Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.245
Πόντοι
5.595
Μια χαρά δουλεύουν προφανώς… εάν δεν δούλευαν θα είχαν εξαφανιστεί.. ο άλλος ρωτάει ποιες πάνε φουλ αντί να πάρει call girl και εσένα σε πείραξε αυτό;;;
Δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι μια χαρα δουλευουν. Αλλιως δεν θα ανοιγαν συνεχως site για να ψαρεψουν νεους πελατες . Επισης δεν θα ανακυκλωνονταν οι κοπελες απο το ενα στο αλλο, θα μεναν σταθερες οπου υπαρχει δουλεια. Τελος , δεν ειμαι και σιγουρος οτι ολες αυτες που μας στελνουν δουλευουν απαραιτητα. Πιστευω πως καποιες εχουν αποσυρθει ή δουλεουν αλλου και απλα θα σου πουν οτι ειναι κλεισμενη. Εδω βαλανε κοπελα που δουλευει στην Τεα οι αθεοφοβοι.

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.359
Πόντοι
1.056

Τι θωρηκτά βυζιά έχει αυτή....δεν διάβασα πίσω κάτι όμως
μονοοοο για το βυζιι της θα την καλουσα χαχα

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Εγώ δεν ζω βρει ινφο....ούτε τηνε χω βρει διαθέσιμη ....ότι λείπει μου ελενε

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι μια χαρα δουλευουν. Αλλιως δεν θα ανοιγαν συνεχως site για να ψαρεψουν νεους πελατες . Επισης δεν θα ανακυκλωνονταν οι κοπελες απο το ενα στο αλλο, θα μεναν σταθερες οπου υπαρχει δουλεια. Τελος , δεν ειμαι και σιγουρος οτι ολες αυτες που μας στελνουν δουλευουν απαραιτητα. Πιστευω πως καποιες εχουν αποσυρθει ή δουλεουν αλλου και απλα θα σου πουν οτι ειναι κλεισμενη. Εδω βαλανε κοπελα που δουλευει στην Τεα οι αθεοφοβοι.
Συμφωνώ και επαυξάνω...όταν έχεις δουλειά μένεις στο γραφείο που έχεις δουλειά γιατί εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνεις να καλύψεις και ραντεβού αλλού γραφείου.Οι πολλές βόλτες στα γραφεία δείχνουν ξεκάθαρα έλλειψη δουλειάς.
Προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από εδώ και από εκεί... ξεχνάνε βέβαια ότι οι ίδιοι είμαστε παντού.Τεσσερα γραφεία χθες μου στείλανε διαθέσιμη την ίδια θεραπεύτρια.....και το χειρότερο δεν ειναι αυτό,το χειρότερο είναι ότι όλα έχουν διαφορετική εργοδοσία (vip, crystal,silk και energy δείτε λίγο τις θεραπευτριες σας)

Τελευταία τροποποίηση:

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
μονοοοο για το βυζιι της θα την καλουσα χαχα
Μήπως κλεισμένη και αυτή…Η έχει σταματήσει όπως συνήθως λένε…
Σε αλλά νεα η Ντίνα είναι στο joy γιατί έλεγαν ότι είναι σε άδεια…

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.250
Πόντοι
736

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
:2funny:
Συμφωνώ και επαυξάνω...όταν έχεις δουλειά μένεις στο γραφείο που έχεις δουλειά γιατί εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνεις να καλύψεις και ραντεβού αλλού γραφείου.Οι πολλές βόλτες στα γραφεία δείχνουν ξεκάθαρα έλλειψη δουλειάς.
Προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από εδώ και από εκεί... ξεχνάνε βέβαια ότι οι ίδιοι είμαστε παντού.Τεσσερα γραφεία χθες μου στείλανε διαθέσιμη την ίδια θεραπεύτρια.....και το χειρότερο δεν ειναι αυτό,το χειρότερο είναι ότι όλα έχουν διαφορετική εργοδοσία (vip, crystal,silk και energy δείτε λίγο τις θεραπευτριες σας)
Μαίρη ;; Μαρία , Μαράκι, Μαριώ
:jerking::2funny:

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.543
Πόντοι
5.646
Η ντινα τι λέει?δεν την εχω δει
Την είχα δει πριν καιρό
Κοκκινομάλλα ελληνίδα με πλούσιο βυζι
Προχωράει μέχρι φραπέ
Έχουν γράψει και άλλοι παίχτες για καλαμακι σε εμένα όχι…Γενικα καλή επιλογή

greeneyes1977

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Λοιπον , αν και παρακολουθώ αρκετά χρονια το site δεν συμμετέχω ενεργά, απλά τώρα ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα μετά ειδικά από την προχθεσινή μου εμπειρία .
Μαζι με αυτήν βέβαια θα κάνω και κάποια σχόλια .
1. Εμπειρία με vip : Ειμαι Σάββατο Αθήνα , ψάχνω για massage, βλέπω στο Forum κάποιος συναγωνιστής πήρε την Ηλεκτρα και έμεινε ευχαριστημένος. Την Παρασκευή στέλνω μήνυμα ότι ενδιαφέρομαι για Σάββατο βράδυ 10 η ώρα, 2ωρο body to body με ΗΛΕΚΤΡΑ στο Priamos στην Ηλιουπολη. Μου απαντάνε οκ, τους λέω να σας στείλω και αύριο μήνυμα ,μου λένε είμαστε οκ. Σάββατο 8.15 στέλνω μήνυμα για επιβεβαιωση, μου απαντάνε οκ. Πάω στο ξενοδοχείο κατά τις 9.15, κανω το μπανάκι μου, βλέπω Μουντιάλ για να περάσει η ώρα , πάει 10.15 πουθενά η κοπέλα. Στέλνω μήνυμα, μου λένε θα άργησε αλλά 10 με 15 λεπτά . Τα παίρνω, τους λέω γιατί δεν με ειδοποιησατε ,μου λένε ΘΑ σας ειδοποιουσαμε!
Στο καπάκι με παιρνουνε και τηλ ,με υφάκι μου λέει η κυρία,εμείς είμαστε επαγγελματίες κλπ, είμαστε τρία χρόνια στην αγορά !!! Η κοπέλα θα έχει έρθει μέχρι 10.30! Λέω το αλλάζω σε 1 ώρα , μου λέει οκ.
Κλεινω, περνάει η ώρα πάει 10.30, άφαντη η κοπέλα ! Στελνω μήνυμα ότι το ακυρώνω,μου απαντάει η … «επαγγελματιας» , οκ! Ξενερωμενος , περιμενω να τελειώσει ο αγώνας Γαλλία - Αγγλία για να φύγω . Κατά τις 11 και ενώ είμαι ντυμένος και πάω προς την πόρτα να φύγω , χτυπάει η πόρτα ! Είναι η ΗΛΕΚΤΡΑ και μου λέει ηρθα ! Να γελάσω η να κλάψω ?
Της λέω ότι το έχω ακυρώσει , μου απαντάει ότι δεν ξέρει τίποτα περί ακύρωσης κλπ. Της δείχνω τα μηνυμστα στο. Viber και μετά αρχίζει να με παρακαλάει να κάνουμε τουλάχιστον 1 ώρα! Τι να πω…No further comment ! Φυσικά και δεν έκανα !
Εμεινα με την όρεξη, πλήρωσα δωμάτιο για να δω Μουντιάλ , χάρη στον αρπακολισμο του «επαγγελματικού» γραφείου ! Μακριά !
Για όποιον αμφιβάλλει μπορω να στείλω screenshot όλο τον διάλογο .

