You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Καθώς τα θρεντ που με ενδιαφέρουν έχουν λίγο ξεραιλα, καθόμουν και χαζευα και εσάς στις 2-3 τελευταίςς σελίδες. Για να καταλάβω λίγο τι λέει ο φίλος και να μην καω ....ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Από το γραφειο CRYSTAL MASSAGE
Η όμάδα μας - Crystal Massage
Γνωρίστε το εξειδικευμένο μας προσωπικό, που θα σας χαρίσει μια αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία. Όλα τα μέλη της ομάδας μας, διαθέτουν πιστοποιημένες γνώσειςwww.crystalmassage.gr
δεχθηκα ευθεια ΑΠΕΙΛΗ
Συγκεκριμενα,ηθελα να ακυρωσω το ραντεβου και μάλιστα προσφερθηκα να δωσω 20 ευρω από τα 60 που κοστιζε,αλλα μου ζητησαν ολο το ποσο λεγοντας μου επι λέξει
"ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...."
Μάλιστα μου ανεφεραν την φραση "ειμαστε νομιμο γραφειο" που αν θυμαμαι καλα την ανεφερε συχνα τελευταια το γραφειο Prive...(δεν ξερω αν εχουν σχεση)
Τα εδωσα επειδη ειχα αλλο ραντεβου συντομα και δεν ηθελα συνεχεια αλλα φυσικα το θεμα δεν το αφησα ετσι,ενημερωσα τις αρμοδιες αρχες
Για την ιστορια η κοπέλα λεγοταν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και επειδη συμμετειχει και αυτη στην απατη,θα δημοσιευσω και φωτο της(δλδ μου ελεγε θελω ολα τα λεφτα δεν φευγω αμα δεν τα παρω θα εχεις προβλημα κλπ)
Πήρε έκλεισε ραντεβού , πήγε η άλλη και λέει άκυρο γιατί έκλεισε άλλο ραντεβού, της κάνει και " χάρη " να της δώσει 20€ , μιας και πήγε ως εκεί που ήταν , της χάλασε την ώρα , άρα μηδέν φράγκα σε κανέναν και προφανώς δεν το δέχεται και κανένας . Και εσείς συμφωνείτε κιόλας ? Πολύ καλά του είπαν , συν ότι φάσκει και αντιφάσκει, μία του είπαν είμαστε νόμιμοι και θα σε τραβήξουμε αστυνομία και μια θα σε γζμησουμε αλλιώς ας πούμε ? Δεν κολλάει.
Εγώ σαν επαγγελματίας , εφόσον φτάσω στο ραντεβού μου κυριλέ στην ώρα μου με τα σεα μου και τα μεα μου πρέπει να πληρωθώ. Αν εσύ είσαι μαλακας το πρόβλημα το έχεις εσύ , όχι εγώ. Έχω αντιμετωπίσει και εγώ τέτοια ιστορία 2-3 φορές και παιδιά ειλικρινά αυτοί που το κάνετε είστε εντελώς ασεβαστοι. Μην κλείνετε ανθρώπους και χάνουν λεφτά επειδή γουστάρετε .
Και εσύ φίλε που θα δημοσιεύσεις φωτογραφίες της συναδέλφου , μαζέψου γιατί αυτά απαγορεύονται. Έχουμε και οικογένειες. Καλά έκανε και ήθελε τα λεφτά της . Σου χρωστάει κανένας δύο ώρες από την ζωή του ? Μισή ώρα να ρθει μισή να φύγει 1 ώρα το μασάζ. Ώπα μάγκα . Ήρεμα . Εγώ στην θέση τους χειρότερα θα σου έλεγα γιατί από ότι φαίνεται , είσαι και λαμόγιο. Είμαι περίεργη να δω τι είπες στην αστυνομία και τι κινήσεις έκανες και καλά. Ε μπάτσοι μου πήρα εταιρεία για μασάζ και όταν ήρθε ακυρώνω γιατί καυλωσα και τώρα τραβάω μηνύσεις. Ουστ . Όπως εσύ θες σεβασμό να τον δίνεις κιόλας . Αν και όπως σε βλέπω σίγουρα έχεις προγραμματίσει και το επόμενο ποστ όπως με το ραντεβού.
Απορώ οι συνάδελφοι του επαγγέλματος που δεν σου απαντάμε όλοι εδώ μέσα , από μαγαζιά μέχρι εσκορτ.
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Ναι. Αν η ακύρωση δεν γίνεται έγκαιρα. Και εδώ μιλάμε όχι για στήσιμο. Πήγε η άλλη εκεί . Καμία επαφή . Δεν πρέπει να παίρνετε μέρος και να δηλώνετε υποστήριξη με τα λόγια σας σε τέτοια πράγματα όταν ο ίδιος λέει ότι είχε άλλο ραντεβού και ότι θέλει να το ακυρώσει για αυτό το λόγο. Ελεος ρε σεις . Μιλάμε για έναν τέτοιο αληταρεο αυτή την στιγμή. Αλλο να μην φτάσει κσν και να πεις παιδιά άκυρο έχω θέμα και άλλο τώρα όλο το τσίρκοΟταν ακυρωνει η μασερ πρεπει να αποζημιωνει τον πελατη που εχει στησει?
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Εγώ αν είχα εταιρεία θα τον έτρεχα και για τα ,60€ . Γιατί κάτι τέτοιο το χρειάζονται. Δεν ξέρω γιατί όλοι δεν ασχολούνται. Εγώ τα το τράβαγα όσο πάει. Ντροπή . Όχι από πάνω ανεβάζει και φωτό ???
κλασσικη περιπτωση και μενα οταν ειχα ακυρωσει ραντεβου 4 ωρες πριν η τηλεφωνητρια με εβριζε αλλα στα παλια μου τα παπουτσια το μπλοκαρισα απο μασατζιδικα βρωμαει ο τοποςΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Από το γραφειο CRYSTAL MASSAGE
Η όμάδα μας - Crystal Massage
Γνωρίστε το εξειδικευμένο μας προσωπικό, που θα σας χαρίσει μια αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία. Όλα τα μέλη της ομάδας μας, διαθέτουν πιστοποιημένες γνώσειςwww.crystalmassage.gr
δεχθηκα ευθεια ΑΠΕΙΛΗ
Συγκεκριμενα,ηθελα να ακυρωσω το ραντεβου και μάλιστα προσφερθηκα να δωσω 20 ευρω από τα 60 που κοστιζε,αλλα μου ζητησαν ολο το ποσο λεγοντας μου επι λέξει
"ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...."
Μάλιστα μου ανεφεραν την φραση "ειμαστε νομιμο γραφειο" που αν θυμαμαι καλα την ανεφερε συχνα τελευταια το γραφειο Prive...(δεν ξερω αν εχουν σχεση)
Τα εδωσα επειδη ειχα αλλο ραντεβου συντομα και δεν ηθελα συνεχεια αλλα φυσικα το θεμα δεν το αφησα ετσι,ενημερωσα τις αρμοδιες αρχες
Για την ιστορια η κοπέλα λεγοταν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και επειδη συμμετειχει και αυτη στην απατη,θα δημοσιευσω και φωτο της(δλδ μου ελεγε θελω ολα τα λεφτα δεν φευγω αμα δεν τα παρω θα εχεις προβλημα κλπ)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τυπε ποδολαγνε οταν λες θα το τραβαγες οσο παει εννοεις θα του χορευες για να αλλαξει γνωμη?Εγώ τα το τράβαγα όσο πάει. Ντροπή .
Έτσι ... Ισχύει!Και ώρες πριν να ακυρώσεις σε στολίζουν κανονικά.Οτι χειρότερο σε συμπεριφορά (empire, Crystal)..κλασσικη περιπτωση και μενα οταν ειχα ακυρωσει ραντεβου 4 ωρες πριν η τηλεφωνητρια με εβριζε αλλα στα παλια μου τα παπουτσια το μπλοκαρισα απο μασατζιδικα βρωμαει ο τοπος
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 25.186
Μην γραφεις παπαριές κυριε εγκαθετε του γραφειου.Ναι. Αν η ακύρωση δεν γίνεται έγκαιρα. Και εδώ μιλάμε όχι για στήσιμο. Πήγε η άλλη εκεί . Καμία επαφή . Δεν πρέπει να παίρνετε μέρος και να δηλώνετε υποστήριξη με τα λόγια σας σε τέτοια πράγματα όταν ο ίδιος λέει ότι είχε άλλο ραντεβού και ότι θέλει να το ακυρώσει για αυτό το λόγο. Ελεος ρε σεις . Μιλάμε για έναν τέτοιο αληταρεο αυτή την στιγμή. Αλλο να μην φτάσει κσν και να πεις παιδιά άκυρο έχω θέμα και άλλο τώρα όλο το τσίρκο
Ειχα αλλο ραντεβου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο αυτο το ραντεβου,αργότερα σε 2 ωρες.
Την κοπέλα ονοματι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ακυρωσα γιατι μιλουσε σαν καθυστερημενο,ξενερα εντελως,εντελωςε βλαμμενο στυλ ειχε,....αν ηταν νορμαλ φυσικα θα γινοταν το ραντεβου.
Σωστός..Ειδικά η συγκεκριμένη αν δε κάνω λάθος και στο γραφείο που δουλευε /ει τερμάτιζε τον αγώνα ακόμα και για +20€. Επισης πριν ασχοληθεί με το μασάζ έκανε κονσομασιον σε γνωστό στριπτιτζαδικο της Συγγρού. Δεν μας ξάφνιασε...Νομίζω πλεον δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν αυτα. Καλώς η κακώς γνωρίζουμε που ανήκει η πλειοψηφία αυτων που..προχωρούν
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Βγαζει και κανενα ρουχο ή απλη στεγνη χειρομαλαξη?Μεχρι φραπε
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Το προφίλ μου είναι επαγγελματικό αν πρόσεξες . Δεν έχω σχέση με κανένα γραφείο και ούτε θα έχω. Δεν μετέχει να μοιράζονται τα λεφτά . Ωστόσο όταν αγοράζεις μία υπηρεσία , στην προκειμένη που πρέπει να χαλάσουν δύο ώρες ένα σύνολο ανθρώπων για σένα , οφείλεις και να σέβεσαι . Οι εταιρείες όπως και οι ανεξάρτητες δουλεύουν και πληρώνονται με την ώρα. Η δικαιολογία ότι η κοπέλα ήταν καθυστέρημενη είναι άστοχη διότι καθυστερημένη κοπέλα Σε αυτή τη δουλειά και ειδικά μέσα σε εταιρεία δεν πάνε μαζί . Είναι μία απλή δικαιολογία που λες εδώ μέσα για να νιώσεις την υποστήριξη ή να κάνεις τη δυσφήμηση που όπως φαίνεται αυτό θέλεις να κάνεις. Σίγουρα δεν πήγε σε καμία αστυνομία γιατί οι περισσότεροι από εσάς κλείνω ραντεβού με πακιστανικά νούμερα, άρα όπως και να χει από κάτι κρύβεστε αλλά υπάρχει και ο φόβος από τον άνθρωπο που έχεις φερθεί άσχημα μη σου την κάνει. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις σαν εσένα δήθεν μάγκες που δεν θέλαν να με πληρώσουν , και συνήθως δεν τους χαλάει το στυλ ή κάτι άλλο τους χαλάει ότι με το που μπαίνεις μέσα ξεκινάνε και σε ρωτάνε για τον τιμοκατάλογο και για το τι προσφέρεις εξαρχής χωρίς να έχετε συστηθεί. Βάση του στυλ που μιλάς καταλαβαίνω ότι είσαι ένα τέτοιο πράγμα. Η λογική μου λέει για τις απειλές αν είναι όντως αληθινές από όποιον έχει γράψει τέτοια πράγματα, όπως και στην κανονική ζωή έτσι και στην επαγγελματική αν δεν σε πειράξουν Δεν πειράζεις. Μην προκαλείτε την θυματοποίηση σας ορισμένοι εδώ μέσα, γιατί κανένας επιχειρηματίας και γενικώς κανένας άνθρωπος δεν είναι τρελός να ενοχλεί τους άλλους χωρίς να έχει λάβει την αντίστοιχη συμπεριφορά. Κι όταν μιλάμε για απειλές πράγμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό για κάποιον επαγγελματία είτε από εταιρεία που αυτοί έχουν πιο πολλά να χάσουν είτε από αυτόνομο που ok στα τέτοια μας, καλό είναι να μας πείτε και εσείς τι ακριβώς φέρσιμο είχατε και τι ακριβώς μαγκιά πήγατε να πουλήσετε και τη συνέβη στην πραγματικότητα αλλά Αυτό προϋποθέτει να είστε εντάξει σαν άνθρωποι και όχι πούστιδες που μπαίνετε απλά σε μία ανώνυμη πλατφόρμα και γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για επιχειρήσεις και για ανεξάρτητες. Ειδικά στις επιχειρήσεις έχετε γαμήθηκε όλοι σας να γράφετε ότι είναι σκάρτες ότι τους απειλούν ότι σας βρίζουν και σας φέρονται άσχημα. Ώπα παιδιά κανένας άνθρωπος δεν είναι τρελός και ειδικά όταν μιλάτε για επαγγελματίες. Λογικό ακόλουθο. Δεν νομίζω άνθρωποι που έχουν εταιρείες να τις φτιάξανε τυχαία ούτε ανεξάρτητες με μεγάλο κύκλο να το φτιάξουν τυχαία. Όλα αυτά θέλουν πολλή δουλειά κόπο και εννοείται συμπεριφορά ανάλογη.
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Σταματήστε επιτέλους ορισμένοι με τις διακριτικές σας να δηλώνετε το πόσο τραγική είστε. Το πέρασμα του χρόνου δείχνει ποιοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους και ποιοι απλά γράφουν για να γράψουν σε ένα διαδικτυακό κόσμο ζητώντας αποδοχή και πηγαίνοντας με το δήθεν κύμα που προσπαθούν να περάσουν. Όσο για τις ανεξάρτητες που εγώ εκπροσωπώ, καλό είναι επιτέλους να τη σέβεστε και να μην τους κάνατε πουστιές επειδή νομίζετε ότι είναι μόνες τους και ότι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Γιατί οι περισσότεροι έχω καταλάβει ότι υπάρχει τις ανεξάρτητες γιατί γουστάρετε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς συνέπειες, μπαίνω και εδώ μέσα σε όλα τα μηνύματα και τις βρίζετε τις κριτικάρετε μιλάτε με τον χειρότερο τρόπο για την κάθε μία κοπέλα μη σεβόμενος όλο αυτό σας προσέφερε στην τελική. Ντροπή . Άντρας είστε επειδή σας έβγαλαν γυναίκες και πρέπει επιτέλους να μάθετε να τη σέβεστε και να τις αγαπάτε.
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
τυπε ποδολαγνε οταν λες θα το τραβαγες οσο παει εννοεις θα του χορευες για να αλλαξει γνωμη?
Είσαι πολύ ωραίος εδώ. Αδυνατίσεις κιόλας μωρό μου. Κόψιμο στην ετικέτα από το εσώρουχο φαίνεται άσχημο
Σαγαπω
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Αν θες δώσε μου τον αριθμό που κλείνεις τα ραντεβού , και θα σου πω εγώ τα σχόλια και για σένα από το μπλογκ μας . Πλάκα θα έχει. Θα μάθεις και τι γοητεύει ή απογοητεύει τις γυναίκες πάνω σου.Μην γραφεις παπαριές κυριε εγκαθετε του γραφειου.
Ειχα αλλο ραντεβου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο αυτο το ραντεβου,αργότερα σε 2 ωρες.
Την κοπέλα ονοματι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την ακυρωσα γιατι μιλουσε σαν καθυστερημενο,ξενερα εντελως,εντελωςε βλαμμενο στυλ ειχε,....αν ηταν νορμαλ φυσικα θα γινοταν το ραντεβου.
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή ?Αρχίσαμε......αυτές διαβάζουν τι λέμε για αυτές εμείς όμως όχι........η εφαρμογή του GDPR αποθεώνεται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις