Μας έχετε πρήξει όλη την ώρα με την διαφήμιση!!!! Ανοίξτε ένα νήμα όποιος ενδιαφέρεται να μπει εκεί να σας δει!VIP MASSAGE
ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ VIP MASSAGE
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
12 : 00 - 23 : 30
7 Ημερες την εβδομάδα είμαστε ανοιχτά !
ΤΗΛ :
698 0 280 270
VIBER
6980972778
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ VIP MASSAGE
στο ΤΗΛ : 698 0 280 270
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ !
BODY TO BODY + LOMI LOMI
70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
20 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ !
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Μασάζ Στο Σπίτι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.501
- Πόντοι
- 26.236
Έχουν αρχίσει πολλές πάλι τα ίδια κομπλεξικά . Εγώ κάνω μασαζ και δε προχωράω κ δε ξέρω τι κάνουν οι άλλες κ θέλω να γνωριστούμε καλύτερα .
Λες και όταν πηγαν στην κάθε εταιρία μασαζ δεν ήξεραν τι παίζει … αυτές του τυπου τις κυριες να τις διώχνετε αλλιώς ας πανε στα μασαζ του 15ευρου να δουλέψουν .next time πείτε τους . Το ταξί κ γεια σου.
Λες και όταν πηγαν στην κάθε εταιρία μασαζ δεν ήξεραν τι παίζει … αυτές του τυπου τις κυριες να τις διώχνετε αλλιώς ας πανε στα μασαζ του 15ευρου να δουλέψουν .next time πείτε τους . Το ταξί κ γεια σου.
Θα συμφωνήσω 100%!!!!! Εγώ εδώ και καιρό οποία αρχίζει τα τσαλιμια γεια σου και πάμε για άλλαΈχουν αρχίσει πολλές πάλι τα ίδια κομπλεξικά . Εγώ κάνω μασαζ και δε προχωράω κ δε ξέρω τι κάνουν οι άλλες κ θέλω να γνωριστούμε καλύτερα .
Της πουτανας γίνεται!!! Έχουν ξυπνήσει όλες και δίνουν τηλ και κάνουν μόνες τους ραντεβούΕν τω μεταξύ γραφειακια για να ξέρετε . Κάποιες δίνουν τηλέφωνα αβέρτα και αθετούν τις οδηγίες σας να προχωράνε μετά το 3-4 ραντεβού για να τα κονομάτε εσείς πιο πολύ .
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
τα ιδια συνεβαιναν παντα!! σχεδον ολες στα κατ οικον η στα ελαιοτριβεια με happy end,μετα το δευτερο ραντεβου σου εδιναν τηλ για φουλ....δινοντας σου την εντυπωση πως εισαι ο μοναδικος ... αυτες παντα ξυπνιες ειναι...εμεις μαλλον κοιμομαστε με τα τσαρουχια....Της πουτανας γίνεται!!! Έχουν ξυπνήσει όλες και δίνουν τηλ και κάνουν μόνες τους ραντεβού
Εγώ μόνο μια φορά ζήτησα τηλ και δεν μου το έδωσε και την έχασα δυστυχώς τώρα που σταμάτησετα ιδια συνεβαιναν παντα!! σχεδον ολες στα κατ οικον η στα ελαιοτριβεια με happy end,μετα το δευτερο ραντεβου σου εδιναν τηλ για φουλ....δινοντας σου την εντυπωση πως εισαι ο μοναδικος ... αυτες παντα ξυπνιες ειναι...εμεις μαλλον κοιμομαστε με τα τσαρουχια....
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
μπορει να επεσες στη περιπτωση....γι αυτο ειπα σχεδον....αλλα δεν χανεις και τιποτα...εξω βρισκεις τα παντα και πολυ καλυτερα σε υπηρεσιες απο να εχεις καποια τακτικα,ειδικα αν εισαι παντρεμενος ελλοχευουν κινδυνοι.....παραλιγο παθωνΕγώ μόνο μια φορά ζήτησα τηλ και δεν μου το έδωσε και την έχασα δυστυχώς τώρα που σταμάτησε
Δεν είμαι παντρεμένος και είχα βρει κάποια που μου ταίριαζε απόλυτα! Ελπίζω να την σκαπουλαρες...μπορει να επεσες στη περιπτωση....γι αυτο ειπα σχεδον....αλλα δεν χανεις και τιποτα...εξω βρισκεις τα παντα και πολυ καλυτερα σε υπηρεσιες απο να εχεις καποια τακτικα,ειδικα αν εισαι παντρεμενος ελλοχευουν κινδυνοι.....παραλιγο παθων
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Ρε @alpula τελικά η Τεα γαμιεται ή όχι;;;8 σελίδες είχα να διαβάσω μετά το μπαναρισμα του τύπου που είχε γαμησει την ΤΕΑ αλλά την έθαβε κι όλας και διαβάζω όλο διαφημίσεις του λατιβα μασάζ, έλεος!
Κάντε ένα δικό σας νήμα και γράψτε εκεί!
Αν και ξέρω την απάντηση, θα ήθελα να την ακούσω και από σένα!!!
opeokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Σιγά τις ξύπνιες τύπε.τα ιδια συνεβαιναν παντα!! σχεδον ολες στα κατ οικον η στα ελαιοτριβεια με happy end,μετα το δευτερο ραντεβου σου εδιναν τηλ για φουλ....δινοντας σου την εντυπωση πως εισαι ο μοναδικος ... αυτες παντα ξυπνιες ειναι...εμεις μαλλον κοιμομαστε με τα τσαρουχια....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.602
- Πόντοι
- 2.256
μωρη παλιοπατσαβουρα κωλόγρια.. τι δεν καταλαβαίνεις ; Να στο γράψουμε αλβανικά να το καταλάβεις;VIP MASSAGE
ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ VIP MASSAGE
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
12 : 00 - 23 : 30
7 Ημερες την εβδομάδα είμαστε ανοιχτά !
