάζ. Στο σεξ μέτρια πίπα και στο γαμηση δεν θέλει δυνατά. Οι βυζάρες όμως άλλο πράγμα. 50 +50 η τιμηΜαριάννα - Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα
Η Μαριάννα είναι μια έμπειρη, ευχάριστη και επικοινωνιακή θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον που θα σας χαλαρώσει με τις ικανότητές της! Κλείστε ένα ραντεβού και αφεθείτε στα χέρια της!www.osmosemassage.gr
Γνώμη για την συγκεκριμενη;
Ρε μαγκες αυτην την βαλερια γιατι δεν την βλεπω στο deluxe?Ειναι ποιο ομορφη απο κοντα κ ξερει κ μασαζακι.η μεταβαση απο το μασαζ στο φραπε την κανει να ξεχωριζει σε σχεση με αλλες...
Η Ομάδα μας - Empire MassageΓνωρίζει κανείς εάν η Ίριδα από το team της Τέα συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες;; έστω σε κάποιο άλλο γραφείο... ευχαριστώ!
Χαχαχα.... Και ύστερα ξύπνησες!!!!Η Ομάδα μας - Empire Massage
Θυμίζει η Χριστιάνα λίγο?
σωστά καμμία σχέσηΧαχαχα.... Και ύστερα ξύπνησες!!!!
Παιδιά δεν είναι η Ίριδα...και δεν θυμίζει και σε τίποτα.
Έτσι είναι όντωςΤο κατοίκων φίλε πλέον έχει διαλυθεί έχει χάσει την έννοια του όπως ήτανε παλιά μην το ψάχνετε πια. Πλέον είναι μόνο βίζιτα
Και όμως φίλε μου αυτή είναι. Και αν δεν είναι Ίριδα θα τα σκίσω τα πτυχία μου που έχω σαν ΚορδέλιαρηΚαι αν δεν είναι Ίριδα θα τα σκίσω τα πτυχία μου που έχω σαν ΜπουρδέλαλιάρηςΧαχαχα.... Και ύστερα ξύπνησες!!!!
Παιδιά δεν είναι η Ίριδα...και δεν θυμίζει και σε τίποτα.
Η βαλερια δουλευει 1-2 μηνες κ μετα σταματαει αλλο τοσο,μετα παλι απο την αρχηΡε μαγκες αυτην την βαλερια γιατι δεν την βλεπω στο deluxe?