Φουλ κάνει?χτεσινη επιλογη Ηλεκτρα απο βιπ για μια ωρα body to body ..η κοπελα ειναι ελληνιδα 35+ ωραιο σωμα με διαθεση να σε ευχαριστησει με μεγαλο της ατου το στηθος της...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
αδερφε δεν ξερω καθολου, αλλα ειναι τρομερο οπως φαινεται στη φωτο που μου στειλανεΑυτή η Αρετή και εμένα μου κλικαρε από το ρόστερ…Ηταν σε κάποιο άλλο πριν;
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα ξέρεις κανείς για την Λίνα από osmo
ειναι πολυ καλη και ευχαριστη. αξιζειΚαλησπερα ξέρεις κανείς για την Λίνα από osmo
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Προχωράειειναι πολυ καλη και ευχαριστη. αξιζει
ναι φουλΠροχωράει
Αυτή η Αρετή και εμένα μου κλικαρε από το ρόστερ…Ηταν σε κάποιο άλλο πριν;
Αυτή η Αρετή και εμένα μου κλικαρε από το ρόστερ…Ηταν σε κάποιο άλλο πριν;
Νέμεσις αλλιώς Ίριδα στο diamond.Παιδιά καλησπέρα
Έχει κανεις άποψη για
Λύδια Νέμεσις κ Αρετή απο
Prive massage ?
H Ίριδα όπως την έχω γνωρίσει εγώ κάνει πολύ καλό b2b. Ντουζακι μαζί και έχει και έξτρα περιποίηση για όποιον χρειάζεται.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.591
- Πόντοι
- 2.836
Έχει καμία σχέση με την Ηλέκτρα που δούλευε στο Φυλής 67?χτεσινη επιλογη Ηλεκτρα απο βιπ για μια ωρα body to body ..η κοπελα ειναι ελληνιδα 35+ ωραιο σωμα με διαθεση να σε ευχαριστησει με μεγαλο της ατου το στηθος της...
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.657
- Πόντοι
- 5.646
Ναι…Αυτό είδα κ εγώ…αδερφε δεν ξερω καθολου, αλλα ειναι τρομερο οπως φαινεται στη φωτο που μου στειλανε
Πιθανόν καθώς αν κρίνεις από τις υπηρεσίες που παρέχουν λογικά από εκεί τις μαζεύουν και οι αγαπούληδες σκάνε 100€ για φουλ και χαίρονταιΈχει καμία σχέση με την Ηλέκτρα που δούλευε στο Φυλής 67?
Η ίδια είναι....Μαιρη απο Joy ,μαλλον δεν ειναι η ιδια με Μαιρη απο LUX !!! την ειχα συναντησει καποιες φορες περυσι και μετα εφυγε απο το μασαζ γενικα,η φωτο που δειχνουν απο Μαιρη στο Lux,της μοιαζει αλλα... δεν ειναι αυτη !! οποιος γνωριζει περισσοτερα ,ας πει γιατι η παλια Μαιρη ηταν αστερι !!
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.591
- Πόντοι
- 2.836
Αν προλάβω θα περάσω και θα ενημερώσω.Πιθανόν καθώς αν κρίνεις από τις υπηρεσίες που παρέχουν λογικά από εκεί τις μαζεύουν και οι αγαπούληδες σκάνε 100€ για φουλ και χαίρονται
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 6.591
- Πόντοι
- 2.836
μόλις πήρα τηλέφωνο, και μου απάντησαν ότι δεν είναι για τέτοιο σκοπό, μόνο στα μούτρα δεν μου το έκλεισε.Πιθανόν καθώς αν κρίνεις από τις υπηρεσίες που παρέχουν λογικά από εκεί τις μαζεύουν και οι αγαπούληδες σκάνε 100€ για φουλ και χαίρονται
φιλε το μασαζ στο σπιτι ειναι αρρωστια θα πληρωσεις οσο μια σιγουρη βιζιτα 9 φορες στις 10 θα ειναι φολα απο μασαζ η απο β μερος αλλα μια θα σου κατσει να περασεις καλα......αυτο ειναι η καυλαΠιθανόν καθώς αν κρίνεις από τις υπηρεσίες που παρέχουν λογικά από εκεί τις μαζεύουν και οι αγαπούληδες σκάνε 100€ για φουλ και χαίρονται
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.669
- Πόντοι
- 2.256
τι ασχολεισαι ρε φίλε με το σαχλοκούδουνο....Ρε anastasia.papadopoulou ...που σε βρίσκουμε τελικά;εδώ η Θεσσαλονίκη;
την έχω ρωτήσει δυο φορές πόσο είναι το δώρο της και δεν θελει να απαντήσει
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Τι να απαντήσει... ούτε η ίδια δεν ξέρει... στο όπου σε πιάσει θα πώ εγώ... πάμε παρακάτω,,,μην χάνουμε χρόνο άσκοπα..!τι ασχολεισαι ρε φίλε με το σαχλοκούδουνο....
την έχω ρωτήσει δυο φορές πόσο είναι το δώρο της και δεν θελει να απαντήσει
Διαγραμμένο μέλος 226356
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Άλλος τρόπος επικοινωνίας πέρα από viber? Email ασπουμε παίζει;Αξιότιμα και αξιαγάπητα μέλη του φόρουμ
Να σας ενημερώσουμε ότι από Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου
Το νέο γραφείο μασάζ στο χώρος σας ξεκινάει κανονικά
Προσφέροντας σας όλα τα είδη μασάζ
Τιμή γνωριμίας - προσφορά στα 50 ευρώ ανά ώρα για όλους , από 60 ευρώ !
Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2022
ΑΡΧΙΚΗ - PRIVE MASSAGE
PRIVE MASSAGE Επαγγελματικές Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Massage σε όλη την Αθήνα και τον πειραιά . Ερχόμαστε όπου και αν βρίσκεστε εντος 90 λεπτών . Προσφέρουμε υπηρεσίες massage στο σπίτι σας , στο γραφείο , στο ξενοδοχείο και στο σκάφος . με ενα τηλέφωνημα στο 698 3741658 ή ενα μήνυμα στο...privemassage.gr
Οι φωτό από τις κοπέλες θα στέλνονται μέσω της εφαρμογής Viber στο κινητό σας στο τηλεφωνικό αριθμό
698 37 41 658
Σώπααααα ρε, εσένα περίμενα να μου το πεις… εννοείται πως αυτή είναι η καύλα εγώ αναφέρομαι σε όσους πληρώνουν εκείνες που γνωρίζεις από πριν πως τα κάνουν όλα και αντί να πάρουν call girl απλά χαλάνε τη φάση του μασάζ κατ οίκον που ανέφερεςφιλε το μασαζ στο σπιτι ειναι αρρωστια θα πληρωσεις οσο μια σιγουρη βιζιτα 9 φορες στις 10 θα ειναι φολα απο μασαζ η απο β μερος αλλα μια θα σου κατσει να περασεις καλα......αυτο ειναι η καυλα
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.657
- Πόντοι
- 5.646
Οκ άρα το προχωράει το θέμαΝέμεσις αλλιώς Ίριδα στο diamond.
H Ίριδα όπως την έχω γνωρίσει εγώ κάνει πολύ καλό b2b. Ντουζακι μαζί και έχει και έξτρα περιποίηση για όποιον χρειάζεται.
σωστος !!!Νέμεσις αλλιώς Ίριδα στο diamond.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις