Όταν λες για τη Νίνα υγειονομική βόμβα τι εννοείς? Για πες μας γιατί αφορά αρκετό κόσμο εδώ μέσα.Χρειαζόμαστε επειγόντως αέρα αλλαγής στα massage, η φάση πλέον δεν τραβάει.
Έχουμε τις εξής δοκιμές τον τελευταίο καιρό.
Άννα από Crystal: Συμπαθητικό massage, δεύτερο μέρος μέχρι καλαμάκι, αν θυμάμαι καλά +30. Καλή εμπειρία, απλά δεν μου έδωσε και τίποτα φοβερό, πιθανώς να μην επαναλάβω.
Νίνα από Art: Κλασσική, ανύπαρκτο massage με φουλ τα πάντα στο δεύτερο μέρος. Πήρα την απόφαση ότι ήταν η τελευταία φορά, έχει αρχήσει και γίνεται κουτοπόνηρη (κι άλλο) και οριακά αντιπαθής, επίσης είναι και λίγο υγειονομική βόμβα, το νου σας
La Vita Massage φωνή βοώντος εν τη ερήμω, καμία απάντηση σε viber, whats app, sms, τηλεγραφικό περιστέρι, σήματα καπνού.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Όταν λες για τη Νίνα υγειονομική βόμβα τι εννοείς? Για πες μας γιατί αφορά αρκετό κόσμο εδώ μέσα.
Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες και όλα φάτσα φόρα, απλά λεω να κάνουμε όλοι ο καθένας αυτά που πρέπει για να προσέχει, γιατί δεν προσέχουν όλες οι κοπέλες. Αυτό νομίζω αρκεί.
Αυτό είναι το αυτονόητο που λες . Αλλά επειδή λες συγκεκριμένα για ένα όνομα ρωτάω. Αν θέλεις πες μου σε π.μ.Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες και όλα φάτσα φόρα, απλά λεω να κάνουμε όλοι ο καθένας αυτά που πρέπει για να προσέχει, γιατί δεν προσέχουν όλες οι κοπέλες. Αυτό νομίζω αρκεί.
LavitaMassage1
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 42
Εταιρεία μασάζ Κατοικον προσφέρει μασάζ σε όλη την Αττική ωράριο λειτουργίας 11:00 πρωί με 1:00 το βράδυ late night massage γράψτε μας στο Viber +30 6986415811 για συνεδρία μασάζ από τους έμπειρους θεραυπετες μας βρείτε μας και στο WhatsApp +30 6907366367 έχουμε επίσης και Facebook La Vita Athens Massage η στο Instagram LaVitaAthensMassage τιμές από 60€/60 λεπτα,80€/90 λεπτά,100€/120 λεπτά
blackpit23
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Μια Αριάδνη στο deluxe είναι η γνωστή του VIP;
LavitaMassage1
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 42
Πάρτε μας τηλέφωνο απλά άμα παίρνουνε όλοι μαζί πως η και στα μηνύματα δεν προλαβαίνουμε σε όλουςΣτο τηλ γιατί δεν απαντάτε? Ποιος ο λόγος της διαφημίσεις, δε καταλαβαίνω...
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.097
- Πόντοι
- 1.796
Μια Αριάδνη στο deluxe είναι η γνωστή του VIP;
Ναι παίκτη, τα χει γυρίσει ΟΛΑ, χωρίς υπερβολή!
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
βασικα χρειαζονται και λεπτομερειες μερικες φορες γιατι δεν αρκει μονο να κανουμε εμεις, αυτά που πρεπει να κανουμε ...Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες και όλα φάτσα φόρα, απλά λεω να κάνουμε όλοι ο καθένας αυτά που πρέπει για να προσέχει, γιατί δεν προσέχουν όλες οι κοπέλες. Αυτό νομίζω αρκεί.
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.835
- Πόντοι
- 7.185
Έχει μαζέψει osmose, Vip, στουντιοκοριτσα...
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.868
- Πόντοι
- 1.446
Για την Αριαδνη δε μας ξαφνιάζει.... Το deluxe τι φάση? Έχει μαζέψει osmose, Vip, στουντιοκοριτσα.... Ξεκάθαρα και με σφραγίδα πια γραφείο ερωτικών υπηρεσιών.
1. Τα γραφεία δεν είναι υπεύθυνα για το τι κάνει η κάθε κοπέλα στο δωμάτιο
2. Το συγκεκριμένο δεν μπήκε ποτέ εδώ να διαφημίσει υπηρεσίες δηθεν μασάζ όπως κάποια άλλα. Υπάρχουν και σοβαρά γραφεία.
3. γιατί έχεις περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ σου;
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.868
- Πόντοι
- 1.446
To deluxe σίγουρα δεν είναι σοβαρό, εδώ και καιρό.... Και ναι, μπαίνει και διαφημίζει τα κορίτσια του με δέος και καμάρι (δυστυχώς). Με θλίβει που αυτή η γραφειαρα με τέτοιο όνομα στην αγορά, δουλεύει πια με τέτοια ονόματα. Δε θα κάνω αντιπαράθεση, δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου... Είπα απλά την άποψη μου.
Αυτό και κάποια άλλα γραφεία δεν έχουν φτιάξει ποτέ προφίλ. Ποτέ δεν διαφημιστηκαν.
Ποιο είναι το καλύτερο γραφείο για εσενα;
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.868
- Πόντοι
- 1.446
Επίσης το 3 ερώτημα δε σε αφορά.
Δημόσιο φόρουμ είμαστε. Φοβάσαι κάτι;
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
ωράριο για συνεδρίες μασάζ
Δευτέρα έως Σάββατο
12:00 - 23:30
Κυριακή
14:00 - 23:30
Το τηλέφωνο επικοινωνίας : 698 0 280 270
Η Γραμμή για το Viber : 698 097 2778
Επίσης τρέχει μέχρι τέλος ιουνίου η προσφορές μας
Μονο 50 Ευρώ / Ώρα ή 70 Ευρώ για Μιάμιση Ώρα χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ σε όλο το σώμα
https://vipmassage.gr/massageprosfora/
Ενημερωθείτε με φώτο για τις νέες θεραπεύτριες μας με ενα μήνυμα
στο VIBER
Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER
Δευτέρα έως Σάββατο
12:00 - 23:30
Κυριακή
14:00 - 23:30
Το τηλέφωνο επικοινωνίας : 698 0 280 270
Η Γραμμή για το Viber : 698 097 2778
Επίσης τρέχει μέχρι τέλος ιουνίου η προσφορές μας
Μονο 50 Ευρώ / Ώρα ή 70 Ευρώ για Μιάμιση Ώρα χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ σε όλο το σώμα
https://vipmassage.gr/massageprosfora/
Ενημερωθείτε με φώτο για τις νέες θεραπεύτριες μας με ενα μήνυμα
στο VIBER
Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MANAGER
Συνημμένα
Mariouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
καλησπερα. Εδω και καιρο διαβαζω αυτο το νημα, εχω δει 100αδες σελιδες θα τολμήσω να πω, μια απορία εχω. 'Η ειστε καποιοι υπερβολικοι ή οντως ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα. Τοσες σελιδες δεν βρηκα καποια κοπελα η οποια να "αξιζει". Πολλά παράπονα ακομα και για εκεινες που προτείνουν οι περισσότεροι. Με ολο το θάρρος . Ευχαριστώ
ποιο γραφειο εισαι ρε μαστορα- μαστορισα? πες μην ντρεπεσαι.Επίσης το 3 ερώτημα δε σε αφορά.
Σίγουρα όχι το deluxeποιο γραφειο εισαι ρε μαστορα- μαστορισα? πες μην ντρεπεσαι.
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.835
- Πόντοι
- 7.185
Τις προτείνουν για αυτά που αξίζουν. Το ιδανικό κράμα , εμφάνισης, ηλικίας, συμπεριφοράς, επαγγελματικού καλού μασάζ, extra και όλα αυτά σε καλή τιμή δεν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει.καλησπερα. Εδω και καιρο διαβαζω αυτο το νημα, εχω δει 100αδες σελιδες θα τολμήσω να πω, μια απορία εχω. 'Η ειστε καποιοι υπερβολικοι ή οντως ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα. Τοσες σελιδες δεν βρηκα καποια κοπελα η οποια να "αξιζει". Πολλά παράπονα ακομα και για εκεινες που προτείνουν οι περισσότεροι. Με ολο το θάρρος . Ευχαριστώ
Μπορείς ανάλογα με τα σχόλια, τις προτάσεις κτλ να διαλέξεις εσύ κάποια που να είναι καλύτερη σε αυτό ή αυτά που ενδιαφέρουν εσένα περισσότερο.
Οι κριτικές και οι συμβουλές των συναγωνιστών, παραμένουν πολύτιμες, για να μπορούμε οι υπόλοιποι αναγνώστες, να διακρίνουμε τι μπορεί να μας ενδιαφέρει περισσότερο, τον κάθε ένα ξεχωριστά.
Διαγραμμένο μέλος 222216
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ποιο τότε;Σίγουρα όχι το deluxe
Mariouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
εχεις δικιο αλλα υπάρχει μεγαλο μπερδεμα με τα κοριτσια διοτι αλλαζουν συνεχως γραφεια και γινεται μια ανακύκλωση γενικάΤις προτείνουν για αυτά που αξίζουν. Το ιδανικό κράμα , εμφάνισης, ηλικίας, συμπεριφοράς, επαγγελματικού καλού μασάζ, extra και όλα αυτά σε καλή τιμή δεν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει.
Μπορείς ανάλογα με τα σχόλια, τις προτάσεις κτλ να διαλέξεις εσύ κάποια που να είναι καλύτερη σε αυτό ή αυτά που ενδιαφέρουν εσένα περισσότερο.
Οι κριτικές και οι συμβουλές των συναγωνιστών, παραμένουν πολύτιμες, για να μπορούμε οι υπόλοιποι αναγνώστες, να διακρίνουμε τι μπορεί να μας ενδιαφέρει περισσότερο, τον κάθε ένα ξεχωριστά.
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.085
- Πόντοι
- 96
το....κωλοδαχτυλο εχει περασηναι ρε φίλε ήμαρτον δλδ οι τελευταίες 6-7 σελίδες μιλάνε για την Ζωή! δεν την είχα πάρει ποτέ κ ούτε την ξέρω αλλά οκ πάμε παρακάτω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις