Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Η Νο1 Εταιρεία VIP MASSAGE

προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ σε ολο το σώμα

σε ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Νέες θεραπεύτριες ξεκινάνε απο αύριο....

κόστος 60 Ευρώ / Ωρα στο χώρο σας ή σε ξενοδοχείο !

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

Γνωρίστε τις 2 νέες μας θεραπεύτριες μασάζ με ενα μήνυμα στο VIBER

698 0 280 270

NEW MASSAGE THERAPIST

Ιωαννα

Αμελια

Σχεδόν Ολες οι κοπέλες μας που πλέον είναι 20 συνολικά
προσφέρουν Ολα τα είδη μασάζ

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μασάζ και για τη διαθεσιμότητα τους !

Body To Body

Ashiatsu Massage

Foot Massage

Χαλαρωτικο Μασαζ

θεραπευτικο μασάζ

και πολλά άλλα

ΤΗΛ + VIBER : 6980280270

VIBER : 698097 2778

www.VipMassage.gr

suneros

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Like
122
Πόντοι
0
“Σχεδόν Ολες οι κοπέλες μας που πλέον είναι 20 συνολικά
προσφέρουν Ολα τα είδη μασάζ” …
δεν ξέρω γιατί αλλά μ’ αρέσει που το «Ο» έχει γραφτεί με κεφαλαίο γράμμα!

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
“Σχεδόν Ολες οι κοπέλες μας που πλέον είναι 20 συνολικά
προσφέρουν Ολα τα είδη μασάζ” …
δεν ξέρω γιατί αλλά μ’ αρέσει που το «Ο» έχει γραφτεί με κεφαλαίο γράμμα!
Και τα call girls όλα τα είδη μασάζ κάνουν και το ΌΛΑ με κεφαλαία ΌΛΑ τα γράμματα…

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους !

Μαρίνα Empire :
Γύρω στα 24-25 με καύλα πρόσωπο , ωραίο σώμα , πλούσιος κωλος, καλό προς πολύ καλό body to body γυμνή , πολύ σάλιο στην πίπα , πρόθυμη να ικανοποιήσει και να κάνει την δουλειά της σωστά , πολύ καλός χαρακτήρας με ευγένεια .
θα προτιμηθεί ξανά, μαζί με Έλενα που μου είπε κάνουν διπλό μαζί κ έχουν χημεία .

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
VIP Χρυσή
Εμφάνιση: 7/10
Μασάζ: 9/10
Έξτρα μπριζόλα: 9/10

VIP Αριάδνη
Εμφάνιση: 9/10
Μασάζ: 5/10

VIP Δήμητρα
Εμφάνιση: 1/10
Μασάζ: 2/10
Έξτρα καλαμάκι: δεν πήρα

Eljefe13

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
167
Πόντοι
0
VIP Χρυσή
Εμφάνιση: 7/10
Μασάζ: 9/10

VIP Αριάδνη
Εμφάνιση: 9/10
Μασάζ: 5/10

VIP Δήμητρα
Εμφάνιση: 1/10
Μασάζ: 2/10
Έξτρα καλαμάκι: δεν πήρα
σε δάγκωσε και σενα η Αριαδνη που μπερδεύει τη μπριζολα με το καλαμακι;

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
σε δάγκωσε και σενα η Αριαδνη που μπερδεύει τη μπριζολα με το καλαμακι;
Η αριαδνη δαγκώνει πάρα πολύ δυνατά στη μπριζόλα, αν και μου άρεσε δεν θα ξαναδοκιμασω

Eljefe13

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
167
Πόντοι
0

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.655
Πόντοι
216
γιατι μπερδεύει τις τιμές...ζητάει τα λεφτά της μπριζόλας για καλαμάκι
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έπαθα πλάκα τι ζητάγε αλλά με ένα καλό παζάρι όπως και στην Νίνα με αυτά που ζητούσε κι εκεινη έπεσε το πράγμα...εντάξει τόσο ψηλά όπως η Νίνα δεν φτάνει αλλά κάπου το χασε...???

Eljefe13

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
167
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έπαθα πλάκα τι ζητάγε αλλά με ένα καλό παζάρι όπως και στην Νίνα με αυτά που ζητούσε κι εκεινη έπεσε το πράγμα...εντάξει τόσο ψηλά όπως η Νίνα δεν φτάνει αλλά κάπου το χασε...???
γι αυτό θα χάσει και όλους εμάς

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Και με παζάρι στο Θεό είναι οι τιμές. Call girl βρίσκω φθηνότερα. Προφανώς Νίνα δεν είναι... Αλλα είναι ότι πιο κοντινό έχω συνάντησει

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
Μάγκες καλησπέρα. Έχω καιρό να γράψω αλλά διαβάζω το νήμα όσο μπορω... Σίγουρα πολλοί θυμάστε το ξανθό μωράκι την Δανάη από deluxe.. που βρίσκεται πλέον γνωρίζει κάποιος ?

petros1223

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
καλησπερα και καλη χρονια μαγκες. ειχα κλεισει για μιαμιση ωρα με την αντζελα απο το osmose massage. Δεν ηξερα τι ακριβως επαιζε...δεν ημουν σιγουρος αν επαιζε σεξ ή οχι, αλλα οπως και να εχει ηθελα να χαλαραρωσω(οτι ειχα γυρισει απο ταξιδι)...μου λεει 120€ συνολο για σεξ...η μιαμιση ωρα ομως μου λεει δεν ισχυει...μονο 1 ωρα...δε γαμιεται λεω παμε...η χειροτερη εμπειρια στη ζωη μου μαγκες...πεταξα 120€...μη το ενα μη το αλλο μου ελεγε...αντε χυσε να φυγω μου ελεγε....ειρωνικη και σκατοχαρακτηρας σαν ατομο...αφηστε που νομιζε οτι ειναι καμια θεα(6-6,5 θα της εβαζα στο σωμα και 8 στη φατσα 3-4 συμμετοχη στο σεξ)....για να μη σας το πολυλογω με μαλακια τελειωσα και δεν εκατσε ουτε ολοκληρη την ωρα...ειχε κανεις παρομοια εμπειρια μαζι της;

petros1223

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλους!

Προτείνω, αντί να ζητάμε να μας πει ο συναγωνιστής ποια είναι η Σπυριδούλα? κτλ, ας κάνουμε μια ανασκόπηση ο καθένας μας με τις εντυπώσεις του άφησε η κάθε κοπέλα από το κάθε γραφείο το 2021.
Έτσι θα έχουμε μαζεμένες τις εντυπώσεις και ο καθένας θα μπορεί να στοχεύσει ανάλογα.

Καλό να γράφουμε:
μασάζ (καλό ή μέτριο) μόνο
μασάζ (καλό ή μέτριο) και sex
καλησπερα και καλη χρονια μαγκες. ειχα κλεισει για μιαμιση ωρα με την αντζελα απο το osmose massage. Δεν ηξερα τι ακριβως επαιζε...δεν ημουν σιγουρος αν επαιζε σεξ ή οχι, αλλα οπως και να εχει ηθελα να χαλαραρωσω(οτι ειχα γυρισει απο ταξιδι)...μου λεει 120€ συνολο για σεξ...η μιαμιση ωρα ομως μου λεει δεν ισχυει...μονο 1 ωρα...δε γαμιεται λεω παμε...η χειροτερη εμπειρια στη ζωη μου μαγκες...πεταξα 120€...μη το ενα μη το αλλο μου ελεγε...αντε χυσε να φυγω μου ελεγε....ειρωνικη και σκατοχαρακτηρας σαν ατομο...αφηστε που νομιζε οτι ειναι καμια θεα(6-6,5 θα της εβαζα στο σωμα και 8 στη φατσα και 3-4 συμμετοχη στο σεξ)....για να μη σας το πολυλογω με μαλακια τελειωσα και δεν εκατσε ουτε ολοκληρη την ωρα...απο μασαζ δεν εχει ιδεα...ειχε κανεις παρομοια εμπειρια μαζι της;

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Το κακό είναι να μη βάζουν τιμοκατάλογο φίλε και στο τέλος να σε βαράει εγκεφαλικό..
Χαχα;....καλό.
Αλλά σ αυτές θα ανοίγουμε την πόρτα και θα τους δίνουμε τα παπούτσια στο χέρι να τις βοηθήσουμε να φύγουν.
Ο τιμοκατάλογος είναι για τα κρεοπωλεια.
Μαύρο στον τιμοκατάλογο. Εντελώς μαύρο. Και επίσης μαύρο και στα γραφεία που φέρονται με ασέβεια . Και μαύρο στα αρπακτικά .

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
καλησπερα και καλη χρονια μαγκες. ειχα κλεισει για μιαμιση ωρα με την αντζελα απο το osmose massage. Δεν ηξερα τι ακριβως επαιζε...δεν ημουν σιγουρος αν επαιζε σεξ ή οχι, αλλα οπως και να εχει ηθελα να χαλαραρωσω(οτι ειχα γυρισει απο ταξιδι)...μου λεει 120€ συνολο για σεξ...η μιαμιση ωρα ομως μου λεει δεν ισχυει...μονο 1 ωρα...δε γαμιεται λεω παμε...η χειροτερη εμπειρια στη ζωη μου μαγκες...πεταξα 120€...μη το ενα μη το αλλο μου ελεγε...αντε χυσε να φυγω μου ελεγε....ειρωνικη και σκατοχαρακτηρας σαν ατομο...αφηστε που νομιζε οτι ειναι καμια θεα(6-6,5 θα της εβαζα στο σωμα και 8 στη φατσα 3-4 συμμετοχη στο σεξ)....για να μη σας το πολυλογω με μαλακια τελειωσα και δεν εκατσε ουτε ολοκληρη την ωρα...ειχε κανεις παρομοια εμπειρια μαζι της;
Φιλαράκο τα έχουμε πει 1.000.000 φορές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom