Δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι μια χαρα δουλευουν. Αλλιως δεν θα ανοιγαν συνεχως site για να ψαρεψουν νεους πελατες . Επισης δεν θα ανακυκλωνονταν οι κοπελες απο το ενα στο αλλο, θα μεναν σταθερες οπου υπαρχει δουλεια. Τελος , δεν ειμαι και σιγουρος οτι ολες αυτες που μας στελνουν δουλευουν απαραιτητα. Πιστευω πως καποιες εχουν αποσυρθει ή δουλεουν αλλου και απλα θα σου πουν οτι ειναι κλεισμενη. Εδω βαλανε κοπελα που δουλευει στην Τεα οι αθεοφοβοι.Μια χαρά δουλεύουν προφανώς… εάν δεν δούλευαν θα είχαν εξαφανιστεί.. ο άλλος ρωτάει ποιες πάνε φουλ αντί να πάρει call girl και εσένα σε πείραξε αυτό;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.359
- Πόντοι
- 1.056
μονοοοο για το βυζιι της θα την καλουσα χαχαΜαριάννα - Θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον | Osmose Massage Αθήνα
Η Μαριάννα είναι μια έμπειρη, ευχάριστη και επικοινωνιακή θεραπεύτρια μασαζ κατ' οίκον που θα σας χαλαρώσει με τις ικανότητές της! Κλείστε ένα ραντεβού και αφεθείτε στα χέρια της!www.osmosemassage.gr
Τι θωρηκτά βυζιά έχει αυτή....δεν διάβασα πίσω κάτι όμως
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
παρθενα φαινεταιμονοοοο για το βυζιι της θα την καλουσα χαχα
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.359
- Πόντοι
- 1.056
μονοοοοο χαχαχα, αλλα υπαρχει ινφο γιαυτη ξερει κανεις ?παρθενα φαινεται
Συμφωνώ και επαυξάνω...όταν έχεις δουλειά μένεις στο γραφείο που έχεις δουλειά γιατί εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνεις να καλύψεις και ραντεβού αλλού γραφείου.Οι πολλές βόλτες στα γραφεία δείχνουν ξεκάθαρα έλλειψη δουλειάς.Δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι μια χαρα δουλευουν. Αλλιως δεν θα ανοιγαν συνεχως site για να ψαρεψουν νεους πελατες . Επισης δεν θα ανακυκλωνονταν οι κοπελες απο το ενα στο αλλο, θα μεναν σταθερες οπου υπαρχει δουλεια. Τελος , δεν ειμαι και σιγουρος οτι ολες αυτες που μας στελνουν δουλευουν απαραιτητα. Πιστευω πως καποιες εχουν αποσυρθει ή δουλεουν αλλου και απλα θα σου πουν οτι ειναι κλεισμενη. Εδω βαλανε κοπελα που δουλευει στην Τεα οι αθεοφοβοι.
Προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από εδώ και από εκεί... ξεχνάνε βέβαια ότι οι ίδιοι είμαστε παντού.Τεσσερα γραφεία χθες μου στείλανε διαθέσιμη την ίδια θεραπεύτρια.....και το χειρότερο δεν ειναι αυτό,το χειρότερο είναι ότι όλα έχουν διαφορετική εργοδοσία (vip, crystal,silk και energy δείτε λίγο τις θεραπευτριες σας)
Τελευταία τροποποίηση:
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Μήπως κλεισμένη και αυτή…Η έχει σταματήσει όπως συνήθως λένε…μονοοοο για το βυζιι της θα την καλουσα χαχα
Σε αλλά νεα η Ντίνα είναι στο joy γιατί έλεγαν ότι είναι σε άδεια…
Η ντινα τι λέει?δεν την εχω δειΜήπως κλεισμένη και αυτή…Η έχει σταματήσει όπως συνήθως λένε…
Σε αλλά νεα η Ντίνα είναι στο joy γιατί έλεγαν ότι είναι σε άδεια…
Μαίρη ;; Μαρία , Μαράκι, ΜαριώΣυμφωνώ και επαυξάνω...όταν έχεις δουλειά μένεις στο γραφείο που έχεις δουλειά γιατί εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνεις να καλύψεις και ραντεβού αλλού γραφείου.Οι πολλές βόλτες στα γραφεία δείχνουν ξεκάθαρα έλλειψη δουλειάς.
Προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από εδώ και από εκεί... ξεχνάνε βέβαια ότι οι ίδιοι είμαστε παντού.Τεσσερα γραφεία χθες μου στείλανε διαθέσιμη την ίδια θεραπεύτρια.....και το χειρότερο δεν ειναι αυτό,το χειρότερο είναι ότι όλα έχουν διαφορετική εργοδοσία (vip, crystal,silk και energy δείτε λίγο τις θεραπευτριες σας)
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Την είχα δει πριν καιρόΗ ντινα τι λέει?δεν την εχω δει
Κοκκινομάλλα ελληνίδα με πλούσιο βυζι
Προχωράει μέχρι φραπέ
Έχουν γράψει και άλλοι παίχτες για καλαμακι σε εμένα όχι…Γενικα καλή επιλογή
greeneyes1977
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Λοιπον , αν και παρακολουθώ αρκετά χρονια το site δεν συμμετέχω ενεργά, απλά τώρα ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα μετά ειδικά από την προχθεσινή μου εμπειρία .
Μαζι με αυτήν βέβαια θα κάνω και κάποια σχόλια .
1. Εμπειρία με vip : Ειμαι Σάββατο Αθήνα , ψάχνω για massage, βλέπω στο Forum κάποιος συναγωνιστής πήρε την Ηλεκτρα και έμεινε ευχαριστημένος. Την Παρασκευή στέλνω μήνυμα ότι ενδιαφέρομαι για Σάββατο βράδυ 10 η ώρα, 2ωρο body to body με ΗΛΕΚΤΡΑ στο Priamos στην Ηλιουπολη. Μου απαντάνε οκ, τους λέω να σας στείλω και αύριο μήνυμα ,μου λένε είμαστε οκ. Σάββατο 8.15 στέλνω μήνυμα για επιβεβαιωση, μου απαντάνε οκ. Πάω στο ξενοδοχείο κατά τις 9.15, κανω το μπανάκι μου, βλέπω Μουντιάλ για να περάσει η ώρα , πάει 10.15 πουθενά η κοπέλα. Στέλνω μήνυμα, μου λένε θα άργησε αλλά 10 με 15 λεπτά . Τα παίρνω, τους λέω γιατί δεν με ειδοποιησατε ,μου λένε ΘΑ σας ειδοποιουσαμε!
Στο καπάκι με παιρνουνε και τηλ ,με υφάκι μου λέει η κυρία,εμείς είμαστε επαγγελματίες κλπ, είμαστε τρία χρόνια στην αγορά !!! Η κοπέλα θα έχει έρθει μέχρι 10.30! Λέω το αλλάζω σε 1 ώρα , μου λέει οκ.
Κλεινω, περνάει η ώρα πάει 10.30, άφαντη η κοπέλα ! Στελνω μήνυμα ότι το ακυρώνω,μου απαντάει η … «επαγγελματιας» , οκ! Ξενερωμενος , περιμενω να τελειώσει ο αγώνας Γαλλία - Αγγλία για να φύγω . Κατά τις 11 και ενώ είμαι ντυμένος και πάω προς την πόρτα να φύγω , χτυπάει η πόρτα ! Είναι η ΗΛΕΚΤΡΑ και μου λέει ηρθα ! Να γελάσω η να κλάψω ?
Της λέω ότι το έχω ακυρώσει , μου απαντάει ότι δεν ξέρει τίποτα περί ακύρωσης κλπ. Της δείχνω τα μηνυμστα στο. Viber και μετά αρχίζει να με παρακαλάει να κάνουμε τουλάχιστον 1 ώρα! Τι να πω…No further comment ! Φυσικά και δεν έκανα !
Εμεινα με την όρεξη, πλήρωσα δωμάτιο για να δω Μουντιάλ , χάρη στον αρπακολισμο του «επαγγελματικού» γραφείου ! Μακριά !
Για όποιον αμφιβάλλει μπορω να στείλω screenshot όλο τον διάλογο .
2. Έχω πάρει 4 φορές από το Diamond, τρεις φορές την Ίριδα και 1 την Λύδια . Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος , εκτός ίσως από την τελευταία που η Ίριδα μάλλον ήταν κουρασμένη και δεν πήρα αυτό που ηθελα . Οκ, πταίσμα.Ζητησα να συναντήσω την Thea, μου λέει ότι τα ραντεβού κλείνονται από Δευτέρα 11 το πρωί . Έτσι κι εγώ σήμερα έστειλα μήνυμα να κλείσω για την Πέμπτη . Μου απαντάει πως αυτή τη βδομάδα δεν θα δουλέψει η Thea! Οκ, αυτό που με ενοχλεί είναι το δούλεμα και η υποτιμηση της νοημοσύνης μου. Θες να επιλέγεις πελάτες, no Problem! Μη λες όμως ιστοριες με φίδια , θέλω να κλείσω από Δευτέρα για Πέμπτη και έχεις διαθέσιμη μόνο την Ίριδα ! Λίγο σεβασμός σε έναν πελάτη που σε έχει προτιμήσει και ήθελε να συνεχίσει να είναι πελάτης σου. Αυτό λέγεται φτύσιμο και φυσικά δεν πρόκειται να επιστρέψω. Βέβαια , δεν την ενδιαφέρει και πολύ , η ζήτηση είναι τεράστια μου απάντησε . Κρίμα, τη θεωρούσα πιο επαγγελματία από τις άρπα κόλες που κυκλοφορούν.
Αυτα τα ολιγα, καλή συνέχεια συναγωνιστές και σύντροφοι !
Μαζι με αυτήν βέβαια θα κάνω και κάποια σχόλια .
1. Εμπειρία με vip : Ειμαι Σάββατο Αθήνα , ψάχνω για massage, βλέπω στο Forum κάποιος συναγωνιστής πήρε την Ηλεκτρα και έμεινε ευχαριστημένος. Την Παρασκευή στέλνω μήνυμα ότι ενδιαφέρομαι για Σάββατο βράδυ 10 η ώρα, 2ωρο body to body με ΗΛΕΚΤΡΑ στο Priamos στην Ηλιουπολη. Μου απαντάνε οκ, τους λέω να σας στείλω και αύριο μήνυμα ,μου λένε είμαστε οκ. Σάββατο 8.15 στέλνω μήνυμα για επιβεβαιωση, μου απαντάνε οκ. Πάω στο ξενοδοχείο κατά τις 9.15, κανω το μπανάκι μου, βλέπω Μουντιάλ για να περάσει η ώρα , πάει 10.15 πουθενά η κοπέλα. Στέλνω μήνυμα, μου λένε θα άργησε αλλά 10 με 15 λεπτά . Τα παίρνω, τους λέω γιατί δεν με ειδοποιησατε ,μου λένε ΘΑ σας ειδοποιουσαμε!
Στο καπάκι με παιρνουνε και τηλ ,με υφάκι μου λέει η κυρία,εμείς είμαστε επαγγελματίες κλπ, είμαστε τρία χρόνια στην αγορά !!! Η κοπέλα θα έχει έρθει μέχρι 10.30! Λέω το αλλάζω σε 1 ώρα , μου λέει οκ.
Κλεινω, περνάει η ώρα πάει 10.30, άφαντη η κοπέλα ! Στελνω μήνυμα ότι το ακυρώνω,μου απαντάει η … «επαγγελματιας» , οκ! Ξενερωμενος , περιμενω να τελειώσει ο αγώνας Γαλλία - Αγγλία για να φύγω . Κατά τις 11 και ενώ είμαι ντυμένος και πάω προς την πόρτα να φύγω , χτυπάει η πόρτα ! Είναι η ΗΛΕΚΤΡΑ και μου λέει ηρθα ! Να γελάσω η να κλάψω ?
Της λέω ότι το έχω ακυρώσει , μου απαντάει ότι δεν ξέρει τίποτα περί ακύρωσης κλπ. Της δείχνω τα μηνυμστα στο. Viber και μετά αρχίζει να με παρακαλάει να κάνουμε τουλάχιστον 1 ώρα! Τι να πω…No further comment ! Φυσικά και δεν έκανα !
Εμεινα με την όρεξη, πλήρωσα δωμάτιο για να δω Μουντιάλ , χάρη στον αρπακολισμο του «επαγγελματικού» γραφείου ! Μακριά !
Για όποιον αμφιβάλλει μπορω να στείλω screenshot όλο τον διάλογο .
2. Έχω πάρει 4 φορές από το Diamond, τρεις φορές την Ίριδα και 1 την Λύδια . Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος , εκτός ίσως από την τελευταία που η Ίριδα μάλλον ήταν κουρασμένη και δεν πήρα αυτό που ηθελα . Οκ, πταίσμα.Ζητησα να συναντήσω την Thea, μου λέει ότι τα ραντεβού κλείνονται από Δευτέρα 11 το πρωί . Έτσι κι εγώ σήμερα έστειλα μήνυμα να κλείσω για την Πέμπτη . Μου απαντάει πως αυτή τη βδομάδα δεν θα δουλέψει η Thea! Οκ, αυτό που με ενοχλεί είναι το δούλεμα και η υποτιμηση της νοημοσύνης μου. Θες να επιλέγεις πελάτες, no Problem! Μη λες όμως ιστοριες με φίδια , θέλω να κλείσω από Δευτέρα για Πέμπτη και έχεις διαθέσιμη μόνο την Ίριδα ! Λίγο σεβασμός σε έναν πελάτη που σε έχει προτιμήσει και ήθελε να συνεχίσει να είναι πελάτης σου. Αυτό λέγεται φτύσιμο και φυσικά δεν πρόκειται να επιστρέψω. Βέβαια , δεν την ενδιαφέρει και πολύ , η ζήτηση είναι τεράστια μου απάντησε . Κρίμα, τη θεωρούσα πιο επαγγελματία από τις άρπα κόλες που κυκλοφορούν.
Αυτα τα ολιγα, καλή συνέχεια συναγωνιστές και σύντροφοι !
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.359
- Πόντοι
- 1.056
αραα θα εχει περασει η κοπελαΕγώ δεν ζω βρει ινφο....ούτε τηνε χω βρει διαθέσιμη ....ότι λείπει μου ελενε
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Πήγαινε πίσω 2021 - 2022 σελίδα.. κάτι γράφει.. Μια Ολυμπία σε joy ξέρει κανείς κάτι ?Η ντινα τι λέει?δεν την εχω δει
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
όσον αφορά την πρώτη που αναφέρεις η φωτογραφία με την πραγματικότητα έχει διαφορά..... μασάζ σχετικά καλό, φραπέ μόνο αν το ζητήσεις (δεν βγάζει ρούχα) κόστος 60 + ότι θέλειςΓια αρτεμις απο VIP η μονικα απο lux τι ξερουμε και μαρινα κατερινα απο joy?θα εκτιμουσα οποιαδηποτε απαντηση και σε πμ
αραα θα εχει περασει η κοπελα
Εγώ ξέρω ότι η Μαριάννα έχει φύγει... καιρό τώραΕγώ δεν ζω βρει ινφο....ούτε τηνε χω βρει διαθέσιμη ....ότι λείπει μου ελενε
Διαγραμμένο μέλος 227634
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 273
- Πόντοι
- 20
Τα επαιξε ο προηγουμενος λογαριασμος, οποτε σκαω ενημερωση απο νεο.
Σοφια απο lotus αρκετα δυνατο, αλλα δεν προχωραει ουτε με αιτηση (αν ξερει καποιος αλλος ας μου στειλει pm)
Ολυμπια απο joy τιμιο, αλλα ερχεται με τιμοκαταλογο (μασαζ ανω του μετριου)
Μαιρη απο lux, μασαζ και συνεχεια τιμια.
Σοφια απο lotus αρκετα δυνατο, αλλα δεν προχωραει ουτε με αιτηση (αν ξερει καποιος αλλος ας μου στειλει pm)
Ολυμπια απο joy τιμιο, αλλα ερχεται με τιμοκαταλογο (μασαζ ανω του μετριου)
Μαιρη απο lux, μασαζ και συνεχεια τιμια.
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 2.257
Είστε τυχερός αγαπητέ φίλε. Φορμίωνος και Νικηφορίδη στο σουβλατζίδικο αγαπητέ θα συναντήσετε πολύ πολύ γνωστό κορίτσι του χώρου να απολαμβάνει το ψητό κοτόπουλο της σχεδόν καθημερινά. Τρώει ως σπουργίτι, χρεώνει ωστόσο ως καρχαρίας.Κάποια πρόταση για Παγκράτι;
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.606
- Πόντοι
- 2.306
About - Body Harmony Massage at Home
Παίδες, την βρηκε φιλος μου στο φβ , ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;
Έκανα search στο φορουμ , δεν βρηκα κάτι.
Μειώνει το στρες λέει....
Παίδες, την βρηκε φιλος μου στο φβ , ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;
Έκανα search στο φορουμ , δεν βρηκα κάτι.
Μειώνει το στρες λέει....
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Το όνομα της κορασίδας;Είστε τυχερός αγαπητέ φίλε. Φορμίωνος και Νικηφορίδη στο σουβλατζίδικο αγαπητέ θα συναντήσετε πολύ πολύ γνωστό κορίτσι του χώρου να απολαμβάνει το ψητό κοτόπουλο της σχεδόν καθημερινά. Τρώει ως σπουργίτι, χρεώνει ωστόσο ως καρχαρίας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις