Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.489
Πόντοι
2.306
Προς όλους τους Συναγωνιστές του είδους μία ερώτηση...αν κ απόψε λίγο τα έχω πιεί....συγχωρέστε με....Σας έχει τύχει να καψουρευτείτε θεραπεύτρια;Κ αν ναι...θα ήθελα να μου πείτε οδήγησε σε σχέση;
Αν καψουρευτηκες θεραπεύτρια και άρχισες και τα πίνεις δεν είναι καλό σημάδι

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.174
Πόντοι
486

Για εδω γνωριζουμε τιποτα ?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.091
Πόντοι
736
μυριζει μουφα απο χιλιομετρα

Gegr123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας. Ειμαι πρωταρης και ψαχνω κοπελα με δικο της χωρο ηλικιας 20 εως και 45-50. Θελω να εχει δικο της χωρο και να ειναι μονη της επειδη κομπλαρω λιγο. Εννοω ουτε τσατσα ουτε αλλες κοπελες. Να ειναι μονο αυτη. Προτιμω μασαζ που να προχωρα και παρακατω. Εχετε καμια προταση?

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456

Μανεκεν με φρυδι σαν του κωστα καραμανλη (του παλιου) δεν υπαρχει ουτε στο αφγανισταν ρε τυπε.

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Συνάντηση με ίριδα από diamond.! Πολύ ευγενική και με διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ. Συνέχεια με ρώταγε αν μου αρέσει και αν περνάω καλά… τώρα απο εμφάνιση πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα.! Αρκετό βαθύ στοματικό και με πολύ σάλιο .!!

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
Συνάντηση με ίριδα από diamond.! Πολύ ευγενική και με διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ. Συνέχεια με ρώταγε αν μου αρέσει και αν περνάω καλά… τώρα απο εμφάνιση πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα.! Αρκετό βαθύ στοματικό και με πολύ σάλιο .!!
εδωσες εξτρα για το στοματικο η ηταν μεσα στην τιμη του μασαζ?

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Αυτα ειναι νεα

kk34

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.277
Πόντοι
1.071
Συνάντηση με ίριδα απο diamond για μένα κάνει εξαιρετικό μασαζ τα κρακ ήταν απανωτά...στα έξτρα αρκετά περίεργη φάση γιατί ένιωσα κάτι συνεσταλμενο από την μια αλλά έμπειρο από την άλλη...έχει πολύ ωραίο κωλο το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η ρογα αλλά για μένα αξίζει μία συνάντηση

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

Μάρα, massage now: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, πολύ μέτρια εμφάνιση, σώμα γεμάτο, απειρία στην συμπεριφορά, μασάζ «φιλενάδας» με πετσέτα, όχι έξτρα (προς το παρόν). Για αποκλειστικά δικούς μου λόγους σε εξέλιξη η διαδικασία επανεξετάσεων.

Το γραφείο έχει αρχίσει να δίνει δείγματα συνέπειας.

Τα γράφω για να μένει στο αρχείο.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Μάρα, massage now: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, πολύ μέτρια εμφάνιση, σώμα γεμάτο, απειρία στην συμπεριφορά, μασάζ «φιλενάδας» με πετσέτα, όχι έξτρα (προς το παρόν). Για αποκλειστικά δικούς μου λόγους σε εξέλιξη η διαδικασία επανεξετάσεων.

Το γραφείο έχει αρχίσει να δίνει δείγματα συνέπειας.

Τα γράφω για να μένει στο αρχείο.
Τι στον πούτσο μανεκένε είναι τότενες !

Eljefe13

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
178
Πόντοι
0
ωραίος φθινοπωρινός καιρός σήμερα, ας κλείσουμε ένα μασαζάκι...:grin:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Συνάντηση με ίριδα απο diamond για μένα κάνει εξαιρετικό μασαζ τα κρακ ήταν απανωτά...στα έξτρα αρκετά περίεργη φάση γιατί ένιωσα κάτι συνεσταλμενο από την μια αλλά έμπειρο από την άλλη...έχει πολύ ωραίο κωλο το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η ρογα αλλά για μένα αξίζει μία συνάντηση
Η ρόγα γιατί ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom