LavitaMassage1
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 42
Προσφορά 50 ευρώ Μόνο Η Μια Ώρα Μασάζ Χαλαρωτικό Στον Χώρο Σας Ισχύει Μέχρι Το Τέλος Του Μήνα Στείλτε Μας Στο Viber: +30 6986415811 Η Στο WhatsApp: +30 6907366367
Κάπου στην μέση είναι η κατάσταση στο " μασαζ στο σπίτι "… δεν υπάρχει από ότι φαίνεται η θεραπεύτρια που θα έχει όλα τα προσόντα που κάποιος επιθυμεί .καλησπερα. Εδω και καιρο διαβαζω αυτο το νημα, εχω δει 100αδες σελιδες θα τολμήσω να πω, μια απορία εχω. 'Η ειστε καποιοι υπερβολικοι ή οντως ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα. Τοσες σελιδες δεν βρηκα καποια κοπελα η οποια να "αξιζει". Πολλά παράπονα ακομα και για εκεινες που προτείνουν οι περισσότεροι. Με ολο το θάρρος . Ευχαριστώ
ΑπαντάνεΑφου δεν απαντατε ρε. Κι εγώ σας έστειλα μήνυμα το πρωί και ακόμα περιμένω
Φουλ. Μεγάλη περιφέρεια (πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια του juicy) και μεγάλο στήθος. Πολύ λάδι στο μασάζ. Άνετη στο δωμάτιο.Παιδιά μια ερώτηση, η Ζέτα από Crystal αξίζει? Μέχρι που φτάνει?
Ο χαρος μονο μαλλον...Με την μιλφαρα την Χρυσα εχει δοκιμασει κανειs μασαζ ?
Ευγενεστατοι και πολυ επαγγελματιες... σε λιγο θα μας δειρουν κιολας ... εμεις φταιμε που δινουμε αξια σε καθε μαγαζι.Οκ ότι πεις
ναι, δειρτε μας κιολας. ή μηπως να ζητησουμε και συγγνωμη? οξω ρε με τους καθε τυχαρπαστουςΜια χαρά απαντάμε στο viber σε αυτό αριθμό +30 6986415811
εμπειρους ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ???Εταιρεία μασάζ Κατοικον προσφέρει μασάζ σε όλη την Αττική ωράριο λειτουργίας 11:00 πρωί με 1:00 το βράδυ late night massage γράψτε μας στο Viber +30 6986415811 για συνεδρία μασάζ από τους έμπειρους θεραυπετες μας βρείτε μας και στο WhatsApp +30 6907366367 έχουμε επίσης και Facebook La Vita Athens Massage η στο Instagram LaVitaAthensMassage τιμές από 60€/60 λεπτα,80€/90 λεπτά,100€/120 λεπτά
Ξεκίνησε η Χρύσα και έμαθαν και οι άλλοι τώρα!8 σελίδες είχα να διαβάσω μετά το μπαναρισμα του τύπου που είχε γαμησει την ΤΕΑ αλλά την έθαβε κι όλας και διαβάζω όλο διαφημίσεις του λατιβα μασάζ, έλεος!
Κάντε ένα δικό σας νήμα και γράψτε εκεί!
Αναμενόμενο. Καιρός ήταν.Οπως με ενημερωσε η πρωην αριαδνη απο vip θα παιζει μπαλα μονη της
Αν μπορεις τηλ. με pm. Ευχαριστω εκ των προτερων.Οπως με ενημερωσε η πρωην αριαδνη απο vip θα παιζει μπαλα μονη της