Αν καψουρευτηκες θεραπεύτρια και άρχισες και τα πίνεις δεν είναι καλό σημάδιΠρος όλους τους Συναγωνιστές του είδους μία ερώτηση...αν κ απόψε λίγο τα έχω πιεί....συγχωρέστε με....Σας έχει τύχει να καψουρευτείτε θεραπεύτρια;Κ αν ναι...θα ήθελα να μου πείτε οδήγησε σε σχέση;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.174
- Πόντοι
- 486
Γεια σας. Ειμαι πρωταρης και ψαχνω κοπελα με δικο της χωρο ηλικιας 20 εως και 45-50. Θελω να εχει δικο της χωρο και να ειναι μονη της επειδη κομπλαρω λιγο. Εννοω ουτε τσατσα ουτε αλλες κοπελες. Να ειναι μονο αυτη. Προτιμω μασαζ που να προχωρα και παρακατω. Εχετε καμια προταση?
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.885
- Πόντοι
- 456
Μανεκεν με φρυδι σαν του κωστα καραμανλη (του παλιου) δεν υπαρχει ουτε στο αφγανισταν ρε τυπε.ΜΑΡΑ 129
Η Μάρα είναι επώνυμο Μανεκέν με παρουσία στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Είναι 24 χρονών, έχει μεγάλη προϋπηρεσία, είναι περιζήτητη , σπάνια, μοναδική και την…massagenow.gr
Για εδω γνωριζουμε τιποτα ?
Έκλαψα με περιγραφή Καραμανλή!Μανεκεν με φρυδι σαν του κωστα καραμανλη (του παλιου) δεν υπαρχει ουτε στο αφγανισταν ρε τυπε.
Συνάντηση με ίριδα από diamond.! Πολύ ευγενική και με διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ. Συνέχεια με ρώταγε αν μου αρέσει και αν περνάω καλά… τώρα απο εμφάνιση πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα.! Αρκετό βαθύ στοματικό και με πολύ σάλιο .!!
εδωσες εξτρα για το στοματικο η ηταν μεσα στην τιμη του μασαζ?Συνάντηση με ίριδα από diamond.! Πολύ ευγενική και με διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ. Συνέχεια με ρώταγε αν μου αρέσει και αν περνάω καλά… τώρα απο εμφάνιση πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα.! Αρκετό βαθύ στοματικό και με πολύ σάλιο .!!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Αυτα ειναι νεαΣυνάντηση με ίριδα από diamond.! Πολύ ευγενική και με διάθεση να ευχαριστήσει τον παρτενέρ. Συνέχεια με ρώταγε αν μου αρέσει και αν περνάω καλά… τώρα απο εμφάνιση πολύ μέτρια για τα δικά μου γούστα.! Αρκετό βαθύ στοματικό και με πολύ σάλιο .!!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Γραφειο ειναι μονο σ αυτη γραφουν για nuru και b2bΜανεκεν με φρυδι σαν του κωστα καραμανλη (του παλιου) δεν υπαρχει ουτε στο αφγανισταν ρε τυπε.
Έξτρα, τα οποία τα άξιζε και μόνο για την καλή συμπεριφορά .!!εδωσες εξτρα για το στοματικο η ηταν μεσα στην τιμη του μασαζ?
Συνάντηση με ίριδα απο diamond για μένα κάνει εξαιρετικό μασαζ τα κρακ ήταν απανωτά...στα έξτρα αρκετά περίεργη φάση γιατί ένιωσα κάτι συνεσταλμενο από την μια αλλά έμπειρο από την άλλη...έχει πολύ ωραίο κωλο το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η ρογα αλλά για μένα αξίζει μία συνάντηση
ευχαριστωΈξτρα, τα οποία τα άξιζε και μόνο για την καλή συμπεριφορά .!!
Cockzillian
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Για την Νικόλ έχει να μας πει κανείς κάτι;;Για Νικόλ απο οσμοσε ξέρουμε κάτι?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Μάρα, massage now: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, πολύ μέτρια εμφάνιση, σώμα γεμάτο, απειρία στην συμπεριφορά, μασάζ «φιλενάδας» με πετσέτα, όχι έξτρα (προς το παρόν). Για αποκλειστικά δικούς μου λόγους σε εξέλιξη η διαδικασία επανεξετάσεων.ΜΑΡΑ 129
Η Μάρα είναι επώνυμο Μανεκέν με παρουσία στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Είναι 24 χρονών, έχει μεγάλη προϋπηρεσία, είναι περιζήτητη , σπάνια, μοναδική και την…massagenow.gr
Για εδω γνωριζουμε τιποτα ?
Το γραφείο έχει αρχίσει να δίνει δείγματα συνέπειας.
Τα γράφω για να μένει στο αρχείο.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Τι στον πούτσο μανεκένε είναι τότενες !Μάρα, massage now: Είναι η κοπέλα της φωτογραφίας, πολύ μέτρια εμφάνιση, σώμα γεμάτο, απειρία στην συμπεριφορά, μασάζ «φιλενάδας» με πετσέτα, όχι έξτρα (προς το παρόν). Για αποκλειστικά δικούς μου λόγους σε εξέλιξη η διαδικασία επανεξετάσεων.
Το γραφείο έχει αρχίσει να δίνει δείγματα συνέπειας.
Τα γράφω για να μένει στο αρχείο.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Κατάλαβα...οκλαδωμένο φραπε σκέτο
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Η ρόγα γιατί ?Συνάντηση με ίριδα απο diamond για μένα κάνει εξαιρετικό μασαζ τα κρακ ήταν απανωτά...στα έξτρα αρκετά περίεργη φάση γιατί ένιωσα κάτι συνεσταλμενο από την μια αλλά έμπειρο από την άλλη...έχει πολύ ωραίο κωλο το μόνο που με χάλασε ήταν λίγο η ρογα αλλά για μένα αξίζει μία συνάντηση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις