Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Ναιιιιιιιι?Υπάρχουν και τύποι που τους αρέσουν κ τ καλοκαίρι τα καλσόν. ?
Ναιιιιιιιι?Υπάρχουν και τύποι που τους αρέσουν κ τ καλοκαίρι τα καλσόν. ?
Το νάνι είναι καταχυρωμενο από άλλη κοπέλα. ? Πρεπει να βρεις άλλο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νάνι νάνι ?
Μπαίνετε στην αναζήτηση στο face Queen masssage η στο ινστα aliceq1983Εμένα μου βγάζει επιχείρηση στο Κόσοβο
Το τηλέφωνο που βγαίνει σε μια κάρτα στο insta ισχύει;
ΝιναΤο νάνι είναι καταχυρωμενο από άλλη κοπέλα. ? Πρεπει να βρεις άλλο...
Αντε ν έρθει η Δευτέρα να σε δωΝαιιιιιιιι?
Απο Σεπτέμβρη θα καθαρίσει πάλι το νήμα.
ο νοων νοειτω...
Συνάντηση μέ τήν κυρία Alice Queen.Εμφανισιακά είναι "τσουπωτή"απο τήν μέση καί κάτω,όμορφο στήθος,ηλικία περί τά 40 έτη.Γενικά ομορφη παρουσία.Στά περί μασάζ,μένει μέ ενα κορμάκι τό οποίο κατεβάζει στό στήθος,τό ανοίγει από κάτω,σέ αλείφει με λάδι,χαιδεύει πόδια πλάτη,τρίβεται σέ φάση body to body γιά λίγο,αλλά... δέν υπάρχει μασάζ,τώρα μαθαίνει.Η φάση μαζί μέ φραπέ χειρός,είναι περί τά 35 μέ 40 λεπτά.Γενικά η φάση είναι πρός ξεπέτα μεριά.Καμμία σχέση μέ Στεφανία,Τέα,Ζωή,που -κατά τήν ταπεινή μου γνώμη - παρέχουν μασάζ καί αίσθησιασμό εκτός συναγωνισμού.Η Alice Queen εμφανισιακά το έχει ,άν μάθει μασάζ,μάθει καί νά αγαπά τό αντρικό κορμί,θά πάει καλά,αλλιώς θά χαθεί ανάμεσα στίς ξεπετατζούδες.
γιατί σε εσένα έκανα παράθεση?Πρώτον είμαι κοπέλαρα δεύτερον απάντησα σε σχόλια κ τρίτον λατρεύω τη δουλειά μου ?
ω ναι!Τι έγινε? Θα διακοπάρουμε?
Θα έπρεπε να κάνεις και σε αυτήν ή να την εννοείς ότι από το Σεπτέμβρη που θα ξεβρωμισει το φόρουμ!!!γιατί σε εσένα έκανα παράθεση?
Για ξανακοίτα!
Καλή ερώτηση?Καλησπερα σε όλους, γνωρίζει κάποιος για την Μαρία την Φαίδρα κάποια νεότερη πληροφορια; ευχαριστώ!
Ε κατι πρεπει να πει μπας και τσιμπησουμε ???Θα έπρεπε να κάνεις και σε αυτήν ή να την εννοείς ότι από το Σεπτέμβρη θα ανανεωθεί το φόρουμ!!!
Έχει βγει παγανιά να ψαρεψει με το πρόσχημα ότι προχωράει στο μασάζ αν την καυλωσει ο παρτενέρ. Κάτι μου λέει ότι θα είναι συνέχεια με χάλια παρτενέρ και κάνεις δεν θα την ανάψει κατάλληλος και όλοι θα μείνουν με το πουλί στο χέρι της κυρίας!!!
Έτσι ακριβώς αδερφέ!!!Ε κατι πρεπει να πει μπας και τσιμπησουμε ???
Αν προσφερει μονο μασαζ και δεν ειναι και καλο,υπαρχει λπγος συναντησης; τιμουλα δεν μας ειπεςΣυνάντηση μέ τήν κυρία Alice Queen.Εμφανισιακά είναι "τσουπωτή"απο τήν μέση καί κάτω,όμορφο στήθος,ηλικία περί τά 40 έτη.Γενικά ομορφη παρουσία.Στά περί μασάζ,μένει μέ ενα κορμάκι τό οποίο κατεβάζει στό στήθος,τό ανοίγει από κάτω,σέ αλείφει με λάδι,χαιδεύει πόδια πλάτη,τρίβεται σέ φάση body to body γιά λίγο,αλλά... δέν υπάρχει μασάζ,τώρα μαθαίνει.Η φάση μαζί μέ φραπέ χειρός,είναι περί τά 35 μέ 40 λεπτά.Γενικά η φάση είναι πρός ξεπέτα μεριά.Καμμία σχέση μέ Στεφανία,Τέα,Ζωή,που -κατά τήν ταπεινή μου γνώμη - παρέχουν μασάζ καί αίσθησιασμό εκτός συναγωνισμού.Η Alice Queen εμφανισιακά το έχει ,άν μάθει μασάζ,μάθει καί νά αγαπά τό αντρικό κορμί,θά πάει καλά,αλλιώς θά χαθεί ανάμεσα στίς ξεπετατζούδες.
Την τιμή τήν έχει πεί καί η ιδια εδώ μέσα,60 ευρώ.Αν προσφερει μονο μασαζ και δεν ειναι και καλο,υπαρχει λπγος συναντησης; τιμουλα δεν μας ειπες
Σ ευχαριστω, δεν το ειχα προσεξει!Την τιμή τήν έχει πεί καί η ιδια εδώ μέσα,60 ευρώ.