Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ηλι

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κάποιος για Αργυρώ απο joy αν δουλεύει

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Εστίασα στην ουσία. Δεν είναι η ίδια κοπέλα , ίδιο άτομο . Έχω δει Αμαρυλλίς και δεν μπορώ να συγκρίνω με την Μαργαρίτα , ούτε καν της φέρνει . Πώς λες ότι είναι η ίδια λοιπόν ;;;; Σκοπιμότητα βλέπω .
Τα έχεις μπλέξει : Δεν έγραψα πουθενά ότι Αμαρυλλίς = Μαργαρίτα. Έγραψα Αμαρυλλίς/Ηλιάνα και το διόρθωσα. Μένω στο Αμαρυλλίς.
Δεν έχει εμφανιστεί η κοπέλα σαν φυσική παρουσία, αλλά κάποια συμπεριφορά που αντιμετώπισα δείχνει εξαιρετική ομοιότητα , ίσως και δασκάλεμα από μέρους της για το ποιά στάση να κρατήσουν στα ραντεβού,οι νέες πολυδιαφημιζόμενες θεραπεύτριες.
Επίσης το σούσουρο των τελευταίων σελίδων , θυμίζει τις εποχές που έμπαινε και έγραφε η ίδια.
Κι εγώ σκοπιμότητα βλέπω Μενέλαε.

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.803
Πόντοι
1.206
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

οτι ολες οι θεραπευτριες μασαζ της εταιριας VIP Massage

ειναι πληρως εμβολιασμενες για κορονοιο

και κανουν και 2 rapid test την εβδομαδα

Πανω απ ολα ειναι η διασφαλεια της υγειας ολων μας !

ΤΗΛ : 698 0 280 270

VIBER : 698 097 2778

Καθε 2 εβδομαδες υπαρχει ανανεωση των θεραπευτριων μας !

HOT NEW MASSAGE THERAPIST

Αμέλεια
Ιωαννα
Μαρινα
Ηλιαννα
Εύα

www.VipMassage.gr

με εκτίμηση
Χρυσα
VIP MANAGER

Ωραία η διαφήμιση αλλά και καμιά φωτογραφία από τα κορίτσια δεν θα έβλαπτε

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
το έχω γράψει παλιότερα ότι είναι το ίδιο γραφείο με τις ίδιες φώκιες λου κάποτε μπαίνανε εδώ μέσα και απειλούσανε!
Δυστυχώς υπάρχουν μέλη που ακόμα δέχονται απειλές από το συγκεκριμένο γραφείο, αν θέλουν θα βγουν μόνοι τους να τα γράψουνε.
όσο για ip που αναφέρεις, να σου θυμίσω ότι έχουν μπαναριστεί αρκετά μέλη-προμότορες που φαινομενικά ήταν "καθαρά" μόνο και μόνο επειδή μας φλομώσει στην μουφα!
Δηλαδή θες να πεις ότι ένα γραφείο κάθεται και απειλεί πελάτες , οι οποίοι πάντα θα τύχει να είναι μέλη εδώ μέσα κ είναι κ πολλοί ; Αντί δηλαδή να τους κλείσει ένα ραντεβού να πάρει τα λεφτά του ; Αυτά που λες είναι βαρυγδουπα κ απίστευτα .
Καλό είναι τέτοιες δηλώσεις να μην την γράφεις καν δημόσια όταν μιλάς για επιχειρήσεις, μην βρεθείς σε τίποτα δικαστήρια ξαφνικά και εσύ κ του φόρουμ που δεν παίρνουν θέση , καθώς τέτοιες δυσφημίσεις απαγορεύονται. Καλά τα λες από ένα ανώνυμο προφίλ αλλά η ανωνυμία δεν ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις. Λογικά το ξέρεις.

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Σάλτα και γαμησου ρε λαμόγιο που θα δώσουμε λογαριασμό στο κωλογραφειο σου για το τι θα κάνουμε στο φόρουμ.
Τον πούλο και έξω από εδώ.
Λογικά τώρα εσένα δεν θα σε διαγράψουν έτσι όπως μιλάς ε μιας και οι όροι του bou λένε για τέτοιες περιπτώσεις..... δεν έχω κανένα γραφείο. Το σωστό όμως να λέγεται. Όλοι σκοπιμοι είστε εδώ μέσα κ για αυτό σας απαντάω κιόλας. Όλοι έχετε κέρδος κ ασχολείστε τόσο με τα γραφεία . Απλά αναρωτιέμαι πόσο κότες είστε εδώ μέσα που μόνο ανώνυμα έχετε μπάλες για μαγκιές. Ουστ ρε λαμόγια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σάλτα και γαμησου ρε λαμόγιο που θα δώσουμε λογαριασμό στο κωλογραφειο σου για το τι θα κάνουμε στο φόρουμ.
Τον πούλο και έξω από εδώ.
@antisthenis

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Δηλαδή θες να πεις ότι ένα γραφείο κάθεται και απειλεί πελάτες , οι οποίοι πάντα θα τύχει να είναι μέλη εδώ μέσα κ είναι κ πολλοί ; Αντί δηλαδή να τους κλείσει ένα ραντεβού να πάρει τα λεφτά του ; Αυτά που λες είναι βαρυγδουπα κ απίστευτα .
Καλό είναι τέτοιες δηλώσεις να μην την γράφεις καν δημόσια όταν μιλάς για επιχειρήσεις, μην βρεθείς σε τίποτα δικαστήρια ξαφνικά και εσύ κ του φόρουμ που δεν παίρνουν θέση , καθώς τέτοιες δυσφημίσεις απαγορεύονται. Καλά τα λες από ένα ανώνυμο προφίλ αλλά η ανωνυμία δεν ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις. Λογικά το ξέρεις.
γεια σου Γιαννη,κουκια σπερνω εισαι...οτι λεει ο Αλπουλα εχει συμβει και τα μελη που παρακολουθουν το ξερουν...οποτε αν εσυ εκπροσωπεις καποιο γραφειο και..θιχτηκες πες μας το να το ξερουμε...ε???

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Θάλεγα να τον σουτάρετε οι υπεύθυνοι αλλά δεν είμαι σίγουρος καθώς θα εμφανισθεί με άλλο όνομα και άντε πάλι από την αρχή...τώρα τουλάχιστον τον ξέρουμε,μην του απαντάτε ,ας μιλάει μόνος του !

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Στα δικαστήρια θα πάει το γραφείο κάποιον που γράφει στο φόρουμ για δυσφήμηση; Μιλάμε για τα γραφεία που δεν κόβουν αποδείξεις, που οι κοπέλες δεν ξέρουμε αν είναι εμβολιασμένες, που ούτε οι πελάτες ξέρουμε αν είναι και δεν ζητείται κανένα πιστοποιητικό, που δεν έχουν φυσική έδρα, που δεν έχουν ίσως καν ένα αφμ, που κάνουν χίλιδες δυο παρανομίες ; Για αυτά τα γραφεία μιλάμε ;

DimiAzar17

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2022
Like
22
Πόντοι
0
Απο attica massage υπαρχει καποια που προχωραει περα απο το μασαζ ή ειναι στα ΔΕΝ;

Siskos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
165
Πόντοι
0
Ωραίο πιπινι όντως, αλλά λίγο ξενερωτος ο φραπές
Σωστος ο lion..Ραντεβού εχτες με Αλεξανδρα από..σωστή συνεννόηση με γραφείο μου έδειξε αρκετες στο what’s app..οντως καυλακι πιπίνι γύρω στα 21..μελαχροινή αδυνατουλα Θεσσαλονικιά..ωραίο κορμάκι..νεα στο χώρο..στα του αγώνα με καλες γνώσεις μασαζ φραπές καλος όχι ο καλύτερος αλλά καλούτσικος…έχει πολύ μέλλον αν κατεβάσει λίγο τη μύτη..είναι Και άλλες κοπελες όμορφουλες κοπέλια..θα ξαναπάρω σε γενικές γραμμές καλή εμπειρια..

Doctor17

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρουμε εδώ τι παίζει κ αν προχωράει η κοπέλα ή ανήκει στα ΔΕΝ;

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Στα δικαστήρια θα πάει το γραφείο κάποιον που γράφει στο φόρουμ για δυσφήμηση; Μιλάμε για τα γραφεία που δεν κόβουν αποδείξεις, που οι κοπέλες δεν ξέρουμε αν είναι εμβολιασμένες, που ούτε οι πελάτες ξέρουμε αν είναι και δεν ζητείται κανένα πιστοποιητικό, που δεν έχουν φυσική έδρα, που δεν έχουν ίσως καν ένα αφμ, που κάνουν χίλιδες δυο παρανομίες ; Για αυτά τα γραφεία μιλάμε ;
Μήπως ζήτησες ποτέ απόδειξη κ είδες ότι δεν έδωσαν ; Εάν έχουν γραφείο φαίνεται και στη σελίδα που έχουν κανονικά τις διευθύνσεις όλα τα γραφεία όχι μόνο το συγκεκριμένο. Ζήτησες πιστοποιητικό και δεν σου το έδειξε κάποια θεραπεύτρια; Καταρχήν πλέον για να μπεις στα ξενοδοχεία χρειάζεσαι πιστοποιητικό εμβολιασμού η rapit test , όπως ξέρουμε πάνε και σε ξενοδοχεία άρα κάνουν τα απαραίτητα. Πιο πιθανό είναι να κολλήσουν από εμάς που μέσα στο σπίτι μας δεν μας ελέγχει κανείς .

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736
εγω παντως τελευταια φορα που πηγα ξενοδοχειο δε μου ζητησαν τιποτα, αν και ζητουσαν πριν κανα μηνα..δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
εγω παντως τελευταια φορα που πηγα ξενοδοχειο δε μου ζητησαν τιποτα, αν και ζητουσαν πριν κανα μηνα..δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο
Σημαίνει προφανώς ότι είσαι τακτικός πελάτης τους ή ότι πήγες σε ώρα που δεν συνηθίζονται οι έλεγχοι των αρμόδιων αρχών. Γιατί ο νόμος είναι ξεκάθαρος ότι πρέπει να τα ελέγχουν όλα και εγώ όταν πηγαίνω σε ξενοδοχείο πάντα μου σκανάρουν το πιστοποιητικό μου.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Μήπως ζήτησες ποτέ απόδειξη κ είδες ότι δεν έδωσαν ; Εάν έχουν γραφείο φαίνεται και στη σελίδα που έχουν κανονικά τις διευθύνσεις όλα τα γραφεία όχι μόνο το συγκεκριμένο. Ζήτησες πιστοποιητικό και δεν σου το έδειξε κάποια θεραπεύτρια; Καταρχήν πλέον για να μπεις στα ξενοδοχεία χρειάζεσαι πιστοποιητικό εμβολιασμού η rapit test , όπως ξέρουμε πάνε και σε ξενοδοχεία άρα κάνουν τα απαραίτητα. Πιο πιθανό είναι να κολλήσουν από εμάς που μέσα στο σπίτι μας δεν μας ελέγχει κανείς .
ασχετο αλλα η μονη φορα που μου εδωσαν αποδειξη ηταν η αμαρυλλις οταν δουλευε στο γραφειο της Τεας, οταν ειχε φυγει απο το vip και προ prive
ποτε αλλοτε, ουτε απο το ιδιο γραφειο που ειχα κανει 3-4 ραντεβου

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
ασχετο αλλα η μονη φορα που μου εδωσαν αποδειξη ηταν η αμαρυλλις οταν δουλευε στο γραφειο της Τεας, οταν ειχε φυγει απο το vip και προ prive
ποτε αλλοτε, ουτε απο το ιδιο γραφειο που ειχα κανει 3-4 ραντεβου
Όλοι όσοι έχουν σάιτ με διεύθυνση έχουν νόμιμη επιχείρηση, εκεί θα γίνει ο όποιος έλεγχος ή θα έρθει το όποιο χαρτί αφορά την επιχείρηση. Μην ακούω τρελά και ανυπόστατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom