Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Εσύ πριν λίγο έγραψες ότι άμα σου το βγάζει και θες θα προχωρήσεις!!!
Δικά σου λόγια χρησιμοποιώ.
Αυτό είναι παντού...δεν έχει να κάνει με το μασάζ ..όπου κ να γνώριζα έναν άντρα άμα θέλω κάνω ο.τι θελω

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Και το σεξ δηλαδή είναι τζάμπα;;;
Μάλλον από την καλή σου την καρδιά θα το κάνεις!!!
Είσαι μεγαλοψυχη,σε είχα παρεξηγήσει!!!

Τελικά προχωράς παρακάτω δεν το αποκλείεις, αυτό καταλαβαίνω!!!
Μάλλον καταλήγουμε σε αυτό που έγραψα και εγώ αλλά και ο συναγωνιστής @LION7 ότι ψαρέψεις πελάτες!!!
Καληνύχτα κουκλίτσα μου και καλή ψαριά!!!
Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτούς που έχουν ξαπλώσει μαζί μου ποτέ δεν θα το μάθεις ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αυτό είναι παντού...δεν έχει να κάνει με το μασάζ ..όπου κ να γνώριζα έναν άντρα άμα θέλω κάνω ο.τι θελω
Οκ, δε χρειάζεται όμως να μας το αναφέρεις εδώ από τη στιγμή που δεν είναι στάνταρ υπηρεσία που προσφέρεις!
Το γιατί το αναφέρεις, το καταλάβαμε...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Ή μας περνάς για μαλακες ή μας περνάς για μαλακες!!!
Να ξέρεις όμως ότι σε έχουμε πάρει χαμπάρι, όσο τρελά και να θες να μας πουλήσεις σε καταλάβαμε!!!

• Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Οκ, δε χρειάζεται όμως να μας το αναφέρεις εδώ από τη στιγμή που δεν είναι στάνταρ υπηρεσία που προσφέρεις!
Το γιατί το αναφέρεις, το καταλάβαμε...
Τις στάνταρ μου τις έχω παραθέσει...κ τις ξανά διευκρινίζω...κοιτάω τον άλλον στα μάτια κ τις διευκρινίζω

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
πρωτη φορα περναω τις σελιδες απλα με το βελακι,χωρις να διαβασω....η συγκεκριμενη κυρια απλα νοιωθω οτι μου επρηξε τα αρχιδια ,με το κανω-δεν κανω,τυροπιτες-φουρνοι και αρχιδια καπαμα...πως την ειπε ο αλλος? παχουλη?.εεε αν ηταν καμια γκομεναρα με γαματο προγραμμα δεν θα ειχε χρονο να μας τα πρηζει εδω.... :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τις στάνταρ μου τις έχω παραθέσει...κ τις ξανά διευκρινίζω...κοιτάω τον άλλον στα μάτια κ τις διευκρινίζω
Ωραία, αυτά αρκούν, όλα τα άλλα που αναφέρεις είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Ή μας περνάς για μαλακες ή μας περνάς για μαλακες!!!
Να ξέρεις όμως ότι σε έχουμε πάρει χαμπάρι, όσο τρελά και να θες να μας πουλήσεις σε καταλάβαμε!!!
Πολλυ απλά είναι συγκεκριμένο το κοινό που απευθύνομαι.μαλακες είναι πολλυ ακομψο για το στυλ μου...κ με ερεθίζει η ευγένεια απ' όλες τις απόψεις

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτούς που έχουν ξαπλώσει μαζί μου ποτέ δεν θα το μάθεις ?
Κάτι δεν γράφεις σωστά γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψες. Κάτι ξέχασες να γράψεις, αλλά δικαιολογημενα γιατί σε έχουμε στριμώξει στον τοίχο από τα συνέχει φάουλ που κάνεις ξαι έχεις χάσει τον μπούσουλα.
Δεν πειράζει, εμείς πάλι εδώ θα είμαστε και θα σου την λέμε όταν βγαίνεις παγανιά να ψαρέψεις κόσμο!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Πολλυ απλά είναι συγκεκριμένο το κοινό που απευθύνομαι.μαλακες είναι πολλυ ακομψο για το στυλ μου...κ με ερεθίζει η ευγένεια απ' όλες τις απόψεις
Το θέμα είναι ότι δεν μας ερεθίζεις εσύ πια. Το έχασες. Εκεί που μπορούσες να το φτιάξεις ήσυχα και ωραία εκεί το έδωσες μια και το κατέστρεψες και δύσκολα γυρνάει...

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Κάτι δεν γράφεις σωστά γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψες. Κάτι ξέχασες να γράψεις, αλλά δικαιολογημενα γιατί σε έχουμε στριμώξει στον τοίχο από τα συνέχει φάουλ που κάνεις ξαι έχεις χάσει τον μπούσουλα.
Δεν πειράζει, εμείς πάλι εδώ θα είμαστε και θα σου την λέμε όταν βγαίνεις παγανιά να ψαρέψεις κόσμο!!!
Ε τόσο ξεκάθαρο αυτό που έγραψα κ ούτε αυτό το καταλάβατε ??ε κουράζομαι

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Το θέμα είναι ότι δεν μας ερεθίζεις εσύ πια. Το έχασες. Εκεί που μπορούσες να το φτιάξεις ήσυχα και ωραία εκεί το έδωσες μια και το κατέστρεψες και δύσκολα γυρνάει...
Όταν βγει έστω κ ένας να το δηλώσει αυτό εφόσον με γνωρίσει...ε θα βγω να το δηλώσω δημόσια ...τώρα μαγκιτσες απ' τα πλήκτρα...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Ε τόσο ξεκάθαρο αυτό που έγραψα κ ούτε αυτό το καταλάβατε ??ε κουράζομαι
Για διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψες να δεις αν βγάζει νόημα, αλλά καλύτερα να διαβάσεις το προηγούμενο μου ποστ, ίσως σε προβληματισει,αν κουβαλάς λιγάκι μυαλό!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν βγει έστω κ ένας να το δηλώσει αυτό εφόσον με γνωρίσει...ε θα βγω να το δηλώσω δημόσια ...τώρα μαγκιτσες απ' τα πλήκτρα...
Αυτό κατάλαβες εσύ!!!
Αντε χαϊντε...

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Για διάβασε καλύτερα αυτό που έγραψες να δεις αν βγάζει νόημα, αλλά καλύτερα να διαβάσεις το προηγούμενο μου ποστ, ίσως σε προβληματισει,αν κουβαλάς λιγάκι μυαλό!!!

Αυτό κατάλαβες εσύ!!!
Αντε χαϊντε...
Ξέρω πολλυ καλά τι σου απάντησα .ότι εκεί που επιλέγω να ξαπλώσω ...δεν θα το μάθεις ποτέ...είμαι υπεύθυνη για αυτά που γράφω.κ όχι για το πώς θέλει να πάρει ο καθένας την απάντηση μου.ειπα με 20 τρόπους ότι σεξ στοματικό δεν προσφέρω .το κάνω όταν γουστάρω.κανω συνηδητα ότι κάνω είμαι 38 χρόνων.οχι 20.δεν αφήνω υπονοούμενα .δεν λέω θα δούμε.λεω Νόου σεξ νοου επαφή.δεν τον κοροϊδεύω τον άλλον.του το ξεκαθαρίζω κ από κοντά ώστε αν δεν του κάνω να φύγω.κ στη συνέχεια λέω ξαπλώνω όταν θέλω εγώ.κ αυτοί που στο μασάζ θέλουν το παραπάνω σαν άντρες να το διεκδικήσουν.κ σου ξανά τονίζω ότι όπου επιλέξω να ξαπλώσω δεν θα το μάθεις .ούτε εσύ ούτε όσοι έχουν την νοοτροπία σου

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Σιγά μην σκίσεις κάνα σουτιέν .....για αυτό δεν φοράς μάλλον.... καλύτερα νασιωπησεις λίγο

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Ξέρω πολλυ καλά τι σου απάντησα .ότι εκεί που επιλέγω να ξαπλώσω ...δεν θα το μάθεις ποτέ...είμαι υπεύθυνη για αυτά που γράφω.κ όχι για το πώς θέλει να πάρει ο καθένας την απάντηση μου.ειπα με 20 τρόπους ότι σεξ στοματικό δεν προσφέρω .το κάνω όταν γουστάρω.κανω συνηδητα ότι κάνω είμαι 38 χρόνων.οχι 20.δεν αφήνω υπονοούμενα .δεν λέω θα δούμε.λεω Νόου σεξ νοου επαφή.δεν τον κοροϊδεύω τον άλλον.του το ξεκαθαρίζω κ από κοντά ώστε αν δεν του κάνω να φύγω.κ στη συνέχεια λέω ξαπλώνω όταν θέλω εγώ.κ αυτοί που στο μασάζ θέλουν το παραπάνω σαν άντρες να το διεκδικήσουν.κ σου ξανά τονίζω ότι όπου επιλέξω να ξαπλώσω δεν θα το μάθεις .ούτε εσύ ούτε όσοι έχουν την νοοτροπία σου
Μα δεν θέλουμε να μάθουμε με ποιόν ξαπλωσες και δεν χρειάζεται να μας το πεις,απλώς μην μας λες ότι δεν προσφέρεις σεξ όταν τώρα μόλις λες ότι άμα θες θα το προσφέρεις γιατί ο άλλος σε καυλωσε. Αυτό ειναινολο το ζητούμενο, ότι πας να μας κοροϊδεψεις μέσα στα μούτρα μας!!!
Το προσφέρεις εκεί που γουστάρεις, αλλά το προσφέρεις!!!

Σιγά μην σκίσεις κάνα σουτιέν .....για αυτό δεν φοράς μάλλον.... καλύτερα νασιωπησεις λίγο
Αδερφέ η γυναίκα είναι άλλα νταλλον. Λέει και ξελεει. Φασκει και αντιφάσκει!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.570
Πόντοι
29.667
Εγώ εδώ λέω καληνύχτα και καλά μυαλά στην κοπελιά!!!
Και άμα δεν μπορέσει να πιάσει κάνα ψάρι δεν πειράζει υπάρχουν και τα ψαράδικα να αγοράσει, τι κλέφτες θα γίνουν αυτοί;;;

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
3.101
Παίδες !!!έχω 3 4 μέρες που μπαίνω για να ξεκαθαρίσω το τι προσφέρω!!!αυτοί που έχουν καταλάβει ..μπορούν να επικοινωνούν...να επικοινωνήσουν...αυτοί που δεν ...με βγάζουν απ' το κόπο καν να απαντήσω σε κλήση η σε μύνημα...προσφέρω υπηρεσίες χειρομαλαξης...όπως στο μασάζ η σε όποια δουλειά έχω κάνει...ξαπλώνω μόνο κ όταν γουστάρω εγώ !!!!δεν παίρνω τίποτα καμία δήλωση μου η απάντηση μου πίσω.γιατι ο.τι έχω γράψει είμαι ΕΓΩ.καλο σας βράδυ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom