Αστο μενελαε φήμες λένε ότι είναι μπογος 90 κιλά δυστυχώς μην πετάς τα φράγκα σου πάμε για αλλά..jasmine τι λέει;Έχεις δοκιμάσει μαργαρίτα και Jasmine ; Το σκέφτομαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Συγνώμη αλλά οι φωτό που βλέπω δεν δείχνουν μπογο. Εγώ έχω κάνει με Έλενα που έχει κορμάρα από το empire και θεωρώ ότι για να μου την έχουν προτείνει δεν θα ναι μπογος . Ας πούμε την Αλεξάνδρα δεν μου την έκλεισαν ενώ ήθελα να κάνω ...Αστο μενελαε φήμες λένε ότι είναι μπογος 90 κιλά δυστυχώς μην πετάς τα φράγκα σου πάμε για αλλά..jasmine τι λέει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευτυχώς. Να δούμε κ τίποτα νέο.Όχι έχω καιρό να δοκιμάσω από το empire γιατί έλειπα για γιορτές και όλες σχεδόν οι κοπέλες έχουν αλλάξει από τις αρχές δεκεμβρη
Η Κορίνα περίεργο που δεν ξέρεις που είναι.... Εμένα μου άφησε καρτούλα με τηλ χωρίς να το ζητήσω κ όταν ζήτησα επέκταση μισή ώρα μάλλον δεν το είπε ποτέ στο γραφείο γιατί την έπαιρναν τηλ ασταμάτητα , μου εκραζε και τις υπόλοιπες κάτι που μου φάνηκε καπως ... Ενώ πέρασα καλά , κατάλαβα ότι δεν είναι για πολλά πολλά ( να έχει τηλ κ τέτοια ) οπότε και δεν την έχω πάρει ως ανεξάρτητη ... Λίγο με χάλασε η τόση πονηριά .
Μπορείς να στείλεις με ένα πμ τηλέφωνο φίλε, γιατί την είχα βάλει στο μάτι. Αξίζει?
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Όχι ,καμία σχέση .Diamonds Μακαρίου το μαγαζί η Άννα και Diamonds massage gr η Τέα ( κατ'οίκον )Καλησπερα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Ερωτηση: το Diamonds εχει καμμια σχεση με το μαγαζί της Άννας στην Μακαριου;
fatos1924
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2015
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 1.011
ΝαιΤεα από diamond massage τι παίζει?μπορώ και σε ξενοδοχείο?
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Δεν δουλεύει το Viber τους. Δοκίμασε το ιδιο νούμερο στο WhatsAppKαλησπερα, ελειπα αρκετο καιρο εκτος... μια ενημερωση θα ηθελα. το ντελουξ εχει αλλαξει αριθμο οσο αφορα το βαιμπερ? γιατι βλεπω πως δεν πανε καν τα μηνυματα.
Ευχαριστω
σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα και εκει εχουν θεμα μαλλονΔεν δουλεύει το Viber τους. Δοκίμασε το ιδιο νούμερο στο WhatsApp
NASOS_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα guys. Όσοι πιστοί προσέλθετε για χαλάρωση... ?Να πω μια γνώμη και αν θέλετε πετάξτε την. Αφού το νήμα πλέον λέγεται σεξ μασάζ στο σπίτι μήπως να γράφουμε μόνο τις εμπειρίες εδώ μέσα για τις κοπέλες που κάνουν σεξ (και όχι πχ σκέτο φραπέ) ? Αν όχι τότε θα ήταν πιο σωστό να άλλαζε πάλι ο τίτλος.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά όπως είναι τώρα είναι σαν click bait.
Τί εννοείς ;Καλησπερα guys. Όσοι πιστοί προσέλθετε για χαλάρωση... ?
suneros
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Που ...?Καλησπερα guys. Όσοι πιστοί προσέλθετε για χαλάρωση... ?
Mavrigata
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τιμή??Καλησπέρα σε όλους !
Μαρίνα Empire :
Γύρω στα 24-25 με καύλα πρόσωπο , ωραίο σώμα , πλούσιος κωλος, καλό προς πολύ καλό body to body γυμνή , πολύ σάλιο στην πίπα , πρόθυμη να ικανοποιήσει και να κάνει την δουλειά της σωστά , πολύ καλός χαρακτήρας με ευγένεια .
θα προτιμηθεί ξανά, μαζί με Έλενα που μου είπε κάνουν διπλό μαζί κ έχουν χημεία .
suneros
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Που ...?
NASO που είσαι (1.77 71 μελαχρινός αδύνατος παθητικός, όπως μου λες στο πμ που μου έστειλες), θα απαντήσω από εδώ ότι … ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!Καλησπερα guys. Όσοι πιστοί προσέλθετε για χαλάρωση... ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Καλησπερα guys. Όσοι πιστοί προσέλθετε για χαλάρωση... ?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Ε αφού δε φαίνεται από τις φωτό που στέλνει το γραφείο οκ...Συγνώμη αλλά οι φωτό που βλέπω δεν δείχνουν μπογο.
Τις ίδιες μαλακίες μας έλεγες και για την Ηλιάνα του empire
NASOS_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Φιλιά όμορφε... Μείνε στα basic ??NASO που είσαι (1.77 71 μελαχρινός αδύνατος παθητικός, όπως μου λες στο πμ που μου έστειλες), θα απαντήσω από εδώ ότι … ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!
NASOS_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
... Κάτι Μας είπες τώρα baby! ??
Για εσένα πριν μήνες δεν έγραφαν ότι είσαι οδηγός σε γραφείο ; Ή για τον Neon 7 . Παρόμοιο όνομα κ μπερδεύομαι ....Ε αφού δε φαίνεται από τις φωτό που στέλνει το γραφείο οκ...
Τις ίδιες μαλακίες μας έλεγες και για την Ηλιάνα του empire
Αστο μενελαε φήμες λένε ότι είναι μπογος 90 κιλά δυστυχώς μην πετάς τα φράγκα σου πάμε για αλλά..jasmine τι λέει
Εγώ δοκίμασα την μαργαρίτα.
Ναι είναι λίγο γεματουλα σε σχέση με τις φώτο. Αλλά έχει ωραία αύρα.
Μασαζ αρκετά καλό, και στο δευτερο κομμάτι με καλαμάκι πολύ δυνατό.
Δεν προσπάθησα για αλλά, αλλά έμεινα ικανοποιημένος, 8/10.
Ποια άλλη αξίζει από εμπιρε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63