Όπως είχα πει, ειχα ραντεβου με την Αντζελικα απο Osmose.
Πολυ ωραια κοπέλα, με θετική αυρα! Ήρθε, καθίσαμε, κλασικά στο σαλόνι. Δεν ήθελε να πιει ποτάκι, της εβαλα λιγο παγωμενο νερο γιατι εξω γινεται χαμος απο ζεστη και κάπνα (ΒΠ). Τα είπαμε λίγο στον καναπέ, κανενα δεκαλεπτο, μου είπε το προγραμμα περιπου πως παει. Μου είπε πως ειναι 110e για το Nuru (90+20 για το εξτρα μισαωρο) και μετα για κομπλε, παει +100 (ολα ολα), ενώ για εκτονωση +60 (αν θυμαμαι καλα). Της ειπα οτι έχω 140 σε cash (μετα θα επρεπε να σηκωσω απο ΑΤΜ), δηλαδη τα 110 για το νουρου + ενα 30αρι για ο,τι...! Μου λεει "ενταξει δεν πειραζει, παμε μεσα να περασουμε ωραια".
Πάμε μεσα, στρώνει το "ειδικο" σεντονι για το νουρου, γδύνεται (φοράει μονο κάτω ενα στρινγκ-μαγιω, για το νουρου), γδύνομαι και εγω και ξαπλωνω. Πρωτα μου κανει λιγο μασαζ με λαδι, χαλαρωτικο για κανενα 15λεπτο, μετα εριξε το nuru gel και αρχισε να τρίβεται πανω μου ομορφα. Μετα, μου ειπε να γυρισω ανασκελα, οπου και ξεκινησε παλι με χαλαρωτικο σε ολο το σωμα και μετα εβαλε παλι το τζελ και ξεκινησε να τριβεται. Δεν αντεχα στη θεα των μπαλκονιών και της καυλοφατσας, και το νουρου εγινε χαμούρεμα πολυ γρηγορα, με εκεινη να κανει κατι σαν Ισπανικο πανω μου και εγω μετα να τη γλειφω παντου. Καποια στιγμη μου ειπε πως γουσταρει παρα πολυ και εβγαλε και το κατω μαγιώ και αρχισε να τρίβεται εντονα στο πουλί μου. Εγω ειχα γινει τουρμπο, και μου λεει "θελω παρα πολυ να μπεις". Εκεινη την ωρα σκεφτομαι πως ισως ειναι παγιδα, με δεδομενο οτι μου ειχε πει οτι για σεξ θελει +100, οποτε δεν της απαντησα και συνεχισα να την γλειφω. Μετα απο λίγο, βεβαια, εβγαλε ενα προφυλακτικο και μου το βαλε, και αμεσως εκατσε επανω του. Εκεινη την ωρα σκεφτηκα "δε γαμιεται, κατσε και απολαυσε το, και αμα στα ζητησει, στα ζητησε". Περιττο να πω πως δεν κρατησα παραπανω απο 5' (και μετα απο οοοολο αυτο το τριψιμο που ειχε προηγηθει) και τελειωσα με εκεινη απανω μου.
Μου ειπε οτι της αρεσε παρα παρα πολυ, το οτι της εβγαλα "κατι" και δεν βαρεθηκε ουτε λεπτο, αλλα το γουσταρε και για αυτο πηρε και αυτες τις πρωτοβουλιες. Εγω, εχω μαθει να μην τα πιστευω αυτα γιατι... επαγγελματιες ειναι, τι αλλο θα πουν. Καποια στιγμη, μου λεει, πάμε να κανουμε μπανακι. Πάμε στην ντουζιερα, την σαπουνίζω με το σφουγγαρι, μου κανει το ιδιο, πλενομαστε ομορφα και ωραια και μετα μεναν 10 λεπτακια, που τα περασαμε στο σαλονι, μεχρι να ερθει ο οδηγος της. Στο τέλος, της λεω "τι σου οφειλω" και περιμενα να ακουσω την λυπητερη 210 (110 νουρου και 100 για σεξ, οπως ειχε πει στην αρχη, το ξανατονιζω). Μου λεει "140". Απλωνω ενα χαμογελο μεγάλο και παω να φερω τα λεφτα απο μεσα. Με λιγα λογια, καναμε τα παντα με +30. Δεν ξερω αν το συνηθιζει ή οτιδήποτε. Εμενα μου αρεσε που τουλαχιστον εδειξε να περναει πολυ ομορφα. Βεβαια και εγω της φερθηκα αψογα, της ειχα μουσικη, τελεια για την περισταση, ωραιο φωτισμο στο δωματιο, καθαριοτητα, πετσετουλες δικες της για το ντουζ, και ενα χαμογελο μαζι με μια πολυ ομορφη συμπεριφορά.
Αυτά
Σε ευχαριστω Αντζελίνα!