Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Αστο μενελαε φήμες λένε ότι είναι μπογος 90 κιλά δυστυχώς μην πετάς τα φράγκα σου πάμε για αλλά..jasmine τι λέει;
Συγνώμη αλλά οι φωτό που βλέπω δεν δείχνουν μπογο. Εγώ έχω κάνει με Έλενα που έχει κορμάρα από το empire και θεωρώ ότι για να μου την έχουν προτείνει δεν θα ναι μπογος . Ας πούμε την Αλεξάνδρα δεν μου την έκλεισαν ενώ ήθελα να κάνω ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι έχω καιρό να δοκιμάσω από το empire γιατί έλειπα για γιορτές και όλες σχεδόν οι κοπέλες έχουν αλλάξει από τις αρχές δεκεμβρη
Ευτυχώς. Να δούμε κ τίποτα νέο.

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Η Κορίνα περίεργο που δεν ξέρεις που είναι.... Εμένα μου άφησε καρτούλα με τηλ χωρίς να το ζητήσω κ όταν ζήτησα επέκταση μισή ώρα μάλλον δεν το είπε ποτέ στο γραφείο γιατί την έπαιρναν τηλ ασταμάτητα , μου εκραζε και τις υπόλοιπες κάτι που μου φάνηκε καπως ... Ενώ πέρασα καλά , κατάλαβα ότι δεν είναι για πολλά πολλά ( να έχει τηλ κ τέτοια ) οπότε και δεν την έχω πάρει ως ανεξάρτητη ... Λίγο με χάλασε η τόση πονηριά .

Μπορείς να στείλεις με ένα πμ τηλέφωνο φίλε, γιατί την είχα βάλει στο μάτι. Αξίζει?

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Καλησπερα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Ερωτηση: το Diamonds εχει καμμια σχεση με το μαγαζί της Άννας στην Μακαριου;
Όχι ,καμία σχέση .Diamonds Μακαρίου το μαγαζί η Άννα και Diamonds massage gr η Τέα ( κατ'οίκον )

zosim

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Like
85
Πόντοι
0
Τεα από diamond massage τι παίζει?μπορώ και σε ξενοδοχείο?

M_Lamar69

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Kαλησπερα, ελειπα αρκετο καιρο εκτος... μια ενημερωση θα ηθελα. το ντελουξ εχει αλλαξει αριθμο οσο αφορα το βαιμπερ? γιατι βλεπω πως δεν πανε καν τα μηνυματα.

Ευχαριστω

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Kαλησπερα, ελειπα αρκετο καιρο εκτος... μια ενημερωση θα ηθελα. το ντελουξ εχει αλλαξει αριθμο οσο αφορα το βαιμπερ? γιατι βλεπω πως δεν πανε καν τα μηνυματα.

Ευχαριστω
Δεν δουλεύει το Viber τους. Δοκίμασε το ιδιο νούμερο στο WhatsApp

NASOS_ath

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
6
Πόντοι
0
Να πω μια γνώμη και αν θέλετε πετάξτε την. Αφού το νήμα πλέον λέγεται σεξ μασάζ στο σπίτι μήπως να γράφουμε μόνο τις εμπειρίες εδώ μέσα για τις κοπέλες που κάνουν σεξ (και όχι πχ σκέτο φραπέ) ? Αν όχι τότε θα ήταν πιο σωστό να άλλαζε πάλι ο τίτλος.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά όπως είναι τώρα είναι σαν click bait.
Καλησπερα guys. Όσοι πιστοί προσέλθετε για χαλάρωση... ?

Mavrigata

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους !

Μαρίνα Empire :
Γύρω στα 24-25 με καύλα πρόσωπο , ωραίο σώμα , πλούσιος κωλος, καλό προς πολύ καλό body to body γυμνή , πολύ σάλιο στην πίπα , πρόθυμη να ικανοποιήσει και να κάνει την δουλειά της σωστά , πολύ καλός χαρακτήρας με ευγένεια .
θα προτιμηθεί ξανά, μαζί με Έλενα που μου είπε κάνουν διπλό μαζί κ έχουν χημεία .
Τιμή??

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
Καλησπερα guys. Όσοι πιστοί προσέλθετε για χαλάρωση... ?
NASO που είσαι (1.77 71 μελαχρινός αδύνατος παθητικός, όπως μου λες στο πμ που μου έστειλες), θα απαντήσω από εδώ ότι … ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Συγνώμη αλλά οι φωτό που βλέπω δεν δείχνουν μπογο.
Ε αφού δε φαίνεται από τις φωτό που στέλνει το γραφείο οκ...
Τις ίδιες μαλακίες μας έλεγες και για την Ηλιάνα του empire

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Ε αφού δε φαίνεται από τις φωτό που στέλνει το γραφείο οκ...
Τις ίδιες μαλακίες μας έλεγες και για την Ηλιάνα του empire
Για εσένα πριν μήνες δεν έγραφαν ότι είσαι οδηγός σε γραφείο ; Ή για τον Neon 7 . Παρόμοιο όνομα κ μπερδεύομαι ....

Brianp

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
98
Πόντοι
0
Αστο μενελαε φήμες λένε ότι είναι μπογος 90 κιλά δυστυχώς μην πετάς τα φράγκα σου πάμε για αλλά..jasmine τι λέει

Εγώ δοκίμασα την μαργαρίτα.
Ναι είναι λίγο γεματουλα σε σχέση με τις φώτο. Αλλά έχει ωραία αύρα.
Μασαζ αρκετά καλό, και στο δευτερο κομμάτι με καλαμάκι πολύ δυνατό.

Δεν προσπάθησα για αλλά, αλλά έμεινα ικανοποιημένος, 8/10.

Ποια άλλη αξίζει από εμπιρε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom