Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Ας πω και εγώ τη γνώμη μου γιατί κάποια πράγματα είναι σοβαρά!!!
Η συμπεριφορά μας απέναντι στις κοπέλες θα πρέπει να είναι πάντα άψογη ότι και αν έχει συμβεί π.χ. Photoshop, αρπακτικά κτλπ. Αν κάτι μας χαλάσει απλά ρίχνουμε μαύρο είτε στο γραφείο είτε στην κοπέλα και προχωράμε. Είναι απλά τα πράγματα!
Τα υπόλοιπα είναι αρρώστια και μπορεί να μην έχουν καθόλου ευχάριστη κατάληξη……..
είμαστε σε αυτό όλοι μας για να περνάμε 1-2 ώρες όμορφα να αποσυμπιεζόμαστε από την καθημερινότητα. Μέχρι εκεί! Κλείνοντας να προσθέσω πως θα πρέπει και τα γραφεία να ρίχνουν μαύρο στους άρρωστους γιατί όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν και αυτοί…
άντε και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι μας!

DimiAzar17

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
22
Πόντοι
0
Συναντηση σημερα με Νεφελη απο osmose.Διαλεξα το συγκεκριμενο γραφειο γιατι ηθελα σημερα αυτο ακριβως που προσφερει προκειμενου να χαλαρωσω απο μια δυσκολη μερα.
Στα θετικα η μικρη προσπαθεια μασαζ.Απο εμφανιση μετρια ομως πολυ κοντα σε μια συνηθισμενη κοπελα.
Στα αρνητικα η καθυστερηση σχεδον μισης ωρας χωρις ενημερωση(εστειλα εγω στο γραφειο να δω τι γινεται αλλιως δεν) και οτι επισης ενιωσα λογω της καθυστερησης αυτης να βιαζεται λιγο.
Κοστος συνολο 100€
Μαλλον την ιδια δεν θα την ξαναπροτιμησω.

Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
85
Πόντοι
0
Κοίτα να δεις ,για τα κορίτσια να το καταλάβω κάπου ,αν και σε αυτόν τον χώρο -εννοώ στα κατ'οικον - η απατεωνία πάει σύννεφο,ίσως γιατί έχει πολλές ερασιτέχνισσες που κάνουνε αρπαχτές. Για τις ''εταιρίες'' όμως κόψε κάτι,δεν είμαστε και χθεσινοί !
Δηλαδή ? Οι εταιρείες δεν πληρώνονται από το ραντεβού? Γιατί να διαθέσουν για σένα κάποια κοπέλα που δεν θα πληρώσεις και όχι σε άλλον που θα πληρώσει κανονικά ? Όταν λες ότι δεν είσαι χθεσινοσ .... Όχι επειδή ακούω συχνά εσάς τους πελάτες να το παίζετε ότι θα ξέρετε και όλα, μπορείς να μου απαντήσεις αν έχεις κάποιο γραφείο και ξέρεις ακριβώς πώς παίρνουν τα λεφτά τους , τι πληρώνουν και τι όχι ? Ο κάθε ένας επιχειρηματίας είναι άξιος γιατί για να έχει μια επιχείρηση σπαταλάει την ενέργεια του , το μυαλό του , τα λεφτά του , το χρονο του , τα νεύρα του . Όπως και η κάθε ανεξάρτητη απλά εκεί δεν υπάρχουν τα ίδια έξοδα και οι ίδιες υποχρεώσεις. Μακάρι όλοι να μπορούσαν το 2022 να σταθούν στην αγορά κ να δουλεύουν κοπέλες και άντρες. Θα ήταν τέλειο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
85
Πόντοι
0
Προσωπικα θα συμφωνησω σε αρκετα απο αυτα που ανεφερες.

Θα ηθελα να σε ρωτησω ομως τι πρεπει να κανει ο πελατης στην περιπτωση που το "νομιμο" γραφειο του εχει στειλει παραποιημενη φωτο που δεν αντιστοιχει στην πραγματικοτητα?

Εχει το δικαιωμα να ακυρωσει το ραντεβου? Το μεροκαματο του πελατη εργαζομενου πως το σεβεται το γραφειο?
Το " νόμιμο " γραφείο δεν ξέρω ποιο είναι και πιο όχι . Σίγουρα όμως αυτά που έχουν εμφάνιση ιντερνετική ελέγχονται. Αλλιώς όλες εμείς οι ανεξάρτητες θα φτιάχναμε σάιτ με την δουλειά μας και θα βάζαμε διαφιμησεις στα ίντερνετ και όχι κάνε σεξ κλπ .
Τα μαγαζιά είναι όλα νόμιμα γιατί από έλεγχο άλλο τίποτα .

Υποθέτω ότι εφόσον έρθει άλλη ναι . Τώρα αν εννοείς ότι είχες μια βαμμένη και ήρθε αβαφτη ε προφανώς όχι. Μιλάμε να μην υπάρχει σχέση .

Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
85
Πόντοι
0
Εδώ ρε τα ξερασε όλα και παραδέχθηκε και δημόσια ότι κάπου κρατάνε ονόματα με τηλέφωνα και ποιος ξέρει τι άλλο προσωπικό στοιχείο, ίσως και φωτό .......τι άλλο να πούμε η να ακούσουμε
Τι σου κάνει εντύπωση από αυτό ? Πρώτη φορά το ακούς ? Υπάρχει σελίδα και για τις εσκορτ όπως και κάθε έναν σε αυτή την δουλειά που μπορεί να αντλήσει πληροφορίες και να προφυλαχτεί . Όπως εσύ γράφεις εδώ και με ονόματα κοριτσιων , και ακόμα πιο σοβαρά επιχειρήσεων, έτσθ και οι δε σε έχουν αλλού. Αν έχεις κάνει κάτι θα είσαι εκεί .... Αν δεν έχεις δεν θα είσαι. Αν ξαφνικά πάρεις κάπου και δεις ότι δεν εξυπηρέτησε , για αυτό θα είναι. Κάποια σε μαυρησε. Τι μόνο εσυυυυ ????????? Νοοοοκ

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Καθώς η νύχτα έπεφτε είχα μια ανησυχία σαν αγοράκι και εγώ. Έκλεισα αγάπη και Βίκυ από empire διπλό. Δύο 20 Χρονα κόλαση. Διπλό βαθύ στοματικό και 69 με εναλλαγές , όπως μου είπαν είναι φίλες και στην έξω ζωή . Θυμήθηκα κάποτε που είχα πάρει δύο φοιτήτριες σε παρόμοια φάση . +40 η κάθε μία

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημερα και Χρονια Πολλα

Ευχομαι οτι καλυτερο για το νεο ετος .

Να σας ενημερωσω οτι η εμπειρη Ελληνιδα θεραπευτρια μασαζ ΧΡΥΣΑ
βρισκεται στη διαθεση σας

Καθημερινα , ΣΚ και Αργιες κατοπιν συνεννόησης !

Πρωινες Συνεδριες Απο 09 : 30
και αργα το βραδυ - Late Night

Κοστος : 60 Ευρώ / ωρα

Προσφέρω ολα τα είδη μασάζ με λογικές τιμές

Massage με τα πόδια / Αshiatsu Massage
Nuru / Body to Body Massage
Lomi – lomi Massage
Jacuzzi Massage

ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ VIBER Η ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ VIBER

698 0 280 270

ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ !

Ερχομαι στο χωρο σας οπουδήποτε και αν βρισκεστε
σε 60 - 90 Λεπτα σε ολη την αττικη και τον Πειραια

XRYSA SPA THERAPIST

Συνημμένα

• IMG_7149.jpg
    IMG_7149.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 75
  • εικόνα_Viber_2022-12-30_10-06-32-966.jpg
    εικόνα_Viber_2022-12-30_10-06-32-966.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 62

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Καθώς η νύχτα έπεφτε είχα μια ανησυχία σαν αγοράκι και εγώ. Έκλεισα αγάπη και Βίκυ από empire διπλό. Δύο 20 Χρονα κόλαση. Διπλό βαθύ στοματικό και 69 με εναλλαγές , όπως μου είπαν είναι φίλες και στην έξω ζωή . Θυμήθηκα κάποτε που είχα πάρει δύο φοιτήτριες σε παρόμοια φάση . +40 η κάθε μία
Με προφυλακτικό ή χωρίς;; Γιατί αν δεν κάνω λάθος η Βίκυ έκανε μόνο με προφυλακτικό στις αρχές.

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

οτι Αναλαμβανω

Αντρες , Γυναικες και Ζευγαρια ειτε στο χωρο σας ειτε σε οποιοδηποτε ξενοδοχειο της επιλογης σας σε ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ !

Δυστυχως Δεν εχω Χρονο να σας απανταω στα προσωπικα μηνυματα του Φορουμ ,

Οτι θελετε ειμαι στη διαθεση σας στο τηλεφωνο και στο Viber

698 0 280 270

Προσφερω ολα τα ειδη μασαζ με μεγαλη εμπειρια στο επαγγεματικο / θεραπευτικο / χαλαρωτικο
massage σε ολα το σώμα !

Ειμαι πιστοποιημενη Αισθητικος και Μασέρ - Massage Spa Therapist !

Συνημμένα

• 309389670_184202160807154_9008820335422912371_n.jpg
    309389670_184202160807154_9008820335422912371_n.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • IMG_7149.jpg
    IMG_7149.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 60
  • εικόνα_Viber_2022-12-30_10-06-32-966.jpg
    εικόνα_Viber_2022-12-30_10-06-32-966.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 50
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
273
Πόντοι
20
Γεμισε το τσατ με προμοτορες και γραφεια, ρε παρτε ολοι ποδι να ηρεμησουμε.
Μονο κριτικες κανουμε εδω για να σωζουμε ο ενας τον αλλον ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

1) Αντριαννα απο joy, ναι αυτη ειναι το γυρισε στο εσκορτ αλλα δουλευει ακομα στο γραφειο. Προχωραει ανετα και στο παρασυνθημα χωρις να χρεωνει κατι ιδιαιτερο, χαλαρη αλλα δεν θα ξαναεπαιρνα
2) Εβελινα απο vip πολυ καλη εμπειρια μεχρι χερι, καλη παρουσια-καλο μασαζ , ισως ξαναεπαιρνα

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Καλησπέρα και χρόνια πολλα και καλά.! Έχεις κάποιος συναγωνιστής πληροφορίες για μαρίνα από joy massage?? Και πμ αν θέλει.!

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Στο osmose ξέρουμε αν κάνουν καθόλου μασαζ ή μόνο μπριζόλα;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.683
Πόντοι
41.813
Ας πω και εγώ τη γνώμη μου γιατί κάποια πράγματα είναι σοβαρά!!!
Η συμπεριφορά μας απέναντι στις κοπέλες θα πρέπει να είναι πάντα άψογη ότι και αν έχει συμβεί π.χ. Photoshop, αρπακτικά κτλπ. Αν κάτι μας χαλάσει απλά ρίχνουμε μαύρο είτε στο γραφείο είτε στην κοπέλα ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ και προχωράμε. Είναι απλά τα πράγματα!
Τα υπόλοιπα είναι αρρώστια και μπορεί να μην έχουν καθόλου ευχάριστη κατάληξη……..
είμαστε σε αυτό όλοι μας για να περνάμε 1-2 ώρες όμορφα να αποσυμπιεζόμαστε από την καθημερινότητα. Μέχρι εκεί! Κλείνοντας να προσθέσω πως θα πρέπει και τα γραφεία να ρίχνουν μαύρο στους άρρωστους γιατί όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν και αυτοί…
άντε και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι μας!
απλα μια συμπληρωση εβαλα,επειδη αυτος ειναι και ο σκοπος εδω.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.683
Πόντοι
41.813
στο μαμπα παντως δεν ενημερωσες :tooth::tooth::tooth:
στο μαμπα εν πρωτοις δεν διαβασες καλα το αρχικο μου ποστ για το κοριτσι.
αν το ξαναδιαβασεις θα δεις σε ποιους απευθυνεται.
και οσον αφορα το γιατι δεν ενημερωσα οπως λες με λινκ ή τηλ ας ειναι καλα οι ρουφιανοι που υπαρχουν εδω μεσα.
τη συνεχεια την ξερεις φανταζομαι.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.470
Πόντοι
8.345
στο μαμπα εν πρωτοις δεν διαβασες καλα το αρχικο μου ποστ για το κοριτσι.
αν το ξαναδιαβασεις θα δεις σε ποιους απευθυνεται.
και οσον αφορα το γιατι δεν ενημερωσα οπως λες με λινκ ή τηλ ας ειναι καλα οι ρουφιανοι που υπαρχουν εδω μεσα.
τη συνεχεια την ξερεις φανταζομαι.

αναφερεις οτι ειχε προφιλ αλλα δεν ειναι ενεργο, επρεπε να το δωσεις μπας και φανε και οσοι δεν την γνωριζουν

για τους ρουφιανους δεκτο, αλλα ρουφιανους εχει παντου. και σε αυτο το θεμα πχ οποτε κανενας δεν επρεπε να γραφει τπτ

σκεψου καποιος να πει "πολυ καλη μπριζολα με την Βικυ" χωρις να δωσει γραφειο κλπ, ποιο το νοημα?

ειδικα στο μαμπα οταν γραφουμε βαζουμε τουλαχιστον το λινκ, δεν μιλαω για τηλεφωνο γιατι αυτο εναποκειται στον καθενα να το βρει με τα μνμ του

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.683
Πόντοι
41.813
αναφερεις οτι ειχε προφιλ αλλα δεν ειναι ενεργο, επρεπε να το δωσεις μπας και φανε και οσοι δεν την γνωριζουν

για τους ρουφιανους δεκτο, αλλα ρουφιανους εχει παντου. και σε αυτο το θεμα πχ οποτε κανενας δεν επρεπε να γραφει τπτ

σκεψου καποιος να πει "πολυ καλη μπριζολα με την Βικυ" χωρις να δωσει γραφειο κλπ, ποιο το νοημα?

ειδικα στο μαμπα οταν γραφουμε βαζουμε τουλαχιστον το λινκ, δεν μιλαω για τηλεφωνο γιατι αυτο εναποκειται στον καθενα να το βρει με τα μνμ του
τελος παντων δεν καταλαβες με ποιο πνευμα εγραψα το αρχικο ποστ εκει.
για να ληξει λοιπον αυτη η ιστορια και να μην σπαμαρουμε εδω,ουτε τηλεφωνο ουτε λινκ παιζει και δεν ειμαι εγω ο υπευθυνος για αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom