Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Εσύ πριν λίγο έγραψες ότι άμα σου το βγάζει και θες θα προχωρήσεις!!!Ποιο σεξ κύριε μου ??
Δικά σου λόγια χρησιμοποιώ.
Εσύ πριν λίγο έγραψες ότι άμα σου το βγάζει και θες θα προχωρήσεις!!!Ποιο σεξ κύριε μου ??
Αυτό είναι παντού...δεν έχει να κάνει με το μασάζ ..όπου κ να γνώριζα έναν άντρα άμα θέλω κάνω ο.τι θελωΕσύ πριν λίγο έγραψες ότι άμα σου το βγάζει και θες θα προχωρήσεις!!!
Δικά σου λόγια χρησιμοποιώ.
Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτούς που έχουν ξαπλώσει μαζί μου ποτέ δεν θα το μάθεις ?Και το σεξ δηλαδή είναι τζάμπα;;;
Μάλλον από την καλή σου την καρδιά θα το κάνεις!!!
Είσαι μεγαλοψυχη,σε είχα παρεξηγήσει!!!
Τελικά προχωράς παρακάτω δεν το αποκλείεις, αυτό καταλαβαίνω!!!
Μάλλον καταλήγουμε σε αυτό που έγραψα και εγώ αλλά και ο συναγωνιστής @LION7 ότι ψαρέψεις πελάτες!!!
Καληνύχτα κουκλίτσα μου και καλή ψαριά!!!
Οκ, δε χρειάζεται όμως να μας το αναφέρεις εδώ από τη στιγμή που δεν είναι στάνταρ υπηρεσία που προσφέρεις!Αυτό είναι παντού...δεν έχει να κάνει με το μασάζ ..όπου κ να γνώριζα έναν άντρα άμα θέλω κάνω ο.τι θελω
Ή μας περνάς για μαλακες ή μας περνάς για μαλακες!!!Αυτό είναι παντού...δεν έχει να κάνει με το μασάζ ..όπου κ να γνώριζα έναν άντρα άμα θέλω κάνω ο.τι θελω
Τις στάνταρ μου τις έχω παραθέσει...κ τις ξανά διευκρινίζω...κοιτάω τον άλλον στα μάτια κ τις διευκρινίζωΟκ, δε χρειάζεται όμως να μας το αναφέρεις εδώ από τη στιγμή που δεν είναι στάνταρ υπηρεσία που προσφέρεις!
Το γιατί το αναφέρεις, το καταλάβαμε...
Ωραία, αυτά αρκούν, όλα τα άλλα που αναφέρεις είναι να 'χαμε να λέγαμε.Τις στάνταρ μου τις έχω παραθέσει...κ τις ξανά διευκρινίζω...κοιτάω τον άλλον στα μάτια κ τις διευκρινίζω
Πολλυ απλά είναι συγκεκριμένο το κοινό που απευθύνομαι.μαλακες είναι πολλυ ακομψο για το στυλ μου...κ με ερεθίζει η ευγένεια απ' όλες τις απόψειςΉ μας περνάς για μαλακες ή μας περνάς για μαλακες!!!
Να ξέρεις όμως ότι σε έχουμε πάρει χαμπάρι, όσο τρελά και να θες να μας πουλήσεις σε καταλάβαμε!!!
Κάτι δεν γράφεις σωστά γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψες. Κάτι ξέχασες να γράψεις, αλλά δικαιολογημενα γιατί σε έχουμε στριμώξει στον τοίχο από τα συνέχει φάουλ που κάνεις ξαι έχεις χάσει τον μπούσουλα.Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτούς που έχουν ξαπλώσει μαζί μου ποτέ δεν θα το μάθεις ?
Το θέμα είναι ότι δεν μας ερεθίζεις εσύ πια. Το έχασες. Εκεί που μπορούσες να το φτιάξεις ήσυχα και ωραία εκεί το έδωσες μια και το κατέστρεψες και δύσκολα γυρνάει...Πολλυ απλά είναι συγκεκριμένο το κοινό που απευθύνομαι.μαλακες είναι πολλυ ακομψο για το στυλ μου...κ με ερεθίζει η ευγένεια απ' όλες τις απόψεις
Ε τόσο ξεκάθαρο αυτό που έγραψα κ ούτε αυτό το καταλάβατε ??ε κουράζομαιΚάτι δεν γράφεις σωστά γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψες. Κάτι ξέχασες να γράψεις, αλλά δικαιολογημενα γιατί σε έχουμε στριμώξει στον τοίχο από τα συνέχει φάουλ που κάνεις ξαι έχεις χάσει τον μπούσουλα.
Δεν πειράζει, εμείς πάλι εδώ θα είμαστε και θα σου την λέμε όταν βγαίνεις παγανιά να ψαρέψεις κόσμο!!!
Όταν βγει έστω κ ένας να το δηλώσει αυτό εφόσον με γνωρίσει...ε θα βγω να το δηλώσω δημόσια ...τώρα μαγκιτσες απ' τα πλήκτρα...Το θέμα είναι ότι δεν μας ερεθίζεις εσύ πια. Το έχασες. Εκεί που μπορούσες να το φτιάξεις ήσυχα και ωραία εκεί το έδωσες μια και το κατέστρεψες και δύσκολα γυρνάει...
Για διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψες να δεις αν βγάζει νόημα, αλλά καλύτερα να διαβάσεις το προηγούμενο μου ποστ, ίσως σε προβληματισει,αν κουβαλάς λιγάκι μυαλό!!!Ε τόσο ξεκάθαρο αυτό που έγραψα κ ούτε αυτό το καταλάβατε ??ε κουράζομαι
Αυτό κατάλαβες εσύ!!!Όταν βγει έστω κ ένας να το δηλώσει αυτό εφόσον με γνωρίσει...ε θα βγω να το δηλώσω δημόσια ...τώρα μαγκιτσες απ' τα πλήκτρα...
Ξέρω πολλυ καλά τι σου απάντησα .ότι εκεί που επιλέγω να ξαπλώσω ...δεν θα το μάθεις ποτέ...είμαι υπεύθυνη για αυτά που γράφω.κ όχι για το πώς θέλει να πάρει ο καθένας την απάντηση μου.ειπα με 20 τρόπους ότι σεξ στοματικό δεν προσφέρω .το κάνω όταν γουστάρω.κανω συνηδητα ότι κάνω είμαι 38 χρόνων.οχι 20.δεν αφήνω υπονοούμενα .δεν λέω θα δούμε.λεω Νόου σεξ νοου επαφή.δεν τον κοροϊδεύω τον άλλον.του το ξεκαθαρίζω κ από κοντά ώστε αν δεν του κάνω να φύγω.κ στη συνέχεια λέω ξαπλώνω όταν θέλω εγώ.κ αυτοί που στο μασάζ θέλουν το παραπάνω σαν άντρες να το διεκδικήσουν.κ σου ξανά τονίζω ότι όπου επιλέξω να ξαπλώσω δεν θα το μάθεις .ούτε εσύ ούτε όσοι έχουν την νοοτροπία σουΓια διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψες να δεις αν βγάζει νόημα, αλλά καλύτερα να διαβάσεις το προηγούμενο μου ποστ, ίσως σε προβληματισει,αν κουβαλάς λιγάκι μυαλό!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό κατάλαβες εσύ!!!
Αντε χαϊντε...
Μα δεν θέλουμε να μάθουμε με ποιόν ξαπλωσες και δεν χρειάζεται να μας το πεις,απλώς μην μας λες ότι δεν προσφέρεις σεξ όταν τώρα μόλις λες ότι άμα θες θα το προσφέρεις γιατί ο άλλος σε καυλωσε. Αυτό ειναινολο το ζητούμενο, ότι πας να μας κοροϊδεψεις μέσα στα μούτρα μας!!!Ξέρω πολλυ καλά τι σου απάντησα .ότι εκεί που επιλέγω να ξαπλώσω ...δεν θα το μάθεις ποτέ...είμαι υπεύθυνη για αυτά που γράφω.κ όχι για το πώς θέλει να πάρει ο καθένας την απάντηση μου.ειπα με 20 τρόπους ότι σεξ στοματικό δεν προσφέρω .το κάνω όταν γουστάρω.κανω συνηδητα ότι κάνω είμαι 38 χρόνων.οχι 20.δεν αφήνω υπονοούμενα .δεν λέω θα δούμε.λεω Νόου σεξ νοου επαφή.δεν τον κοροϊδεύω τον άλλον.του το ξεκαθαρίζω κ από κοντά ώστε αν δεν του κάνω να φύγω.κ στη συνέχεια λέω ξαπλώνω όταν θέλω εγώ.κ αυτοί που στο μασάζ θέλουν το παραπάνω σαν άντρες να το διεκδικήσουν.κ σου ξανά τονίζω ότι όπου επιλέξω να ξαπλώσω δεν θα το μάθεις .ούτε εσύ ούτε όσοι έχουν την νοοτροπία σου
Αδερφέ η γυναίκα είναι άλλα νταλλον. Λέει και ξελεει. Φασκει και αντιφάσκει!!!Σιγά μην σκίσεις κάνα σουτιέν .....για αυτό δεν φοράς μάλλον.... καλύτερα νασιωπησεις λίγο
Άστο το χειμώνα με τα καλσόν ?Σιγά μην σκίσεις κάνα σουτιέν .....για αυτό δεν φοράς μάλλον.... καλύτερα νασιωπησεις λίγο