2. Έχω πάρει 4 φορές από το Diamond, τρεις φορές την Ίριδα και 1 την Λύδια . Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος , εκτός ίσως από την τελευταία που η Ίριδα μάλλον ήταν κουρασμένη και δεν πήρα αυτό που ηθελα . Οκ, πταίσμα.Ζητησα να συναντήσω την Thea, μου λέει ότι τα ραντεβού κλείνονται από Δευτέρα 11 το πρωί . Έτσι κι εγώ σήμερα έστειλα μήνυμα να κλείσω για την Πέμπτη . Μου απαντάει πως αυτή τη βδομάδα δεν θα δουλέψει η Thea! Οκ, αυτό που με ενοχλεί είναι το δούλεμα και η υποτιμηση της νοημοσύνης μου. Θες να επιλέγεις πελάτες, no Problem! Μη λες όμως ιστοριες με φίδια , θέλω να κλείσω από Δευτέρα για Πέμπτη και έχεις διαθέσιμη μόνο την Ίριδα ! Λίγο σεβασμός σε έναν πελάτη που σε έχει προτιμήσει και ήθελε να συνεχίσει να είναι πελάτης σου. Αυτό λέγεται φτύσιμο και φυσικά δεν πρόκειται να επιστρέψω. Βέβαια , δεν την ενδιαφέρει και πολύ , η ζήτηση είναι τεράστια μου απάντησε . Κρίμα, τη θεωρούσα πιο επαγγελματία από τις άρπα κόλες που κυκλοφορούν.
Αυτα τα ολιγα, καλή συνέχεια συναγωνιστές και σύντροφοι !

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Για αρτεμις απο VIP η μονικα απο lux τι ξερουμε και μαρινα κατερινα απο joy?θα εκτιμουσα οποιαδηποτε απαντηση και σε πμ
όσον αφορά την πρώτη που αναφέρεις η φωτογραφία με την πραγματικότητα έχει διαφορά..... μασάζ σχετικά καλό, φραπέ μόνο αν το ζητήσεις (δεν βγάζει ρούχα) κόστος 60 + ότι θέλεις

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
273
Πόντοι
20
Τα επαιξε ο προηγουμενος λογαριασμος, οποτε σκαω ενημερωση απο νεο.
Σοφια απο lotus αρκετα δυνατο, αλλα δεν προχωραει ουτε με αιτηση (αν ξερει καποιος αλλος ας μου στειλει pm)
Ολυμπια απο joy τιμιο, αλλα ερχεται με τιμοκαταλογο (μασαζ ανω του μετριου)
Μαιρη απο lux, μασαζ και συνεχεια τιμια.

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Αν και έχει σχολιαστεί ως δεν και έχω δοκιμάσει και εγω και ήταν στα δεν , μήπως δοκίμασε κανείς ρομιλντα από joy τελευταία και είχε καλύτερη τύχη; Έχουμε και απωθημένα

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.286
Πόντοι
2.257
Κάποια πρόταση για Παγκράτι;
Είστε τυχερός αγαπητέ φίλε. Φορμίωνος και Νικηφορίδη στο σουβλατζίδικο αγαπητέ θα συναντήσετε πολύ πολύ γνωστό κορίτσι του χώρου να απολαμβάνει το ψητό κοτόπουλο της σχεδόν καθημερινά. Τρώει ως σπουργίτι, χρεώνει ωστόσο ως καρχαρίας.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.606
Πόντοι
2.306
About - Body Harmony Massage at Home

Παίδες, την βρηκε φιλος μου στο φβ , ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;
Έκανα search στο φορουμ , δεν βρηκα κάτι.
Μειώνει το στρες λέει.... :helpplea::mrs-help:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Είστε τυχερός αγαπητέ φίλε. Φορμίωνος και Νικηφορίδη στο σουβλατζίδικο αγαπητέ θα συναντήσετε πολύ πολύ γνωστό κορίτσι του χώρου να απολαμβάνει το ψητό κοτόπουλο της σχεδόν καθημερινά. Τρώει ως σπουργίτι, χρεώνει ωστόσο ως καρχαρίας.
Το όνομα της κορασίδας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom