Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Προχωράμε στο φαινόμενο Osmose.

Τα αρνητικά σχόλια τύπου ξεπετα τα είδα αλλά δεν έδωσα βάση (κακώς). Ήμουν περίεργος. Κλείνω λοιπόν ραντεβού με μελαχρινή κοπελα από osmose στα 90' (πρώτο λάθος). Τον λόγο που δεν την ονοματιζω όποιος θέλει τον λέω σε PM. Η κοπέλα φτάνει 5 λεπτά νωρίτερα και είναι αρκετά όμορφη. Ντυμένη μάλλον πρόστυχα και δίχως διάθεση για μασάζ. Πήγε σε λάθος όροφο και με έκανε ρεζίλι σε έναν γείτονα ρωτώντας τον αν αυτός είναι που έκλεισε ραντεβού με κοπέλα (δεύτερο λάθος).

Τελική βαθμολογία θα έδινα ένα 4 στα 10. Τα περί ξεπετας δυστυχώς ισχύουν. Κρίμα γιατί η κοπέλα ήταν όμορφη.

Παραμένω καυλωμένος και με μάλλον άσχημη γεύση. Οπότε καπάκια κλείνω call girl Καταλίνα από golden diamond για να κάνω απευθείας συγκριση Osmose vs call girl.
Εξαιρετικό post!! Κατατοπιστικότατο!
Για να πήρες και άλλη, στη σειρά, θα έφαγες μεγάλη φόλα. Έκλαψα με αυτό με τον γείτονα? !!!! Το σπίτι, όμως, έχει και τέτοια ρίσκα. Πάλι καλά που δεν έκανε και η δεύτερη το ίδιο λάθος, να πάει να τον ρωτήσει στο καπάκι αν έκλεισε ραντεβού με κοπέλα!!:headbaning1: Ή που θα μάζευε υπογραφές :priest:ή που θα σου ζητούσε τηλέφωνα.:worship:

opeokratoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
152
Πόντοι
0
Εξαιρετικό post!! Κατατοπιστικότατο!
Για να πήρες και άλλη, στη σειρά, θα έφαγες μεγάλη φόλα. Έκλαψα με αυτό με τον γείτονα? !!!! Το σπίτι, όμως, έχει και τέτοια ρίσκα. Πάλι καλά που δεν έκανε και η δεύτερη το ίδιο λάθος, να πάει να τον ρωτήσει στο καπάκι αν έκλεισε ραντεβού με κοπέλα!!:headbaning1: Ή που θα μάζευε υπογραφές :priest:ή που θα σου ζητούσε τηλέφωνα.:worship:
Σε ευχαριστώ φίλε μου! Το κατά δύναμιν. Λογικά θα ακολουθήσουν και επόμενα... Το πακέτο με τον γείτονα ευτυχώς το αποφύγαμε αχαχαχ. Μάλλον για υπογραφές το κόβω παρά να ζητούσε τηλέφωνα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. :rockon:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Και το νήμα που χρειάζεται; Γιατί δεν έβαλες την κριτική - ή όποιον προβληματισμό έχεις- στο κατ’ οίκον;

Επιμένεις να μην μας λες τα άλλα γραφεία που σου σερβίρουν… αλλά δεν περνάς καλά…

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
554
Πόντοι
291
Συνάντηση για πολλοστή φορά με ζωή , Επειδή όταν τη βλέπω τυχαίνει να βλέπω και άλλες τις ίδιες μέρες είτε βίζιτες είτε μασατζουδες είτε παλιές γκόμενες όταν παω αθηνα για δουλειές ,είναι κάτι πολύ διαφορετικό είναι πλεον το στανταρακι που με κάνει να καυλωνω κ να φτάνω στο κόκκινο , είχα καιρό ν γράψω καθώς δρν έχει αλλάξει κ τίποτα από την συνεύρεση μια ώρα γεμάτη γκαυλα Μασαζ πιπαρες και πολύ καλό σοσιαλ , αξίζει με χίλια να την βρεις να σου στείλει όλο τον αρνητισμό περίπατο ,είναι η Ταντρα ; Είναι η όρεξη ; Είναι η χημεία ; Δεν ξέρω ξέρω όμως ότι δεν την αλλάζεις εύκολα !!!βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο χωρίς θέμα χρόνου πέρασε η μια ώρα κ συνεχίσαμε , η αλήθεια είναι πως σηκώνει για περισσότερη ώρα !!!

