Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Τι εμπειρια να εχουμε ουτε φωτο στελνουν ουτε υπηρεσιεςΕχει κάποιος εμπειρια απο το La Vita Massage?
Τι εμπειρια να εχουμε ουτε φωτο στελνουν ουτε υπηρεσιεςΕχει κάποιος εμπειρια απο το La Vita Massage?
Μα γιαυτο ρωτω!!!Τι εμπειρια να εχουμε ουτε φωτο στελνουν ουτε υπηρεσιες
Καλησπέρα σας έχουμε φωτό και υπηρεσίες οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μας στείλει και να μάθει στα νούμερα που γράφουμε πιο πάνωΤι εμπειρια να εχουμε ουτε φωτο στελνουν ουτε υπηρεσιες
Πιστεύω να είμαστε εντάξει τώρα που μιλήσαμε σωστά? Καλή συνέχεια σε όλουςΤι εμπειρια να εχουμε ουτε φωτο στελνουν ουτε υπηρεσιες
Έχουν γραφτεί κάτιΈχει πάει κανείς στο κατάστημα empire massage ?
Αφου δεν απαντατε ρε. Κι εγώ σας έστειλα μήνυμα το πρωί και ακόμα περιμένωΚαλησπέρα σας έχουμε φωτό και υπηρεσίες οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να μας στείλει και να μάθει στα νούμερα που γράφουμε πιο πάνω
Απαντάνε.......Αφου δεν απαντατε ρε. Κι εγώ σας έστειλα μήνυμα το πρωί και ακόμα περιμένω
Πριν λίγο τους έστειλα μνμ , δεν είναι καν στο ViberΑπαντάνε.......
Μια χαρά απαντάμε στο viber σε αυτό αριθμό +30 6986415811Αφου δεν απαντατε ρε. Κι εγώ σας έστειλα μήνυμα το πρωί και ακόμα περιμένω
Μήπως τα μπερδεύετε τα νούμερα? το viber μας είναι το +30 6986415811Πριν λίγο τους έστειλα μνμ , δεν είναι καν στο Viber
Οκ ότι πειςΜια χαρά απαντάμε στο viber σε αυτό αριθμό +30 6986415811
Όχι , έχουμε μιλήσει και παλιότερα . Σας είχα ζητήσει φωτο αλλά δεν είχατε, και προσπάθησα πάλι να δω αν έχετε τώρα για να στείλετε.Μήπως τα μπερδεύετε τα νούμερα? το viber μας είναι το +30 6986415811
Εκτός αν το αλλάξατε , που δεν βρίσκω το λόγοΜήπως τα μπερδεύετε τα νούμερα? το viber μας είναι το +30 6986415811
Σωστά τα λέτε ωραία ευχαριστούμε πολύ ευχαριστούμε για την γνώμη σαςΤο 50€/60 λεπτά το άφησαν για μία μέρα που έφαγαν το κράξιμο.
Δώστε κάτι διαφορετικό από τους άλλους για να σας επιλέξουν...
Όλοι 60€/60λεπτά έχουν...
Έλεος «νέο» μαγαζί είσαστε, ούτε βασικές αρχές ανταγωνισμού δεν ξέρετε!!!!
Ναι το είχαμε αλλάξει το viber είχαμε ένα προβλήμα στείλτε μας στο viber σε αυτό αριθμό +30 6986415811Όχι , έχουμε μιλήσει και παλιότερα . Σας είχα ζητήσει φωτο αλλά δεν είχατε, και προσπάθησα πάλι να δω αν έχετε τώρα για να στείλετε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκτός αν το αλλάξατε , που δεν βρίσκω το λόγο