Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Έχει πάρει κανείς αντριαννα από joy να μου πει γνώμη, εδώ ή pm

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.413
Πόντοι
26.236
Καλησπέρα σας

Εχει κανένας πληροφορίες για Ναταλία απο βελβετ? Φαίνεται τρομερή στην φώτο αλλα φοβάμαι μηπως φάω φόλα (ή να γδέρνει όπως η Ελίνα).
Κρατα τα λεφτά σου καλύτερα .

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.385
Πόντοι
41.813
Ρε παιδιά θέλω την βοήθεια σας . Ψάχνω να βρω το νήμα για τα μασατζιδικα με φραπέ κ βρίσκω μόνο για μπριζόλα . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το να μου στείλει το λινκ η κάτι ;
Συγνώμη για την άκυρη ερώτηση .

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.413
Πόντοι
26.236

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Φίλε μου μια ερώτηση. To Velvet που δουλευει η Ελίνα είναι το Mασάζ στο Σπίτι | Μασάζ Κατ' οίκον στην Αθήνα | Velvet γιατί δεν βλέπω το ΄νομά της κάπου ...
Το Velvet massage. Θα στείλεις μήνυμα στο βαιμπερ να ζητήσεις φώτο από τα κορίτσια του γραφείου να διαλέξεις

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά μικρή σε ηλικία κ λεπτή, εκτός από Αριάδνη που είναι πολύ ωραία το πάει φουλ αλλά γδερνει στις τιμές κ την άλλη από velvet που και αυτή ωραία αλλά μέτρια στα υπόλοιπα
Για ποια λες απο Velvet που ειναι ωραια και παει φουλ , εκτος απο την Ελινα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ελινα καυλα αλλά γδερνει, ειδικά στο φουλ
Καλα δεν ζηταει και κατι το τρομερο για φουλ, τουλαχιστον απο εμενα.

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Έχει πάρει κανείς αντριαννα από joy να μου πει γνώμη, εδώ ή pm
Ωραιο κοριτσι πιο ομορφο απο τις φωτο , σφιχτο σωμα , καλο προς μετριο μασσαζ , το παει φουλ αλλα ζηταει αρκετα.
Την εχω δει πανω απο μια φορα καθαρα και μονο εμφανισης.

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά μικρή σε ηλικία κ λεπτή, εκτός από Αριάδνη που είναι πολύ ωραία το πάει φουλ αλλά γδερνει στις τιμές κ την άλλη από velvet που και αυτή ωραία αλλά μέτρια στα υπόλοιπα
Νίνα Art αλλά γδέρνει πιο πολύ από όλες
Έλενα empire ή αλλιώς Μαριαλένα crystal για μένα είναι το πιο vfm αυτή την εποχή

Έχει κανείς εμπειρία με Ναταλία από Velvet? Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Άκυρο, διάβασα πιο πάνω το σχόλιο. Προσωρινή τύφλωση ήταν μην αγχώνεστε

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Νίνα Art αλλά γδέρνει πιο πολύ από όλες
Έλενα empire ή αλλιώς Μαριαλένα crystal για μένα είναι το πιο vfm αυτή την εποχή

Έχει κανείς εμπειρία με Ναταλία από Velvet? Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση
Λεπτομεριες για Ελενα empire μπορω να εχω σε παρακαλω ειτε εδω ειτε σε πμ .
Ειχα ξαναρωτησει γιατι μου αρεσει στις φωτο αλλα ο Siskos με απετρεψε .

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Έχω καιρό να ακούσω για το art. Η Νίνα παίζει δυνατά ακόμα εμαθα! Έχει φέρει τίποτα καινούργιο?
Νινα από αρτ οντως είναι στην ελίτ των μασαζοκοριτσων…ζητάει ότι της κατεβει αλλά ωραία εμπειρια το μασαζ μαζί της..στα υπέρ της ότι οντως ξέρει μασαζ δεν κοροϊδεύει..είναι ακόμα αρτ;αν είναι αξίζει το κόπο..

Αριάδνη από vip καλη..όχι τόσο καλή όσο περίμενα..ειδικά στο μασαζ κατώτερη των περιστάσεων..σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογούνται τα εξτρα που ζητάει…με έγδαρε κοινώς..καλα να πάθω!!μου πέταξε και ένα υπονοούμενο ότι παίρνει και το γραφείο μερίδιο από τα εξτρα..προσοχη όλες οι νέες που αναφέρονται είναι το παλιό οσμοσε με αλλαγμένο όνομα!!!οποτε προσοχη να το γραφειο αυτό!!

ελινα βελβετ θα ξαναέκανα…!!δυνατή παρουσία καλο μασαζακι το προχωράει το θέμα…διάβασα από Feragamo για ναταλια από το ίδιο γραφείο όποτε είμαι 50/50..οποίος έχει κριτική ας στείλει…

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλοι , δύο καλές εμπειρίες των τελευταίων ημερών:

Ελίνα Velvet πολύ όμορφο κορίτσι , μασάζ μέτριο , διακριτική εμφάνιση , στα του αγώνα ζήτησα φραπέ με επιτυχία.

Μαρία Crystal : πολύ γλυκό πρόσωπο και κορίτσι , ωραίο χαλαρωτικό μασάζ, Amature εντελώς , με πολύ ωραία προσέγγιση πήρα φραπέ με επιτυχία .

Αν υπάρχει εμπειρία με Μαριάνα Crystal και με μια Άννα που έχει το Velvet site παρακαλώ πείτε μου .
Καλησπερα μυστη ν σ ρωτήσω μαριαα κρυσταλ ποσο στοίχισε;;;;;

Kostas_Marousi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Like
22
Πόντοι
0
Λάθος η επανάληψη ακύρωσης ! Αν γίνει μια φορά προφανώς το κατανοούμε όλοι ότι κάτι έτυχε ... Αν γίνει σύστημα κάτι δεν πάει καλά και στην τελική μην το κλείσεις καν αν δεν θες τα λίγα ευρώ (?) μας .
Όπως τα λέτε φαίνεται πως έχετε δίκιο. Εγώ ζήτησα κορίτσι, δεν ήξερα ότι κάνει και η ίδια μασάζ. Με καθοδήγησε αφού πρώτα ρώτησε τα γούστα μου και ήρθε η Ίριδα. Στην ώρα της, αυνεπεστατη κλπ. Κανένα παράπονο και όλη η συνεννόηση μια χαρά.
Μου φάνηκε επαγγελματική η συμπεριφορά της. Απο κει και περα δεν ξέρω. Πάντως με αυτά που λετε μου χετε ανάψει φωτιές. Αξίζει να δοκιμάσω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom