Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Τόσο ωραία είναι αυτή η Αριάδνη;;; Δεν την έχω συναντήσει ποτέ
ελα πες την αληθεια μωρη καριολα... ποσο καιρό έχεις μείνει αγάμητη;;VIP MASSAGE
ΤΗΛ :
698 0 280 270
VIBER
6980972778
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ VIP MASSAGE
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ !
BODY TO BODY
70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
20 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ !
Φίλε περαματιωτη στείλε και σε μένα ένα pm αν δεν σου κάνει κόπο.Δεν στέλνει . Η μόνη περίπτωση στην οποία αποστέλεται μήνυμα είναι να κάνεις INVITE (πρόσκληση) κάποιον για να μπει και να γραφτεί πρώτη φορά στο Viber. Όπως επίσης όταν γράφεσαι για πρώτη φορά στο viber τότε οι ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ επαφές του τηλεφωνικό σου καταλόγου, βλέπουν ότι έκανες join στο viber
Ωστόσο, έχω μια άσχημη θεωρία για το πως μπορει να βρήκε τον αριθμό σου
Πάντα μόνη της έπαιζε... απορώ εκεί στο Art γιατί την είχανε - για γλάστρα ?... όλο διαθέσιμη...Οπως με ενημερωσε η πρωην αριαδνη απο vip θα παιζει μπαλα μονη της
Δεν είναι άσχημη, γλυκούλα είναι, αλλά κατώτερη από τις φωτό σίγουραΤόσο ωραία είναι αυτή η Αριάδνη;;; Δεν την έχω συναντήσει ποτέ
Όπως βέβαια οι περισσότερες.Με τις φωτογραφίες το παρακάνουν με την επεξεργασίαΔεν είναι άσχημη, γλυκούλα είναι, αλλά κατώτερη από τις φωτό σίγουρα
Κι εγώ τα ίδια μετά την φυγή της Δανάης.Εγώ μόνο μια φορά ζήτησα τηλ και δεν μου το έδωσε και την έχασα δυστυχώς τώρα που σταμάτησε
Κατάλαβα ποια λεςΕγώ μόνο μια φορά ζήτησα τηλ και δεν μου το έδωσε και την έχασα δυστυχώς τώρα που σταμάτησε
Τη Χρυσή την έχουμε βρει;
Θα συμφωνήσω 100%!!!!! Εγώ εδώ και καιρό οποία αρχίζει τα τσαλιμια γεια σου και πάμε για άλλα
Έχουν αρχίσει πολλές πάλι τα ίδια κομπλεξικά . Εγώ κάνω μασαζ και δε προχωράω κ δε ξέρω τι κάνουν οι άλλες κ θέλω να γνωριστούμε καλύτερα .
Λες και όταν πηγαν στην κάθε εταιρία μασαζ δεν ήξεραν τι παίζει … αυτές του τυπου τις κυριες να τις διώχνετε αλλιώς ας πανε στα μασαζ του 15ευρου να δουλέψουν .next time πείτε τους . Το ταξί κ γεια σου.
Σωστός!ρε παιδες το βασικο παραπονο ειναι οτι ολες τα κανουν ολα με την μια και χει χαθει η μαγεια του μασαζ, τωρα εσεις λετε οτι καποιες λενε οτι δεν κανουν. και τα 2 δεν γινεται. το καλυτερο ειναι να κανουν απο το 2ο-3ο ραντεβου
Η ΕΤΑΙΡΙΑ VIP MASSAGE
ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΑΣΕΡ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ Η MASSAGE SPA THERAPIST
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 6980280270
ΧΡΥΣΑ
Χρύσα είσαι καθυστερημένη...ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ !
698 0 280 270
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ !
Δεν καταλαβαίνει τίποτα!!!! Της τα έγραψα και εγώ και συνεχίζει το ίδιο τροπάριο!!!Χρύσα είσαι καθυστερημένη...
Δεν είμαι παντρεμένος και είχα βρει κάποια που μου ταίριαζε απόλυτα! Ελπίζω να την σκαπουλαρε
ολα στο μυαλο μας ειναι φιλαρακι..οπως και να εχει επαγγελματιας ειναι,δεν υπαρχει τιποτα αλλο,οπως οι γυναικολογοι εχουν συνηθησει στη θεα..ετσι κι αυτες εχουν αρμεξει χιλιαδες...ειναι η δουλεια τους...οσον αφορα στη δικη μου περιπτωση , ναι σκαπουλαρα ευτυχως αναιμακτα, μολις καταλαβε οτι αρχιζω να αραιωνω, αρχισε τις ενοχλησεις...καμμια δεν χανει ευκολα την...τραπεζα και το σταθερο εισοδημα..σιγα που χεστηκε για εμεναΔεν είμαι παντρεμένος και είχα βρει κάποια που μου ταίριαζε απόλυτα! Ελπίζω να την σκαπουλαρες...
Ε ας τον ανοίξει λίγο ρε παιδί μου!!ειναι σε μικρο κυκλο