You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Σε εχουμε καταλαβει ολοι κυρα Χρυσα. Σταματα πλεον. Τουλαχιστον αλλαξε κατι. Απατο θα παει και αυτο.Το Νεο Γραφείο Μασάζ στο χώρο σου ή στο αγαπημένο σου ξενοδοχείο
Μόλις ξεκίνησε με τιμή γνωριμίας 50 ευρώ / ώρα ,
70 ευρώ / 90 λεπτά
Η προσφορά μας ισχύει έως 31 - 12 - 2022
Σε 1 ώρα ερχόμαστε όπου μας καλέσεις με ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα .
Ολες οι κοπέλες μας προσφέρουν όλα τα είδη μασάζ σε όλα το σώμα , χωρίς πετσέτα .
Ωράριο Εξυπηρέτησης πελατών
12:00 εώς 01:00
Δευτέρα έως Κυριακή
Τηλέφωνο / Viber : 698 3741658
Massage με τα πόδια / Αshiatsu Massage 70 ευρω / ωρά
Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
Lomi – lomi Massage 70 Εύρω
Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
ΑΡΧΙΚΗ - PRIVE MASSAGE
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Ούτε σε εμένα προχώρησε.Μασαζ κάνει καλό και επισης είναι πιο όμορφη από κοντά.Οι φωτογραφίες την αδικούνΝαι αυτό είδα κι εγώ.Συμφωνα με τα γραφόμενα όμως, η Χάνα δεν προχωράει ούτε κατά διάνοια.
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Το παρέχει....και?Massage now.gr ξέρει κανείς αν παρέχει αυτό που ζητάμε?
Ένα γραφείο που σου παρουσίαζει σαν βιογραφικό μιας θεραπευτριας "επώνυμο μανεκεν,σε γνωστές πασαρέλες του κόσμου".... ρε συνέλθετε..
Και βλέπεις από πάνω γνωστη φυσιογνωμία του osmose.
κάνεις δεν έχει κάνει ραντεβού στο red massage τι γίνεταικαλησπέρα σε όλους για red massage ξέρουμε κάτι;
Το ίδιο με το Attica είναι ρε φίλε.κάνεις δεν έχει κάνει ραντεβού στο red massage τι γίνεται
Στειλε μου το τηλ σου παρακαλω
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
Μαιρη απο Joy ,μαλλον δεν ειναι η ιδια με Μαιρη απο LUX !!! την ειχα συναντησει καποιες φορες περυσι και μετα εφυγε απο το μασαζ γενικα,η φωτο που δειχνουν απο Μαιρη στο Lux,της μοιαζει αλλα... δεν ειναι αυτη !! οποιος γνωριζει περισσοτερα ,ας πει γιατι η παλια Μαιρη ηταν αστερι !!
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Δε μπορεί ρε φίλε, αφού μου έστειλαν πρόσφατη φωτό και μένα.. τέτοια ομοιότητα ??? Να μας πει κάποιος αν την συνάντησεΜαιρη απο Joy ,μαλλον δεν ειναι η ιδια με Μαιρη απο LUX !!! την ειχα συναντησει καποιες φορες περυσι και μετα εφυγε απο το μασαζ γενικα,η φωτο που δειχνουν απο Μαιρη στο Lux,της μοιαζει αλλα... δεν ειναι αυτη !! οποιος γνωριζει περισσοτερα ,ας πει γιατι η παλια Μαιρη ηταν αστερι !!
Διαγραμμένο μέλος 183939
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 17
- Like
- 975
- Πόντοι
- 1.011
Μαίρη Τζόι έχει κάποιος φωτογραφία η ινσταγκραμ σε π.μ.?
Αν λες για την παλιά που είχαν , έχει/είχε γκόμενο γι αυτό και σταμάτησε.Μαίρη Τζόι έχει κάποιος φωτογραφία η ινσταγκραμ σε π.μ.?
Ρε anastasia.papadopoulou ...που σε βρίσκουμε τελικά;εδώ η Θεσσαλονίκη;
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
Καλημέρα αδέρφια. Red&attica ειναι στον ίδιο όμιλο απλα οι κοπέλες του red είναι πιο απελευθερωμένες...Το ίδιο με το Attica είναι ρε φίλε.
Εεεεε καλά.δεν έκανε και κάτι για να το κρύψει, μέχρι και τον εαυτό της στέλνει σε διαθεσιμότητα..η κα. ΙωανναΣε εχουμε καταλαβει ολοι κυρα Χρυσα. Σταματα πλεον. Τουλαχιστον αλλαξε κατι. Απατο θα παει και αυτο.
Α ναι...Πότε άνοιξε;Πριν καμμιά δεκαριά μέρες;Το ίδιο με το Attica είναι ρε φίλε.
Ένας φίλος ανέφερε ότι από το 2020 είναι.Το face book τους το επιβεβαιώνειΑ ναι...Πότε άνοιξε;Πριν καμμιά δεκαριά μέρες;
Body to body με στήθος καλή φάση για ισπανικόχτεσινη επιλογη Ηλεκτρα απο βιπ για μια ωρα body to body ..η κοπελα ειναι ελληνιδα 35+ ωραιο σωμα με διαθεση να σε ευχαριστησει με μεγαλο της ατου το στηθος της...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α γιατί τώρα το πρόσεξα δεν το είχα δειΈνας φίλος ανέφερε ότι από το 2020 είναι.Το face book τους το επιβεβαιώνει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις