Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Η Εταιρια του PRIVE MASSAGE
σας εύχεται χρόνια πολλα με υγεία και χαρά
καλά χριστούγεννα σε όλους .

Η προσφορά μας για τα 50 ευρώ / ωρα για τιμή γνωριμίας
ισχύει μέχρι τέλος του μήνα 31 - 12 - 2022

Επίσης ισχύει η προσφορά για 90 λεπτά συνεδρία μασάζ
με κόστος 70 ευρώ

Ιωαννα
Αφροδιτη
Λυδια
Ευα
Βιβιαν
Νεφελη
Βικυ
Χριστινα
Δήμητρα
Μελίνα
Αρετή
Κάρλα
Εβελινα

Massage με τα πόδια / Ashiatsu Massage 70 ευρω / ώρα
Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρώ / ώρα
Lomi – lomi Massage 70 Ευρω
Jacuzzi Massage 80 Ευρώ

Συνεχή ανανέωση θεραπευτριών κάθε εβδομάδα !

Ωράριο Εξυπηρέτησης πελατών

12:00 εώς 23:00

Δευτέρα έως Κυριακή

Τηλέφωνο / Viber : 698 3741658

ΑΡΧΙΚΗ - PRIVE MASSAGE
Έχεις γεμίσει τη σελίδα με διαφημίσεις για τα γραφεία σού.... Έλεος!!!Αν θέλουμε ξέρουμε που θα σε βρούμε... Κάπου βάλε μια τέλεια, κουράζεις!!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τελικά για Λύδια από την Μαντάμα δεν έχουμε κάτι γνωστό

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
132
Πόντοι
0
θα μπορουσε καποιος φίλος να μου προτείνει με πμ εμφανισιμη θεραπευτρια που να ξερει μασαζ και να δινει και μπριζολα

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
καλησπερα.ξερει κανεις τιποτα για εδω....????????

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Την έχω συναντήσει,ναι..μεγάλη είναι, κοντά 50 αλλά κρατιέται γενικά.Στα νιάτα της πρέπει να ήταν φωτιά .Δεν θα την ξανά συναντούσα αν με ρωτάς, λόγω ηλικίας.Μασαζ κάνει καλό...και ότι άλλο ζητήσεις.Συνολο 100€ πρόσφατα Σκαραμαγκά.
Ωραίο σώμα; Αδύνατη ; Ή μπαμπατσικη

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Ωραίο σώμα; Αδύνατη ; Ή μπαμπατσικη
Δεν είναι μπαμπατσικη...καλό σώμα έχει.Αλλα επαναλαμβάνω δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες,φιλτραρισμένες όλες προ 10ετιας.Η γυναίκα είναι μεγάλη,με τέσσερα παιδιά..

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Πολύτεκνη και πολυτάλαντη....τι κάνει μια μάνα για να τα βάλει πέρα.......η μπορείς να πεις ότι ήθελε συνέχεια να τον παίρνει.

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
....τι κάνει μια μάνα για να τα βάλει πέρα.......η μπορείς να πεις ότι ήθελε συνέχεια να τον παίρνει.
Ούτε το ένα,ούτε το άλλο..
Το εύκολο χρήμα θέλουν. Υπάρχουν μάνες που για να τα βγάλουν πέρα καθαρίζουν σκάλες όλη μερα...
Να τα λέμε και αυτά
:hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.683
Πόντοι
41.813
Έχεις γεμίσει τη σελίδα με διαφημίσεις για τα γραφεία σού.... Έλεος!!!Αν θέλουμε ξέρουμε που θα σε βρούμε... Κάπου βάλε μια τέλεια, κουράζεις!!
πατας αγνοηση στο προφιλ και ησυχαζεις. το ιδιο εχω κανει κι εγω και σε αυτο και σε αλλα τετοια προφιλ.
μετα ειναι σαν να μην υπαρχει στο σαιτ.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Δεν είναι μπαμπατσικη...καλό σώμα έχει.Αλλα επαναλαμβάνω δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες,φιλτραρισμένες όλες προ 10ετιας.Η γυναίκα είναι μεγάλη,με τέσσερα παιδιά..
Τότε μήπως είναι πολλά τα 100 που ζητάει;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.565
Πόντοι
2.256
θα μπορουσε καποιος φίλος να μου προτείνει με πμ εμφανισιμη θεραπευτρια που να ξερει μασαζ και να δινει και μπριζολα
και γιατί να σου προτείνουμε;;; Εσύ τι έχεις προτείνεις εδώ και ενάμιση χρόνο που είσαι γραμμένος στο φόρουμ;
πατας αγνοηση στο προφιλ και ησυχαζεις. το ιδιο εχω κανει κι εγω και σε αυτο και σε αλλα τετοια προφιλ.
μετα ειναι σαν να μην υπαρχει στο σαιτ.
Το έχω κάνει Πέτρο και εγω. Ησύχασα..
Αλλά θα πρέπει να το κάνει κάποιος διαχειριστής με ban-άρισμα των συγκεκριμένων γραφείων για να είναι οριστική η απαλλαγή μας από το σπαμάρισμά τους.
Αν θέλουν να διαφημίζουν τα μπουρδέλα τους να βρουν άλλον τρόπο.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
κατι ποιο ποιοτικο φιλος
Πώς εννοείς το ποιοτικό ?? Γιατί η Αγνή τουλάχιστον ξέρει να μασαζάρει σε σχέση με άλλες εδω μέσα που σε πετάνε λαδο-λέμονο έτοιμος για τηγάνι... Έχει τα παραπανήσια κιλά της - οκ - αλλά στο ποιοτικό τι εννοείς ? Μοντελέ ?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
και γιατί να σου προτείνουμε;;; Εσύ τι έχεις προτείνεις εδώ και ενάμιση χρόνο που είσαι γραμμένος στο φόρουμ;

Αλλά θα πρέπει να το κάνει κάποιος διαχειριστής με ban-άρισμα των συγκεκριμένων γραφείων για να είναι οριστική η απαλλαγή μας από το σπαμάρισμά τους.
τωρε τι να πω...η απαντηση σου ειναι-οργισμενου 15 χρονου_...το σαιτ απο τις διαφημισεις βγαζει λεφτα και το γραφειο ειναι απο τα διαφημιζομενα και καθως ξερεις ο πελατης εχει παντα δικιο..καλες γιορτες...

Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
469
Πόντοι
21
Πώς εννοείς το ποιοτικό ?? Γιατί η Αγνή τουλάχιστον ξέρει να μασαζάρει σε σχέση με άλλες εδω μέσα που σε πετάνε λαδο-λέμονο έτοιμος για τηγάνι... Έχει τα παραπανήσια κιλά της - οκ - αλλά στο ποιοτικό τι εννοείς ? Μοντελέ ?
δεν εχεις και αδικο
απλα συνδιασμοςηλικια εμφανιση και καλο μασαζ σπανιο
καμμια ηλικιακα ποιο μικρη αλλα και με γνωσεις μασαζ
ευχαριστω

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.683
Πόντοι
41.813

τα γραφεια συνηθως διαφημιζονται εδω οποτε μαλλον αδυνατο αυτο που λες.
θα μπορουσαν ομως (και ειναι πιο σωστο νομιζω) να ανοιξουν δικο τους νημα κι οποιος θελει το παρακολουθει.
εμεις σαν μελη μπορουμε να κανουμε αγνοηση και στο νημα αμα θελουμε :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom