You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
που να είναι η χοντρούλα άραγε?ξερει κανεις που εχει παει η Μονικα που ηταν diamonds, prive και deluxe τελευταια? το deluxe απο το καλοκαιρι μου λεει τοι λειπει και φανταζομαι οτι καπου αλλου θα δουλευει αυτη η ψυχη τωρα
Τελευταία ήταν στο deluxe και έπαιρνε τηλέφωνο μέλος εδώ μέσα και τον απειλούσε ότι γνωρίζει που μένει και ξέρει την οικογένεια του.
Πιο παλιά έμπαινε με αντικό Nickname και έγραφε παραπλανητικές κριτικές!
Ψάξε μέσα σε κανέναν βόθρο τύπε, εκεί θα είναι πια!
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.507
- Πόντοι
- 8.345
επειδη την ξερω στο ινσταγκραμ χοντρουλα δεν την λες. αλλα περα απο αυτο το υποκειμενικο 3 φορες ειχα περασει αντικειμενικα καλα, καταπινε και την τελευταια σταγονα, μπανιο μαζι, ολα εξω. αν με ειχε παει και φουλ οπως μου ειχαν πει καποιοι αλλοι δεν θα την ειχα βαλει στο παγκο για τοσο καιροπου να είναι η χοντρούλα άραγε?
Τελευταία ήταν στο deluxe και έπαιρνε τηλέφωνο μέλος εδώ μέσα και τον απειλούσε ότι γνωρίζει που μένει και ξέρει την οικογένεια του.
Πιο παλιά έμπαινε με αντικό Nickname και έγραφε παραπλανητικές κριτικές!
Ψάξε μέσα σε κανέναν βόθρο τύπε, εκεί θα είναι πια!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
εγώ προσωπικά έχω φωτό με ράστα μαλιά και είναι χοντρή!επειδη την ξερω στο ινσταγκραμ χοντρουλα δεν την λες. αλλα περα απο αυτο το υποκειμενικο 3 φορες ειχα περασει αντικειμενικα καλα, καταπινε και την τελευταια σταγονα, μπανιο μαζι, ολα εξω. αν με ειχε παει και φουλ οπως μου ειχαν πει καποιοι αλλοι δεν θα την ειχα βαλει στο παγκο για τοσο καιρο
όχι juicy,ΧΟΝΤΡΗ κανονική!
Τέλος πάντων απο τότε που ξεφτυλίστηκε εδώ, έχει καεί!
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.934
- Πόντοι
- 26.236
Χοντρή ???? Εμενα έπρεπε να τη στείλεις , θα έφευγε με συνοπτικές διαδικασίες … να ζητάτε ρε σείς το στυλ που θέλετε ντροπή δεν είναι . Ρωτήστε κιλά ,ύψος ακόμα κ αν είναι ελληνίδα . Εμεις ήμαστε οι πελατες . Έχω ακούσει τα άπειρα ψέμματα του στυλ όλες οι κοπέλες μας είναι αδύνατες η γούστα είναι αυτα η ότι η ομορφιά είνα υποκειμενική κ παπαριες . Δώστε τους το ταξακι κ δείξτε τη φωτογραφία του μοντέλου που σας πλάσαραν εμώ ήρθε η χοντρή , κακάσχημη της γειτονιάς .εγώ προσωπικά έχω φωτό με ράστα μαλιά και είναι χοντρή!
όχι juicy,ΧΟΝΤΡΗ κανονική!
Τέλος πάντων απο τότε που ξεφτυλίστηκε εδώ, έχει καεί!
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 366
Φίλε από εμφάνιση? εγω μια Έλενα που είδα στο viber ήταν για κλάματα…. παρόλο το photoshopΗ κριτική του χθεσινοβραδυνού. Έλενα του vip. Ευχάριστη νεαρά με πλούσια τα ελέη. (μην αρχίστε τα παχουλή, εύσωμη, χοντρή κλπ)...Επικοινωνια πολύ καλή, μασαζ ξέρει. Στο δια ταυτα...Φραπεδάκι καλαμωτό, φιλάκια και γλυκόλογα στ αυτί και κάτι ψιλά που έχουν να κάνουν με τη χημεία μεταξύ άντρα και γυναίκας και δεν είναι σε κανένα "πρόγραμμα".
Ξαναέπαιρνα άνετα.
Δεν το εξήγησα στο μήνυμα; το εμφανισιακο είναι περί ορέξεως. Έγραψα πλούσια τα ελέη. Τώρα αν είναι να ανοίξουμε κουβέντα γτ ο κάθε σκεμπες θέλει Σκλεναρικοβες, δε θα τελειώσουμε ούτε αύριο
Το τσέκαρα λεπτομερώς, ήταν οι δύσκολες μέρες. Θα σιγουρευτώ την επόμενη φοράΜπορει επειδη ηταν η πρωτη φορα
Στην επομενη ναι
Γενικα την πρωτη φορα ειναι μαζεμενο το γραφειο απ την επομενη πιο χυμα
christos9595
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες καλησπέρα! Ερώτηση! Στο vip massage όλες οι κοπέλες προχωράνε παρακατω ή μερικές με το απλο προγραμμα των 50€ του πρωινου; Οντας πρωτάρης ελεγα να δοκιμάσω αλλα μην φαω ακυρο…
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 366
Δλδ είναι μπάζο αλλά εσένα δεν σε χάλασε… φαντάζομαι εκεί πάει το «περί ορέξεως» γιατί εδώ δεν σηκώνει υποκειμενικότητα, το μπάζο δύσκολα γίνεται «μέτρια» ή «καλή» στα μάτια κάποιου άλλουΔεν το εξήγησα στο μήνυμα; το εμφανισιακο είναι περί ορέξεως. Έγραψα πλούσια τα ελέη. Τώρα αν είναι να ανοίξουμε κουβέντα γτ ο κάθε σκεμπες θέλει Σκλεναρικοβες, δε θα τελειώσουμε ούτε αύριο
Εγώ δε την είδα μπάζο. Εκτός αν είναι να θεσμισουμε τον όρο μπάζο για να τελειώνουμεΔλδ είναι μπάζο αλλά εσένα δεν σε χάλασε… φαντάζομαι εκεί πάει το «περί ορέξεως» γιατί εδώ δεν σηκώνει υποκειμενικότητα, το μπάζο δύσκολα γίνεται «μέτρια» ή «καλή» στα μάτια κάποιου άλλου
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 366
Σκλερανίκοβες δεν θέλουμε, εφόσον όμως πληρώνουμε.. είναι λογικό, είναι και ο λόγος που ζητάμε φωτογραφίες… και ο λόγος που στέλνουνε φωτογραφίες φουλ φωτοσοπΔεν το εξήγησα στο μήνυμα; το εμφανισιακο είναι περί ορέξεως. Έγραψα πλούσια τα ελέη. Τώρα αν είναι να ανοίξουμε κουβέντα γτ ο κάθε σκεμπες θέλει Σκλεναρικοβες, δε θα τελειώσουμε ούτε αύριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα γυρνούσες να την δεις στον δρόμο… απλά πράγματα… μπάζο…Εγώ δε την είδα μπάζο. Εκτός αν είναι να θεσμισουμε τον όρο μπάζο για να τελειώνουμε
sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 366
Εγώ δε την είδα μπάζο. Εκτός αν είναι να θεσμισουμε τον όρο μπάζο για να τελειώνουμε
μπάζο - SLANG.gr
www.slang.gr
Γιατί εγώ δεν πλήρωσα; το τι κοιτάει ο καθένας πάλι εμπίπτει στην αντικειμενικοτητα. Κι αυτό είναι μια συζήτηση που βαριέμαι να κάνω γιατί είμαι και γέρος άνθρωποςΣκλερανίκοβες δεν θέλουμε, εφόσον όμως πληρώνουμε.. είναι λογικό, είναι και ο λόγος που ζητάμε φωτογραφίες… και ο λόγος που στέλνουνε φωτογραφίες φουλ φωτοσοπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα γυρνούσες να την δεις στον δρόμο… απλά πράγματα… μπάζο…
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
Ρε παίκτες γιατί του το βγάζετε ξυνό του ανθρώπου;
Απ' το πρώτο ποστ φάνηκε αν είναι ωραία η τύπισσα
Απ' το πρώτο ποστ φάνηκε αν είναι ωραία η τύπισσα
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Δεν ξέρω τώρα τι κάνει αλλά όταν την είχα πάρει εγώ από diamonds ήταν χοντρή- χοντρή, μπάλα. Και για εμένα το χυμώδης είναι ανεκτό.επειδη την ξερω στο ινσταγκραμ χοντρουλα δεν την λες. αλλα περα απο αυτο το υποκειμενικο 3 φορες ειχα περασει αντικειμενικα καλα, καταπινε και την τελευταια σταγονα, μπανιο μαζι, ολα εξω. αν με ειχε παει και φουλ οπως μου ειχαν πει καποιοι αλλοι δεν θα την ειχα βαλει στο παγκο για τοσο καιρο
Εχεις να μου προτινεις καποια προς κεντρο Αθηνας ή ανατολικα? Επειδη βρηκα το facebook της στεφανιας που ειπε ο φιλος απο πανω και δεν ενθουσιαστηκα.Έχει πίξει η αγορά σε κάτι τέτοιο κ πολύ φτηνές...όσο για τα νοσήματα ακόμα κ με προφυλακτικό μάστορα....ρισκάρεις.
Σαν νέος στο "club" ('οχι στην ηλικία) έχω πάρει κατ'οίκον παραγγελίες το τελευταίο διάστημα (όλες δηλώνουν Μολδαβία και παζαρεύουν τα πάντα), νοιώθω ότι έχουν σκοπό να μην περάσεις καλά για να σου πάρουν κι άλλα χρήματα με την προοπτική ότι θα περάσεις καλύτερα και τελικά ξενέρωμα... Μόνο η πρώτη τυχαία αγγελία για μασάζ (μεγαλοκοπέλα - κυβικών αφιέρωσε χρόνο και κόπο... (40€, πάνω από μια ώρα την ξαναπήρα και της έδωσα 50€)
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Τελικά φαίνεται από τις πρόσφατες κριτικές μελών ότι το Diamonds massage και η Τεα έφτιαξαν μια καλή , πολύ καλή (?) τετράδα … Alice , Lydia , Irida και φυσικά η Τεα !σύγνώμη τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεσαι για την Alice του Diamonds!
Τότε σίγουρα με την Alice του Diamonds να πας!
Καμία σχέση με τις υπόλοιπες!
Ολες με παρόμοιες υπηρεσίες πριν , κατά και μετά τις συνεδρίες ! Οργανωμένη ομάδα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις