Για τα κορίτσια από τα γραφεία και πληροφορίες για κάθε κοπέλα εδώ.ναι οκ, απ'οτι κατάλαβα +100 πάνω-κάτω, αλλά πως ξέρω για το ποιά κορίτσια δουλεύουν σε κάθε γραφείο? Μιλαω για "μασαζ" στον χωρο μου (ξενοδοχειο).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (2 μέλη και 97 επισκέπτες)
Εσύ τι ψάχνεις?Ολα τα γραφεία κάνουν κατ'οικον? Τα βρίσκω στο μενού του μπου επάνω στο "Μασάζ"?
Εχετε μα μου προτείνετε 2-3 γραφεία?
GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Η Χρυσή χάθηκε βλέπω, τλφ και πληροφορίες πουθενά...
Κάποιοι έχουν το τηλέφωνο αλλά κοιτάνε την πάρτη τους.Η Χρυσή χάθηκε βλέπω, τλφ και πληροφορίες πουθενά...
Αν δεις εδώ στην σελίδα πάνω δεξιά έχει ένα φακουδακι. Βάλε το όνομα που σε ενδιαφέρει από κάποια κοπέλα και θα βρεις πληροφορίες. Επίσης μπορείς να διαβάσεις κάποιες σελίδες πιο πίσω να πάρεις μια γνώμη. Εγώ απέχω καιρο από το μασάζ και δεν μπορώ να βοηθήσω πολύναι οκ, απ'οτι κατάλαβα +50 πάνω-κάτω, αλλά πως ξέρω για το ποιά κορίτσια δουλεύουν σε κάθε γραφείο? Μιλαω για "μασαζ" στον χωρο μου (ξενοδοχειο). Υπάρχουν κάποιες που σίγουρα προχωρούν? Ποιές?
GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
...Κάποιοι έχουν το τηλέφωνο αλλά κοιτάνε την πάρτη τους.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.527
- Πόντοι
- 8.345
Κάποιοι έχουν το τηλέφωνο αλλά κοιτάνε την πάρτη τους.
ατομο που το χει μου ειπε οτι η Χρυση εχει ζητησει να μην δωθει πουθενα. συμφωνα με την ιδια με 10 ατομα δουλευει πλεον
Αν είναι επιλογή της οκ. Το λέω γενικά για τη νοοτροπία που υπάρχει στο site.ατομο που το χει μου ειπε οτι η Χρυση εχει ζητησει να μην δωθει πουθενα. κατα την ιδια με 10 ατομα δουλευει πλεον
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.527
- Πόντοι
- 8.345
Αν είναι επιλογή της οκ. Το λέω γενικά για τη νοοτροπία που υπάρχει στο site.
ετσι μου ειπαν ναι. για το site εχεις δικιο ναι
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Και με 10 να μείνει ! ντίβες όλες ξαφνικά....ατομο που το χει μου ειπε οτι η Χρυση εχει ζητησει να μην δωθει πουθενα. συμφωνα με την ιδια με 10 ατομα δουλευει πλεον
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
ναι οκ, απ'οτι κατάλαβα +50 πάνω-κάτω, αλλά πως ξέρω για το ποιά κορίτσια δουλεύουν σε κάθε γραφείο? Μιλαω για "μασαζ" στον χωρο μου (ξενοδοχειο). Υπάρχουν κάποιες που σίγουρα προχωρούν? Ποιές?
Σου έχουν εξηγήσει τόσα άτομα πως είναι τα πράγματα και να διαβασεις εδω μέσα για να πάρεις τις πληροφορίες που θες.. εσύ αντιθέτως ζητάς να σου δώσουν στο πιάτο όλες τις πληροφορίες που θες. Κάτσε διάβασε και πολύ περισσότερο κάνε ραντεβου να πειραματιστείς για να εχεις προσωπική άποψη.Ολα τα γραφεία κάνουν κατ'οικον? Τα βρίσκω στο μενού του μπου επάνω στο "Μασάζ"?
Εχετε μα μου προτείνετε 2-3 γραφεία?
δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο αληθεύει αυτό. Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ για να μην "κάψω" το στανταράκι μου.ατομο που το χει μου ειπε οτι η Χρυση εχει ζητησει να μην δωθει πουθενα. συμφωνα με την ιδια με 10 ατομα δουλευει πλεον
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.969
- Πόντοι
- 26.236
Ευτυχώς που έβαλε τηλέφωνο να ησυχάσουν κ αυτοί που τους έπρηζε . Είμαι διαθέσιμη κ είμαι διαθέσιμη . Ούτε σε τράπεζα να χρωστάγαμε τόσο μαρκάρισμα .Καλά ρε στραβούλιακα στην υπογραφή το έχει δεν το βλέπεις;
Το θέλεις και σε μήνυμα;
Σε αλλα νεα Έλενα your αξιοπρόσεχτο πιπίνι , Σοφία senses μια χαρά , τζινα Hermes ούτε καν στο μέσο όρο .
Όταν λες για Έλενα your αξιοπρόσεκτο , μέχρι που φτάνουν οι επιδόσεις?Ευτυχώς που έβαλε τηλέφωνο να ησυχάσουν κ αυτοί που τους έπρηζε . Είμαι διαθέσιμη κ είμαι διαθέσιμη . Ούτε σε τράπεζα να χρωστάγαμε τόσο μαρκάρισμα .
Σε αλλα νεα Έλενα your αξιοπρόσεχτο πιπίνι , Σοφία senses μια χαρά , τζινα Hermes ούτε καν στο μέσο όρο .
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.969
- Πόντοι
- 26.236
Ωραια κοπελα . Με το άγχος της πρωτάρας . Στο 0 οι επιδόσεις προς το παρόν .Όταν λες για Έλενα your αξιοπρόσεκτο , μέχρι που φτάνουν οι επιδόσεις?
Ας της δώσουμε λίγο χρόνοΩραια κοπελα . Με το άγχος της πρωτάρας . Στο 0 οι επιδόσεις προς το παρόν .
GeorgeKxx9
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
ερώτηση... Η Χριστιάνα του joy, σε σχέση με την Χριστιάνα του deluxe είναι καλύτερη ή χειρότερη σε υπηρεσίες? (το ξέρω ότι είναι η ίδια κοπέλα, απλώς εάν είναι πιο ανοικτή ήθελα να μάθω)
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα συναγωνιστές δύο συναντήσεις τον τελευταίο μήνα Δανάη (dance madagge) 100€ full και ζωή από βελβετ 60+20 φραπέ με ικανοποιητικό μασάζ .Αυτά για την ώρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις