Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Μάγκες ξέρει κανείς που πήγε η Angelina από Osmose ...?

Αν την ξετρύπωσε κάνεις σε κανένα μπουρδελο,
ενημερώστε να πάω να πάρω την ρεβάνς ...!

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Μάγκες ξέρει κανείς που πήγε η Angelina από Osmose ...?

Αν την ξετρύπωσε κάνεις σε κανένα μπουρδελο,
ενημερώστε να πάω να πάρω την ρεβάνς ...!
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο your massage.
Σιγά μη γυρίσει σε μπουρδέλο. Κορόιδο είναι;:sunglasses:

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Έλεος ρε,με τις διαφημίσεις....

8 σελίδες είχα να διαβάσω μετά το μπαναρισμα του τύπου που είχε γαμησει την ΤΕΑ αλλά την έθαβε κι όλας και διαβάζω όλο διαφημίσεις του λατιβα μασάζ, έλεος!
Κάντε ένα δικό σας νήμα και γράψτε εκεί!

@vipmassage & @LavitaMassage1 τόσα λεφτά κονομάτε ρε φτωχομπινέδες γαμώ τον αντίχριστό σας... πληρώστε να σας ανοίξουν δικό σας νήμα για διαφήμιση και μη μας ζαλίζετε τα αρχίδια με το σπαμάρισμά σας γιατί θα τρώτε χοντρό μπινελίκωμα .
Εδώ το νήμα είναι για ανταλλαγή απόψεων των μελών και όχι για να κάνετε τσάμπα διαφήμιση τα μπουρδέλα σας.

Μας έχετε πρήξει όλη την ώρα με την διαφήμιση!!!! Ανοίξτε ένα νήμα όποιος ενδιαφέρεται να μπει εκεί να σας δει!

συναδελφοι εχετε δικιο μας τα εχουν πρηξει με τα επαναλαμβανομενα ποστ διαφημισης.
βεβαια εγω δεν τα βλεπω αλλα ξερω για τι μιλατε.
θα προτεινα το πιο απλο που σιγουρα το ξερετε.
να κανετε αγνοηση το προφιλ τους οπως κι εγω και δεν θα βλεπετε τιποτα απο τετοιου τυπου ποστ.
ακομα κι αν ανοιξουν νημα,ουτε το νημα τους δεν θα βλεπετε και αφηστε τους μονοι τους να τα γραφουν και μονοι τους να τα διαβαζουν.
μιλαμε εχω βρει την υγεια μου στο φορουμ απο κατι τετοια.

υγιαινετε.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .❤️❤️❤️
βρε ..βρε η είμαι διαθέσιμη .. και έχω χρόνο .. στο τσαρδί μας.. καλώς την και από εδώ.. :hi:

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.585
Πόντοι
2.256
Προσφορά 50 ευρώ Μόνο Η Μια Ώρα Μασάζ Χαλαρωτικό Στον Χώρο Σας Ισχύει Μέχρι Το Τέλος Του Μήνα Στείλτε Μας Στο Viber: +30 6986415811 Η Στο WhatsApp: +30 6907366367
Άντε γαμήσου κι εσύ και το γραφείο σου παλιόπουστα ή παλιοπουτάνα ή οποιος τελοσπάντων μας ζαλίζει τα αρχίδια κάθε λίγο και λιγάκι

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.585
Πόντοι
2.256
συναδελφοι εχετε δικιο μας τα εχουν πρηξει με τα επαναλαμβανομενα ποστ διαφημισης.
βεβαια εγω δεν τα βλεπω αλλα ξερω για τι μιλατε.
θα προτεινα το πιο απλο που σιγουρα το ξερετε.
να κανετε αγνοηση το προφιλ τους οπως κι εγω και δεν θα βλεπετε τιποτα απο τετοιου τυπου ποστ.
ακομα κι αν ανοιξουν νημα,ουτε το νημα τους δεν θα βλεπετε και αφηστε τους μονοι τους να τα γραφουν και μονοι τους να τα διαβαζουν.
μιλαμε εχω βρει την υγεια μου στο φορουμ απο κατι τετοια.

υγιαινετε.
Μπράβο ρε Peter. Καλό κόλπο... θα το κάνω να απαλλαγώ από τους σιχαμένους γαμώ το μουνί της μάνας τους

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.585
Πόντοι
2.256
Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .❤️❤️❤️
Καλώς το κορίτσι.. Καλό ξεκίνημα σαν ανεξάρτητη και βάλε καμμια φωτό να σε δούμε εμείς που δε σε γνωρίζουμε

• Like
Αντιδράσεις: alpula

mplimpli

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
20
Πόντοι
0
Για φουλ πρόγραμμα πια θεραπεύτρια προτείνετε?

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Για φουλ πρόγραμμα πια θεραπεύτρια προτείνετε?
Πολλές . Εσύ τι ψάχνεις? Και η Αριάδνη μιας και μιλάμε για αυτή μια χαρά επιλογή είναι. Εμφανίσιμη και φτάνει φουλ. Αλλά γούστα είναι αυτά. Το βασικό είναι εσύ τι ψάχνεις.

mplimpli

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
20
Πόντοι
0
Πολλές . Εσύ τι ψάχνεις? Και η Αριάδνη μιας και μιλάμε για αυτή μια χαρά επιλογή είναι. Εμφανίσιμη και φτάνει φουλ. Αλλά γούστα είναι αυτά. Το βασικό είναι εσύ τι ψάχνεις.
Με αριαδνη έχω πάει πολλές φορές και πέρασα τέλεια. Τις ίδιες υπηρεσίες με την αριαδνη από άλλη κοπέλα:))

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Με αριαδνη έχω πάει πολλές φορές και πέρασα τέλεια. Τις ίδιες υπηρεσίες με την αριαδνη από άλλη κοπέλα:))
Τα ίδια είναι και Νινα από art.. αλλα τσιμπάει και μια δουλεύει - μια όχι πλέον.. αλλά αξίζει.. επίσης και από osmose έχεις ότι επιλογή θες με 120,00 γιούρια κλπ κλπ..

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.585
Πόντοι
2.256
Και γιατί δεν έχεις γράψει καμία κριτική τύπε;; Μόνο να ζητάς ξέρεις;

mike 23

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Στειλε μου Αριαδνη σε μηνυμα το κινητο σου γιατι σε σενα δεν γινεται ακομη να στειλω,εισαι νεο μελος εδω !!!!

Paparoglou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Στειλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνο σου

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.126
Πόντοι
1.336
Στειλε μου Αριαδνη σε μηνυμα το κινητο σου γιατι σε σενα δεν γινεται ακομη να στειλω,εισαι νεο μελος εδω !!!!

Ρε παιδιά να ρωτήσω πως πάει το παιχνίδι? Οι τιμές μου δίνουν τα γραφεία μασαζ ειναι τιμές για μασαζ (1 ή 1,5 ή 2 ωρες) οκ. Για τα παραπάνω πως ξέρουμε τις υπηρεσίες που παρέχουν, πόσο επιπλέον θέλουν κτλ? Γιατί ένα τηλέφωνο που πήρα εγώ μου είπαν τιμή μόνο για μασάζ και για τα υπόλοιπα εαν και εφόσον με την κοπέλα. Στα τυφλα δλδ για έξτρα, πρόγραμμα κτλ
Κάνω κάτι λάθος ??? :think:
Ακριβώς έτσι. Τα έξτρα με την κοπέλα. Για αυτό είναι το site ...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Ρε παιδιά να ρωτήσω πως πάει το παιχνίδι? Οι τιμές μου δίνουν τα γραφεία μασαζ ειναι τιμές για μασαζ (1 ή 1,5 ή 2 ωρες) οκ. Για τα παραπάνω πως ξέρουμε τις υπηρεσίες που παρέχουν, πόσο επιπλέον θέλουν κτλ? Γιατί ένα τηλέφωνο που πήρα εγώ μου είπαν τιμή μόνο για μασάζ και για τα υπόλοιπα εαν και εφόσον με την κοπέλα. Στα τυφλα δλδ για έξτρα, πρόγραμμα κτλ
Κάνω κάτι λάθος ??? :think:
Δεν κάνεις κάτι λάθος. Σύνηθως έχουν στάνταρ τιμοκατάλογο. +10-20 για φραπέ +20-30 για καλαμάκι και +50 για φουλ πρόγραμμα. Το θέμα είναι να ξέρεις αν αυτή που θα πάρεις προχωράει μέχρι τέρμα αλλιώς, μάζεψε πληροφορίες από εδώ για οποία ενδιαφέρεσαι να ξέρεις στα σίγουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom