You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Ναιη ελινα σε ποιο γραφειο ειναι? velvet?
giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
Έχει πάρει κανείς αντριαννα από joy να μου πει γνώμη, εδώ ή pm
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.413
- Πόντοι
- 26.236
Κρατα τα λεφτά σου καλύτερα .Καλησπέρα σας
Εχει κανένας πληροφορίες για Ναταλία απο βελβετ? Φαίνεται τρομερή στην φώτο αλλα φοβάμαι μηπως φάω φόλα (ή να γδέρνει όπως η Ελίνα).
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.385
- Πόντοι
- 41.813
Ρε παιδιά θέλω την βοήθεια σας . Ψάχνω να βρω το νήμα για τα μασατζιδικα με φραπέ κ βρίσκω μόνο για μπριζόλα . Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το να μου στείλει το λινκ η κάτι ;
Συγνώμη για την άκυρη ερώτηση .
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!! - bourdela.com forum
για τα παληκαρια της ενδοπαλαμικης παλινδρομησης ας κανουμε εναν καταλογο με τις φραπετεριες για να σχολιαζονται εδω τα εν λογω καταστηματα παραγωγης πολιτισμου, ωστε να απεμπλακεί το κεντρικο θρεντ απο αυτα για να γινει και πιό ευκολα αναγνωσιμο. ξεκιναω με καποια εξ αυτων και ό,τι θεωρειτε...
www.bourdela.com
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Αυτο το λες για την Ελινα ή την Ναταλία? Γιατι ελίνα πηρα μια φορα, μου είπε το κλασσικο 40 για καλαμακι, τα εδωσα, ε και δεν ξαναπηραΚρατα τα λεφτά σου καλύτερα .
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.413
- Πόντοι
- 26.236
NΑυτο το λες για την Ελινα ή την Ναταλία? Γιατι ελίνα πηρα μια φορα, μου είπε το κλασσικο 40 για καλαμακι, τα εδωσα, ε και δεν ξαναπηρα
στο site υπαρχει μια ελενα αυτη ειναι? η σου στελνει αλλες φωτο?
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Οχι δεν είναι αυτη. Θα στην στείλει στο βιμπερστο site υπαρχει μια ελενα αυτη ειναι? η σου στελνει αλλες φωτο?
black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 996
- Πόντοι
- 311
Φίλε μου μια ερώτηση. To Velvet που δουλευει η Ελίνα είναι το Mασάζ στο Σπίτι | Μασάζ Κατ' οίκον στην Αθήνα | Velvet γιατί δεν βλέπω το ΄νομά της κάπου ...
Το Velvet massage. Θα στείλεις μήνυμα στο βαιμπερ να ζητήσεις φώτο από τα κορίτσια του γραφείου να διαλέξειςΦίλε μου μια ερώτηση. To Velvet που δουλευει η Ελίνα είναι το Mασάζ στο Σπίτι | Μασάζ Κατ' οίκον στην Αθήνα | Velvet γιατί δεν βλέπω το ΄νομά της κάπου ...
black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 996
- Πόντοι
- 311
Σ ευχαριστώ αδερφεΤο Velvet massage. Θα στείλεις μήνυμα στο βαιμπερ να ζητήσεις φώτο από τα κορίτσια του γραφείου να διαλέξεις
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Για ποια λες απο Velvet που ειναι ωραια και παει φουλ , εκτος απο την Ελινα?Παιδιά έχετε να προτείνετε καμιά μικρή σε ηλικία κ λεπτή, εκτός από Αριάδνη που είναι πολύ ωραία το πάει φουλ αλλά γδερνει στις τιμές κ την άλλη από velvet που και αυτή ωραία αλλά μέτρια στα υπόλοιπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα δεν ζηταει και κατι το τρομερο για φουλ, τουλαχιστον απο εμενα.Η ελινα καυλα αλλά γδερνει, ειδικά στο φουλ
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Ωραιο κοριτσι πιο ομορφο απο τις φωτο , σφιχτο σωμα , καλο προς μετριο μασσαζ , το παει φουλ αλλα ζηταει αρκετα.Έχει πάρει κανείς αντριαννα από joy να μου πει γνώμη, εδώ ή pm
Την εχω δει πανω απο μια φορα καθαρα και μονο εμφανισης.
Νίνα Art αλλά γδέρνει πιο πολύ από όλεςΠαιδιά έχετε να προτείνετε καμιά μικρή σε ηλικία κ λεπτή, εκτός από Αριάδνη που είναι πολύ ωραία το πάει φουλ αλλά γδερνει στις τιμές κ την άλλη από velvet που και αυτή ωραία αλλά μέτρια στα υπόλοιπα
Έλενα empire ή αλλιώς Μαριαλένα crystal για μένα είναι το πιο vfm αυτή την εποχή
Έχει κανείς εμπειρία με Ναταλία από Velvet? Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Λεπτομεριες για Ελενα empire μπορω να εχω σε παρακαλω ειτε εδω ειτε σε πμ .Νίνα Art αλλά γδέρνει πιο πολύ από όλες
Έλενα empire ή αλλιώς Μαριαλένα crystal για μένα είναι το πιο vfm αυτή την εποχή
Έχει κανείς εμπειρία με Ναταλία από Velvet? Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση
Ειχα ξαναρωτησει γιατι μου αρεσει στις φωτο αλλα ο Siskos με απετρεψε .
Νινα από αρτ οντως είναι στην ελίτ των μασαζοκοριτσων…ζητάει ότι της κατεβει αλλά ωραία εμπειρια το μασαζ μαζί της..στα υπέρ της ότι οντως ξέρει μασαζ δεν κοροϊδεύει..είναι ακόμα αρτ;αν είναι αξίζει το κόπο..Έχω καιρό να ακούσω για το art. Η Νίνα παίζει δυνατά ακόμα εμαθα! Έχει φέρει τίποτα καινούργιο?
Αριάδνη από vip καλη..όχι τόσο καλή όσο περίμενα..ειδικά στο μασαζ κατώτερη των περιστάσεων..σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογούνται τα εξτρα που ζητάει…με έγδαρε κοινώς..καλα να πάθω!!μου πέταξε και ένα υπονοούμενο ότι παίρνει και το γραφείο μερίδιο από τα εξτρα..προσοχη όλες οι νέες που αναφέρονται είναι το παλιό οσμοσε με αλλαγμένο όνομα!!!οποτε προσοχη να το γραφειο αυτό!!
ελινα βελβετ θα ξαναέκανα…!!δυνατή παρουσία καλο μασαζακι το προχωράει το θέμα…διάβασα από Feragamo για ναταλια από το ίδιο γραφείο όποτε είμαι 50/50..οποίος έχει κριτική ας στείλει…
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα μυστη ν σ ρωτήσω μαριαα κρυσταλ ποσο στοίχισε;;;;;Καλησπέρα φίλοι , δύο καλές εμπειρίες των τελευταίων ημερών:
Ελίνα Velvet πολύ όμορφο κορίτσι , μασάζ μέτριο , διακριτική εμφάνιση , στα του αγώνα ζήτησα φραπέ με επιτυχία.
Μαρία Crystal : πολύ γλυκό πρόσωπο και κορίτσι , ωραίο χαλαρωτικό μασάζ, Amature εντελώς , με πολύ ωραία προσέγγιση πήρα φραπέ με επιτυχία .
Αν υπάρχει εμπειρία με Μαριάνα Crystal και με μια Άννα που έχει το Velvet site παρακαλώ πείτε μου .
Kostas_Marousi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Όπως τα λέτε φαίνεται πως έχετε δίκιο. Εγώ ζήτησα κορίτσι, δεν ήξερα ότι κάνει και η ίδια μασάζ. Με καθοδήγησε αφού πρώτα ρώτησε τα γούστα μου και ήρθε η Ίριδα. Στην ώρα της, αυνεπεστατη κλπ. Κανένα παράπονο και όλη η συνεννόηση μια χαρά.Λάθος η επανάληψη ακύρωσης ! Αν γίνει μια φορά προφανώς το κατανοούμε όλοι ότι κάτι έτυχε ... Αν γίνει σύστημα κάτι δεν πάει καλά και στην τελική μην το κλείσεις καν αν δεν θες τα λίγα ευρώ (?) μας .
Μου φάνηκε επαγγελματική η συμπεριφορά της. Απο κει και περα δεν ξέρω. Πάντως με αυτά που λετε μου χετε ανάψει φωτιές. Αξίζει να δοκιμάσω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις