Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Μην γελάς απάντησε μου χαχαχαΑρχίσαμε......αυτές διαβάζουν τι λέμε για αυτές εμείς όμως όχι........η εφαρμογή του GDPR αποθεώνεται
Μην γελάς απάντησε μου χαχαχαΑρχίσαμε......αυτές διαβάζουν τι λέμε για αυτές εμείς όμως όχι........η εφαρμογή του GDPR αποθεώνεται
Το gdpr είναι άλλο . Δεν είναι η σελίδα που εμείς οι επαγγελματίες θα μιλήσουμε και θα καταχωρηθεί τι τι έγινε με τον κάθε πελάτη. Το gdpr είναι περί προσωπικών δεδομένων.Αφού δηλώνεις επαγγελματική ιδιότητα θα πρέπει να ήξερες ήδη....
Τότε το παίζει έξυπνος δεν σημαίνει ότι είσαι κιόλας για αυτό δεν απαντάςΝα σαι καλα....πάντα τέτοια.....και του χρόνου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε εγώ μην στεναχωριέσαι..δεν είχα ακούσει και τα καλύτεραπάντα έτσι έκανε...δυστυχώς αδελφή δεν έπαιξα ποτέ
Παίδες αυτή η Καρολίνα μασάζ είναι η .. γνωστή Καρολίνα πάλι μασάζ χαχαχα με την αδελφή της που επιδιδόταν στο ίδιο σπορ και είχε και πολιτικές φιλοδοξίες??!!
Γιατί οι φωτογραφίες δείχνουν άλλη μαυρουλα Βραζιλιάνα πιο νέα πιο αδύνατη
Φιλαρακι...εννοειτε οτι εχει αδικο ο τυπος που ακυρωσε τ ραντεβου...αλλα οταν σου λεει ο αλλος για αστυνομια.κ αλλιως..χανει αυτοματα τ δικιο του 100 τα 100...Εγώ αν είχα εταιρεία θα τον έτρεχα και για τα ,60€ . Γιατί κάτι τέτοιο το χρειάζονται. Δεν ξέρω γιατί όλοι δεν ασχολούνται. Εγώ τα το τράβαγα όσο πάει. Ντροπή . Όχι από πάνω ανεβάζει και φωτό ???
Τι έχετε πάθει όλη μδ το φίλε και το φιλαράκι. Γυναίκα γυναικάρα εδώ !!!! Αλλά όπως έγραψα επειδή μιλάω από εμπειρία ξέρω πολύ καλά ότι για να φτάσουν τα πράγματα στην αστυνομία κάτι έχει κάνει ο άλλος κανένας δεν είναι τρελός το ξαναλέω. Ένα μεροκάματο πάνε να βγάλουν όλοι. Μην το γάμα με το θέμα δηλαδή. Όλοι τα λεφτά του πελάτη θέλουμε άρα δεν υπάρχει λόγος για ακρότητες αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό ανάμεσά. Και επειδή έχω ακούσει και πελάτες αλλά και την δική μου τη μεριά σας λέω ότι η αλήθεια ποτέ δεν ακούγεται από το στόμα του πελάτη σχεδόν όταν πρόκειται για δική του μ******. Συν ότι το post που ανέβασε ήταν απόλυτα δυσφημιστικό και απείλησε ότι θα ανεβάσει φωτογραφία της κοπέλας χωρίς την άδεια της. Μιλάμε για έναν άνθρωπο λοιπόν που δεν έχει ηθικές αρχές γιατί αυτή η κοπέλα έχει οικογένεια που δεν σέβεται το μεροκάματο ενός εργαζόμενου που δεν σέβεται μία εταιρεία Η οποία τον εξυπηρέτησε και γενικώς δεν υπάρχει σεβασμός στην υπηρεσία που πήρε. Βρωμάει ο τόπος τσογλανια και ψευτο μάγκες. Ποιος ξέρει τι είπε στην καημένη και το γραφείο του απάντησε έτσι. Μπορεί να τη απηλησε κιόλας ή να ήθελε τσάμπα κάτι και να την έδιωχνε . Γι'αυτό καλό είναι να μην θαβετε την κοπέλα και την κάθε κοπέλα. Στην τελική η κάθε κοπέλα έρχεται στο χώρο σας με την οποιαδήποτε τρέλα μπορεί να έχετε.Φιλαρακι...εννοειτε οτι εχει αδικο ο τυπος που ακυρωσε τ ραντεβου...αλλα οταν σου λεει ο αλλος για αστυνομια.κ αλλιως..χανει αυτοματα τ δικιο του 100 τα 100...
Μπαγασας ? Θες να δεις λιγο φωτό στο προφίλ μου ? Η φοβάσαι μην και σου αρέσει το αυταρχικό ? ΜσλακηστιριΤι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε μπαγασα....
Κοίτα να δεις ,για τα κορίτσια να το καταλάβω κάπου ,αν και σε αυτόν τον χώρο -εννοώ στα κατ'οικον - η απατεωνία πάει σύννεφο,ίσως γιατί έχει πολλές ερασιτέχνισσες που κάνουνε αρπαχτές. Για τις ''εταιρίες'' όμως κόψε κάτι,δεν είμαστε και χθεσινοί !Τι έχετε πάθει όλη μδ το φίλε και το φιλαράκι. Γυναίκα γυναικάρα εδώ !!!! Αλλά όπως έγραψα επειδή μιλάω από εμπειρία ξέρω πολύ καλά ότι για να φτάσουν τα πράγματα στην αστυνομία κάτι έχει κάνει ο άλλος κανένας δεν είναι τρελός το ξαναλέω. Ένα μεροκάματο πάνε να βγάλουν όλοι. Μην το γάμα με το θέμα δηλαδή. Όλοι τα λεφτά του πελάτη θέλουμε άρα δεν υπάρχει λόγος για ακρότητες αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό ανάμεσά. Και επειδή έχω ακούσει και πελάτες αλλά και την δική μου τη μεριά σας λέω ότι η αλήθεια ποτέ δεν ακούγεται από το στόμα του πελάτη σχεδόν όταν πρόκειται για δική του μ******. Συν ότι το post που ανέβασε ήταν απόλυτα δυσφημιστικό και απείλησε ότι θα ανεβάσει φωτογραφία της κοπέλας χωρίς την άδεια της. Μιλάμε για έναν άνθρωπο λοιπόν που δεν έχει ηθικές αρχές γιατί αυτή η κοπέλα έχει οικογένεια που δεν σέβεται το μεροκάματο ενός εργαζόμενου που δεν σέβεται μία εταιρεία Η οποία τον εξυπηρέτησε και γενικώς δεν υπάρχει σεβασμός στην υπηρεσία που πήρε. Βρωμάει ο τόπος τσογλανια και ψευτο μάγκες. Ποιος ξέρει τι είπε στην καημένη και το γραφείο του απάντησε έτσι. Μπορεί να τη απηλησε κιόλας ή να ήθελε τσάμπα κάτι και να την έδιωχνε . Γι'αυτό καλό είναι να μην θαβετε την κοπέλα και την κάθε κοπέλα. Στην τελική η κάθε κοπέλα έρχεται στο χώρο σας με την οποιαδήποτε τρέλα μπορεί να έχετε.
Πώς λοιπόν προτείνεις να λήξει το θέμα και η κοπέλα να φύγει ασφαλής και με τα χρήματα της που ουσιαστικά χαλάει δύο ώρες για έναν πελάτη και της λέει φύγε ? Ακούω πρώτα σεις, λαλιτο.
Υγ έχουμε μιλήσει ξανά ? Έχω κάποιον με το όνομα σου στο τηλ μου ....
ποιο πουτανακι τύπε; το γνωστό μέλος ποδολαγνος ειναι.Πώς τσιμπάτε έτσι τα ανορθόγραφα πουτανακια.....το αυταρχικό μου αρέσει πάντα..να το δίνω
Προσωπικα θα συμφωνησω σε αρκετα απο αυτα που ανεφερες.Τι έχετε πάθει όλη μδ το φίλε και το φιλαράκι. Γυναίκα γυναικάρα εδώ !!!! Αλλά όπως έγραψα επειδή μιλάω από εμπειρία ξέρω πολύ καλά ότι για να φτάσουν τα πράγματα στην αστυνομία κάτι έχει κάνει ο άλλος κανένας δεν είναι τρελός το ξαναλέω. Ένα μεροκάματο πάνε να βγάλουν όλοι. Μην το γάμα με το θέμα δηλαδή. Όλοι τα λεφτά του πελάτη θέλουμε άρα δεν υπάρχει λόγος για ακρότητες αν δεν υπάρχει κάτι σοβαρό ανάμεσά. Και επειδή έχω ακούσει και πελάτες αλλά και την δική μου τη μεριά σας λέω ότι η αλήθεια ποτέ δεν ακούγεται από το στόμα του πελάτη σχεδόν όταν πρόκειται για δική του μ******. Συν ότι το post που ανέβασε ήταν απόλυτα δυσφημιστικό και απείλησε ότι θα ανεβάσει φωτογραφία της κοπέλας χωρίς την άδεια της. Μιλάμε για έναν άνθρωπο λοιπόν που δεν έχει ηθικές αρχές γιατί αυτή η κοπέλα έχει οικογένεια που δεν σέβεται το μεροκάματο ενός εργαζόμενου που δεν σέβεται μία εταιρεία Η οποία τον εξυπηρέτησε και γενικώς δεν υπάρχει σεβασμός στην υπηρεσία που πήρε. Βρωμάει ο τόπος τσογλανια και ψευτο μάγκες. Ποιος ξέρει τι είπε στην καημένη και το γραφείο του απάντησε έτσι. Μπορεί να τη απηλησε κιόλας ή να ήθελε τσάμπα κάτι και να την έδιωχνε . Γι'αυτό καλό είναι να μην θαβετε την κοπέλα και την κάθε κοπέλα. Στην τελική η κάθε κοπέλα έρχεται στο χώρο σας με την οποιαδήποτε τρέλα μπορεί να έχετε.
Πώς λοιπόν προτείνεις να λήξει το θέμα και η κοπέλα να φύγει ασφαλής και με τα χρήματα της που ουσιαστικά χαλάει δύο ώρες για έναν πελάτη και της λέει φύγε ? Ακούω πρώτα σεις, λαλιτο.
Υγ έχουμε μιλήσει ξανά ? Έχω κάποιον με το όνομα σου στο τηλ μου ....