ΤΗΛ :
698 0 280 270
VIBER
6980972778
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ VIP MASSAGE
στο ΤΗΛ : 698 0 280 270
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΑΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Η ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ !
BODY TO BODY + LOMI LOMI
70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ
20 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ !
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Μασάζ Στο Σπίτι
khfhnas(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 422
- Πόντοι
- 300
πριν απο 15-20 μερες αποφασιζω να αποτανθω στο art για κοριτσι, μου προτειναν την Αριανδη , συμφωνησαμε μερος και ωρα και σκαει η ξανθια κορασιδα . Φυσικα δεν μπορεσε να αντισταθει στην ομορφια μου και στο μεγεθος της βαλανου μου και μου εκατσε αν και με ενημερωσε οτι το κανει ελαχιστες φορες (lol) Στο τελος της συνευρεσης μου προτεινε (κλασικα) να μου δωσει το τηλεφωνο της αλλα υποψιασμενος το εγραψα μεν αλλα δεν εκανα αναπαντητη για να μην εχει το δικο μου. Δεν περασαν 5 μερες και εσκασε το πρωτο δειλο μηνυμα '' μηπως ενοχλω;΄΄ , την επομενη ημερα το ιδιο και μετα απο 2 μερες επισης .
Η χαζομαρα απο οσο καταλαβαινω ειναι οτι την αποθηκευσα στο viber με αποτελεσμα να της ερθει ειδοποιηση (;;)
Προσοχη μαγκες που δινουμε τηλ
Η χαζομαρα απο οσο καταλαβαινω ειναι οτι την αποθηκευσα στο viber με αποτελεσμα να της ερθει ειδοποιηση (;;)
Προσοχη μαγκες που δινουμε τηλ
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.602
- Πόντοι
- 2.256
αφου δεν της εδωσες το δικό σου τηλέφωνο πως σε βρήκε και σου έστειλε μήνυμα;
khfhnas(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 422
- Πόντοι
- 300
δεν το εδωσα αλλα το αποθηκευσα στο viber. Ισως η εφαρμογη στελνει ειδοποιηση οταν αποθηκευουν τον αριθμο σου ...αφου δεν της εδωσες το δικό σου τηλέφωνο πως σε βρήκε και σου έστειλε μήνυμα;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.602
- Πόντοι
- 2.256
Δεν στέλνει . Η μόνη περίπτωση στην οποία αποστέλεται μήνυμα είναι να κάνεις INVITE (πρόσκληση) κάποιον για να μπει και να γραφτεί πρώτη φορά στο Viber. Όπως επίσης όταν γράφεσαι για πρώτη φορά στο viber τότε οι ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ επαφές του τηλεφωνικό σου καταλόγου, βλέπουν ότι έκανες join στο viberδεν το εδωσα αλλα το αποθηκευσα στο viber. Ισως η εφαρμογη στελνει ειδοποιηση οταν αποθηκευουν τον αριθμο σου ...
Ωστόσο, έχω μια άσχημη θεωρία για το πως μπορει να βρήκε τον αριθμό σου
Τελευταία τροποποίηση:
khfhnas(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 422
- Πόντοι
- 300
ειμαι ολος αφτιαΔεν στέλνει . Η μόνη περίπτωση στην οποία αποστέλεται μήνυμα είναι να κάνεις INVITE (πρόσκληση) κάποιον για να μπει και να γραφτεί πρώτη φορά στο Viber. Όπως επίσης όταν γράφεσαι για πρώτη φορά στο viber τότε οι ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ επαφές του τηλεφωνικό σου καταλόγου, βλέπουν ότι έκανες join στο viber
Ωστόσο, έχω μια άσχημη θεωρία για το πως μπορει να βρήκε τον αριθμό σου
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Πριν 2 βδομάδες πήρα τηλέφωνο στο art και έκλεισα ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου με τη Μαρίνα. Υπήρχε μια καθυστέρηση 30 λεπτών αλλά δεν έδωσα και μεγάλη βάση. Η κοπέλα ήρθε μπήκε στο μπάνιο και βγήκε με τα εσώρουχα. Αυτό για μένα είναι ένα φάουλ γιατί θεωρώ ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να γίνει κατά τη συνεδρία. Τώρα, τις φωτογραφίες τις θεωρώ παραπλανητικές. Σε εμφάνιση δε μου άρεσε πολύ. Είναι απλά μια συμπαθητική παρουσία. Ξάπλωσα και μετά από λίγο μασάζ, ενώ καταλάβαινα κιόλας ότι ασχολούνταν και με το κινητό και με ξενέρωσε μου είπε να γυρίσω από μπροστά. Με ρωτάει θέλεις να προχωρήσουμε, τι λέω μέχρι που φθάνεις και μου λέει κάνω και σεξ με +100€. Δυστυχώς την είπα ναι χωρίς πολύ να το σκεφτώ και να κάνω παζάρια στη τιμή. Δε μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα, αλλά δε θα την ξαναέπαιρνα. Μου είπε στο τέλος για το κινητό γιατί κάνει προσωπικά ραντεβού αλλά την είπα ευχαριστώ αν θέλω να σε βρω, θα σε βρω.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.602
- Πόντοι
- 2.256
ελα πμειμαι ολος αφτια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30