Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.874
- Πόντοι
- 29.667
1)Μαυριζεσαι από μόνη σου, όταν βγαίνεις να ψαρέψεις πελάτες με το πονηρό σου λόγο που λες ότι δεν προσφέρεις σεξ και μετά γράφεις ότι άμα σου αρέσει ο παρτενέρ (ο οποίος έχει πληρώσει 60 ευρώ) θα προχωρήσεις μαζί του(εσύ το έχεις αναφέρει αυτό σε ποστ πιο πίσω)έτσι μαυριζεσαι.Και τώρα εγώ ερωτώ τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;Δεν μπορεί να σε μαυρίσει τίποτα φίλε μου όταν είσαι εντάξει .κ όποιον κρίνει απ' αυτά που διαβάζει χωρίς να έχει γνωρίσει προσωπικά τον άλλον κ να βγάλει άποψη ..δεν χρειάζεται να μπει καν στο κόπο να με καλέσει.δεν μπήκα εδώ για να βρω πελάτες .οποίος είναι να πέσει στα χεράκια μου για συνέδρια θα πέσει..πληρώνω για την διαφήμιση μου κ δεν έχω ανάγκη να διαφημιστώ με τέτοιους τρόπους. .εδώ κ 5μερες διαβάζω σχόλια που απέχουν μακράν από τη πραγματικότητα...που αν στον καθένα από κάτω έδινα εγώ την δική μου εξήγηση ...άστο τέλος πάντων...σαφώς χαίρομαι να δουλεύουμε όλοι κ θα κριθούμε για τις παροχές μας ...βασιλικό μάσαζ αναγράφω ..οπότε μια βασίλισσα με πέρλες κ δαντέλα δεν μπορεί να πέσει σε τέτοια είδους επίπεδα...επίσης είμαι αρσενικός σε γυναικείο σώμα ...δεν παίρνω χαμπάρι σε τίποτα ?καλή συνέχεια με υγεία
2)Λες ότι πληρώνεις να διαφημιστείς. Δηλαδή πληρώνεις το συγκεκριμένο σαϊτ;;; Αυτό θα πρέπει να μας το απαντήσεις γιατί πολλοί θα θέλουμε να μάθουμε!! Αν πληρώνεις αλλού χεστηκαμε!!! Αλλά μην μας λες ότι δεν έχεις ανάγκη να διαφημιστεις με τέτοιους τρόπος γιατί όπως είπα και πιο πριν εσύ τους προκάλεσες αυτούς τους τρόπους και αν δε σου αρέσει το εν'λογω σαϊτ και τα γραφόμενα των μελών του μπορείς ήσυχα και ωραία να αποχωρήσεις!!! Οι μόνοι που θα στεναχωρεθουν θα είναι είτε προμοτορες σου,είτε αγαπουληδες που ίσως περιμένουν να τους δεις με άλλο μάτι μπας και γνωρίσουν τον εσωτερικό σου κόσμο, είτε τίποτα τζαμπατζηδες που θα σου ζητήσουν είτε έκπτωση είτε δωρεάν συνέδρια για να γράψουν καλή κριτική, αλλά κοπελιά το σαϊτ το χρειάζεσαι γιατί από εδώ ψαρέψεις πελατεία είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο!!!
3)Όσο αναφορά το βασιλικό μασάζ, άσε να το κρίνουν οι πελάτες σου και όχι εσύ, αλλά από δύο κριτικές που γράφτηκαν για σένα δεν μπορώ να πω ότι ήταν και οι καλύτερες!!!