Eljefe13

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
178
Πόντοι
0
Χθεσινοβραδινό Ντελουξ. Χριστίνα ετων 26. Ευχάριστη τύπα, μικρή. Το μασαζ παραδόξως καλό. Το 2ο μέρος μια απο τα ίδια. Ή εγώ έχω βαρεθεί ή το ντελουξ χάλασε.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Χθεσινοβραδινό Ντελουξ. Χριστίνα ετων 26. Ευχάριστη τύπα, μικρή. Το μασαζ παραδόξως καλό. Το 2ο μέρος μια απο τα ίδια. Ή εγώ έχω βαρεθεί ή το ντελουξ χάλασε.
Όταν λες μια από τα ίδια;

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη του φόρουμ

Να σας ενημερώσω οτι απο 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν νέες κοπέλες για μασάζ

Επίσης απο 1 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει νεα προσφορά για μασαζ

Πρωινη Ζωνη : 10:00 - 16:00 | 50 Λεπτα μασάζ Κόστος 50 ευρώ

ΤΗΛ : 698 0280 270

VIBER : 698 097 2778

Με Εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MASSAGE MANAGER

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436

Με Εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MASSAGE MANAGER

Τις νέες κοπέλες πως και που μπορούμε να τις δούμε; Μόνο μέσω viber;

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

chrikri

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2018
Like
65
Πόντοι
0
τύπε νηματοθετη μην μασας να πουμε με 3ωρα και 4ωρα

κλεισε ενα 8ωρο μασαζ να το ευχαριστηθείς :takethis: :takethis: :takethis: :undecided: :undecided: :undecided:
χαχα το σκεφτομαι και οχι μονο 8ωρο και με δυο τρια κοριτσια μαζι να νοικιασω ενα brb για σαββατοκυριακο με πισινα μια ζωη την εχουμε και ας την χαρουμε!!!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Xριστιάνα εννοείς ;

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736

Με Εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
VIP MASSAGE MANAGER
Μόνο στο απλό χαλαρωτικό ή και στα άλλα μία μικρή μείωση αυτές τις ώρες ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: cursed

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
λαδωμένο φραπε σκέτο
Ποσο σου πηρε για τον λαδωμενο φραπε φιλε?
Ειναι η χριστινα πρωην call girl (αν την πεις κομοδινο προσβαλεις το επιπλο οχι αυτην) που τωρα στο ντελουξ εχει αγιασει και παιζει μονο φραπε σε οτι τιμη μπορεσει να πιασει απο τα θυματα της.
Σαχλοκουδουνο.

Eljefe13

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
178
Πόντοι
0
Ποσο σου πηρε για τον λαδωμενο φραπε φιλε?
Ειναι η χριστινα πρωην call girl (αν την πεις κομοδινο προσβαλεις το επιπλο οχι αυτην) που τωρα στο ντελουξ εχει αγιασει και παιζει μονο φραπε σε οτι τιμη μπορεσει να πιασει απο τα θυματα της.
Σαχλοκουδουνο.
Της έδωσα 20 να πάει στην ευχή του γιαραμπη

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Και 350 να τους πούνε...κατσε να δεις δόξες που θα γνωρίσει το empire!!!:sunglasses:
ούτε καν....έχει αλλάξει 3 επωνυμίες και 2 τοποθεσίες(Αθηνα-Θεσ/νικη) μπας και στεριώσει και ακόμα άσπρη ημέρα δεν είδε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίκτες, είναι το YouNeedMeMassage το ίδιο με το Empire?
Έτσι μου φαίνεται εμένα..
Πόσες φορές το έχουμε γράψει ρε τύπε μου?

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786
ούτε καν....έχει αλλάξει 3 επωνυμίες και 2 τοποθεσίες(Αθηνα-Θεσ/νικη) μπας και στεριώσει και ακόμα άσπρη ημέρα δεν είδε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσες φορές το έχουμε γράψει ρε τύπε μου?

Ευχαριστώ ρε, νομίζω δεν έχω χάσει ποστ από Ιούνιο, αλλά αυτό δεν το χα προσέξει! My bad!

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom