giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 486
Μανεκεν με φρυδι σαν του κωστα καραμανλη (του παλιου) δεν υπαρχει ουτε στο αφγανισταν ρε τυπε.ΜΑΡΑ 129
Η Μάρα είναι επώνυμο Μανεκέν με παρουσία στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Είναι 24 χρονών, έχει μεγάλη προϋπηρεσία, είναι περιζήτητη , σπάνια, μοναδική και την…massagenow.gr
Για εδω γνωριζουμε τιποτα ?
Έκλαψα με περιγραφή Καραμανλή!Μανεκεν με φρυδι σαν του κωστα καραμανλη (του παλιου) δεν υπαρχει ουτε στο αφγανισταν ρε τυπε.
εδωσες εξτρα για το στοματικο η ηταν μεσα στην τιμη του μασαζ?Συνάντηση με ίριδα από diamond.! Πολύ ευγενική και με διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ. Συνέχεια με ρώταγε αν μου αρέσει και αν περνάω καλά… τώρα απο εμφάνιση πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα.! Αρκετό βαθύ στοματικό και με πολύ σάλιο .!!
Αυτα ειναι νεαΣυνάντηση με ίριδα από diamond.! Πολύ ευγενική και με διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ. Συνέχεια με ρώταγε αν μου αρέσει και αν περνάω καλά… τώρα απο εμφάνιση πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα.! Αρκετό βαθύ στοματικό και με πολύ σάλιο .!!
Γραφειο ειναι μονο σ αυτη γραφουν για nuru και b2bΜανεκεν με φρυδι σαν του κωστα καραμανλη (του παλιου) δεν υπαρχει ουτε στο αφγανισταν ρε τυπε.
Έξτρα, τα οποία τα άξιζε και μόνο για την καλή συμπεριφορά .!!εδωσες εξτρα για το στοματικο η ηταν μεσα στην τιμη του μασαζ?
ευχαριστωΈξτρα, τα οποία τα άξιζε και μόνο για την καλή συμπεριφορά .!!
Για την Νικόλ έχει να μας πει κανείς κάτι;;Για Νικόλ απο οσμοσε ξέρουμε κάτι?
Μάρα, massage now: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, πολύ μέτρια εμφάνιση, σώμα γεμάτο, απειρία στην συμπεριφορά, μασάζ «φιλενάδας» με πετσέτα, όχι έξτρα (προς το παρόν). Για αποκλειστικά δικούς μου λόγους σε εξέλιξη η διαδικασία επανεξετάσεων.ΜΑΡΑ 129
Η Μάρα είναι επώνυμο Μανεκέν με παρουσία στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Είναι 24 χρονών, έχει μεγάλη προϋπηρεσία, είναι περιζήτητη , σπάνια, μοναδική και την…massagenow.gr
Για εδω γνωριζουμε τιποτα ?
Τι στον πούτσο μανεκένε είναι τότενες !Μάρα, massage now: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, πολύ μέτρια εμφάνιση, σώμα γεμάτο, απειρία στην συμπεριφορά, μασάζ «φιλενάδας» με πετσέτα, όχι έξτρα (προς το παρόν). Για αποκλειστικά δικούς μου λόγους σε εξέλιξη η διαδικασία επανεξετάσεων.
Το γραφείο έχει αρχίσει να δίνει δείγματα συνέπειας.
Τα γράφω για να μένει στο αρχείο.
Κατάλαβα...οκλαδωμένο φραπε σκέτο
Η ρόγα γιατί ?Συνάντηση με ίριδα απο diamond για μένα κάνει εξαιρετικό μασαζ τα κρακ ήταν απανωτά...στα έξτρα αρκετά περίεργη φάση γιατί ένιωσα κάτι συνεσταλμενο από την μια αλλά έμπειρο από την άλλη...έχει πολύ ωραίο κωλο το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η ρογα αλλά για μένα αξίζει μία συνάντηση
Πως να χαλάσει το deluxe ? Μάλλον έχεις βαρεθεί ή δεν σε ενέπνευσε το κορίτσιΉ εγώ έχω βαρεθεί ή το ντελουξ χάλασε.