Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

drifter81

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
123
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας.
Αν και δεν υπάρχουν ιστορίες με φίδια ....παρόλα αυτά θα απαντήσω χωρίς να αφήνω υπονοούμενα , χωρίς υποθετικές αυθαίρετες σκέψεις και συμπεράσματα, ξεκάθαρα προς ενημέρωσή σας, επικοινωνώ μόνο την αλήθεια και τη διαφάνεια και ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, και όσο αφορά την φιλοσοφία μας και τον τρόπο μας όλα αυτά τα χρόνια προς όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας επιλέγουν και μας τιμούν μέσα από τόσο τεράστιο ανταγωνισμό.
Το γνωρίζουν όλοι στην αγορά δεν θα κριθώ σήμερα ούτε για τις υπηρεσίες ούτε για τον επαγγελματισμό μου.
Όλα τα μέλη γνωρίζουν ότι έχω κρατήσει μια σταθερή ομάδα κοριτσιών κοντά μου για τον πολύ ξεκάθαρο λόγο να μην πετάτε τα χρήματα για υπηρεσίες που δεν υπάρχουν, να μπορούν να εκπληρώνουν ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα, με πραγματικό μασάζ και έξτρα περιποίηση χωρίς να είναι αρπακτικά ,να τιμούν και να σέβονται τα χρήματα σας.
Γιατί ,κακά τα ψέματα έχουν χαθεί πολλά χρήματα απ τις τσέπες σας όλα τα χρόνια και η υπόσχεση μου σε εσάς είναι να λειτουργώ έντιμα απέναντί σας.
Ποτέ δεν ξεχνώ ότι εσείς με βοηθήσατε κι αν δεν υπήρχατε Εσείς όλα τα κορίτσια απ' τη δική μου ομάδα θα ήμασταν άνεργες.
Το μασάζ είναι απίστευτα πολύ ακριβό άθλημα και για αυτό το λόγο εκτιμώ και σέβομαι τον κάθε άνθρωπο και το κάθε ευρώ που θα δώσει σε εμάς.
Όταν το δυναμικό μας είναι τρεις θεραπεύτριες είναι ανθρωπίνως αδύνατον να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλους, ούτε διαχωρισμό κάναμε ποτέ σε καλούς / κακούς ούτε παλιούς και νέους αλλά πάμε σύμφωνα με τη ζήτηση.
Καλώς ή κακώς είτε το κατανοείτε είτε όχι η ζήτηση Είναι τεράστια,
Ο όγκος των πελατών μεγάλος, η κίνηση στους δρόμους και τα δρομολόγια είναι κάτι το οποίο μας πονάει καθημερινά ,με αποτέλεσμα να βγαίνει πολύ συγκεκριμένος αριθμός των ραντεβού μέσα σε 12 ώρες εργασίας την ημέρα.
Μην ξεχνάτε και τον παράγοντα ενέργεια που σημαίνει ότι για να είναι παραγωγική μία θεραπεύτρια πρέπει να είναι ξεκούραστη για να μπορεί να προσφέρει σε όλους εσάς.
Για αυτό το λόγο και δεν φορτώνουμε παραπάνω ραντεβού τα κορίτσια.
Το γνωρίζω και δεν μπορείτε να βρείτε όλοι οι ενδιαφερόμενοι διαθεσιμότητα άμεσα και για αυτό οι περισσότεροι πελάτες κάνουν κράτηση των ραντεβού αναγκαστικά γιατί είμαστε μικρή ομάδα.
Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε θεραπεύτρια για μασάζ και να σας στείλουμε ένα πτώμα σε καμία περίπτωση δεν είναι τίμιο.
Οι κρατήσεις των ραντεβού της εβδομάδας όπως σας ενημερώσαμε ξεκινούν 11:00 το πρωί της Δευτέρας... Πολλές φορές λοιπόν οι πελάτες ξεκινούν και στέλνουν από τις 6:00 το πρωί με αποτέλεσμα όταν ανοίγει το τηλεφωνικό κέντρο να έχει 120 κλήσεις... καταλαβαίνετε τώρα ότι αναγκαστικά απαντάμε στα μηνύματα με σειρά προτεραιότητας. Έτσι έχουν τα πράγματα, μέχρι εκεί μπορούμε να δώσουμε και να εξυπηρετήσουμε.
Συγνώμη που έγραψα ολόκληρο σεντόνι και παίρνω χώρο στο νήμα χωρίς να έχω καμία διάθεση να σπαμάρω.
Καλές γιορτές σε όλους Να έχουμε καλοπροαίρετη διάθεση υγεία πάνω από όλα Γιατί όλα τα υπόλοιπα έρχονται πολύ δεύτερα.
Φιλί ΤΕΑ.
Τέα μου γιατί δεν μεγαλώνεις το ρόστερ να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και να μην τρέχετε σαν το Βέγγο 3 κοπέλες?
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να βρεις 2-3 κοπέλες που να είναι αποδοτικές όπως εσείς οι 3 αλλά νομίζω ότι πρέπει να το προσπαθήσεις να μεγαλώσεις την ομάδα σου...

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Τέα μου γιατί δεν μεγαλώνεις το ρόστερ να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και να μην τρέχετε σαν το Βέγγο 3 κοπέλες?
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να βρεις 2-3 κοπέλες που να είναι αποδοτικές όπως εσείς οι 3 αλλά νομίζω ότι πρέπει να το προσπαθήσεις να μεγαλώσεις την ομάδα σου...
Σωστό.
@TEA σου έχω ιδέες από θεραπευτριες...που ίσως με λίγη εκπαίδευση από εσένα να γίνουν αστέρια :rockon::globeos-cigar:

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
Η Εταιρια του PRIVE MASSAGE
σας εύχεται χρόνια πολλα με υγεία και χαρά
καλά χριστούγεννα σε όλους .

Η προσφορά μας για τα 50 ευρώ / ωρα για τιμή γνωριμίας
ισχύει μέχρι τέλος του μήνα 31 - 12 - 2022

Επίσης ισχύει η προσφορά για 90 λεπτά συνεδρία μασάζ
με κόστος 70 ευρώ

Ιωαννα
Αφροδιτη
Λυδια
Ευα
Βιβιαν
Νεφελη
Βικυ
Χριστινα
Δήμητρα
Μελίνα
Αρετή
Κάρλα

Massage με τα πόδια / Ashiatsu Massage 70 ευρω / ώρα
Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρώ / ώρα
Lomi – lomi Massage 70 Ευρω
Jacuzzi Massage 80 Ευρώ

Συνεχή ανανέωση θεραπευτριών κάθε εβδομάδα !

Ωράριο Εξυπηρέτησης πελατών
12:00 εώς 01:00
Δευτέρα έως Κυριακή

Τηλέφωνο / Viber : 698 3741658

https://privemassage.gr/

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.905
Σωστό.
@TEA σου έχω ιδέες από θεραπευτριες...που ίσως με λίγη εκπαίδευση από εσένα να γίνουν αστέρια :rockon::globeos-cigar:
Καλημέρα αγαπημένε μου.
Στείλε μου pm...
Αν και πίστεψέ με έχω μαζέψει ένα σωρό βιογραφικά περνάνε διαφορές από interview στο παρελθόν είχα αρκετές ....οι περισσότερες δυστυχώς δεν έχουν καμία διάθεση ούτε να εργαστούν, ούτε συνεπείς είναι, ούτε να κουραστούν κάνοντας μασάζ θέλουν, ούτε να φροντίσουν θέλουν ούτε να ακολουθήσουν την φιλοσοφία μας.Ανα καιρούς παίρνω μαζί μου διάφορες "δήθεν " ενδιαφερόμενες για το γνωστό τέστ με παλιά μέλη.
Είναι απογοητευτικό να σου λένε...τι;; Θα κάνω μασάζ μασάζ ? Θα τον κάνω μπάνιο; Τι δύο κ τρία τελειώματα;; Ο τρόπος που λειτουργούν οι περισσότερες είναι στάνταρ χωρίς να έχουν καμία διάθεση να αλλάξουν... μπαίνω, χαϊδεύω, τιμοκατάλογο,σεξ..
Κλέβω χρόνο, αρπακτικά κ ότι αρπάξουν δεν τις ενδιαφέρει κάτι άλλο.... Έχουν ζητήσει ένα σωρό κορίτσια μεταγραφές να έρθουν εδώ όμως δεν έχουν καμία διάθεση να λειτουργήσουν όπως έχουμε όλοι μαζί συμφωνήσει εδώ ως μέλη κ Τέα.
Οπότε αν εγώ κάνω τέτοιες συνεργασίες η μεταγραφές θα έχετε μετά όλοι δίκιο να με παίρνετε τηλέφωνο κ να μου λέτε Τέα.... ήταν φόλα, μασάζ μηδέν, εμφάνιση μάπα,αρπακτικό, υπηρεσίες ανύπαρκτες... Δεν θέλω να γίνουμε γραφείο παραπόνων ούτε να πετάτε χρήματα συνεχώς σε άκυρα.
Όσες θέλουν πραγματικά να δουλέψουν,και γουστάρουν να προσφέρουν υπηρεσίες ,να έχουμε μόνο ευχαριστημένους ανθρώπους κοντά μας ,να κάνουν γούστα κ να καλύπτουν ανάγκες χωρίς να κρίνουν εδώ είμαστε να τις βοηθήσουμε όλες να εργαστούν. πονηρές κ αρπακτικά κ ξεπετουαρ έχει ένα σωρό μαγαζιά να πάνε να εργαστούν εδώ όχι.

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.876
Πόντοι
2.256
Η Εταιρια του PRIVE MASSAGE
σας εύχεται χρόνια πολλα με υγεία και χαρά
καλά χριστούγεννα σε όλους .

Η προσφορά μας για τα 50 ευρώ / ωρα για τιμή γνωριμίας
ισχύει μέχρι τέλος του μήνα 31 - 12 - 2022

Επίσης ισχύει η προσφορά για 90 λεπτά συνεδρία μασάζ
με κόστος 70 ευρώ

Ιωαννα
Αφροδιτη
Λυδια
Ευα
Βιβιαν
Νεφελη
Βικυ
Χριστινα
Δήμητρα
Μελίνα
Αρετή
Κάρλα

Massage με τα πόδια / Ashiatsu Massage 70 ευρω / ώρα
Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρώ / ώρα
Lomi – lomi Massage 70 Ευρω
Jacuzzi Massage 80 Ευρώ

Συνεχή ανανέωση θεραπευτριών κάθε εβδομάδα !

Ωράριο Εξυπηρέτησης πελατών
12:00 εώς 01:00
Δευτέρα έως Κυριακή

Τηλέφωνο / Viber : 698 3741658

https://privemassage.gr/
Ρε συ Prive massage! Δεν απαντάς στο viber! Τι θες κ σχολιάζεις εδώ!

Opaopa991

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
3
Πόντοι
0
Τα επαιξε ο προηγουμενος λογαριασμος, οποτε σκαω ενημερωση απο νεο.
Σοφια απο lotus αρκετα δυνατο, αλλα δεν προχωραει ουτε με αιτηση (αν ξερει καποιος αλλος ας μου στειλει pm)
Ολυμπια απο joy τιμιο, αλλα ερχεται με τιμοκαταλογο (μασαζ ανω του μετριου)
Μαιρη απο lux, μασαζ και συνεχεια τιμια.
Για πες λεπτομέρειες για σοφία φίλε μου

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
Συνάντηση με Άννα from Russia κατά δήλωση της απο Luxομάγαζο. Μασάζ στα ΔΕΝ.. γδύθηκε απευθείας μένοντας με σουτιέν - αφού νόμιζα ότι ψώνισα από osmoose. :cheesy:
Παραπανήσια κιλά σε σχέση και με φωτό της / έτριψε ότι έτριψε λες και θα έβγαινε κανένα τζίνι μετά ξάπλωσε δίπλα με κάτι φιλιά κ.λ.π (όχι στόμα) και μετά γυρίσαμε όπου έπαιξε καλαμάκι μέτριο προς καλό με +40,00 / καθότι ραντεβού ήταν για 1 ώρα τελειώσαμε στα 45' οπότε από 110 (60 + 50) έδωσα ένα 100μπαλο.
Πάει και full θεωρώ μιας και στο τέλος είχε μείνει μόνο με κάτω εσώρουχο όπου έπεσαν και σχετικά χάδια, αλλά δεν μου έκανε και δεν ρώτησα κιόλας.. :jade:και κιλά είναι αντίθετα για μένα όταν ξεπερνάνε τον μέσο όρο (γούστα είναι αυτά).
Δεν θα ξαναέπαιρνα - πάμε για άλλα ! :hi:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Joy ότι χειρότερο υπάρχει σε συνεννόηση. Δεν ξέρω αν δεν μιλάνε ελληνικά εκεί, δεν ξέρω τι παίζει αλλά μαύρο από έμενα.

Αλλά ρωταω αλλά απαντάνε, αλλά ήθελα αλλά κάνουν. Γενικά πραγματικά αν είναι να μας βγάλατε το λάδι για ένα πήδημα καλύτερα να την παίξω

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
Joy ότι χειρότερο υπάρχει σε συνεννόηση. Δεν ξέρω αν δεν μιλάνε ελληνικά εκεί, δεν ξέρω τι παίζει αλλά μαύρο από έμενα.

Αλλά ρωταω αλλά απαντάνε, αλλά ήθελα αλλά κάνουν. Γενικά πραγματικά αν είναι να μας βγάλατε το λάδι για ένα πήδημα καλύτερα να την παίξω
Έχω κλείσει Ντίνα από joy και δεν είχα θέμα
Βέβαια δεν ρώτησα λεπτομέρειες έκλεισα καπάκι γιατί είχε τη πιο ωραία φωτό αυτή
Επίσης και Ατικα μασάζ velvet κανένα θέμα με τα μηνύματα

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Εταιρεία λέει η μία.... βιογραφικά λέει η άλλη..........όλες οι πολυεθνικές εδώ μαζεύτηκαν να κάνουν τζίρο......σε λίγο θα ακούμε και στατιστικά από NYSE.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom