Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Lux - deluxe τις μετακομίζουν ανάλογα τις ανάγκες .lux δεν 'ητανε αυτή ; μετακόμισε ;
Lux - deluxe τις μετακομίζουν ανάλογα τις ανάγκες .lux δεν 'ητανε αυτή ; μετακόμισε ;
Εγώ στο Deluxe την πρωτοείδα φίλοςlux δεν 'ητανε αυτή ; μετακόμισε ;
Έχω περάσει πάρα πολύ καλά με Έλενα από εκεί . Δοκίμασα να την κλείσω ξανά 2 μέρες σερί και ήταν φουλ κ έτσι έκλεισα Κορίνα που φτάνει μπριζόλα ( μετά από λόγια συναγωνιστή που επαληθεύθηκαν επιτυχώς ) Δύο πολύ καλές εμπειρίες απτό Empire μπορώ να πω ....Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Είμαι εξωτερικό και γενικά όταν κατεβαίνω πάω Θεσσαλονίκη.
Λόγο δουλειάς θα πάω Αθήνα σε δύο μέρες.
Έχετε να προτείνετε κάτι καλό για να έρθει στο ξενοδοχείο για μασάζ και ότι προκύψει.
Σκέφτομαι για empire με αυτά που βλέπω. Τι λέτε εσεις;
Καλησπέρα σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε. Έγινε δοκιμή με τη χρυση από VIP πήγε φουλ στα 120 το στανταράκι μου η Καρολίνα four hand με την Τζένη σε δικό τους χώρο στα 120 και Ελίνα και Ρίτα από Velvet 60 + 40 με καλαμάκι
Σε λάθος νήμα είσαι ... Εδώ σίγουρα δεν κάνουμε λεμφικόΠαιδες καλό λεμφικό μασαζ προσωπου από εμφανίσιμη κοπέλα έχουμε τίποτα;;
Δεν με ενδιαφέρουν εξτρα ιδιαίτερα πέρα από μασαζ...
Η καρολινα παιζει σε hotel και στο silver ! Αν επιασε παλι δικο της χωρο ειναι νεα πληροφορια! Μακαρι παντως γτ ειναι οντως στανταρακιΚάτσε. Δεν κατάλαβα. Ποιες από αυτές έχουν δικό τους χώρο;
Η καρολινα παιζει σε hotel και στο silver ! Αν επιασε παλι δικο της χωρο ειναι νεα πληροφορια! Μακαρι παντως γτ ειναι οντως στανταρακι
Θα εννοεί στο Silver γιατί εκεί υπάρχει και η Τζένη για τα 4 χέρια που έκανε ο παμαγιωτηςΚάτσε. Δεν κατάλαβα. Ποιες από αυτές έχουν δικό τους χώρο;
Αντιλαμβάνομαι ότι το empire καταβάλει μια σοβαρή προσπάθεια να προσφέρει ικανοποιητικές υπηρεσίες και σε αρκετά μεγάλο βαθμό το καταφέρνει καιόντως αξίζει να δοκιμαστεί, όμως κάποιες κριτικές είναι λίγο περισσότερο ενθουσιώδεις από όσο χρειάζεται ισως.
Η Ζέτα είναι ένα πιπινάκι χαρούμενο και σεξουλιάρικο, κάπως χοντρούλι, αλλά τη σώζει η ηλικία και το γεγονός ότι τα παραπάνω κιλά είναι κυρίως περιφέρεια και όχι μπάκα. Έχει χειλάρες που σε συνδυασμό με το βλέμα της δίνουν μια πολύ θεατρική κι εκφραστική, ολίγον pse, αλλά κάπως ρηχή πίπα. Χρειάζεται επειγόντως ορθοδοντικό. Χάνει σε εμφάνιση μεν, αλλά κερδίζει σε ευχάριστη προσωπικότητα και καυλίαρικη διάθεση.
Εγώ Ζέτα έχω πάρει απτό CRystal μαζί με Χριστιάνα. Για άλλη λες ; Δεν μου έχουν στείλει Ζέτα ...Αντιλαμβάνομαι ότι το empire καταβάλει μια σοβαρή προσπάθεια να προσφέρει ικανοποιητικές υπηρεσίες και σε αρκετά μεγάλο βαθμό το καταφέρνει καιόντως αξίζει να δοκιμαστεί, όμως κάποιες κριτικές είναι λίγο περισσότερο ενθουσιώδεις από όσο χρειάζεται ισως.
Η Ζέτα είναι ένα πιπινάκι χαρούμενο και σεξουλιάρικο, κάπως χοντρούλι, αλλά τη σώζει η ηλικία και το γεγονός ότι τα παραπάνω κιλά είναι κυρίως περιφέρεια και όχι μπάκα. Έχει χειλάρες που σε συνδυασμό με το βλέμα της δίνουν μια πολύ θεατρική κι εκφραστική, ολίγον pse, αλλά κάπως ρηχή πίπα. Χρειάζεται επειγόντως ορθοδοντικό. Χάνει σε εμφάνιση μεν, αλλά κερδίζει σε ευχάριστη προσωπικότητα και καυλίαρικη διάθεση.