Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Οντωα εκανε εξτρα αυτη?μπριζολα να φανταστω οχι ε?Αυτη εδω εκανα παλια κανα εξτρα
Εχει παρει κανεις προσφατα
Οντωα εκανε εξτρα αυτη?μπριζολα να φανταστω οχι ε?Αυτη εδω εκανα παλια κανα εξτρα
Δεν είναι κακοοΑυτη εδω εκανα παλια κανα εξτρα
που το βρισκω το slik?Την εχουν ανεβασει και στο silk
ποσο παλιά δηλαδή;... γιατί έτσι όπως την κόβω... μαλλον στα ΔΕΝ φαίνεται να είναιΑυτη εδω εκανα παλια κανα εξτρα
Τι έκανε και ποτε; Ψάχνομαι για αυτή φιλεΑυτη εδω εκανα παλια κανα εξτρα
Στην φώτο δείχνει πιο πολύ για τριάντα πάντως .....Την έχω συναντήσει,ναι..μεγάλη είναι, κοντά 50 αλλά κρατιέται γενικά.Στα νιάτα της πρέπει να ήταν φωτιά .Δεν θα την ξανά συναντούσα αν με ρωτάς, λόγω ηλικίας.Μασαζ κάνει καλό...και ότι άλλο ζητήσεις.Συνολο 100€ πρόσφατα Σκαραμαγκά.
Είναι πειραγμενες και η ίδια βαμμένη φουλΣτην φώτο δείχνει πιο πολύ για τριάντα πάντως .....
Ε αφου δεν κανει τωρα οποτε μην ψαχνειςΤι έκανε και ποτε; Ψάχνομαι για αυτή φιλε
Βασικά η συγκεκριμένη δεν έκανε και πότε.. την έχω καιρό στο insta..και πρέπει να της ειχα στείλει...είσαι σίγουρος ότι προχώραγε?Ε αφου δεν κανει τωρα οποτε μην ψαχνεις
Δεν αξιζει για τιποτα περαιτερω, μακρια τυποι μου. Κλασικο αρπακτικο ειναι που ψαχνει αγαπουληδες. Δεν προχωραει.Εκανες κίνηση η απλά δεν έδωσε κάποιο δικαίωμα;
Μεχρι φραπεΒασικά η συγκεκριμένη δεν έκανε και πότε.. την έχω καιρό στο insta..και πρέπει να της ειχα στείλει...είσαι σίγουρος ότι προχώραγε?