You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο your massage.Μάγκες ξέρει κανείς που πήγε η Angelina από Osmose ...?
Αν την ξετρύπωσε κάνεις σε κανένα μπουρδελο,
ενημερώστε να πάω να πάρω την ρεβάνς ...!
Σιγά μη γυρίσει σε μπουρδέλο. Κορόιδο είναι;
Καλώς την.Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Έλεος ρε,με τις διαφημίσεις....
8 σελίδες είχα να διαβάσω μετά το μπαναρισμα του τύπου που είχε γαμησει την ΤΕΑ αλλά την έθαβε κι όλας και διαβάζω όλο διαφημίσεις του λατιβα μασάζ, έλεος!
Κάντε ένα δικό σας νήμα και γράψτε εκεί!
@vipmassage & @LavitaMassage1 τόσα λεφτά κονομάτε ρε φτωχομπινέδες γαμώ τον αντίχριστό σας... πληρώστε να σας ανοίξουν δικό σας νήμα για διαφήμιση και μη μας ζαλίζετε τα αρχίδια με το σπαμάρισμά σας γιατί θα τρώτε χοντρό μπινελίκωμα .
Εδώ το νήμα είναι για ανταλλαγή απόψεων των μελών και όχι για να κάνετε τσάμπα διαφήμιση τα μπουρδέλα σας.
Μας έχετε πρήξει όλη την ώρα με την διαφήμιση!!!! Ανοίξτε ένα νήμα όποιος ενδιαφέρεται να μπει εκεί να σας δει!
συναδελφοι εχετε δικιο μας τα εχουν πρηξει με τα επαναλαμβανομενα ποστ διαφημισης.
βεβαια εγω δεν τα βλεπω αλλα ξερω για τι μιλατε.
θα προτεινα το πιο απλο που σιγουρα το ξερετε.
να κανετε αγνοηση το προφιλ τους οπως κι εγω και δεν θα βλεπετε τιποτα απο τετοιου τυπου ποστ.
ακομα κι αν ανοιξουν νημα,ουτε το νημα τους δεν θα βλεπετε και αφηστε τους μονοι τους να τα γραφουν και μονοι τους να τα διαβαζουν.
μιλαμε εχω βρει την υγεια μου στο φορουμ απο κατι τετοια.
υγιαινετε.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
βρε ..βρε η είμαι διαθέσιμη .. και έχω χρόνο .. στο τσαρδί μας.. καλώς την και από εδώ..Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Άντε γαμήσου κι εσύ και το γραφείο σου παλιόπουστα ή παλιοπουτάνα ή οποιος τελοσπάντων μας ζαλίζει τα αρχίδια κάθε λίγο και λιγάκιΠροσφορά 50 ευρώ Μόνο Η Μια Ώρα Μασάζ Χαλαρωτικό Στον Χώρο Σας Ισχύει Μέχρι Το Τέλος Του Μήνα Στείλτε Μας Στο Viber: +30 6986415811 Η Στο WhatsApp: +30 6907366367
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Μπράβο ρε Peter. Καλό κόλπο... θα το κάνω να απαλλαγώ από τους σιχαμένους γαμώ το μουνί της μάνας τουςσυναδελφοι εχετε δικιο μας τα εχουν πρηξει με τα επαναλαμβανομενα ποστ διαφημισης.
βεβαια εγω δεν τα βλεπω αλλα ξερω για τι μιλατε.
θα προτεινα το πιο απλο που σιγουρα το ξερετε.
να κανετε αγνοηση το προφιλ τους οπως κι εγω και δεν θα βλεπετε τιποτα απο τετοιου τυπου ποστ.
ακομα κι αν ανοιξουν νημα,ουτε το νημα τους δεν θα βλεπετε και αφηστε τους μονοι τους να τα γραφουν και μονοι τους να τα διαβαζουν.
μιλαμε εχω βρει την υγεια μου στο φορουμ απο κατι τετοια.
υγιαινετε.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Καλώς το κορίτσι.. Καλό ξεκίνημα σαν ανεξάρτητη και βάλε καμμια φωτό να σε δούμε εμείς που δε σε γνωρίζουμεΚαλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .
Εσένα πώς σου ξέφυγε?Καλώς το κορίτσι.. Καλό ξεκίνημα σαν ανεξάρτητη και βάλε καμμια φωτό να σε δούμε εμείς που δε σε γνωρίζουμε
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
δεν ημουν φαν των γραφείων, γιαυτόΕσένα πώς σου ξέφυγε?
Πολλές . Εσύ τι ψάχνεις? Και η Αριάδνη μιας και μιλάμε για αυτή μια χαρά επιλογή είναι. Εμφανίσιμη και φτάνει φουλ. Αλλά γούστα είναι αυτά. Το βασικό είναι εσύ τι ψάχνεις.Για φουλ πρόγραμμα πια θεραπεύτρια προτείνετε?
Με αριαδνη έχω πάει πολλές φορές και πέρασα τέλεια. Τις ίδιες υπηρεσίες με την αριαδνη από άλλη κοπέλα)Πολλές . Εσύ τι ψάχνεις? Και η Αριάδνη μιας και μιλάμε για αυτή μια χαρά επιλογή είναι. Εμφανίσιμη και φτάνει φουλ. Αλλά γούστα είναι αυτά. Το βασικό είναι εσύ τι ψάχνεις.
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
Τα ίδια είναι και Νινα από art.. αλλα τσιμπάει και μια δουλεύει - μια όχι πλέον.. αλλά αξίζει.. επίσης και από osmose έχεις ότι επιλογή θες με 120,00 γιούρια κλπ κλπ..Με αριαδνη έχω πάει πολλές φορές και πέρασα τέλεια. Τις ίδιες υπηρεσίες με την αριαδνη από άλλη κοπέλα)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Και γιατί δεν έχεις γράψει καμία κριτική τύπε;; Μόνο να ζητάς ξέρεις;Με αριαδνη έχω πάει πολλές φορές και πέρασα τέλεια. Τις ίδιες υπηρεσίες με την αριαδνη από άλλη κοπέλα)
mike 23
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2021
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Στειλε μου Αριαδνη σε μηνυμα το κινητο σου γιατι σε σενα δεν γινεται ακομη να στειλω,εισαι νεο μελος εδω !!!!Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Καλά ρε στραβούλιακα στην υπογραφή το έχει δεν το βλέπεις;
Το θέλεις και σε μήνυμα;
Το θέλεις και σε μήνυμα;
Paparoglou
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στειλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνο σουΚαλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .
Στειλε μου Αριαδνη σε μηνυμα το κινητο σου γιατι σε σενα δεν γινεται ακομη να στειλω,εισαι νεο μελος εδω !!!!
Ακριβώς έτσι. Τα έξτρα με την κοπέλα. Για αυτό είναι το site ...Ρε παιδιά να ρωτήσω πως πάει το παιχνίδι? Οι τιμές μου δίνουν τα γραφεία μασαζ ειναι τιμές για μασαζ (1 ή 1,5 ή 2 ωρες) οκ. Για τα παραπάνω πως ξέρουμε τις υπηρεσίες που παρέχουν, πόσο επιπλέον θέλουν κτλ? Γιατί ένα τηλέφωνο που πήρα εγώ μου είπαν τιμή μόνο για μασάζ και για τα υπόλοιπα εαν και εφόσον με την κοπέλα. Στα τυφλα δλδ για έξτρα, πρόγραμμα κτλ
Κάνω κάτι λάθος ???
Δεν κάνεις κάτι λάθος. Σύνηθως έχουν στάνταρ τιμοκατάλογο. +10-20 για φραπέ +20-30 για καλαμάκι και +50 για φουλ πρόγραμμα. Το θέμα είναι να ξέρεις αν αυτή που θα πάρεις προχωράει μέχρι τέρμα αλλιώς, μάζεψε πληροφορίες από εδώ για οποία ενδιαφέρεσαι να ξέρεις στα σίγουραΡε παιδιά να ρωτήσω πως πάει το παιχνίδι? Οι τιμές μου δίνουν τα γραφεία μασαζ ειναι τιμές για μασαζ (1 ή 1,5 ή 2 ωρες) οκ. Για τα παραπάνω πως ξέρουμε τις υπηρεσίες που παρέχουν, πόσο επιπλέον θέλουν κτλ? Γιατί ένα τηλέφωνο που πήρα εγώ μου είπαν τιμή μόνο για μασάζ και για τα υπόλοιπα εαν και εφόσον με την κοπέλα. Στα τυφλα δλδ για έξτρα, πρόγραμμα κτλ
Κάνω κάτι λάθος ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63